yusufuma kavustum cok sukur

Başlatan °♥°k@rd€L€ñ¬@zr@°♥°, 11 Ekim , 2011, 11:53:33

« önceki - sonraki »

burcum

ALLAH analı babalı büyütsün :amin:

...ŞehzadEfe...

 :hieyt: :hieyt: :hieyt: tüh ilkokula kadar orda durucaktı yusuf  :k06: :k06: afferim paşama geldi sonunda hayırlı evlat olsun paşam sağlıklı sıhhatli bol gazsız bol sütlü günler canım  :nazar: :nazar: :nazar:
Sadece filmlerde olur sanırdım böylesine büyük aşklar
Bizim seninle doğmayı bekleyen bir oğlumuz var

seda87

canm çoook sevindim yaa sabah kahvaltı yaparken birden aklıma gelidn ne yaptı acana doğmadı yusuf bey halen dedim :k06: :k06:bi girdim nete yusufum kollarımda yazını görünce şok oldum yaaa :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt:allah analı babalı büyütsün inş nasıl sevindim anlatamam .benim bebeğinde adı yusuf olacak yaa sanki ben yazmışım gibi oldum bir anda :occasion5: :occasion5:rabbim bizlerede nasip etsin inş o günleri bende yazarım yusuf emrem kollarımda die inşş yaaa :amin: :amin: :amin: :amin: :amin:.bol sütlü gazsız günlere inş canm  :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk: :love9: :love9: :love9: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:
İki Erkeğe Adamak İstiyorum Hayatımı... Biri "KADINIM" Desin Bana... Diğeri Sadece ''ANNE" :))

aydinays

Canım benim çok şükür sağlıkla yusufuna kavuştun. Darısı bekleyenlerin başına. Maşallah akıllı uslu yusuf anneciğini daha fazla bekletmedi. Canım benim bol sütlü güzel günler sizinle olsun. Benimle aynı gün doğdu yusuf  :nazar: :nazar: :nazar:
Allahım sen bütün bebek isteyenlere hamile olanlara hayırlı evlatlar nasip et. Kimseyi evlat acısı ile sınama.





¨‘°ºO§§ ( Pisicikk ) §§Oº°‘¨

arkadasım gözün aydın,Allah analı babalı büyütsün inşallah :amin:
Uîzükümâ bikelimâtillâhittâmmeti min külli şeytânin ve hâmmetin ve min külli aynin lâmmetin.

xxcansuxx

aynur yusuf paşan kollarında sonunda sağlıcakla gelmiş... yaşı uzun olsun analı babalı büyüsün cadı ablasıyla bir de  :laughing7: ben azrayı merak ediyorum yusufla maceralarını   :k06: :k06: güzel günleriniz olsun ne güzel normal yolla da gelmiş yusufumuz  :nazar: :nazar:


ertl

aynr çok sevindim canımallah analı babalı büyütsün inşallah  :hello2: :hello2: :hello2: :hello2: :hello2:
minik ablamız nasıl karşıladı kardeşi aslında bir kaç gün sonra anlicak bebeği şimdi bişe anlamaz  :binkybaby:

meliss

gözün aydın allah analı babalı büyütsün inş çok şükür geldi yusuf paşa  :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt:
BİRİCİK OĞLUM CANIM BALIM HERŞEYİM İYİKİ GELDİN  İYİKİ VARSIN  NEŞE KAYNAĞIMIZ HAYAT SEBEBİMİZ OLDUN   SENİ ÇOK SEVİYORUZ RÜZGAR'IMM

EnDuruYanım

Gözünüz aydın Allah saglıkla buyutmeyı nasıp etsın ınsss  cok sevındım :k06:  ılk normal dogumumuz galıba ezocandan sonra :basardim: :nazar:

Lă_Tăhzen!

OHHH YAAA ŞÜKÜRLERRR OLSUNNNNNN BİZİ ÇOK BEKLETTİİ BU KUCUKK YARAMAZZZ RUYALARIMIZA GIRER OLMUSTU  :D  SONUNDA TESRIF ETTI DUNYAMIZA HOSGELDIN BEBEK ALLAHH BAHTINI GUZEL EYLESİNN ANNE VE BABANA LAİK EVLAT OL İNSALLAHH  :love9:

SABIRTAŞI

GÖZÜN AYDIN CANIM ALLAHIM ANALI BABALI BÜYÜTSÜN SAĞLIKLA SIHHATLE İNŞALLAH.........SANADA GEÇMİŞ OLSUN ÇOK....DARISI BİZLERİN BAŞINA İNŞALLAH.... :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9:

Demet_dk

AYNURCUM GEÇMİŞ OLSUN GÖZÜNÜZ AYDIN  :flowers:
PAŞANDA HOŞGELMİŞ SEFALAR GETİRMİŞ  :nazar:

tweety0555

gzoun aydın allah analı babalı buyutsun hosgeldı yusuf  :muzz: :muzz: :muzz:



°•.ℓανιηуα.•°

:occasion14: :occasion14: :occasion14:
:occasion5: :occasion5: :occasion5:
:hello2: :hello2: :hello2:

aynurumm... gözün aydın canım.. nihayet doğdu yusuf bebek.... Allah analı babalı büyütsün inşallah  :amin: :nazar:



özgemm

RABBİM sağlıklı sıhhatli ananlı babalı büyütsün canım
darısı başımıza inşallah