19 Nisan , 2024, 18:13:42

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Tebessüm arkadasımızın meleği kollarında :)

Başlatan ღ♥ღคşкเ๓ςเ๓ღ♥ღ, 14 Ağustos , 2011, 12:21:19

« önceki - sonraki »

ღ♥ღคşкเ๓ςเ๓ღ♥ღ

canım gözün aydın rabbim analı babalı buyutmenizi nasip etsin  :amin: :hello2: :hello2: :hieyt: :hieyt: :hieyt: bol sütlü günleriniz olsun  :amin: :nazar:

:amin:"Lα iℓαнє iℓℓα єηтє ѕüвнαηєкє iηηi кüηтü мiηєz zαℓiмiуη"  
мαşαℓℓαн A.E.OLUN.               [/url

oslemturgay

gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün  :nazar:

*•.¸♥gonca♥¸.•*

gözünaydın cnmmmmmmmmmmmmmmmm sağlıkla buyusun insallhh :amin: :nazar:

hayatıma hoşgeldin aşkların en güzeliiiii Yağmur Meleğim....

doğangüneş

hayırı olsun.. tüm kolaylıklar sizin olsun inş. :amin:

<<AyBüKe>>

   Allah analı babalı büyütsün, hayırlı olsun ..  :)

Lă_Tăhzen!

HAYIRLI OLSUN ALLAH ANALI BABALI BUYUTMEYI NASIP ETSIN İNSALLAH    :flowers:

aydinays

Canım hayırlı uğurlu olsun. Sağlıklı bol sütlü gazsız günlerde büyüt yavrunu.
Allahım sen bütün bebek isteyenlere hamile olanlara hayırlı evlatlar nasip et. Kimseyi evlat acısı ile sınama.





seda87

gözünüz aydın canm allah analı babalı büyütün inş.darsıda bizlerinn başına :nazar: :nazar: :nazar:
İki Erkeğe Adamak İstiyorum Hayatımı... Biri "KADINIM" Desin Bana... Diğeri Sadece ''ANNE" :))

*•.¸♥gonca♥¸.•*

hayatıma hoşgeldin aşkların en güzeliiiii Yağmur Meleğim....

ღ♥ღคşкเ๓ςเ๓ღ♥ღ


:amin:"Lα iℓαнє iℓℓα єηтє ѕüвнαηєкє iηηi кüηтü мiηєz zαℓiмiуη"  
мαşαℓℓαн A.E.OLUN.               [/url

Tebessüm

14 Ağustos , 2011, 13:39:12 #10 Son düzenlenme: 14 Ağustos , 2011, 19:14:09 Tebessüm
Öncelikle çoook tşk derim hepinize dualarınıza da kocaman amin :) biraz beklettik çünkü acıktık teyzeleri :)

Hatırlayanlar vardır mutlaka, yaklaşık 1 ay önce gittiğim muayenede doktorum bebeğimin yan durduğunu ayrıca eşinde kireçlenme başladığını ve bu durumun biraz erken olduğunu belirtmişti...Normalde her gebelikte bu durum yaşanırmış ama bizimkinde biraz erken başlamış dolayısıyla eğer kireçlenme artarsa doğumun erken olabileceğini belirtmişti...ki yine yaklaşık 2 ay önce erken doğum belirtisiyle 1 gece de hastanede kalmıştım (: yani bizim ufaklık biraz aceleci çıktı (:
Normal bi muayene günü...1.5 hafta öncesinde gittiğim kontrolde bebeğimin pozisyonunun normale döndüğünü ve kireçlenmenin artmadığını öğrendiğimde sevinçle karışık duygular hissettim...Artık normal doğum yapabilirdim doktoruma göre bekleyebilirdik günümüzü...Ama bi yandan da normal doğum gözümü korkutmuyo değildi  :) Salı günü rutin kontrol için doktorum randevu verdi ve hastaneden çıktık...

09.08.2011...Normal bi muayene günü...Ve doktorumun ağzından dökülenler...

" Kireçlenme çok artmış, sanırım son kontrolden sonra birden artış başlamış... Bebek yaklaşık 1 haftadır beslenmiyo olabilir, sadece suyla hayatta kalmış olabilir, hemen sezeryanla doğum yaptırmamız lazım... Yatışını yapalım..."

Ve kocaman bi korku,endişe,tedirginlik...Ameliyat korkusunu bi tarafa bıraktım, bebeğimin sağlığı için endişelenmeye başladım, çok korkmuştum 1 gün beslenememesi bile çokken yaklaşık 1 hafta ne demekti...derken hemen ameliyata hazırladılar beni...sabah sütlaç yemiştim o yüzden akşam 16 ya kadar beklemem gerekiyodu...endişeli bekleyiş başladı...yan odada normal doğum yapan biri vardı ve onun çığlıklarında derin düşüncelere daldım...bi süre sonra o bebeğini dünyaya getirdi :) Allah ım bana da bebeğimi sağlıklı şekilde kucağıma almayı nasip et diye dualar etmeye başladım...nst ye bağladılar tabi bu arada yakınlarım gelmeye başladılar...eşim biraz uzaktaydı bi yandan da onun yetişmesini bekliyodum...nst de bebeğimin kalp atışları benim bir sonraki nefesim için bi sebepti ki halen öyle :) birden kalp atışları düşmeye başladı, annem hemen hemşireyi çağırdı, hemşire bana hemen oksijen taktı, neyse ki düzeldi kalp ritmi...

ve saat 16:00...sonda takmak için geldiler ve o acı anlatılmaz...canım çok yandı ama umrumda değildi...birden gözlerimden yaşlar boşaldı...eşim gelmişti...o kadar heyecanlıydı ki resmen kalbi gözlerindeydi...ameliyathaneye götürmek için geldiklerinde kapının önünde tüm sevdiklerimi bi arada görünce gözyaşlarım resmen sel oldu, tutamıyodum kendimi...eşim, annem beni her ne kadar telkin etmeye çalışsalar da durduramıyodum kendimi...ve ameliyathanedeydim...doktorlar hemşireler ağlamamam için espiriler yapıyolar, beni konuşturmaya çalışıyolardı...epidural anesteziyle ameliyat olacaktım...belimden yaptılar iğneyi, uyuşmamı bekledik, iğnelenme oldu ayaklarımda ağırlaşma başladı, ben bu arada ayetel kürsi yi okudum durdum uyuşmamı beklerken ama uyuşmadım, hissediyodum herşeyi... bi süre daha bekledik ama nafile... ve sonrasını hatırlamıyorum sanırım destek anestezi yaptılar bayılttılar beni...ve işte o an :) ameliyat sonrası hemen bebeğimi sordum "nasıl, iyi mi, kaç kg vs..."

Rabbime şükürler olsun güzel cvplar aldım (: eşim "biraz sana biraz bana benziyo" dedi gülümseyen gözleriyle (: ve bebeğimi kucağıma getirdiklerinde dünyalar benim oldu  :hello2: benden bi parça o canımın yarısı  :hello2: pamuk gibi teni misler gibi kokular saçıyor sanki etrafa (: hele bi de uykudayken gülüşü yok mu...eriyip bitiyorum :)

doktorum geldi ve " iyi ki almışız bebek çok yorgun dedi "...e kolay mı içeride beslenememek...biz bile 1 gün aç kalsak kendimize gelemezken miniğim napsın...ama oğluşum güçlü maşallah  :hieyt: "iyi beslemişsin değerleri çok iyi" dedi doktorum  :hello2: yaklaşık 3.5 kg, 54 cm doğdu bebeğim...eğer eşindeki sorun olmasaydı daha kilolu olacaktı ama olsun önemli olan hayırlısıyla sağlıklı olması, aramızda olması...ben ameliyat sonrası 8 saat bişi yiyemedim içemedim ve ayaklarımın uyuşukluğu da 8 saat sonra geçti, resmen taş gibiydi...

şimdilerde oğluşumun varlığıyla büyülenmiş durumdayım :) yaşadığımız sorun emzirme sorunu... sütüm doyuruyo mu doyurmuyo mu bilmiyorum oğluşumu...doğumdan 3 gün sonra sütüm gelmeye başladı, hatta süt doldu ama neden bilmiyorum az az çıkıyo bu durum da beni çok üzüyo çünkü oğlumu doyuramadığımı düşünüyorum...inşallah bu sorunu da aşıcaz  :basardim:

biraz uzun oldu kusura bakmayın teyzeleri  :flowers: dilerim Rabbim isteyen herkese bu muhteşem duyguyu tattırır ve bekleyenler de hayırlısıyla sağlıklı şekilde miniklerini kucaklarına alırlar (:

Rabbim benim oğluma da sizlerin evlatlarınıza da hayırlı, sağlıklı, güzel, uzun ömürler nasip etsin inşallah ve yine Rabbim miniklerimizi nazarlardan, kötü gözlerden korusun... AMİN...



ve işte oğluşum Baturalp Efe... :) benim 2. miladım...Rabbim nazarlardan korusun seni...
  :opucuk:

Gözümün Nur'u geldi...Çok ama çok hoşgeldi... (:

aydinays

canım zorlu bir süreç olmuş. Ama neyseki meleğin kucağında. Allah sizi kavuşturmuş. Sizi hiç ayırmasın. inşallah en kısa sürede emzirme sorununu da çözersin. Sağlıkla sıhhatli yavrunu büyütürsün.  :amin: :amin: :amin:
Allahım sen bütün bebek isteyenlere hamile olanlara hayırlı evlatlar nasip et. Kimseyi evlat acısı ile sınama.





Tebessüm

Alıntı yapılan: aydinays - 14 Ağustos , 2011, 13:42:40
canım zorlu bir süreç olmuş. Ama neyseki meleğin kucağında. Allah sizi kavuşturmuş. Sizi hiç ayırmasın. inşallah en kısa sürede emzirme sorununu da çözersin. Sağlıkla sıhhatli yavrunu büyütürsün.  :amin: :amin: :amin:

evet zorluydu ama sonuca şükürler olsun  :occasion5: inş hiçbirimizi meleklerimizden ayırmasın Mevlam :)
Gözümün Nur'u geldi...Çok ama çok hoşgeldi... (:

Balböceği


Tebessüm

Gözümün Nur'u geldi...Çok ama çok hoşgeldi... (: