Kaynanamı Annem kadar seviyorum diyenler....

Başlatan Balböceği, 24 Ağustos , 2011, 01:15:56

« önceki - sonraki »

°º•✿вoɴcυĸ ɢözlüм✿•º°

Alıntı yapılan: °º•✿вoɴcυĸ ɢözlüм✿•º° - 24 Ağustos , 2011, 10:28:17
Tabiki annelerin yerini kimse tutamaz ama ben kaynanami cook seviyorum  :love9: iyi birisi cok saf elinde ne var ne yok yedirmeden rahat etmez.taraf tutmaz ne istesem yapar sadece hamileyim diye deil herzaman yapar.karsiliginda bi tek gÜler yÜz ve bizim mutlu olmamizi ister.Allah ondan razi olsun  :amin:
Ben yÜzÜnede derim eger kötÜ biri olsaydin bile kocami dogurdun icin seni genede severdim  :k06:
dediklerim hala gecerli ama bazi seylerine gicik oluyom o da normal yanee  :ehi: :ehi: Allah kötü kaynanalardan korusun  :amin:
:nazar: :nazar:

:nazar: :nazar:

Balböceği

Ben hep derim Allah böylelerine düşürmesin ve onlar gibi etmesin  :amin:

Rabbim yavrularımıza hayırlı eş hayırlı aile nasip etsin  :amin:


nazlıyarim

kıyamam analar sevilmez mi ya allahım daş yapar insanı ben seviyorum.
BENİM HALA UMUDUM VAR...

bnsroni

Keşke bunu diyebildiseydim yürekten isterdim ama NEFRET EDİYORUMMMMmMmMm :cildir:

hümeyra_t_e

valla bende seviyorum annem kadar olamaz tabiki ama cok severim bizararı yok çok iyidir şunu da şöyle yapın diyd karıştığını görmedm 5 yıldır fikir vermeye bile çekinir sanki hep siz bilirsiniz yavrum der. Şefkatlidir. Ne bilim oda beni seviyo bende onu allah bozmasın

destina06

4 senedir aramızda en ufak bir şey geçmedi kızı gibi sevdiğine eminim eşim tek başka kardeşi yok akıl verme gibi bir huyu yoktur eleştirmez yaz tatillerinde gidince nereye oturtacağını şaşırız ağzı dualıdır hep dua eder sadece bana karşı değil yapın itibariyle iyi yaradılışlı bir insann günün birine aramızda sorun olursa kesin benden kaynaklanır :ehi: :ehi: :ehi: seviyorum tabiki ama benim anneciğimin yerini kimse tutamaz :y25:

Balböceği


__nil__

neden annem kadar seveyim ki sonuçta 25 yıl sonra birden hayatıma girmiş benim hayatımda evleninceye kadar emeği hakkı olmayan biri.tamam eşimin annesi olduğu yada iyi bi insan olduğu için severim ama annem kadar olmaz olamaz.olursada anneme haksızlık olur bence bunca yıl beni anam büyüttü hastalığımı derdimi tasamı o çekti,ikisi bir olur mu hiç



elfo

gebelik psikolojisi mi nedir anlamıyorum. yaşadığım bazı olumsuzluklar gözümün önüne geliyor hafta bir aramasına dahi sinir oluyorum. geçenlerde anneme dedim. anne sinir oluyorum samimi olmaya mı çalışıyor 15-20 günde bir görüşüyorduk bunu bir haftaya indirmeye çalışıyor sanki dedim. aman elif sende az değilsin ne olacak arasın ben seni hergün aramıyor muyum bırak o da arasın hergün arasın isterse diyor. benim altın kalpli anam inş. bu saf kalbin yüzüsuyu  hürmetine Allah seni cennetine alsın  :amin: :amin:. kendini kaynanamla aynı kefeye koyuyor. 
RABBİM! BEN SANA DUA ETMEKLE HİÇ BEDBAHT VE MAHSUN OLMADIM.



Balböceği

Ben şöyle bakıyorum, eşimi seviyorum ama annesini sevmiyorum çünkü oda torununu seviyor beni sevmiyor.  :ehi:

Anamın yerini değil eline su dökemez  :nazar: o nere o nere  :suclu:

Bluegirl

Alıntı yapılan: Balböceği - 12 Nisan , 2013, 16:18:37
Ben şöyle bakıyorum, eşimi seviyorum ama annesini sevmiyorum çünkü oda torununu seviyor beni sevmiyor.  :ehi:

Anamın yerini değil eline su dökemez  :nazar: o nere o nere  :suclu:
seviyodur kız nie sevmesin belli etmiyordur o
yoksa ne derdi olcak senle  senin gibi Hamarat iyi gelinmi bulacak ;)
Huysuz işte napıcan  :-\

Balböceği

Bırak allasen öyle sevmemi olur kızı kocasıyla geceye kadar geziyor bize hava atıyor gülerek, biz eşimle bir markete gidiyoruz sürat yeri süpürüyor hele 2. Kz istanbuldan geldi geleli bir tuaf oldu yine herşeyde karışıyor kimsede huzur bırakmıyor  :cildir: :cildir:

Lanet olsun  :violent1:

Balböceği

Allahım bi rahat yüzü gösterir mi bana  :sad1:

Bir günde yavrum siz bilirsiniz der mı  :cildir:

aşkitoom

elbetteki annem gibi olmasada bende severim kayınvalidemi.ilk evlendiğimizde
biraz sinir yapacak davranışları olmuştu,ama onunda o aralar psikolojisi bozuktu.elitimin biri 11 yıl yanında oturdu,2 çocuğunu onların yanında büyüttü.sonra onların tayini çıkınca çok üzüldü,sonra eşim o zamanlar bekardı,konyadaydı.eşiminde tayini çıktı,sonra en küçük oğlu askere gitti.evde yapaynlız kaldırlar kayınbabamla. bi oğlunun karısı ve 2 çocuğu öldü,kızının bir çocuğu öldü.o yüzden sinirli davranıyordu o dönemler ama bende anlayışlı karşıladım hep seslenmedim,çünkü durumunu biliyordum.şimdi diyorki ben o zamanlar niye sinirleniyordumki o kadar diyor.ama öle büyük kavgamız olmadı severizde birbirimizi,haftada 2 kere gideriz oturmaya :nazar: