28 Nisan , 2024, 02:16:16

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


YİNE HAKKARİ YİNE SEHİT

Başlatan HASRET!M S@N@, 19 Ekim , 2011, 09:38:07

« önceki - sonraki »

HASRET!M S@N@

Piyade Er İdris Çam (Kahramanmaraş)

Hakkâri'nin Çukurca ilçesinde terör örgütü mensuplarınca düzenlenen hain saldırıda şehit düşen askerlerden Piyade Er İdris Çam'ın memleketi olan Kahramanmaraş merkeze bağlı Döngele köyü yasa büründü. Şehit askerin, terhisine 38 gün kaldığı öğrenildi. Hain saldırıda şehit düşen İdris Çam'ın, askerden önce bir tekstil fabrikasında işçi olarak çalıştığı öğrenildi.

Piyade Er Fevzi Kazak (Gaziantep)

Şehit olan askerlerden Gaziantepli Fevzi Kazak'ın baba ocağına ateş düştü. Şehit asker Fevzi Kazak'ın terhisine de yaklaşık 1,5 ay kaldığı öğrenildi. Kurban Bayramı'ndan hemen sonra terhis olacağı öğrenilen şehit erin annesi, pencereden askerlerin evine geldiğini görünce "Eyvah ocağımız battı" diye çığlık attıPiyade Astsubay Bilal Özcan (İstanbul)

Şehit asteğmenin ailesinin Bilecik'te olduğu öğrenildi. Hakkari Çukurca'da şehit düşen asteğmen Bilal Özcan'ın 2 yıllık evli olduğu öğrenildi. Şehit Bilal Özcan'ın Beylikdüzü merkez mahallesi 108. sokaktaki baba evine şehadet haberi getiren askeri yetkililer annesi-babasısı memleketleri Belecik'te olduğu için, haberi ulaştıramadan geri döndü. Şehit asteğmenin eşinin ise annesinin evinde olduğu öğrenildi. Şehidin evinin önünde bekleyen komşuları ise göz yaşı dökerek, "Bilal Özcan çok iyi bir insandı. Annesinin sözünden asla çıkmazdı. Çocuklara karşı çok iyiydi. Allah rahmet etsin." şeklinde konuştu.


HASRET!M S@N@

bu hikayelere yürek mi dayanır ya  :y25: :y25: :y25:

°•.ℓανιηуα.•°

-145 Şehidimiz var Efendim.

R.Tayyip: Bekleyeceğiz. Sabrımız gerçekten taştı ama bekleyeceğiz.

-Menemen'de Kubilay asteğmen şehid oldu paşam.
...
M.Kemal ATATÜRK: YAKIN ORAYI

SENI COK OZLUYORUZ...



derbeder

dun haber filan izleyemedim, gordukce feryatlari figanlari cok uzuluyorum. kim bilir ailelerin icleri nasil kan agliyordur. bu duruma bi son verilsin, Turkiye' nin Turkiye' den baska dostu yok, kimseden faydada yok.
seni hanımefendiliğimle dőverim bebeğim!

°•.ℓανιηуα.•°

evet zehra türkiyenin başka dostu yok.

açılım açılım dediler,bilanço 256 şehit oldu... yazık o şehit analarına. gitseler de savaşarak ölseler insanın zoruna gitmeyecek de böyle şerefsizlerin kurşunuyla kalleşçe şehit olmalarını hazmedemiyorum.

o bölgede bi önlem almalı gerekirse olağanüstü hal ilan edilmeli  :cussing:



tweety0555

dun tam evımın karsına ıkı askerı arac ve bır ambulans geldıgınde anladım sonra ogrendım kı karsı apartmanda bakıcılşık yapan yaz boyu cocukları oyanttıgımız ıncı ablanın oglu sehıt olmus ıncı ablayı alıp kendı evıne goturduler..cok uzuldum komutanın o sert yuruyusu donustye yıkılmıs gıbıydı allahım kımseyı evladı ıle sınamasın...bu arada ıncı abla o gece ruyasında oglunun sehıt olacagını gormus...rabbım sabır versın bu gece nasıpse gıdıp gorecegım ıncı ablayı



°•.ℓανιηуα.•°

Vergi vermezsin, yardım alırsın. Fatura ödemezsin, bizden keserler. Cahilim dersin, öğretmeni şehit edersin, hastayım dersin doktoru şehit edersin, yolumuz yok dersin, mühendisi şehit edersin, asfaltı kazar mayınla patlatırsın. Resmi dilini bile öğrenmeye tenezzül etmediğin devletten iş beklersin, fakirim dersin ama inatla çoğalıp virüsleri bile kıskandırırsın, fakirim dersin aşiret düğününde görg...üsüzlüğün dibine vurursun, binlerce mermi sıkarsın.sıkıntın varsa gel uzlaşalım kardeşçe yaşayalım deriz, olmaz bu topraklar bizim diye iddia edersin. Biz bu toprakları kanla aldık kanla veririz dersin, savaşalım deriz, pis faşist dersin! Arkamızı döndüğümüzde pusu kurarsın! Allah düşmanın bile namuslusunu ve şereflisini nasip etsin...!



<<<betty>>>

biz bu kadar üzülüyor ağlıyorken, izlemeye dayanamıyorken, o analar babalar kardeşler bu acıyla nasıl yaşarlar  :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2:  Rabbim hepsine bol sabırlar versin, çok zor çookkkk... hele düşmanın böyle şerefsiz böyle kalleşse daha da zor  :violent1:  :cildir: :cildir:


Bizim Dirimiz ASKER, Ölümüz ŞEHİT'TİR.! Sizin ise Ey Rezil Kafir..! Ölünüz Leş, Diriniz KALLEŞTİR...!!!!!



ยรlคภ๓คz göภlüm

çalıştığım kurumda birçok kişinin hiç umrunda değil. bana dokunmayan yılan bin yaşasın havasındalar. Terör sadece asker ve polise karşı değil ki... yaşadığım şehirde (Antalya) iki hafta önce iki askeri vurdular, biri şehit oldu; bir karakola bomba koydular, plajda bomba patladı... Şehitlerimiz hiç umurlarında değil, nasıl vatan sevgisi nasıl  bir Türklük anlamadım


✿گสЯเ_ќĮż✿

HEPSİ UĞURLANDI SON YOLCULUĞUNA  :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2:
NE KADAR ACI YA DAYANAMIYORUM  2 GÜNDEN BERİ MAHVOLDUK.  :crybaby2: :crybaby2: ALLAHIM AİLELERİNE SABIR VERSİN  :amin: :amin:

  
Kalem eğri dilli; mürekkep siyah yüzlü; kağıt iki yüzlü!

Şimdi kalkıp arzuhalimi yazmaya kimi mahrem kılayım?

°•.ℓανιηуα.•°

Neden hiç Nişantaşı'ndaki Teşvikiye Camii'nden ŞEHİT cenazesi kalkmaz ??? Neden hiç gözlerinde siyah Gucci marka gözlükleriyle "Vatan Sağolsun !" diye bağıran şehit anneleri görmeyiz ??? Neden hiç oğlunun cenazesinde "Beni de alın askere !" diye bağıran Mercedesli babalar olmaz ??? Peki, ya zenginlerin çocukları nerede yapar askerliklerini ??? Öyle bir ülkede yaşıyoruz ki, zengin bir ailenin çocuğu ile fakir bir ailenin çocuğu ne doğarken yanyana gelirler ne de ölürken..



тнє ρяιη¢є σƒ му нєαят

ERDOĞAN'IN BİR OĞLU ÇÜRÜK BİR OĞLU BEDELLİ ASKER

"Askerlik yan gelip yatma yeri değildir" sözünü hemen hatırlayacaksınız. Tayyip Erdoğan, bölücü teröre kurban verdiğimiz şehitlerle ilgili haberlerin yoğunlaştığı günlerde sarf etmişti bu sözleri. Erdoğan'ın bu sözleri şehit cenazelerinde büyük tepkiye neden olmuştu. Şehit cenazelerinde "Tayyip oğlunu askere gönder" dövizleri açılmıştı. İşte Tayyip Erdoğan şimdi küçük oğlunu askere gönderiyor. Ama bir farkla... Bedelli olarak. Büyük oğul Burak Erdoğan'ın da askerlik yapmamak için aldığı çürük raporuyla ilgili yoğun tartışmalar olmuştu.
"Askerlik yan gelip yatma yeri değil".
Bu sözlerin sahibi, bu ülkenin Başbakanlık koltuğunda oturuyor. Peki çocukları ne yapıyor?
Recep Tayyip Erdoğan'ın küçük oğlu Bilal, aslanlar gibi askerlik yapacak! Burak Erdoğan, 5 bin Avro'ya vatan borcunu ödeyecek. Bir de üstüne 21 gün askerlik yapacak.
Bilal Erdoğan'ın vatani görevi 3 Temmuz'da başlıyor.
Erdoğan'ın diğer oğlu da aldığı bir raporla askerlik yapmamıştı.
Recep Tayyip Erdoğan'ın bir diğer oğlu da 1979 doğumlu Burak...
Burak 2000 yılında hastalığını bahane ederek çürük raporu aldı ve askere gitmedi. Burak Erdoğan'ın hastalığı ise testis kanseri olması. Ancak uzmanlar bu hastalığın askerlik görevini yapmasını engellemeyeceğini belirtiyor. Çünkü, asker adayının çürük raporu alabilmesi için iş görme gücünün yüzde 60'ını yitirmesi gerekiyor. Maşallah Burak sapasağlam... Fazlasıyla iş görüyor. Kamuoyu Burak'ı gemicikleriyle tanıyor...
Şehitlerimize "kelle" diyerek şehit ailelerinin açtığı davada 3 kuruşa mahkum olan Tayyip Erdoğan, anlaşılan şehit ailelerinin 'Tayyip oğlunu askere gönder' çağrılarını dikkate almış; küçük oğlunu bedelli de olsa askere gönderiyor.

тнє ρяιη¢є σƒ му нєαят

ŞAHSİ YASTAYIM !
ACIM VAR !
YAPMIYORUM ALIŞVERİŞ NE KENDİME NE ÇOCUĞUMA ,GEZMİYORUM SÜSLENMİYORUM..
SİYAHLARA BÜRÜNÜYORUM..
ŞEHİT AİLELERİNİN ACISINI PAYLAŞIYORUM..
YASTAYIM VAR MI !

тнє ρяιη¢є σƒ му нєαят

Allah şehit ailelerine sabırlar versin  :amin:
Düşmanımın başına dahi gelmesin evlat acısı  :amin:
Çok zor  :y25:
Artık yeter bir müdahale etmenin zamanı geldi  :caca:
Neden gerçek şehit sayıları söylenmiyor ? 80 nin üzerinde şehit var ve bu demek oluyor ki bu rakam açıklansa resmi kaynaklarca hükümet otomatikman başımızdan düşürülecek ve asker başa gelecek ama olmuyor olamıyor :cildir:

тнє ρяιη¢є σƒ му нєαят

Birazdan yazacaklarım hiçbirşeyi değiştirmicek,kimseyi geri getirmicek,hatta belki sizi daha çok üzecek.Fakat gerekli.Hem öğrenilmesi,hem de benim içimi boşaltmam için.Çünkü günlerdir  "buna lisede İstiklal Marşı okurken ağzını bile açamayan birçok embesil de dahil" birçoğunuz,şuan benim de yazdığım bu sosyal paylaşım sitesinde,bir şekilde tepkisini gösterdi.Bu da benden olsun.

Günlerdir yemek yemek zor,gülmek anlamsız,eğlenmek ayıp ve imkansız.Bir çoğumuza öyle.

Neden?

Çünkü bazı kaynaklara göre 24,bazılarına göre ise 26 tane şehit verdi ordumuz.Fakat dur dinle,gerçek bu değil ki.Gerçek rakam 80-90 arasında.26 kişilik listenin dışında 44 şehit,sonra da 6 ağır yaralının daha şehit olması.Dahası da var söylenenlere göre.Haberlere yansımıyor,bilmemizi istemiyorlar.Çünkü biliyorlar ki öğrenirsek delireceğiz ve hükümeti suçlayacağız.

İşte bizi uyutmaya başladıkları an,tam da onların bunu idrak etmesiyle başlıyor.Zira biliyorlar ki çabuk öfkelenip çabuk unutan bir halkız 26 günde 26 şehit versek kimse umursamazdı eminim.
Fakat o kadar salağız ki,o kadar dar görüşlüyüz ki,26'sı aynı anda ölünce nedense hepimiz aslan kesiliyoruz.Aylardır göstermemiz gereken tepkiyi,şimdi gösteriyoruz.

Onlar bunun çok iyi farkında,bu yüzden de bu 80 ila 90 arasındaki şehit sayısını hemen değil de,bir,hatta belki iki ay içerisinde,taksit taksit açıklayacaklar."Nasıl olcak o la?" deme.Yandaş medya bunun altından çok güzel kalkar,merak etme.
26 şehitten sonra 2 adet kobra helikopteri kayıp dendi.En son da bu akşam 3 şehit haberi daha geldi.O 3 asker sence şimdi mi öldü? Yoksa 19 Ekim'de öldü de şu dediğim "taksit taksit açıklama" olayı mı gerçekleşiyor.He bide 2 kobra helikopteri olayı var.Onlar çoktan bulundu bebeğim,sadece şuan açıklanmıyor.Her birinde 8 asker olsa 16 şehit daha işte.Hadi bakalım.Günaydın Türkiye.

Recep Tayyip Erdoğan'ın 19 Ekim 2011 Çarşamba günü Türkiye'deki bütün medya patronlarını biraraya toplaması tesadüf değil mi? Tabi canııım.Büyük şans.Tesadüf.
Al arkadaşım bu da link : http://www.haberturk.com/medya/haber/680967-erdogan-medya-yoneticileri-ile-gorustu
Peki ya dün Kanal 7'de oğlu Çukurca'daki bir kadının "Aradığımızda iyi olduğunu öğrendik, 50-60 yaralı varmış. Haberlerde 20-30 diyorlar ama daha çok kişi varmış..." demesi.

Bu da yalan değil mi? Yok kadın Fırat News ağızıyla konuşuyormuş da,yok o saatte çatışma devam ederken nasıl konuşmuş da.yandaş medya.
Al bu da o haber ve canlı yayın görüntüleri : http://www.internethaber.com/kanal-7deki-sahiden-asker-annesi-mi-378785h.htm

Fırat News direk PKK'nın ta kendisinin sanal haber portalı ve NEDENSE Telekomünikasyon İletişim Bakanlığı tarafından erişimi engellenmiş bir internet sayfası.Onlar da ölü sayısını 80'den fazla olarak açıklamış.
Al sığırcan bu da link:
http://www.firatnews.org/index.php?rupel=nuce&nuceID=51742
Açamazsan bunu kullan:
http://www.ztunnel.com/index.php/1010110A/918d29f256edce890d0018d8288d4b6d27353fb2af3bb94ee7a449c415d8465a592a8f3c99b451c644b8b97630772041e1efc5de840fabd219672
Fakat en azından RTE'nın yayın yapmasını engellediği bir haber kaynağı değil.Elinde değil yani onun.Üstelik o gece olanları bütün detaylarıyla anlatmışlar.Ele geçirdikleri her bir mühimmattan,askerlerimizi nasıl uykuda öldürdüklerine kadar.Şerefsizlerrrrrrr
Şunu görmüşünüzdür ama belki bak.Dönüyor internette.Engelliyorlar ama dönüyor işte.Malum,internet. AKP'li milletvekilinin karşısındaki bir şahısla konuşurken "33 saatlik çatışmada 87 şehit olduğunu ve halk infialinden korkulduğu için sayının özellikle ajanslara tam yansıtılmadığını" söylemesi.

Al dostum bu da haber: http://www.sonhaberr.com/ozelhaber-hukumetin-halktan-gizledigini,-akp-milletvekili-ifsa-etti--87-sehit-var-178318.html

Aaa bak bide Sinan diye bi arkadaşımın Çukurca'daki abisiyle telefon görüşmesi var.Selçuk abinin dediğine göre "Şehit 80'den fazla.Yan bölük artık yok,televizyonda 24 diyorlar şok oluyoruz" demiş.

Garip şeyler bunlar.
Diyeceğim o ki uyanık olun artık,o avanak kutusu televizyona boş boş bakmayın.Gerçekleri kovalayın.He bi de lütfen şehit sayısına bakmadan gösterin bu son iki günde gösterdiğiniz tepkileri.