28 Mart , 2024, 17:16:59

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Hamile kalmak için bu yöntemi duydunuz mu???

Başlatan GÜL GÜZELİ, 06 Ekim , 2011, 14:34:45

« önceki - sonraki »

GülnurARSLAN

sağlıklı bebişlerimiz olsunda başka bişi istemiyorum :amin: :amin:

Sır_Çiçegi

Alıntı yapılan: GülnurARSLAN - 12 Aralık , 2011, 14:55:17
bana anlatan kişi birebir yapmış çünkü bana anlattı ben yaptım sende dene diye bende dedim benim hamile kalmakta sorun yok durmuyo dedim  :ehi: :ehi:

ilk bebeğinde yapmış ilk bebeği 2 sene olmamış onunda kist sorunu vardı. hamilede kalamıyordu ilişkiden sonra biraz yattıktan sonra sütü tencerede kaynat hiç boşaltmadan bir yere bacaklarını açıp rahme buharını tuttumuş bende duyunca şok oldum ben dedi ilkine böyle hamile kaldım dedi ::) :icon_scratch:
banada saçma geldi ama yaşamış kadınya yapmış şimdi 3 tane çocuğu var.


:-ooo :-ooo gercekten böle yapanda mı warmış  :-ooo
Hayatım Eşimle Değişti,
Oğlumla Mükemmelleşti...

zambake

Ben de yakin zamanda bu konuyla ilgili yaşadığım deneyimi sizle paylasmak istiyorum

zambake

Ocak ayindan beri hamile kalmak için ugrasiyordum.Kontrollerimi ve testlerimi yaptirdim ve hamile kalmamam için hiçbir sorun olmadigini öğrendim. Ama 4 ay sonunda bende bu masaji yaptirdim. Ilk ay hamile kaldim.Suan 5 haftalik hamileyim. O süreçte burda paylasilan yazilari cok okudum ama aklimdaki birçok soruya cevap veren bir cevap bulamadim. Bu tarz yöntemlere tamamen karşı olan arkadaslara da hak veriyorum ama bu işlem sagliga zarar verebilecek bir boyutta degil. Korkmaniza da gerek yok çünkü agrili bir masaj değil.Umarim sizler de bu islemi yapabilen birine ulasir ve bebeginize kovusursunuz.kimsenin kucagi bos kalmasin🙏🙏🙏