2011 Haziran-Temmuz-Ağustos Bebekleri ve Anneleri

Başlatan Emine, 01 Ekim , 2011, 12:08:56

« önceki - sonraki »

izemsevi

slm kızlar ayten ben daha önce yazmıştım rotayı yaptırdım allaha şükür kızımda hehangibir olumsuz etkisi olmadı ben yaptırmanı tavsiye ederim bize drumuz yaptırmalısınız dedi çevremede sordum yaptıranda var yaptırmayanda yaptıran arkadaşlar hep memnunlar hiç biri salgın olduğunda yakalanmamışlar





HAYAT29

Kızlar rota aşısının icinde domuz yağı varmış ben o nedenle yaptırmadım

serife26

BEN İLK DEFA DUYDUM BÖYLE BİŞE AMA ZTN ROTA AŞISININ 2. DOZUNU DA YAPTIRDIM DOKTOR TAVSİYESİYLE Kİ ZTN İÇİNDE O MADDE OLSA BİLE Kİ SANMIYORUM,SAĞLIK OLUNCA SÖZ KONUSU HARAMLAR BİLE HELALLEŞİYOR,O AÇIDAN SORUN YOK KIZLAR. :love9:

FeHi

Öyle tabi söz konusu sağlıksa gerisi teferruattır :)

HAYAT29


serife26

benim oğlan 4,5 aylık ben başlayalı 15 gün fln oldu,kafama göre takılıyorum şu ara,bazen elma püresi bazen de sütlü pirinçli mama kullanıyorum,annemlerdeyim o açıdan daha yoğurt başlamadım,eve gidince hazırlayacam bebişe,haftaya ona da başlarım heralde.

HAYAT29

Benim bes ay bitti başlamadım başlamayı düşünüyorum buradan neler yapabiliriz tarifleri paylaşalım arkadaslar

¨‘°ºO§§ ( Pisicikk ) §§Oº°‘¨

kızlar ben cam rendede elma-armut-muz rendeleyip karıştırıp veriyorum püre halinde .su-devam sütü- ririnç ununu karıştırıp kıvamlı muhallebi şeklınde verıyorum .yoğurdu çok yemek ıstıyor korkuyorum fazla vermekten ben
sizinkiler nekadar sıklıkla acıkıyor acaba?benımkı 3 saatte bır acıkıyor ve sütüm yetersiz oldugu içinde devam sütüne devam maalesef :-\ gündüz neredeyse mamayla beslenıyor 60-70 cc anne sütü ancak çıkıyor göğsümden artmış hali bu yani,sizde durumlar nasıl acaba?
Uîzükümâ bikelimâtillâhittâmmeti min külli şeytânin ve hâmmetin ve min külli aynin lâmmetin.

HAYAT29

Canım benim bebeğim 5 ay 2 günlük öğlen patates havuç haslayip çorba gibi veriyorum elma, armut, havuç suyu veriyorum geri kalan simdilik anne şutu biraz ilerlesin çorbanın icine pirinç katacağım yatarken de gece Dr bebelak in mamasını önerdi onu vereceğim

Shadowqueen

Selam kızlar nasılsınız? Bizde 4. aydan itibaren 11-12 gibi meyve suyumuzu veya meyve püremizi yiyoruz. meyve suyunu kendim yiyorum ama değişik meyve püresi yedirmek istediğimde organik kavonoz alıyorum  :icon_thumright: Öğlen 2 gibi çorba  veriyorum, içinde havuç,patates,fasülye,kabak ve pirinç oluyor arada değişiklikler yapıyorum  (sizinki sebze çorbasını sevmediyse içine 1 ölçek devam sütü katın tadı lezzetlü oluyo) :icon_thumright: Akşam 8-9 gibi ya hero baby nin sütlü pirinçlisini yada milupanın tahıllı armutlusunu veriyorum. Ara öğünlerde sürekli anne sütü  :icon_thumright: MAŞALLAH BEBİŞLERİMİZE  :nazar: :nazar:



¨‘°ºO§§ ( Pisicikk ) §§Oº°‘¨

kızlar bugün kontrolden geldik doktorumuz bizide sebze çorbasına başlattı ama kıvamlı helde ver dedi aynı püre gibi yani papates-kabak ve havuç bugun ıkılı kombinasyonla başladım patates ve havuç bir avucta pirinç ve blendırdan geçirdim ara öğün olarak vereceğim birazdan sütte 3 aydan sonra cogu annede azalır ve okadarda çogalmaz dedi
Uîzükümâ bikelimâtillâhittâmmeti min külli şeytânin ve hâmmetin ve min külli aynin lâmmetin.

izemsevi

kızlar bizde yarın kontrole gitcez geçen ay gittğğimizde birdahaki ay ek gıdaya gecer demişti bana yaptığınız çorb,püre ve meyve sularının tariflerini verseniz nasıl hazırlıyorsunuz sorun yaşamasam birde ek gıdaya geçince memeyi bırakmaz değilmi :dontknow:





HAYAT29

Kızlar selam benim oğlan her gün havuç patatesten sıkıldı beğenmiyor bende bugün bir tatli kasiği un havuç, kabak maydonoz pişirdim ocaktan alınca da çok az sızma zeytinyağı koydum çok beğendi yedi Dr yağı koyabilirsin demişti değişik bisey yapan olursa bilgi verirsiniz ne yapsam derdinden kurtuluruz :))

FeHi

Süper ya bebişleriniz yiyoooooo
Benim kız yemio karışımlar yapıorum pek sevmio buda beni inanılmaz üzüo  :'(

HAYAT29

Canım icinden bişeyleri çıkar beğenmediğini bulursan kolay olur