29 Mart , 2024, 01:56:05

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


2012 BURÇ YORUMLARI

Başlatan laracroftt, 28 Eylül , 2011, 14:45:58

« önceki - sonraki »

laracroftt

2012 koç burcu

Hiç kimsenin size yaklaşmasına izin vermiyorsunuz. Bilinçaltınız kaygılarla dolu. Eğer sorunlarınızı paylaşırsanız bu sıkıntılardan kurtulabilirsiniz. Sevdiğinizle yaşadığınız tartışmaları gündeme getirmeyin. Kibirlisiniz. Kendini üstün görme gibi burcunuzun olumsuz özelliklerini takınma eğiliminde olduğunuz görülüyor. Bu tip davranışlarla takdir edilmekten çok, çevrenizdekilerin nefretini kazanacağınızı hiç unutmayın. Aklınız fikriniz uzun zamandır gerçekleştirmek istediğiniz bir projede. Öyle ki artık gözünüz hiçbir şeyi görmez olmuş. Bütün enerjinizi bu işe kanalize etmişsiniz. Neyseki duygusal bağlamda aklınızı alacak gelişmeler olacak. Siz de cazibenizin farkına varacaksınız. Kontrolünüzü kaybetmemeye bakın. Aradığınız huzuru ergeç bulacaksınız.

2012 boğa burcu


2012 yılında çevrenizle her zamankinden farklı bir iletişim içinde olacaksınz. Ailenizle ilgili konularda yaratıcılığınız kullanmak isteyebilir ve zevklerinizi onlarla paylaşmaktan son derece mutlu olabilirsiniz.2012 yılında da araştırmacı bir ruha sahip oluşunuz başarınızı olumlu etkileyecek. Yeni bir iş projesi gündemde olacak. Sezgilerinizin sizi yanıltmadığından emin olabilirsiniz. Girişimciliğiniz ve aktif yanınızla, çevrenize örnek olucaksınız.

Ayrıca 2012 yılı siz Boğalar için, yüksek eğitim, yabancı ülkelerle alakalı tüm bağlantılar, hukuk,din, politika, yayımcılık, yabancı dil öğrenme, akademik kariyer elde etme ve meslek sahibi olmak ve iyi bir pozisyon elde edebilmek isteği kendinizi en fazla zengin, değerli ve etkileyici olarak görmek isteğiniz alanlar olacaktır.


2012 ikizler burcu


2012 yılı siz İkizler için, gerek evlilik gerekse iş ortaklığı sayesinde elde edilecek gelirler sigorta, nafaka, banka kredileri, miras ve hukuk davaları yoluyla elde edilmesi mümkün olan finansal kazançlar konusunda kendinizi güçlendireceğiniz, zengin hissedeceğiniz ve ruhsal açıdan daha olumlu ve daha pozitif düşünerek hareket edebileceğiniz şanslı olduğunuz alanlardır.


2012 yılında özellikle mart ay'ın konumu, sizi hassaslaştıracak ve duygusal konularda çevrenize karşı daha tutarsız olmanıza neden olacak. Aile içi olayların gündeme gelmesiyle birlikte; 2012 yılında onlara vakit ayırmalı, sorunlarıyla daha yakından ilgilenmelisiniz..

İkna yeteneğiniz 2012 yılında da yüksek olacak. Çevrenizle işbirliği içinde olacaksınız. Yılın ilerleyen aylarlarında özellikle nisan ve mayıs gibi istediğiniz ortamı yakalıyorsunuz.


2012 Yengeç Burcu

Yengeç burçları haziran ayında , ikili ilişkilerimizde partnerimizi şımartabileceğimiz bir dönemi gösteriyor. Partnerinizi güzel bir akşam yemeğine çıkarabilir onu kendinize daha da çok bağlayabilirsiniz.Haziran ayında, duygularımızı fazla abartmamalıyız aksi halde karşı tarafta bıkkınlıklara neden olabilirsiniz.

İş hayatında ise , çok hırslı olacağınız bir dönem içindesiniz. Yeni fikirler arıyor , yeni projelere girmek istiyorsunuz. Bu kadar atılgan olmanız çevrenizdeki iş partnerlerinizin sizi kıskanmasına yol açabilir.

Sağlık açısından ise , yaz ayında olmamız dolayısıyla fazla abur cuburlardan kaçınmalı , ciğerlerimize ve midemize dikkat etmeliyiz.

2012 Aslan Burcu

Satürn gezegeni 2012 yılında, kişisel değerler, maddi ve manevi kaynaklarınız, mallarınız, yetenekleriniz, fiziksel ihtiyaçlarınız kısaca finansal güvenliğiniz konularında eğitici olmak adına dersler vererek, engellerle karşılaştırarak ve zorluklar vererek sabırlı olmanız için baskıda bulunacaktır. Sizler bu süreçte mantıklı bir düzen içinde, çaba sarfederek, dikkat göstererek, sabırla görevlerinizi yerine getirmeniz lazımdır. Hatalarınızı görmeniz, kendi yeteneklerinizi ortaya çıkarmak için çaba sarfetmeniz çok önemlidir. Pratik çözümler bulmak ve ekmeğinizi kazanmak için öncelikle kendinize güven duymalı ve cesur davranmalısınız. Parasal konularda harcamalarınızı kontrol altına almanız ve elinize geçen finansal geliri ise gerekli yatırımlarda kullanmaya özen göstermeniz faydalı olacaktır.

2012 başak burcu


2012 yılı Siz Başaklar için, kendinizi güçlü hissetmek, değerli ve etkileyici bulmak istediğiniz alanların başında, aşk hayatınız ve yaşamın güzelliklerinin tadını çıkarmak konuları başta gelecektir. Sabırlı davranmanız, eleştirel bakış açınızı biraz daha düzene koymanız ve mükemmellik ölçünüzü belirli sınırlar içinde tutabileceğiniz bir yıl önünüzde sizi bekliyor.

2012 yılında özgürlük ihtiyacı duyacağınız alan evlilik, ciddi ilişkiler ve ortaklık konularında görülebilir. Aşk konusunda olumlu sayılabilecek bir yıl olduğu halde, bunu evliliğe dönüştürme konusunda isteksizlikler görülmeye devam edebilir. Kimi Başaklar ise tam tersine bir takım nedenlerle aniden evliliğe karar verebilirler. Evli olanlar ise bu süreçte bazı ani gelişmelerle karşılaşabilir, sorunlar yaşayabilir ve aralarındaki özgürlük mücadeleleri veya görüş farklılıkları sebebiyle karşı karşıya gelmeye devam edebilirler.

2012 Terazi Burcu

Sayın Teraziler 2012 yılında Çevrenizde olup, bitenler için çok meraklı olacağınız ve dikkatli olmanız gereken bir yıl. Bu meraklı tavırlarınız biraz başınızı ağrıtabilir. Başkalarının yaşantısına girmeye bayılıyorsunuz. Çok istediğiniz güzel şeylere arkadaşlarınız sahipse kıskançlık duygularınız dizginleyin lütfen, hatta ayni şeylere sahip olmak için hileli yollara başvurmayın. Kendinizi geliştirin, çıkarlarınız için ilkelerinden taviz vermeyin.
Sayın Terazi bu yeni yıl sorumluluklarınızın bilincinde olmalı ve yatırımlarınızı değerlendirmek konusunda daha dikkatli davranmalısınız. Çeşme akarken doldurmalı cümlesinden yola çıkarsak geleceğinizi düşünerek hareket etmeniz yerinde olacaktır. Böylece uzun vadede bu süreci çok daha olumlu bir şekilde geçirebilirsiniz.
2012 de iş konularına odaklanacaksınız. Ailenizi ihmal etmek istememenize rağmen, dikkatinizi kariyerinize vereceksiniz. Kazançlarınızı ve başarınızı pekiştirecek fırsatlar ayağınıza gelecek. Şans gezegeninizin size vereceği mutluluklar karşısında sanki farklı bir dünyanın kapılarının size açıldığını göreceksiniz. Üst düzeyde çalışmak istiyorsanız; yakın çevrenizin de desteğini üzerinizde hissedeceksiniz. Bazı fırsatlar karşınıza çıkaracak ve işinizle ilgili uygun ortamlar oluşacak. Geleceğinizle ilgili sizin lehinize gelişmelere neden olabilecek kişilerle tanışacaksınız. Eğer işsizseniz bu yıl güzel bir işin kapıları açılacak. Yüksek hedefleriniz var. Uzun süredir planladığınız atılımları kolay bir şekilde gerçekleştirecek gücü bulacaksınız. İşinizle meşgul olurken ailenizi ihmal edebilirsiniz.

2012 Akrep Burcu

Çalışmalarınızda sabır ve özenle çalışmayı sevdiğinizden dolayı 2012 yılında hakeettiğiniz saygıyı ve itibarı kazanacağınız bir döneme giriyorsunuz, gösterişten uzak bir şekilde işlerini yapmaya devam etmeniz yararınıza olacaktır. Kendisini yetiştirmeyen Akrepler inat edip yerinizde sayacaksanız, yaşamın basitliklerini elinizin tersiyle itmezseniz, 2012 yılı sizin için daha kötü geçecek gibi görünüyor. Cinsellik her akrep için önemli bir yer tutar. Cinsel açıdan en güzel dönem 2012 yılının ortalarında sizi şaşırtabilecek bir şekilde dolu dolu geçecek.
Sayın Akrep, ayrıca bu yıl kendinizi güçlü hissetmek, değerli ve etkileyici bulmak istediğiniz alanların başında, aşk hayatınız ve yaşamın güzelliklerinin tadını çıkarmak konuları başta gelecektir. Sabırlı davranmanız, eleştirel bakış açınızı biraz daha düzene koymanız ve mükemmellik ölçünüzü belirli sınırlar içinde tutabileceğiniz bir yıl önünüzde sizi bekliyor.
ayrıca bolluk ve şans sizin yanınızda. Maddi açıdan ve gelişim açısından çok şanslı bir yıla giriyorsunuz. Eğitim hayatı devam eden yada bir sınava hazırlanan Akrepler için de başarı var. Yılın ilk yarısı ev satın almaktan dekorasyona kadar çeşitli ailevi konularla ilgilenebilirsiniz. Evinizle ilgili düzenlemelere girişebilirsiniz. Keyif duyduğunuz konularda daha az zahmetli ve çoğunlukla sizin isteyeceğiniz, kabul edeceğiniz uğraşlar içine gireceksiniz. Aşkta ve beraberliklerde arzularınızı daha güçlü biçimde ortaya koyuyorsunuz. Aşk hayatınızda sizi heyecanlandırıp, mutlu edecek ve ciddi anlamda ele alabileceğiniz beraberlikler söz konusu olabilir. Çoktandır özlediğiniz kişilerle kucaklaşmalar yaşayabilirsiniz. Şubat gibi bazı sıkıntılar olabilir, sorunlarınızı tek başınıza çözmeyiniz. Ailenizden destek isteyin. Yaşamsal bakış açınızda değişimler meydana gelebilir. Farklı görüşte olan kişilerle ortak işler yapabilir, mesleki ve özel hayatınızda yeni sorumluluklarla karşılaşabilirsiniz. Bu yıl tatil planları keyifle uygulanacak ve gittiğiniz yerden müthiş zevk alacaksınız. Eylül sonrasında ise arkadaş çevrenizden, sosyal gruplarınızdan ayrılıp kendi başınıza kalmayı isteyebilirsiniz, Çocuk sahibi Akrepler yılın ikinci yarısı çocukları ile ilgili konularda fikir alışverişlerinde bulunabilir, ilginç kararlar alabilirsiniz. Bu çocuklarınız eğitim hayatı olabileceği gibi evlilikleri ile ilgili bir kararda olabilir. Kasım gibi ilişkilerinizde daha soğukkanlı olmaya gayret edin. Sosyal ilişkiler ve yeni çevreler hayatınızı yeniden yapılandıracak.

2012 Yay burcu

Anlaşmalar yapmak ortaklıklara girişmek yeni bir iş var olan işinizde büyümeye gitmek ekstra çalışmalar 2011 de gündeminizde olabilir.
Mart gibi ortağınız veya iş arkadaşlarınız ile birlikte yapacağınız bir işte gerilim yaşayabilir bazı gecikme ve aksaklıklara maruz kalabilirsiniz. Aceleden ve riskten kaçınmanız gerekiyor. Ancak güçlü bir mevki için yeri geldiğinde atak davranmayı biliniz.
Temmuz sonrası Özellikle kariyeriniz adına atmanız gereken adımları kolayca atabilir Kariyer ve hayat hedeflerinde geri dönülemez değişikliklere gidebilirsiniz. Ürettiğiniz fikirler artık sadece fikir olmakla kalmayıp birer ürüne dönüşebilir. Ofisinizi düzenleyebilir işinize yaramayan şeylerden bu dönemde kurtulabilirsiniz.Yılın ilk yarısı evlilik planları yâda ortaklaşa girilen bir iş için en olumlu sonuç ve gelişmelerin yaşanabileceği dönemdesiniz.
İlişkisinde sorun yaşayanlar ise ya birlikte olduğunuz kişiyi olduğu haliyle kabul edin veyahut size uymayan ve mutsuz eden bir ilişkiden kaçının. Sorunlu bir birlikteliği ciddiyete dökmek ileride daha büyük sorunlara yol açacaktır. Eğer amacınız huzurlu bir yaşam sürmekse kavga ve çatışmalardan uzak kalmaksa o zaman önce evliliğinizi evli değilseniz bundan sonra kuracağınız ilişkileri iyice gözden geçiriniz.Sağlığınıza ve uyku düzeninize dikkat etmeniz beslenme konusunda diyetinize özen göstermeniz faydalıdır.

2012 Oğlak Burcu

Küçük yaşlardan beri yükselmenin, başarı kazanmanın hayalini kuruyordunuz. 2012 yılı sizin yılınız olabilir. Emeklerinizin karşılığını alabileceğiniz bir döneme giriyorsunuz. 2012 de aileye yeni bir üye katılabileceği gibi, yeni bir eve taşınmak yâda satın almak söz konusu olabilir, yapılmayı bekleyen, yarım kalmış işler için atılım yapabilir, kendiniz için yeni bir başlangıç oluşturabilirsiniz. Bazı işlerinizin yavaş ilerlemesi canınızı sıkabilir. İlişkiler yönünden ise sizden kaynaklı sıkıntılar ortaya çıkabilir. Bu yıl tek başınıza kalmak istemediğiniz eşiniz arkadaşlarınız veya ailenizle birlikte aktivitelerde bulunmak isteyeceğiniz bir yıl. Bir süredir bağlantıda olmadığınız kişilerle karşılaşabilir yeniden iletişime geçerek bağlantı kurabilirsiniz. Bu yıl yeni yerler görme isteği ve tatil planları hafta sonu gezileri aktiviteleriniz arasında bolca yer alacak. Arkadaşlar ile geçirilecek güzel ve neşeli tatiller, birlikte planlanacak organizasyonlar ve geziler de sizi bekliyor olabilir. Bugüne kadar ulaşmak istediğiniz yerlere gitmek ve bazı sınırları aşmak için fırsatlar yakalayabilirsiniz. Bu konularda da ekstra harcamaların da olacağını tahmin edersiniz ancak maddi açıdan rahat bir yıl olacak gibi. Bazı lüks harcamalara kaçsanız da genel anlamda tutumlu olacaksınız. Bu yıl daha çok kazanmak adına arayışlarda bulunabilirsiniz. Alışverişte bulunduğunuz insanları özellikle iyi tanımadığınız kişileri incelemeyi ihmal etmeyiniz. Aileniz ve yuvanızla ilgili yeni gelişmeler yaşanabilir belki aileye yeni biri katılabilir yâda aile bireylerinden birinin özellikle eğitim için yer değiştirmesi gündeme gelebilir.

2012 Kova Burcu

2012 tüm isteklerinize kavuştuğunuz her anlamda hayattan istediğinizi alacağınız 2011 yılında dönemsel olarak yaşadığınız sıkıntıları yaşamadığınız bir yıl olacak. 2012 tam anlamıyla sizin yılınız.
İş yaşamınızda meydana gelen gelişmeler, ev hayatınızı da düzene koyabilir. Yeni bir yere taşınmak, ailenizle ilgili konularda da yeni kararlar almak durumunda kalabilirsiniz. Araba almayı düşünen yâda mevcut arabalarını değiştirmeyi isteyen kovalar bu isteklerini gerçekleştirebilir. İş yükünüz özellikle bu yılın ortalarından itibaren artabilir ve yeni koşullar, tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Çocuk sahibi kovalar için bu yıl çocuklarının okul hayatlarındaki başarılarından dolayı mutlu oldukları bir yıl olacak. Bazılarınız güçlü bir evlilik yapabilirsiniz. Kimileriniz ise, ilişkisiyle ilgili mücadeleler verebilir ve hayatınıza bir yön çizebilirsiniz. Bu yıl şansınız çok açık planlarınızı gerçekleştirebilme fırsatı bulacaksınız. Ayrıca bu yıl yurt dışı seyahatleri gerçekleştirebilir ve birçok seyahatten şanslı ve de kazançlı çıkabilirsiniz. Uzun süredir görmeyi istediğiniz, bir yere yolculuk yapabilirsiniz. Yılın ilk yarısı yeni yerler görmek, ilginç insanlarla tanışmak, bulunduğunuz ortamda güzellikleri yakalamak adına ilginç bir dönem sizi bekliyor olacak.

2012 Balık Burcu

Balık, Bu yıl kendinizi gergin hissettiğiniz dönemlerde sakin olup sinirinizi etrafa kesinlikle yansıtmamalısınız. Ayrıca geleceğinizi iş anlamında hedeflendirmeyi ve bir amaç etrafında hareket etmeyi başarmak durumundasınız. Kendinizi geliştirmek açısından da etkili olacak bu süreçte, hem kendinize olan inancınızı güçlü tutmayı, hem de eksik noktalarınızın farkında olarak, abartıya kesinlikle kaçmadan sorumluluklarınızın bilincinde hareket etmeyi ilkeniz haline getirmelisiniz.

2012 yılın ilk yarısı aklınızı maddi konulara vermek, özellikle de borç, alacak, kredi gibi konularda düzenlemelere giderek fayda sağlayabilirsiniz.art-Nisan ayları parasal ve maddi konular üzerine sıkıntılar yaşayabilir, hem kazanmakta zorlanabilir hem de var olanları değerlendirme konusunda endişelenebilirsiniz. Huzurunuzu ve güvenliğinizi tehdit edecek konularda tutumlu davranmak çok faydalı olacaktır.Ekim gibi çevrenizdeki kişilerle ortak kararlar aldığınız ve kısa seyahatlerin söz konusu olduğu bir dönem olacak. Seyahatlerde karşılaşacağınız kişilerle eğlenceli saatler geçirebilirsiniz.


இܓiڪے†∂ηßﺙuℓ இܓ

2012 Kova Burcu

2012 tüm isteklerinize kavuştuğunuz her anlamda hayattan istediğinizi alacağınız 2011 yılında dönemsel olarak yaşadığınız sıkıntıları yaşamadığınız bir yıl olacak. 2012 tam anlamıyla sizin yılınız.
İş yaşamınızda meydana gelen gelişmeler, ev hayatınızı da düzene koyabilir. Yeni bir yere taşınmak, ailenizle ilgili konularda da yeni kararlar almak durumunda kalabilirsiniz. Araba almayı düşünen yâda mevcut arabalarını değiştirmeyi isteyen kovalar bu isteklerini gerçekleştirebilir. İş yükünüz özellikle bu yılın ortalarından itibaren artabilir ve yeni koşullar, tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Çocuk sahibi kovalar için bu yıl çocuklarının okul hayatlarındaki başarılarından dolayı mutlu oldukları bir yıl olacak. Bazılarınız güçlü bir evlilik yapabilirsiniz. Kimileriniz ise, ilişkisiyle ilgili mücadeleler verebilir ve hayatınıza bir yön çizebilirsiniz. Bu yıl şansınız çok açık planlarınızı gerçekleştirebilme fırsatı bulacaksınız. Ayrıca bu yıl yurt dışı seyahatleri gerçekleştirebilir ve birçok seyahatten şanslı ve de kazançlı çıkabilirsiniz. Uzun süredir görmeyi istediğiniz, bir yere yolculuk yapabilirsiniz. Yılın ilk yarısı yeni yerler görmek, ilginç insanlarla tanışmak, bulunduğunuz ortamda güzellikleri yakalamak adına ilginç bir dönem sizi bekliyor olacak.


:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: ınsallahhh cok ıyı bır sene olur bebışım şans melegımle beraber tabı eşimıde unutmayalım derken aılemsız olmaz yanı  :amin:  :k06:

тнє ρяιη¢є σƒ му нєαят

Başak için ufukta evlilik olabilir diyor hadi bakalım hayırlısı  :D

qonca

2012 Akrep Burcu

Çalışmalarınızda sabır ve özenle çalışmayı sevdiğinizden dolayı 2012 yılında hakeettiğiniz saygıyı ve itibarı kazanacağınız bir döneme giriyorsunuz, gösterişten uzak bir şekilde işlerini yapmaya devam etmeniz yararınıza olacaktır. Kendisini yetiştirmeyen Akrepler inat edip yerinizde sayacaksanız, yaşamın basitliklerini elinizin tersiyle itmezseniz, 2012 yılı sizin için daha kötü geçecek gibi görünüyor. Cinsellik her akrep için önemli bir yer tutar. Cinsel açıdan en güzel dönem 2012 yılının ortalarında sizi şaşırtabilecek bir şekilde dolu dolu geçecek.
Sayın Akrep, ayrıca bu yıl kendinizi güçlü hissetmek, değerli ve etkileyici bulmak istediğiniz alanların başında, aşk hayatınız ve yaşamın güzelliklerinin tadını çıkarmak konuları başta gelecektir. Sabırlı davranmanız, eleştirel bakış açınızı biraz daha düzene koymanız ve mükemmellik ölçünüzü belirli sınırlar içinde tutabileceğiniz bir yıl önünüzde sizi bekliyor.
ayrıca bolluk ve şans sizin yanınızda. Maddi açıdan ve gelişim açısından çok şanslı bir yıla giriyorsunuz. Eğitim hayatı devam eden yada bir sınava hazırlanan Akrepler için de başarı var. Yılın ilk yarısı ev satın almaktan dekorasyona kadar çeşitli ailevi konularla ilgilenebilirsiniz. Evinizle ilgili düzenlemelere girişebilirsiniz. Keyif duyduğunuz konularda daha az zahmetli ve çoğunlukla sizin isteyeceğiniz, kabul edeceğiniz uğraşlar içine gireceksiniz. Aşkta ve beraberliklerde arzularınızı daha güçlü biçimde ortaya koyuyorsunuz. Aşk hayatınızda sizi heyecanlandırıp, mutlu edecek ve ciddi anlamda ele alabileceğiniz beraberlikler söz konusu olabilir. Çoktandır özlediğiniz kişilerle kucaklaşmalar yaşayabilirsiniz. Şubat gibi bazı sıkıntılar olabilir, sorunlarınızı tek başınıza çözmeyiniz. Ailenizden destek isteyin. Yaşamsal bakış açınızda değişimler meydana gelebilir. Farklı görüşte olan kişilerle ortak işler yapabilir, mesleki ve özel hayatınızda yeni sorumluluklarla karşılaşabilirsiniz. Bu yıl tatil planları keyifle uygulanacak ve gittiğiniz yerden müthiş zevk alacaksınız. Eylül sonrasında ise arkadaş çevrenizden, sosyal gruplarınızdan ayrılıp kendi başınıza kalmayı isteyebilirsiniz, Çocuk sahibi Akrepler yılın ikinci yarısı çocukları ile ilgili konularda fikir alışverişlerinde bulunabilir, ilginç kararlar alabilirsiniz. Bu çocuklarınız eğitim hayatı olabileceği gibi evlilikleri ile ilgili bir kararda olabilir. Kasım gibi ilişkilerinizde daha soğukkanlı olmaya gayret edin. Sosyal ilişkiler ve yeni çevreler hayatınızı yeniden yapılandıracak.





HASRET!M S@N@

2012 Balık Burcu

Balık, Bu yıl kendinizi gergin hissettiğiniz dönemlerde sakin olup sinirinizi etrafa kesinlikle yansıtmamalısınız. Ayrıca geleceğinizi iş anlamında hedeflendirmeyi ve bir amaç etrafında hareket etmeyi başarmak durumundasınız. Kendinizi geliştirmek açısından da etkili olacak bu süreçte, hem kendinize olan inancınızı güçlü tutmayı, hem de eksik noktalarınızın farkında olarak, abartıya kesinlikle kaçmadan sorumluluklarınızın bilincinde hareket etmeyi ilkeniz haline getirmelisiniz.

2012 yılın ilk yarısı aklınızı maddi konulara vermek, özellikle de borç, alacak, kredi gibi konularda düzenlemelere giderek fayda sağlayabilirsiniz.art-Nisan ayları parasal ve maddi konular üzerine sıkıntılar yaşayabilir, hem kazanmakta zorlanabilir hem de var olanları değerlendirme konusunda endişelenebilirsiniz. Huzurunuzu ve güvenliğinizi tehdit edecek konularda tutumlu davranmak çok faydalı olacaktır.Ekim gibi çevrenizdeki kişilerle ortak kararlar aldığınız ve kısa seyahatlerin söz konusu olduğu bir dönem olacak. Seyahatlerde karşılaşacağınız kişilerle eğlenceli saatler geçirebilirsiniz

Aytii


ยรlคภ๓คz göภlüm

2012 Terazi Burcu
ben 2012 de bebek olmasını beklerken o kariyerden bahsediyor... olmadı bu burç yorumu  :toothy10: :toothy10: :toothy10:


<<<peri masalı >>>

2012 Terazi Burcu

Sayın Teraziler 2012 yılında Çevrenizde olup, bitenler için çok meraklı olacağınız ve dikkatli olmanız gereken bir yıl. Bu meraklı tavırlarınız biraz başınızı ağrıtabilir. Başkalarının yaşantısına girmeye bayılıyorsunuz. Çok istediğiniz güzel şeylere arkadaşlarınız sahipse kıskançlık duygularınız dizginleyin lütfen, hatta ayni şeylere sahip olmak için hileli yollara başvurmayın. Kendinizi geliştirin, çıkarlarınız için ilkelerinden taviz vermeyin.
Sayın Terazi bu yeni yıl sorumluluklarınızın bilincinde olmalı ve yatırımlarınızı değerlendirmek konusunda daha dikkatli davranmalısınız. Çeşme akarken doldurmalı cümlesinden yola çıkarsak geleceğinizi düşünerek hareket etmeniz yerinde olacaktır. Böylece uzun vadede bu süreci çok daha olumlu bir şekilde geçirebilirsiniz.
2012 de iş konularına odaklanacaksınız. Ailenizi ihmal etmek istememenize rağmen, dikkatinizi kariyerinize vereceksiniz. Kazançlarınızı ve başarınızı pekiştirecek fırsatlar ayağınıza gelecek. Şans gezegeninizin size vereceği mutluluklar karşısında sanki farklı bir dünyanın kapılarının size açıldığını göreceksiniz. Üst düzeyde çalışmak istiyorsanız; yakın çevrenizin de desteğini üzerinizde hissedeceksiniz. Bazı fırsatlar karşınıza çıkaracak ve işinizle ilgili uygun ortamlar oluşacak. Geleceğinizle ilgili sizin lehinize gelişmelere neden olabilecek kişilerle tanışacaksınız. Eğer işsizseniz bu yıl güzel bir işin kapıları açılacak. Yüksek hedefleriniz var. Uzun süredir planladığınız atılımları kolay bir şekilde gerçekleştirecek gücü bulacaksınız. İşinizle meşgul olurken ailenizi ihmal edebilirsiniz.



NASIL BİR YORUM BU YA :k06: