29 Mart , 2024, 01:18:39

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Kaynanamı Annem kadar seviyorum diyenler....

Başlatan Balböceği, 24 Ağustos , 2011, 01:15:56

« önceki - sonraki »

nelss

Bu forum tam benlikmis keske o-daha önce üye olsaymısm  :violent1: :violent1:
kaynanamla aram iyi, yani iyi derken kanki deilz ama herseyi paylasablrm onunla ee ilk gelinimym nede olsa
bizm evliliğmz sorunlu oldu benim ailem esimi aislene istemedi onca kötü sey söylediler haklarnda canım benm bikere ble ne bana ne de aileme bsey söylemedi 9 aylk evlyz tek kelimesini duymadm hep destek oldu insallah hep böyle devam eder  :occasion14: :occasion14: :occasion14:



Emine

10 yıllık evliyim kayınvalidemi çok seviyorum. Bir gün bile tartışmamız olmamıştır. Nazar değmesin. Yakın oturuyoruz hamileyken her gün yemeğimi yapar gönderirdi kayınpederimle. Durmadan birşeyler örer bana , kızı yok hiç çok istemiş zamanında beni kızı yerine koyduğunu söyler. Dertleşiriz, sohbet ederiz kafamız çok uyar. Her hafta mutlaka gideriz. Eşimle çocuklarla bir yere gideceksek onu da alırız yanımıza çocuklar çok seviyorlar babaannelerini. Çocukların eğitiminde, beslenmesinde onlara bıraktığımda herşeyi benim istediğim şekilde yapar. Çok zarif, görgülü ve merhametlidir. Görenler beni onun kızı zannediyorlar dışarıda. Çok iyi bir insan olduğunu kendisine de sık sık söylerim o da karşılıklı olduğunu söyler. Kafama taktığım konularda beni rahatlatır destekler, kimsenin dedikodusunu yapmaz. Allah herkese nasip etsin.

nazlıyarim

BENİM HALA UMUDUM VAR...

~ERVA~

Emine hanım :nazar: :nazar: :nazar:muhabbetiniz daim olsun hep çok güzel

ayy

eminecim maşşallah size :nazar: :nazar: :nazar:
bende 9 yıllık evliyim yüzüme bi lafını duymadım ama arkamdan da duymadıgım lafı kalmadı...fakat ne duyarsam diyorum anne bunu bunu söylemişsin bida yapma diyorm kadın gene aynı gene aynı....ama çokta tınnn sonucta kv işte...saygısızlıgım olmadı ama bu olmaz demek değil.BOM noktasına gelmeyim yeterki...eşim cahilliğine ver diyor bende öyle yapıyorummm .

Balböceği

Maşallah Emine  :nazar: işte herşey karşılıklı  :love9:

Ben görmedim yaşamadım bir iyi gün... oda öyle diyorum ama sabr kalmıyor, Allah çocuklarıma bu konu da en hayırlısını nasip etsin.  :amin:

Emine

Bir kayınvalide ile iyi geçinmek için ilk kural asla anne ile oğulu karşı karşıya getirmeyeceksin. Eşinden şikayetin olsa gidip kayınvalidene oğlun böyle böyle demeyeceksin, yarın öbür gün kocanla aran düzelir kayınvalidenin aklında senin söylediğin kalır. Hiç bir kayınvalide oğlu suçlu bile olsa oğlum yanlış yapmış demez mutlaka bir bildiği vardır ki öyle yapmıştır diye düşünür o nedenle boşu boşuna oğlunu eleştirip kendine gıcık kaptırmamak gerek :)  Eşine de asla senin annen bana bunu bunu söyledi bunu yaptı demeyeceksin, iyi birşey olduğunda paylaşabilirsin. Eşin de annesiyle aran iyi olduğu için sana sevgisi daha bir artar ben öyle düşünüyorum. Kayınvaliden de oğluyla iyi geçindiğin ona laf söylemediğin için seni sever. Sonuçta el kızısın kara kaşına gözüne sevmeyecek seni oğlunu hoş tuttuğun değer verdiğin sürece sen de gözünde iyi olursun.

Balböceği

Bende her zaman derim yakın çevreme,  ki eşlerini annelerine şikayet edeni çok gördüm her defasına uyarıyorum  :k06: kendi elleriyle koz veriyorlar  :-ooo  :ehi:

iklima

Annemim bana ondan çok daha yakın olduğunu annenin yerini kimsenin alamayacağını doğumumda anliycagini düşünüyorum
Bütün Kadınlar Melektir Aslında.

Sadece Kanatları Kırıldığında Süpürgelerine Binerler..

                                                Hepsi Bu..!

°•.ℓανιηуα.•°

ben kimseyi annem kadar sevmiyorum,sevmem, sevemem. canım annem...  :love9:



°•.ℓανιηуα.•°

öyle nagişim valla önce onlar sana iyi yaklaşacak ki sen de ona saygı duyasın...

ama ben şunu tecrübe ettim:

kadınlar birbirini çekemez. kv ler de oğlunun kalbindeki tahtını sarstığı için gelinleri sevmez. böylelikle kv ve gelin arasında soğuk rüzgarlar esebilir...



Lă_Tăhzen!

annem kadar olmasada insan olgunlastikca daha farkli dusunuyor sanirim esimin annesi sonucta sevmeye basladim yaa Allah razi olsun biz iyi olalim yeterki karsimizdaki de iyi oluyor bize karsi

Emine

Allah herkesin kayınvalidesiyle iyi geçinmesini nasip etsin ben şanslıyım ama daha şimdiden 3 - 7 yaşındaki kızlarımı düşünüyorum :) Allah evlatlarımızı da iyi insanlarla karşılaştırsın  :amin:

mandalinaportakal

bazı yorumları okudum,çok üzüldüm.bizim annelerimiz de kayınvalide.ilerde nasip olursa biz de kayınvalide olacağız.karşımızdaki insan hatasız olamaz,biz de aynı şekilde mükemmel değiliz.bence biz kendi sivri yanlarımızı törpülersek karşımızdakiler de bize daha yakın olurlar.eşlerimizin hatrına aileleri özellikle anneleri ile iyi geçinmeliyiz.

sherife-blgn

 ;)Tabikide kendi annen başka oluyor ama benim iki annem var okadar yakın ve candan seviyorum onu birkere bile olsun ne ben ona kaymakam dedim nede o bana gelin rabbim e çok şükür . Eşimle tartıştığımız zamk hep bana arka çıkar beni savunur. Ben kendi annemle anlasamam . Evleninceye kadar yemi yapmasını bilmezdim hepsini herşeyi hiç hor görmeden annem öğretti bana . Allah herkese böyle ane nasip etsin ınş :hieyt: :hieyt: