Bana yardım edin kafam çok karıştı

Başlatan RuHGuZeLi, 14 Kasım , 2011, 08:47:12

« önceki - sonraki »

RuHGuZeLi

Dün gebelik testi yaptım yarım silik bir şey çıktı. Tüm silik çıksaydı anlardım ama yarım silik nedir kızlar hiç başına gelen var mı. Kafayı yemek üzereyim :cildir: :cildir: :cildir:





zekiyeebru

begümcüm inş hamilesindir canım bi kan testi yapsana hemen belli olur ihtimaller arasında kalma hamileysen bana ilk dogum günü hediyemi sen vermiş olursun bu mutlu haberle  :hieyt: :hieyt:

ღ♥ღคşкเ๓ςเ๓ღ♥ღ

 :amin: inş hamilesindir ama buyuk ihtimale hamilesindir canım  :amin: :hello2: :hello2: şimdiden gözün aydın  :hello2: :hello2:

bu arada zekiye doğum gunun kutlu olsun  :flowers:

:amin:"Lα iℓαнє iℓℓα єηтє ѕüвнαηєкє iηηi кüηтü мiηєz zαℓiмiуη"  
мαşαℓℓαн A.E.OLUN.               [/url

tweety0555

cıft cızgı sılıkte cıksa hamısındır tecbure ıle denenmıs ıkı cocuk kucaga alınmıstır :toothy10: :toothy10:
zekıye dgunun kutlu olsun :flowers:



zekiyeebru

teşekkür ederim canım  ღ♥ღคşкเ๓ςเ๓ღ♥ღ  :hieyt: :hello2:

zekiyeebru

Alıntı yapılan: tweety0555 - 14 Kasım , 2011, 09:05:09
cıft cızgı sılıkte cıksa hamısındır tecbure ıle denenmıs ıkı cocuk kucaga alınmıstır :toothy10: :toothy10:
zekıye dgunun kutlu olsun :flowers:
teşekkür ederim canım çok sagol :hello2:

senayy88

canımmm günaydınnn açar açmaz ilk seni okudum çok sevindim inan inşallah hamilesindir kan testi yaptır hemen..bi arkadaşım var 3 kere test yapıp tek çizgi çıkıp en sonuncuda silik çıktı ve şuan 10 haftalık hamile canım benm haberlerini bekliyoruz inşallah vardır darısı başıma.zekiyecim mutlu yıllar tatlım:)

__nil__

cnm ben hmileyende çizgi çok çok silikti.o nedenle bencede kan teti yaptır emin ol ama yaptıramazsanda testi tekrar yap cnm idrar testi.sana özelden benm ilk idrar testimin resmini yollucam bakarsın sende.

hadi hayırlısı inşş



mavişim80

teredutte kalmamak için en iyisi bi kan testi zaman kaybetmeden bi baktır canım..
zekiyecim nice senelere...

zekiyeebru

teşekkürler senay ve ozlemdkrn senay sen ne yaptın nasıl gidiyo tedavin ?

RuHGuZeLi

nilcim testini gördüm ama nasıl anlatim normalde 2 çizgi çıkması gerekiyor ya, bende 1 , 5 çizgi çıktı. 2. çizgi yarım yani üstüne üstlük silik

Kan testi yaptırmak istemiyorum geçen ay 5 gün geriye atmıştı kan testinde negatif çıkınca çok üzülmüştüm emin olmadan yaptırmam sanırım

zekiyecim nice senelere inş tatlım iyi haberler veririm yarın tekrar yapmayı düşünüyorum bakalım.





senayy88

zekiye canım bugun son hapımı içiçem bakalım bi kaç gün içinde adet olurum inşallah öle demişti doktor adetiminde 3.günü gidicem inşallah çok korkuyorum ya ilaçlar etki etmediyse son günlerde ara ara hep bıçak saplanır gibi sancılar oldu yumurtalıklarımda inşallah ufalmış yada erimiştirler canım dua et bana olurmu en geç haftaya bugün belli olcak bakalım...içten içe canımı ykmaya başladı artık ümitsizlik:(

__nil__

cnm şimdi anladım testi bozukmuş o zaman cnm çünkü normmalde öyle bşi çıkmaz.sn bence yeni bir test al yap adetin geciktimi



RuHGuZeLi

o yüzden kafam iyice karıştı ya adetime daha 3 gün var ve bende tık yok. Sadece kasıklarımda ufak bilye gibi bi şişlik var o kadar. biraz ağrıyor eğilince filan. Tekrar yaparım yarın hem daha çok belirgin olur varsa bebiş.





zekiyeebru

senaycım dualarım tüm hamile kalmak isteyenlere canım inş en kısa zamanda gelir seninde melegin begüm ben kan testi yaptır canım emin olalım kızlar bi konuda yardım istiyecem arkadaşım luteynl die bir ilaç kullanıyodu doktor vermiş günde 3 defa bunu iç biş kutu bitirt 15 gün bekle adet olmazsan test yaptır demiş buğün 16.günü ve adet olmadı bu ilacı kullanan varmı ?