♥♥♥♥ O Benim Dünyammm ♥♥♥♥

Başlatan °•.ℓανιηуα.•°, 08 Ağustos , 2011, 13:15:38

« önceki - sonraki »

°•.ℓανιηуα.•°

anooom kuzum yirim ben onu. kız maşallah oğuza  :nazar: oğuz da zayıf ve uzun olur. zaten anne ile babanın boyunu topla 2 ye böl, çıkan boy uzunluğu çocuğun olabilecek minimum boy ölçüsü oluyomuş. ben geçen hafta ölçtüm. 93 cm geldi. 2 yaşındaki bi çocuğun maksimum 88.7 olması lazım. kilo olarak da 14.1 imiş. fazlası olunca obeziteye giriyomuş sanırım.

aman ya sağlıklı olsunlar da. gerisi boş... sarperin bu ara iştahı pek yok ama. meyve yiyo haabire. napayım ben de zorlamıyorum. havalar sıcak bizim bile canımız istemiyo.



Ozay

tabi ben standartların üzerindeyim bi bayan olarak  :k06:

Oğuzun minimum boy ölçüsü 178  :laughing7: bana kalsa babasını da geçer  ::)

doğum boyu kilosu aynı benim gibi :)

ben 52 cm 4 kilo doğdum o da öyle  :nazar:

eşim 3,5 kilo ve 48 49 cm civarı doğmuş

boyuna göre kilosu iyi şuan Oğuzun  :love9:

°•.ℓανιηуα.•°

bi de oğlan çocuğu dayıya benzer derler ya. oğuz sizin tarafa çekmiş olabilir. evet,sen standartların üzerindesin canım,boy pos maşallah süper. sanki hiç doğum yapmamış gibisin,taş gibi hatunsun  ;D  :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:





...ŞehzadEfe...

 :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: sarper paşaya kocaman allah nazarlardan saklasın sizi aklınızla büyüyün
Sadece filmlerde olur sanırdım böylesine büyük aşklar
Bizim seninle doğmayı bekleyen bir oğlumuz var

suzannn

Alıntı yapılan: °•.ℓανιηуα.•° - 02 Mayıs , 2013, 12:05:13
Alıntı yapılan: βαhαƦıʍ - 30 Nisan , 2013, 16:35:02
maşallah sarpere çok tatlı çok

suzanım saol bitanem. sen nerelerdesin ya,neden gelmiyorsun...
işten ayrılmıştım 6 ay kadar evdeydim cepten giriyordum ama yazması zordu ondan yani :) 
şimdi buralardayım işe girdim

°•.ℓανιηуα.•°

nagihanım saol canım benim  :opucuk:

gelmene sevindim suzanım  :opucuk: evet telden yazması gerçekten zor ve sıkıcı oluyo  :laughing7:



suzannn

teşekkür ederim öznurcum

zevkle okuyordumda yazmaya sıra gelince kaçıyordum :)


°•.ℓανιηуα.•°

kuş lokumum  :love9: :love9:

ay parçam benim.. dün akşam yine öyle güzel bi gün geçirdik ki. okuldan arkadaşımın kızının doğum günü vardı. çay bahçesinde yaptılar,yanında da park var. tam senlik bi yerdi yani. oraya gittik ve sen kudurukluğun doruklarında deliler gibi oynadın eğlendin. seni abilerine ablalarına bıraktım. bi güzel oynadınız. seni çok seviyorlar  :k06: ellerinde resmen sündük oldun ama yine de mutluluğun suratında okunuyordu  :k06: bi kaçışın varrr  :ehi: :ehi: aboooo atom karınca gibi bi anda yok oluveriyosun  :ehi: kuşum benim.

baban soruyo " sarper sen bana büyüyünce ne alıcan?" sen direkt audiiiii diyosun  :ehi: :ehi: peki annene ne alıcan diyo,sen mersedes diyosun  :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: yavrum benim,yazık baban alamadıklarını sana söyletiyo  :ehi: şimdi de pilot olucam diyosun  :ehi: bi de uçağa bindiğini herkese anlatıyosun. uçağın kanadını gördüm,vuuuuuu uçtuk diyosun önüne gelene  :ehi: :ehi: :ehi:

bal oğlum,kaymak oğlum benim... öyle akıllısın öyle tatlısın ki. ahhhhh şimdi nasıl da kanım kaynadı sana... yarın hafta sonu... bol bol oynicaz... seni seviyorum kuşum...  :love3:




°•.ℓανιηуα.•°

annesinin süt kokulusu,mis kokulusu  :love9:

hayattaki en değerlim, üzüntüm, sevincim, mutluluk gözyaşım, en kızdıran, en mutlu eden, sevgi sersemi yapan, aşktan kudurtan, belki ileride dişsiz kalmama sebep olacak olan SEN,SARPERİM...

yeryüzünde yoktur böyle bi aşk... bu sevgi aklımı başımdan almaya yeter de,artar... gül yüzlü oğlum,kiraz dudaklı kaymak oğlum  :love9: :love9: :love9: bu anlatımın sonu yok çünkü sana olan aşkımın hudutu yok  :love9:

annem.. Rabbime şükürler olsun beni annelik mertebesine ulaştırdı,bana senin gibi bi evlat nasip etti. şükürler olsun... ben öyle şanslı bi kadınım ki senin gibi bi oğlum var ve mükemmel bi eşim var. daha ne isterim ki.. cumartesi günü babanın sınav göçrevi vardı. kapıyı açıp içeri girdi. seni kucakladı götürdü. mutfağa beraber geldiniz sonra ve senin elinde bi poşet ve bi buket çiçek  :love9: anne bunlar senin için demeyesin mi  :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: Allahım ölücem sandım mutluluktan,bu nasıl bi aşk,seni alıp sokasım geldi içime. kuşum büyümüş de annesine hediye verirmiş (babamız saolsun  :laughing7: ) oğlum annesine pembe renk adidastan tşört almış.  :ehi: adidas delisi bi babası olunca böyle oluyo  :k06: bi de çiçekler cabası  :love9: ömrümün en güzel anıydı diyebilirm.... canım oğlum, sen nasıl bişisin ben bilmiyorum ki...

sarper sen bu dünyaya bizi mutlu etmek, güldürmek için mi geldin yavrum.. cumartesi sabahı böyle canın sıkkın gibi durup numaracı bi edayla duruyodun. baban "oğlum neyin var senin " dedi. ve senin verdiğin bomba cevap karşısında şu anda hala gülme krizine giriyorum. aynen şöyle dedin,hem de telafuzu düzgün bi şekilde "baba benim maddi sıkıntım var"  :toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy10:  oğlumun maddi sıkıntıları varmış hehehehehe  :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: sarper sen nasıl bi hafızaya sahipsin,bu kelimeleri nasıl tutuyosun aklında hiç aklım almıyo kuzum benim yaaa. bunu bi de muzipçe söylemen resmen bizi güldürmek için söylediğin aşikar  :ehi: daha neler neler..... dün bi baktım arabada eve doğru gidiyoz, parmak şarkımızı söylüyosun, hem melodili hem de parmaklarınla göstererek: baş parmağım baş parmağım nerdesin, burdayım, nasılsın efendim, teşekkür ederim , parmak kaç parmak kaç  :ehi: :ehi: :ehi: bunu aynen böyle söyledin parmaklarını oynatarak.  :nazar:

sarperim konuşman çok düzgün.. dün öğle uykundan uyandın yanıma geldin. aynen şunları anlattın: " anne bebenin doğum günüydü, baba manisadan gelmemişti. sonra geldi, iyiki doğdun bebe yaptık" dedin  :-ooo sarperim bu muhtemelen senin rüyandı  :k06:  :ehi: :ehi: yani rüyanı anlattın  :ehi: :ehi: :ehi: Allahım daha neler neler  :ehi: :ehi: :ehi: :ehi:

canım yavrum.. sen çok güzelsin çok özelsin. seni seviyorum bitanem......  :love9: