ღ♥ღคşкเ๓ςเ๓ღ♥ღ Kevserimizde ECRE" mizi kucağına aldı çok şükür.

Başlatan aydinays, 14 Ekim , 2011, 13:07:36

« önceki - sonraki »

˙·٠•● Özden ۞ Şafак ●•٠·˙ Ömer ۞ Ertuğrul ●•٠·˙

Canımm be nimmmm gözün aydın  :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :hello2: :hello2: :hello2: :muzz: :muzz: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt:
:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:
Allah analı babalı büyütsün canım hayırlı evlat olur inşallah Rabbim sağlıla büyütmenizi nasip etsin
öpüyorum canım ikiizide maşllah subhanallah  :nazar: :nazar: :nazar:
Kun fe yekun!... ' Ol der ve olur! '... Sözün bittiği yerdir ve kalemler durur. 


°º•✿вoɴcυĸ ɢözlüм✿•º°

:nazar: :nazar:

:nazar: :nazar:

cano_m

 :nazar:  :nazar:  :nazar: canımm benimmm 40,000 kere maaşallah ecre bebeğee. allahh vatana millete sizlere hayırlı evlat etsinn inşallahh  :amin:  :amin:  :amin: bool sütlü gazsız günler inşallahhhh  :amin: prensesin kokusunu benim yerime de içine çek anneciğiii  :k06:  :opucuk:
bu arada az önce güzel bir sitede bi tarif gördüm onu da yazayımm
• İşte size sütünüzü artıracak, bebeğinizin gazını alacak bir tarif: 1 yemek kaşığı rezene, 1 yemek kaşığı ıhlamur, 1 yemek kaşığı papatya, 1 tatlı kaşığı tane kimyon ve 1 tatlı kaşığı anason. Porselen bir demliğe bu ölçülerde bitkileri koyun ve üzerine 2 fincan kaynar su ekleyin. Demliğinizin üzerine bir havlu ile kapatın. Yemeklerden hemen sonra bu çayı içtiğinizde bebeğinizin gazı daha az olur. Sizin de sütünüz daha bol olur.   :amin:

destina06

 :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: çok tatlı maşallah ismi de güzel adıyla yaşasın.Yok bu daha ısırmalık olmamış henüz koklamalık mis gibi kokuyodur cennet gibi melek gibi...Benim yerime de kokla annesi lütfen

asya81

canım maşallah kızına :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: çok güzel bir kız.adını esila koymucakmıydın genelde derler bebek ismi önceden hazırdır yüzü görünce değişir die bende kararsızım hala :cildir: allah analı babalı büyütsün sağlıkla büyütün  :amin: :amin: :amin: :amin: :hello2: :hello2: :hello2: :hello2:

kuzucuk

gözün aydın kevsecim :flowers:  :flowers:  :flowers: hayırlı olsun tatlı bebişin  :nazar:  :nazar:  :nazar: Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım... :amin:  :amin:  :amin: 

seda87

oyy maşallah benim kuzuma .allahım bu ne tatlılık yaa :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:rabbim nazarlardan korusun inş. görsemde yesem onu yaa :hungry: :hungry: :hungry: :hungry: :hungry:
İki Erkeğe Adamak İstiyorum Hayatımı... Biri "KADINIM" Desin Bana... Diğeri Sadece ''ANNE" :))

rusta


ღ♥ღคşкเ๓ςเ๓ღ♥ღ

Alıntı yapılan: olvido - 18 Ekim , 2011, 10:02:51
Kevserim maşaallah kızın gerçekten çok tatlı gözüküyor.  :nazar: Canım Allah analı babalı sağlıklı neşeli mutlu büyümeyi nasip etsin kuzucuğuna.  :nazar: Ay nasıl özendim bende senin gibi bir an önce kucağıma almak istiyorum kızımı ama şafak 78 zifiri karanlık  :toothy10: Taze anne artık bize tecrübelerini anlatır tavsiyelerde bulunursun ?  Darısı kucağında bebek görmek isteyen tüm arkadaşlarımıza İnşaallah.
:occasion14: canım benim sagol geciyo zaman inanki  :icon_thumright:

:amin:"Lα iℓαнє iℓℓα єηтє ѕüвнαηєкє iηηi кüηтü мiηєz zαℓiмiуη"  
мαşαℓℓαн A.E.OLUN.               [/url

Pınar86

Kevser'cim cok sevindim arkadaşım :) hatırlıyormusun seninle konuşuyorduk :)
Allah analı babalı büyütsün acılarını göstermesin inşallah hep yüzü gülsün minik kızının :) :nazar: :amin:
:love9:''AŞK'' :love9:
Adın ile upuzun yıllar hep senin olsun,
Ömür'üm göz nurum mutluluk seni bulsun,
Yaradan yüce Rabbim daima seninle olsun...

ღ♥ღคşкเ๓ςเ๓ღ♥ღ


:amin:"Lα iℓαнє iℓℓα єηтє ѕüвнαηєкє iηηi кüηтü мiηєz zαℓiмiуη"  
мαşαℓℓαн A.E.OLUN.               [/url

ღ♥ღคşкเ๓ςเ๓ღ♥ღ

Alıntı yapılan: Pınar86 - 18 Ekim , 2011, 23:32:38
Kevser'cim cok sevindim arkadaşım :) hatırlıyormusun seninle konuşuyorduk :)
Allah analı babalı büyütsün acılarını göstermesin inşallah hep yüzü gülsün minik kızının :) :nazar: :amin:
:opucuk: sagol canım benim hatırlıyorum tabiki ben dertleniyordum sanada hep  :D ALLAH IM BANADA NASİP ETTİ ŞÜKÜRLER OLSUN İSTEYEN HERKESE VERSİN RABBİM  :amin: :nazar:

:amin:"Lα iℓαнє iℓℓα єηтє ѕüвнαηєкє iηηi кüηтü мiηєz zαℓiмiуη"  
мαşαℓℓαн A.E.OLUN.               [/url

AyNi

kevserciğim bebeğin hayırlı olsun, Rabbim analı babalı büyütsün inşallah.. senin için zorlu bir maraton başlıyor, Allah yardımcın olsun  :k06: her anın tadını çıkar canım.. her dakika ayrı bir güzel olacak inşallah...

bebişin çoook güzel maşallah subhanallah.. benim kızın bebekliğine benziyor, ilk doğduğu günleri hatırladım duygulandım  :y25: :y25: (görende bayağı büyük sanacak benim bebeyi, daha 7 aylık  :ehi: :ehi: )

ruyam616

kevsercim masaallah cok tatli bir kizin var allah bagislasin rabbim saglikla buyumesini hayirlin ihlasli kullardan olmasini nasip etsin ecre bebegi opuyorum nazar goz degmesin prensese :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:
*******SAHSIYET CEMAAT ICINDE YETISIR*******

belkis_nur

 :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:   massallah canim ck guzel kizin   :nazar:  allah anali babali buyutmeyi nasip etsin insallah   :amin:   mutlu gunlerde