Beni affet

Başlatan Balböceği, 03 Kasım , 2011, 00:37:53

« önceki - sonraki »

Bluegirl

Beni Affet 164. Bölüm Özeti
Feride'nin hasta haline dayanamayan Cüneyt, Feride'nin yanında kalmaya başlar. Oktay'sa hala Cüneyt'in peşindedir. Cüneyt'in bir toplantı için şehirdışında olduğunu zanneden Eylül sonunda Cüneyt'in Feride'nin peşinde olduğunu öğrenir.

Bahar, Kemal'e duyduğu aşka direnirken Bahar'ın yalan söylediğini öğrenen Berat deliye döner. Bahar ve Berat'ı karşı karşıya getiren bu olay sonucunda Kemal hangi gerçekle yüz yüze gelecek?

Yıldız hamile olmadığını anlarken Ferman Kader'e olan hislerinden kaçmak için Yıldız'a daha çok yaklaşır. Hislerine karşılık bulamayan Kader yıkılmıştır.

Bluegirl

Beni Affet 165. Bölüm Özeti
Bir süredir Bahar ve Kemal'i takipte olan Berat, Kemal ve Bahar'ın beraber çalıştığını öğrenince deliye döner. Bahar'ın Kemal'e dönmesinden endişe duyan Berat iyice köşeye sıkışır. Berat'ın hırçınlığı Kemal'in Bahar ve Berat arasındaki evliliğin sahte olduğunu kanıtlamasına yarayacaktır.

Cüneyt, Eylül'e ve ailesine öne sürdüğü bir bahane ile tüm vaktini Feride ile beraber geçirmeye başlar. Öte taraftan Feride ve Cüneyt'in peşlerine düşen Oktay, Eylül'le beraber Cüneyt'in izini sürmektelerdir. Cüneyt'in Feride ile beraber olduklarından emin olan Oktay bunu ispat edebilecek mi?

Kader'in hislerine karşı kayıtsız kalamayan Ferman, Yıldız ve Kader arasında sıkışıp kalmıştır. Acaba Ferman'ın duyguları arasındaki bu çıkmaz onu nereye sürükleyecek?

°•.ℓανιηуα.•°

bu dizi hala var dimi.  :igrenc: :igrenc: :igrenc: oldum en sonunda



Balböceği

He he evet hala var  :ehi:

Oğlundan fırsat bulursam bakıyorum  :ehi:
Hatta dün birak oldu  :hieyt: :hieyt: :hieyt: cok sevindim  :ehi:

°•.ℓανιηуα.•°

dün birak mı oldu  :ehi:

kız eda ne bu anlayamadım  :ehi:



Balböceği


°•.ℓανιηуα.•°

ölmemiş kız ölmemiş o çiyan  :caca: :caca: :caca:



Balböceği

Dizi en cok izlenen ve reklam alan diziy mis  :ehi: