♥♥♥♥ O Benim Dünyammm ♥♥♥♥

Başlatan °•.ℓανιηуα.•°, 08 Ağustos , 2011, 13:15:38

« önceki - sonraki »

°•.ℓανιηуα.•°




°•.ℓανιηуα.•°

güzel oğlum,bal oğlum  :love9:

acaba ne zaman şööyle gece uyuyup da sabah uyanıcam  :k06: deliksiz uyuyacam  :k06: bu gece 2.30 da uyandın, 5.30 da uyumuşsun.  :-\ dişlerin ne kadar da rahatsız ediyor seni meleğim. neyseki vicdanlı bi baban var da dönüşümlü olarak bakıyoz sana. ben dinlenirken o bakıyo sana,o dinlenirken ben bakıyorum.

dün baban bana bir demet çiçek almış  :love9: bana verirken aşkım bunlar senin dedi. sen bi hışımla geldin bacağıma yapıştın babana,seni gidi seniii yaparak benim aşkım dedin  :k06: baban diyo hayır o benim aşkım,sen yo yoooo benim aşkım diyosun  :ehi: paylaşılamayan kadın oldum anlicağın  :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: bu durum tabiki çok da hoşuma gitti  :ehi: annesini nasıl da kıskanırmış benim paşam  :ehi:

evde sürekli onu istiyom onu istiyom diye gezinir oldun  :ehi: aslında neyi istediğini de bilmiyorsun. geliyosun,elimden tutup yerimden kaldırıyosun ve beraber geziniyoz, onu istiyom onu istiyom  :ehi: :ehi: veriyorum eline 2-3 saniye bakıyosun ve başka bişi istiyosun. yakında bu ne bu ne gibi soruların da başlar...

cumartesi günü beni yine şok ettin. 1 den 9 a kadar rakamların yazılı olduğu puzzlle ın var. bulaşık makinasını çalıştırmıştım ben de. gittin bulaşık makinasının başına. dijital göstergesinde kalan süre 96 yazıyodu. o rakamların içinde 9 u aldın ve gitin göstergenin yanına tuttun. anne baaak aynısı dedin  :ehi: :ehi: sonra bulaşık makinasının üzerinde 1/2 yazıyo,yani süre kısaltma. gittin 1 ve 2 yi de aldın yanına koydun,bu da aynısı dedin  :ehi: aynen böyle söyledin. artık öyle net konuşabiliyorsun ki. 3 kelimelik bazen 4 kelimelik cümle kuruyorsun  :ehi: akıllı bıdığım benim. cici annen diyo yaptıklarını anlatma kimseye. nazar değecek. ama anlatmadan da duramaz ki annen  :ehi:

1- 10 a kadar rahatlıkla sayıyorsun zaten. uzun zamandır... bi de bu aralar söylediğim şarkılara eşlik etmeye başladın. mesela mor menekşe rüzgarlarla güzel koku saçıyor dediğimde rüzgarlarlada ve saçıyorda sen de söylüyosun. bi de minik kurbağa şarkısını göstererek oyununu oynayarak söylüyorum,sen de eşlik ediyosun. kuvakvakvak bölümünde ellerimizi koltuk altımıza koyup aşağı yukarı oynatıyoz kolumuzu. artık ben göstermesem bile kendiliğinden yapıyosun  :ehi:

canım benim.... sen ne çabuk büyüdün... zaman ne çabuk geçti... ve ben bu hallerini çok özleyeceğim...



muhribe

çabuk söyle öznur hangisinin aşkısın  :ehi: :ehi:

°•.ℓανιηуα.•°

hımmm, şeyyyyyy  :ehi: :ehi: :ehi:

valla ne yalan diyim... eşim olmadan ben bir hiçim derim... ALlah korusun onsuz yaşayamam derim ama oğlum onu geçti  :ehi: :ehi:



muhribe

klasik anne politizmi  :ehi: :ehi: ne şiş yansın ne kebap  :ehi: :ehi:
laf aramızda babası da yiğitin eline su dökemez benim gözümde  ::) :ehi: :ehi:

...ŞehzadEfe...

Sadece filmlerde olur sanırdım böylesine büyük aşklar
Bizim seninle doğmayı bekleyen bir oğlumuz var

°•.ℓανιηуα.•°

:ehi: :ehi: :ehi: :ehi: betül ben hemen enişteye haber uçuruyorum  :ehi: :ehi: :ehi:

nagişim valla zamane çocuğu kız bunlar bizimle böyle ilgilenseydiler belki profesör olurduk  :ehi: :ehi:



...ŞehzadEfe...

valla bilmiyorum ama bunlar fena yaa yok bazen çocukluğu aştıklarını düşünüyorum  :k06:
Sadece filmlerde olur sanırdım böylesine büyük aşklar
Bizim seninle doğmayı bekleyen bir oğlumuz var

°•.ℓανιηуα.•°

güççük adamlar  :ehi: :ehi:

ay nagihan öyle akıllı ki ne desem yapıyo  :nazar:

oyuncaklarını topluyoruz. mesela hadi sarper uzan çoraplarını giyindireyim diyorum hemen uzanıyo uzatıyo ayaklarını,çorap giyiniyom diyo  :ehi: bi de böyle makine robot gibi diyo  :ehi:



...ŞehzadEfe...

01 Şubat , 2013, 09:35:11 #924 Son düzenlenme: 12 Şubat , 2013, 10:10:48 ...ŞehzadEfe...
oğluşunla güzel vakit geçiriyorsundur umarım öznurum özledik ama seni  :opucuk:
Sadece filmlerde olur sanırdım böylesine büyük aşklar
Bizim seninle doğmayı bekleyen bir oğlumuz var

°•.ℓανιηуα.•°

Alıntı yapılan: ...ŞehzadEfe... - 01 Şubat , 2013, 09:35:11
oğluşunla güzel vakit geçiriyorsundur umarım öznurum özledik am seni  :opucuk:

:opucuk: :opucuk: :opucuk: canım benim evet geçirdik bitti gitti tatil  :laughing7: malesef tatil de bitti ama . ben de çok özlemiştim kız vallahi.  :love9: :love9: :love9: :love9: yeniden döndüm sahalara  :ehi:



°•.ℓανιηуα.•°

can oğlum,bal oğlum... aşkımmmmm...

çok oldu bebeğim yazamadık günlüğe. günlük değil aylık oldu  ;D napsın bu annen,nereye koşsun nereye yetişsin bilemedim ki.... düşünüyorum da babanla seni beraber tek başımıza büyüttük. kimsenin hiç bir emeği yok üzerinde. bir tek cici annenin var emeği. biz okuldayken o baktı sana... hal böyle olunca ve sen tam bi ilgi delisi olunca hiç bir şeye vakit kalmıyor bebeğim....

küçük adamım benim.. 2 gün önce saçların kesildi yeniden,traş oldun. tam bi küçük adam oldun. o bebeksi ifaden gitti yerine küçük bi adam geldi.  :D öyle tatlı oldun ki. ve bu defa hiç ağlamadın saçların kesilirken  :nazar:

can oğlum benim.. konuştuklarından söylediklerinden hiç bahsetmicem bile. aldın başını gidiyorsun. konuşmak ne kelime şarkı söylemeye bile başladın. şu şarkıyı aynen şöyle söylüyorsun melodisiyle beraber: küçücükken baş ucumda bana ninni söylerdin,sabahları uyanınca beni okşar severdin...... hatta devamını da söylüyorsun. 3-4 kelimelik cümleleri çok rahat konuşuyorsun.

bu aralar kepçelere merak sardın. baban sana habire değişik kepçeler alıp getiriyor. sen bütün gün evde onlarla kazı çalışmaları yapıyorsun  :ehi: :ehi: :ehi:

şubat tatilinde babanın amcası,eşi ve çocukları geldiler. emra ve furkan abine bayıldın. onlarla 3-4 gün vakit geçirdin ve gerçekten sende inanılmaz olumlu etkileri oldu. daha bi sosyalleştin sanki daha neşeli daha canlı oldun. habire emrah amcanı sayıklayıp duruyorsun. bunu sana kim aldı diye her sorduğumuzda emrah amcam aldı diyosun  :k06: kapı çalınsa emre abi furkan abi geldi diyosun  :k06: ha bi de ezan okunduğunda azizallah diyosun :ehi: tabi bozuk bi türkçeyle adidallah diyosun  :ehi: amin yapmayı da ihmal etmiyosun tabiki.  :aferin:

bu aralar benzer şeyler bulup aynısı demeyi öğrendin. okuduğum bi kitap var. üzerinde mor bi şemsiye var. dün benim mor havlumu almışsın yanına götürmüşsün,bana seslendin anne baaak aynısı demeyesin mi.  :ehi: renklerin aynı olduğunu gösteriyormuş oğlum. daha neler neler. yap bozundaki araba helikopter kamyon hepsinin aynısını götürüp yan yana diziyorsun,bi de anne bak aynısı diyosun  :ehi: :ehi: :ehi: :ehi:

beni hiç oturtmuyorsun. sürekli elimden tutup anne hadi kalk diyerek bi yerlere götürüp oyun istiyorsun. bi de kucak istiyom diyişin yok mu offf öldürüyo beni. baban sömestr boyunca hiç sakal traşı olmadı. gittin babana ne dedin biliyor musun: anne baaak baba maymuş olmuş...  :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: nerden geliyo bunlar aklına bilmiyorum ki  :ehi: :ehi: :ehi: gülmekten koptuk....

sarperim,ay yüzlü oğlum benim.... sana olan düşkünlüğüm sevgim beni korkutuyor... canını ver deseler veririm,seve seve.... dün bel fıtığı olduğumu öğrendim... ama biliyor musun hiç üzülmedim... o anda Allaha şöyle dua ettim: Allahım oğlum sağlıklı olsun,benim ne çektiğim ne yaşadığımın bir önemi yok. ben çekerim,razıyım ama sen oğlumun en ufacık bi acısını yaşatmayı nasip etme ya rabbim dedim....

seni çok seviyorum oğlum..... 



kelebegimm

Oyyyy olzlemisiz sarperiminnn maceralarini :love9: :love9: :love9:
Canım belfitiimi oldun :sad1:
Rabbim yardımcın olsun cookk gecmis olsun  :opucuk: :opucuk:


]

°•.ℓανιηуα.•°

ayşenurummm...  :opucuk: :opucuk: :opucuk:

saol canım benim.. evet canım bel fıtığı oldum en sonunda. aslında bel ağrılarım geçen yıldan beridir vardı ama bu şubat başında iyice arttı. MR çekildi ve 2 adet fıtık (yırtık) varmış  :sad1: egzersizler iyi geldi ama ağrılarımı azalttı. bakalım. platesi önerdi doktor,platese gidicem.



ayy

 :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:
maşallah akıllı bıdıgınaaaa kuzummm :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:
tekrar geçmiş olsun kuzum  :sad1: :sad1: