ikili testi yaptırınca üçlü testi yaptırmaya gerek varmıdır?

Başlatan kardelen06, 09 Ağustos , 2011, 14:20:51

« önceki - sonraki »

birbuçukyıl

Alıntı yapılan: makaron - 25 Nisan , 2014, 19:25:51
Alıntı yapılan: birbuçukyıl - 25 Nisan , 2014, 17:35:29
Ben önceden yaşadığım aksiliklerden dolayı iki doktora birden gidiyordum.Bir tanesi sadece üçlü test yaptırdı. Diğeri ikili  ve dörtlü testleri yaptırdı. :honk: Sonuçlarım gayet normal çıkmıştı. Ben yaptırmak istemediğimi söyledim ama ikisi de çok ısrarcıydı. :laughing7:

Canim biz senle ayni usulden gidiyoruz. Ben de iki dra gidiyorum ikisi de ikili ve dortlu yapti. Peki bisey sorucam dogumu hangisine yaptirican? Ben iyice kararsiz kaldim. Ikisi de cok iyi dr ikisine de mavi boncuk dagitiyorum ama karar veremiyorum neye gore secsem?

Aslı hiç sorma bir ara uykularım kaçtı ne yapsam ne etsem diye.Benim doktorlarım da çok iyiler ama bir tanesi sonradan inanılmaz yoğunlaştı test sonuçlarını görüşmek için bile bir saat bekler oldum.Çok fazla hastası olmasından dolayı acil kürtajları ve operasyonları çok arttı.Ben kararsızlık içinde boğulurken sanırım yoğun olan doktorla kendiliğinden vedalaşmak zorunda kaldık. Sana önerim çok iyi düşün bir an önce kararını ver için daha rahat olur.
Hastanenin yakınlığı, doktorun ilgisi, doktorun tecrübe derecesi,hastanenin imkanlarının yeterliliği.Bunların hepsi çok önemli mutlaka göz önünde bulundurarak sonuçlandır. :icon_thumright:

mandalinaportakal

doktorun yanı sıra hastaneyi de göz önünde bulundurun derim.yeni doğan yoğun bakım ünitesi var mı,doğuma giren ebelerin mesleki yeterliliği,hastanenin hijyen durumu vs bunlar en az doktor kadar önemli.