28 Nisan , 2024, 21:31:20

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


♥♥♥♥ O Benim Dünyammm ♥♥♥♥

Başlatan °•.ℓανιηуα.•°, 08 Ağustos , 2011, 13:15:38

« önceki - sonraki »

...ŞehzadEfe...

maşallah sarper paşaya  :nazar: demek nişanlısını görücek hee  :k06: şimdiden çapkın oldu bunlar  :k06:
Sadece filmlerde olur sanırdım böylesine büyük aşklar
Bizim seninle doğmayı bekleyen bir oğlumuz var

melek100lü

 :nazar:maaşallah  minik paşama  :opucuk: kazasız belasız gidin gelin  :amin:

benim yerimede öp o yakışıklıyı  :opucuk: :love7:

°•.ℓανιηуα.•°

annemmm...

ay parçam..  :love9:

tatlı oğlum benim... malesef eskişehire gidemedik yavrum. asiye teyzen ve nişanlın grip olmuşlar. o kadar hazırlığa rağmen gidemedik işte napalım. sen grip virüsü kaparsın diye vazgeçtik. pişman da değilim. varsın eskişehir beklesin bizi değil mi yavrum... oraya gitmedik ama hafta sonumuzda hep gezdik. dün anneciğinin doğum günüydü. baban aldı bizi izmire foruma götürdü. yine iskenderimizi yedik. sonra sen bi ara babanla kayboldun,ben de o sırada yemeğimi yedim. ( önce sana yedirmem lazım,yoksa içim rahat yiyemiyorum) bi baktım benim ay parçam elinde poşetle geliyor. bana uzun zamandan beridir beğendiğim bi saat vardı,onu almışsınız  :k06: hediyeyi sen getiriyordun. öyle hoşuma gitti ki . benim oğlum büyümüş de annesine hediye getirirmiş  :love9: hayatımda aldığım en değerli hediye sıfatını kazandı o saat senin sayende... babana ve sana aşığım.... iki sevgilim var diyorum: biri büyük biri küçük... Allah sizin eksikliğinizi göstermesin bana..  :amin:

üst komşumuzun oğlu kağanla güzel oynuyorsunuz. ben okuldayken onun da cici annesi bize getiriyor kağanı ya da sen yukarı çıkıyorsun,beraber oynuyorsunuz. akranının olması çok güzel.. kağanın da anne babası öğretmen. o da senin gibi gün içerisinde anne babasından ayrı  :sad1:  sen kağana öyle güzel kağan diyorsun ki.... yirim seni...

dün yemek yerken yan masamızda başka bi aile daha vardı. senin yaşını sordular,15 aylık diyince yok daha neler dediler. hem görünüm olarak hem dil gelişimi olarak epey öndesin. sana armut gösteriyorum mesela amut diyosun, muza muuu, elmaya emaaaa...  :k06: babanın aslan pençeli puf bi terliği var. sen onu görünce cim bom bom diyosun. bi de tekerlememiz vardı: duma duma dum,kırmızı mum. öyle güzel duma duma dum diyosun ki. ah o minik ağzınız yerim ben senin  :love9:

annem benim her şeyim...

sen başıma gelen en güzel şey yaşama sebebimsin... eve gelirim birazdan.. seni yicem...  :hungry:



°•.ℓανιηуα.•°

Alıntı yapılan: ♥ PaPaTyaM ♥ - 14 Eylül , 2012, 10:19:00
ben sarpere görmeden aşık oldum :)

allah nazarlardan saklasın

suzanım çok teşekkür ederim canım benim. Allah razı olsun  :opucuk:

Alıntı yapılan: nagihannn - 14 Eylül , 2012, 10:41:38
maşallah sarper paşaya  :nazar: demek nişanlısını görücek hee  :k06: şimdiden çapkın oldu bunlar  :k06:

ah canım benim görecekti nişanlısını da çocuk grip olunca gitmedik. napalım kaldı artık. ama oğlum çapkuın olucak gibi teyzesi  :ehi:

Alıntı yapılan: melek100lü - 14 Eylül , 2012, 11:06:58
:nazar:maaşallah  minik paşama  :opucuk: kazasız belasız gidin gelin  :amin:

benim yerimede öp o yakışıklıyı  :opucuk: :love7:

teşekkürler teyzesi. öperim sıpamı  :opucuk: [/b]



suzannn

ÖZNURCUM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN NİCE SENELERE TÜM SEVDİKLERİNLE CANIM

°•.ℓανιηуα.•°

Alıntı yapılan: ♥ PaPaTyaM ♥ - 17 Eylül , 2012, 15:57:37
ÖZNURCUM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN NİCE SENELERE TÜM SEVDİKLERİNLE CANIM

çok teşekkür ederim suzancım...  :opucuk:



°•.ℓανιηуα.•°

annesinin ballı lokması  :love9:

sabah sabah seni bırakıp okula gelmek yine zor geldi be yavrum... sen arkamdan ağladın. annem annem dedin. ben hala alışamamışken sen nasıl alışacaksın miniğim... sabredecez alışacaz yavrum...

sabah biz kahvaltı yaparken sana da ekmek koparıp reçele batırıp veriyorum ağzına. ama sen almıyorsun ağzına illa eline alıcan kendin götürücen.. bi de eline aldığın lokmayı önce köpeğine götürüyosun,güya yediriyosun, sonra ayıcığına bi de arı mama paketinin üzerinde olan mavi kaşıklı bebeğin ağzına tutuyosun. sonra bi  güzel kendi ağzına götürüp yiyosun  :k06: başkalarını da beslermiş oğlum.

sabah cici annenin blüzünde çiçek vardı,gitmişsin dokunarak çiçeeeek demez misin. çok akıllısın çok.. neler diyorsun neler. dün kitabında uğur böceği görmüşsün resmen uğur böceğiiiiii dedin. baban ağzı açık seni izledi. konuşman çok hoşuma gidiyor...

o kadar hareketlisin ki hızına yetişemiyorum. koltukların tepesine çıkıp hoplamaya bayılıyorsun. bi de baban sana bimden org aldı. demo müziği var,onu bulup çalıyosun ve kollarını kaldırarak bi güzel oynuyosun  :ehi: o oynama şeklin bizi gülmekten yerlere yatırmaya yetiyo. çok sevimlisin çoook....

günde 1 kere uyuduğun için artık akşamları 10-10.30 gibi uyuyorsun. böylelikle sen de rahatsın biz de meleğim... düzenimiz böyle çok iyi. inşallah devam eder.

annem öyle sevimlisin ki. o ay yüzünü öpmek için sabırsızlanıyorum. öğle arası çabuk gelse de seni öpsem  :opucuk:  :love9: 



ღ♥ღคşкเ๓ςเ๓ღ♥ღ


:amin:"Lα iℓαнє iℓℓα єηтє ѕüвнαηєкє iηηi кüηтü мiηєz zαℓiмiуη"  
мαşαℓℓαн A.E.OLUN.               [/url

Sır_Çiçegi

oy maşallah pek akıllı  :nazar:

o org dan bizde aldık  :k06: eşim kullanıyo bizim oğlan gelene kadar sakladım  :ehi:

inş. bende onunla oynadıgı günleri yazarım böle senin gibi  :amin: :amin:
Hayatım Eşimle Değişti,
Oğlumla Mükemmelleşti...

aydinays

Allahım sen bütün bebek isteyenlere hamile olanlara hayırlı evlatlar nasip et. Kimseyi evlat acısı ile sınama.





°•.ℓανιηуα.•°

küçük sevgilim,nartanem...  :love9:

dün ilk kez bacağından yaralandın. seni sokağa çıkardım yine. ve sen her zamanki gibi dört nala koştururken düştün  :sad1: iki dizin de parçalandı.. çok ağladın. nasıl içim eridi biliyor musun... neyse. seni aldım hemen yukarı çıkardım. yıkadım bacaklarını ve mecburen kolonya sürdüm  :y25: sonuçta alkol,mikrobunu alır dedim. ama sen öyle ağladın ki... için için... hala aklıma geldikçe üzülüyorum. üfledim üzerine ama ne kadar üflesem de acıdı işte... böyle böyle büyüyeceksin balım... Allah daha büyük kazadan sakınsın inşallah.

bu gün cuma  :muzz: 2 gün evdeyiz bakalım... gezicez yine değil mi meleğim... çok sevimlisin çok... seni verene kurban olurum ben. birazdan yanına gelicem ve yicem seni. ay yüzlüm. seni çok seviyorum...



°•.ℓανιηуα.•°

Alıntı yapılan: ღ♥ღคşкเ๓ςเ๓ღ♥ღ - 21 Eylül , 2012, 00:08:02
:nazar: :nazar:

:opucuk: :opucuk: :opucuk:

Alıntı yapılan: Sır_Çiçegi - 21 Eylül , 2012, 09:57:13
oy maşallah pek akıllı  :nazar:

o org dan bizde aldık  :k06: eşim kullanıyo bizim oğlan gelene kadar sakladım  :ehi:

inş. bende onunla oynadıgı günleri yazarım böle senin gibi  :amin: :amin:


:k06: :k06: :k06: sizde mi aldınız. çok güzel yaaa. hem de uygun fiyat  :laughing7: canım benim inşallah sen de yazacaksın. az kaldı annesi. ben de sabırsızlıkla bekliyorum maceralarınızı  :opucuk:

Alıntı yapılan: aydinays - 21 Eylül , 2012, 11:19:08
maşallah benim sarperime.  :nazar: :nazar: :nazar:

çok saol teyzesi. hızla büyüyo valla da billa da  :opucuk:



Sır_Çiçegi

geçmiş olsun cnm nasıl şimdi iyimi peki :( oy kıyamam  :y25:
inş. cnm  :amin: :amin:
Hayatım Eşimle Değişti,
Oğlumla Mükemmelleşti...

°•.ℓανιηуα.•°

ayım,güneşim,balım,herşeyim...

yazamadım günlüğümüze canım oğlum. annecik hastaydı bikaç gündür... ne çok şeyler oldu yazmayalı.. sen günbegün büyüyorsun serpiliyorsun gözümün önünde... 1 günde bile değişiyorsun,yeni şeyler öğreniyorsun...maşallah kuzuma,çok akıllısın,çok bilmişsin,dillisin... güler yüzlüsün, kanın sıcak...

öyle güzel traktör diyosun ki " traktörtör" diyosun  :k06: uğur böceği,cimbombom öyle güzel diyosun ki. o dilini yerim ısırırım senin. pepeyi izlerken onların söylediklerini papağan gibi tekrar ediyorsun. aşırı dikkatlisin. hiç bi ayrıntı kaçmıyor gözünden  :nazar:

ayakların kocaman  :k06: 23 numara olmuş. dün sana pappa dan yeni ayakkabı aldık. maşallah senin ayakkabıların da bizimkilerden pahalı. çok yakıştı oğluşuma. sonra LCW dan da bir sürür cici aldık oğluma. oğlumun ömrü hayatında 2. kışı olucak ne de olsa.. hiç bişeyi yok ki  :k06: geçen senekiler zaten çok minik. benim oğlum da kocaman oldu. yeni yeni cicilere ihtiyacı var.

dış kapımıza gidiyorsun önce hadi hadi diye bağırıyorsun sonra da kağan kağan diye bağırıyorsun. kağanla iyi anlaşıyorsunuz. bi gün onlar bize geliyo bi gün sen onlara gidiyorsun. bu çok iyi. bi de cici anneleriniz sizi her gün evimizin yakınındaki parka götürüyorlar. çok şanslısın çok. ay parçam...

geçen hafta sonu babanın köyüne gittik. benim oğlum orda traktöre bindi. toprakta gezdi. inekler horozlar gördü. öyle mutluydun ki dört köşe oldun adeta. her yere yakışıyorsun sen. nasıl bi tatlılık bu bilmiyorum ki..

arada sırada annemmmmmmmm diyerek gelip bana sarılışın yok mu. offff işte anneciğinin can damarı o. eriyorum bitiyorum... nefesin öyle sıcak ve güzel ki. sütlü nefesin yanaklarıma değiyor ve minicik bi buse alıyorum senden. sonra o yumuşacık mis tenin sert yanaklarıma değiyor,işte huzur ve aşk budur... kollarımda yanak yanağa nefes nefese senle olmak ne güzel bi mutluluk... sen tarifi imkansız bi şeysin sarper... sevgin içimi eritiyor. çok seviyorum seni.. hayatta her şey boş. ama sen hayatsın...  :love9:




°•.ℓανιηуα.•°

küçük sevgilim...

bu akşam yine her zamanki gibi kendine hayran ettirdin. senden korkuyorum ben  :laughing7: kucağıma oturttum seni. tek tek anlattım. bak annecim,şimdi sana ali baba diye biri varmış,onun da kocamaaaan bi çiftliği varmış,çiftliğinde de bir sürü hayvanları varmış,işte onun hayvanlarını sayıcam şarkı şeklinde. sen çiftiliğinde kedisi var dediğimde miyav miyav diceksin,köpeği var dediğimde hav hav diceksin... vs... dedim. sen pür dikkat dinledin beni. başladım söylemeye. kedileri var dedim bekledim sen melodili miyav miyav,ardından hav hav,üürürüüü,cik cik, aiaiaia, mooooo, meeeeee diye sırası geldiğinde söyledin. yani beraber şarkı söylemiş olduk  :hieyt: nasıl hoşuma gitti bilemezsin. akıllı yavrum benim.. ardından hadi şaşıran eşek oynayalım dedim. der demez sen ellerini şaplatıp oynamaya başlamaz mısın. inanamadım  :k06: çok fenasın sen ama hiç bişeyi unutmaz mı bi insan  :-* çok ayrıntıcısın. sana PC den hep horozumu kaçırdılar şarkısını açıyorum ya, bu gün sarper hadi sana şarkı açayım deyip PC ye yöneldiğim anda sen üürürüüüüü dedin. o şarkıyı açacağımı bilirmiş kuzum  :ehi:

ah o koltukların tepesine çıkıp deh deh diyişin yok mu. malkoçoğlu musun sen zibidi gonzales  :ehi: bi de cep telefonumu görünce direkt aynur teyze ya da anne anne diyosun. telefonla yalnızca onlarla konuşulduğunu sanıyorsun herhalde  :ehi:  ama aynur teyzeyi çok komik diyosun . aynur neyne diyosun,aynur teyzen de bozuluyo,bu yaşta nene olduk diyo  :ehi: :ehi: :ehi:

o dombili yüzün... offff seni yemek istiyorum o şirin suratını  :hungry: