♥ ♥ ♥ Şirinler ♥ ♥ ♥

Başlatan serife26, 30 Eylül , 2011, 14:41:32

« önceki - sonraki »

serife26

Alıntı yapılan: ßăʟßöƈεğἶ - 19 Ekim , 2011, 23:12:00
Sayfan hayırlı uğurlu olsun canım, Rabbim yavrunu sana bağışlasın  :opucuk:

teşekkür ederiz oğlum&ben :) Allah nazarlardan saklasın bebişlerimizi...

serife26

bugün anne eeee oğlum eee dedikçe sen de maşallah eyyy eiii ayiiii gibi sesler çıkardın oğluşum benim:)
dün damağında minnacık beyaz bişe gördük,henüz erken gibi ama çıkayım diyene kadar daha zaman geçer sanırım,yarın kısmetse Adana'ya uçuyoruz seninle,ilk uçak deneyimimiz olacak beraber,umarım anneyi üzmezsin...

Aytii

sayfanız hayırlı olsun şirinler  :love9: :opucuk:

°•.ℓανιηуα.•°

adanaya benden selamlar şerife. bolbol teneffüs et yerime havasını  :y25:



serife26

oğluşum şu sıralar memleketteyiz,ev kalabalık olunca bir de gelen-giden bol olunca senin de konuşmaların yoğunlaştı,çook çoook değişik sesler çıkarıp resmen bizimle konuşup duruyorsun sürekli,yüzünden gülücükler eksik olmuyor bitanem maşallah,aylin teyzenin gülüşünü taklit edişine ailecek bittik dün gece,çok tatlısın be yavrucum sen ya:))
1 haftadır uyanırken sabahları ağlamaklısın,acı çeker gibi,bir problem var gibi ama tam anlayamadım,gazla alakalı sanki,inşallah geçer en kısa sürede.
baban ankara'da seni çok özlemiş,uçak biletimizi 19 kasıma aldı bile:)yakında tekrar uçacağız.uçak maceramızı anlatırım birdahaki gelişimde foruma.

serife26

gece 12 de yat sabah 8 de kalk gibi bir rutine doğru emin adımlarla ilerlemekteyiz şu ara,gece beslenmelerin bir süre daha devam edecek sanırım,gündüz kendi kendine uyuma çabalarının yerini şimdilerde emerek uyuma aldı tıpkı eskiden olduğu gibi,sürekli huy değiştirir bebekler derdi de anlamazdım.
oyun halını alalı 3-4 hafta oldu,ilk 2 hafta bayılarak oynadın,orda yattın-debelendin-uyudun bile kendi başına ama onu da pek sevmez oldun.sıkıntılısın belli ama dişten mi kakadan mı anlayamıyorum henüz.
neyse ben ilk uçak yolculuğumuzu anlatacaktm,esenboğaya babanla gittik,uçağa binmeden seni emzirdim ama nerden bilebilirdim fazlasını üzerime çıkaracağını:)emzirme odasından çıktım,senle tuvalete girdim mecburen(çok zor ötesi oldu)sonrasında uçağa biniş için kapılara yöneldim,bir de ne göreyim,kapkara ceketim olmuş siyah-beyaz,oğluşum kusuvermiş üstüme,neyse sildim de geçti Allahtan,hostes teyzeler seni çok sevdiler,uçak inene kadar hep seninle ilgilendiler,bekar olanlar bile derhal bebek yapmalıyız dediler.sonrası curcuna,bizi karşılayacak teyzenler ve hakan abin arabanın lastiği patlayınca 45 dk. rötarlı geldiler,biz ztn 45-60 da gelmiştik taa ankaradan:))sonra ver elini kadirli...

serife26

ayfer teyzen ve senle yaşıtoğluşu ömer gelmene çok sevindiler,tabiki ahmet abinde,lakin ahmet sürekli mıncıkladı,hep kavga halindeydi senle ve ömerle,ikinizi de sürekli sıkıştırdı hatta ara ara dövdü kıskançlığından,ee kolay mı ama biricik şepesinin kucağında bir bebek,anneciğinin kucağında 2. bebek...
gözüm üzerindeydi onlar Fransa'ya gidene kadar,sonrasında rahatladın ama huyun değiştiişte:)kalabalık azaldı,sessizlik başladı derken garipleştin.babanın nevin halası ziyaret etti seni,4 aylıktın ilk buluşmanızda,sen doğduktan kısa süre sonra da babaanneni kaybetmiştik,hem büyük teyzelerine uğradı hem de bize hayırlı olsuna geldi.seni çok sevdi,onun kucağında hep gülümsedin.

serife26

hala tam dönemedin,yerde debeleniyorsun şu anda,gerçi geçen akşam 3-4 gün önce döndün gibi geldi ama bulunduğun yer eğimliydi,saymıyorum o dönüşü:))))

serife26

bebeğim akşam milupanın sütlü-pirinçli kaşık  mamalarından aldık,hemencecik hazırladım,o kadar çok beğendinki tadını anlatamam,o kadar tatlı yiyorsunki mamayı,bitiyorum o haline:)

serife26

kıyamam sana...
bugün 4. ay karma aşını yaptırdık,biraz uyku sersemliğin vardı üzerinde,sol bacağına giren iğneden etkilenmemiş gibi ağlamadın,sağ bacağına yapılan aşı ise biraz yaygara koparmana sebep oldu ama çok kısa sürdü annecik:)hemen sakinleştin.aşıya gitmeden ateş düşürücü ilacını ztn vermiştim,inşallah ateşsiz ve sorunsuz atlatırız bu aşı dönemimizi de...geçen ay kilon 7800 dü,bu aysa 8500 kadarsın...
artık kaşık mamasına başladığından kakanın kıvamı baya arttı,içinde şu sıralar kedi öldüğünden :)) herkesi o harika parfümünle mest ediyorsun.özellikle hakan&aytaç dayın,teyzelerin,anneannen ve dedeni:))))
dün ilk çığlığını attın,ama uzun uzun değil,anlıktı:)yakalandın:)))tatlı bıcırığım benimmmmmmm muckkkkkkkk...

serife26

bugünlerde canım baya sıkkın,bir yandan dedenin senelerdir süren hastalığı ve daha kötü bir hal almış olması,öte tarafta anneannenin de dedene bakmaktan olmadık hastalıklara yakalanması,en kötüsüde bu hastalık psikolojisinde benim de kendimi kötü hissetmem ve bazı zamanlar bittiğimi hissetmem,tükenmişlik hissi sinirlerimi yıpratıyor,an geliyorki senle yeterince ilgilenemiyorum bile,sen de zaten sürekli ağlamaklısın,bir türlü geçmiyor bu durum,dişten mi bilmem ama herşey biraraya gelince işte bazen manasızlık içerisine giriyorum hayatla ilgili.beterin beteri var halimize hamd olsun da diyorum ama işte işte o ''bazı zamanlar''beni benden ediyor,hata üstüne hata yaptırıyor,Allah anneannede de dedene de sağlık sıhhat versin,yuvamıza huzur,bizlere de dayanma gücü nasip eylesin.herşey düzelecek inşallah,yazarken bile şu an içimde bir ferahlık hissettim.Allah beni eksikliklerim için affetsin inşallah,yanlış düşüncelerden ve sözlerimden ötürü...

serife26

bitmek,tükenmek bilmeyen ilgi arayışı içindesin,yanından kim geçse ona takılıp,al kucağına der gibi bakıp,hafiften ağlamaklı bir sesle yüzüne doğru bakmaktasın...eğuuueğğğ al beni,sev beni:)öptüm seni....

°•.ℓανιηуα.•°

çok geçmiş olsun şerifecim. Allah şifa versin annene de babana da  :amin:

her ne olursa olsun oğluşunu ihmal etme ama kızarım bak sana  :nono:

bu olaylardan etkilenmemeye çalış. sen anneni babanı düşünüyo olabilirsin ama unutma ki sen de artık bi annesin ve sorumlulukların var. miniğin ilgi bekller annesi.



burcu MELEK

sayfan hayırlı olsun canım ailenede allah sifa versin inşallah

serife26

sağolun kızlar,inşallah herşey yoluna girer de ben de biraz rahatlarım,tekrar tşk ler.