babalığa alışmak

Başlatan pelishh, 11 Ocak , 2007, 17:52:38

« önceki - sonraki »

pelishh

11 Ocak , 2007, 17:52:38 Son düzenlenme: 13 Ocak , 2007, 17:22:16 Emine
eşleriniz babalığa alışabildilermi? benim eşim lkgünden beri oğlumla pek bir ilgili doğmdan sonra uyku problemi yaşadım geceleri nerdeyse hiç uyumuyordu oğlum eşim akşam işten geldikten sonra birkaç saat uyuyor sonra nöbeti benden devir alıyor o oğlumuza bakarken ben uyuyordum altını alıyor giydiriyor halinden gayet memnun  :) bazen düşünüyorm da ben ona sadece annelik yapıyorum eşim ise hem annelik hem babalık onun işi daha zor  ???

Emine

11 Ocak , 2007, 18:04:25 #1 Son düzenlenme: 13 Ocak , 2007, 17:22:39 Emine

Benimki de sağolsun çok yardımcı.Altını alıyor gazını çıkarıyor ihtiyacım olursa bazen kızım çok yoruyor babası gelsin diye 4 gözle bekliyorum :)

pelishh

valla aynen şimdi eşim yeni geldi oğlanı verdim kucağına dolanıp druyorlar evin içinde  ;D

Emine

Benimki de bi gelse :) o da yorgun oluyor kıyamıyorum ama bana da yazık.Bugün Allahtan usluydu kızım fazla yormadı beni :)

pelishh

AH AH benim bebişim iflahımı kesiyor devamlı ağlıyor okadar ağlamaya nasıl yorulmuyor anlamıyorum :'(

ÇİTLENBİK

ŞANSLISINIZ ARKADAŞLAR..
BENİMKİ PEK İLGİLENMEZDİ.GERÇİ HALA ÖYLE AMA ASIL ZOR ZAMANLAR GERİDE KALDI..
SADECE BİRKAÇ DAKİKA SEVER,
O İŞ ORDA BİTER..


GÖNÜL

handanın babası,harika bir babadır...kızıyla vakit geçirmeye bayılır..ancak bi sorunumuz var,handan babasından pek hoşnut değil...traşsız kızını öpmesinden ona sinir oluyo olabilir mi acep ???e kimin canı yansa aynı tepkiyi verir :P sonunda olan yine bana oluyo tabii...babasında durmayan handan,anneye postalanıyo ::)

eda

benim eşim bebekleri çok sever ve inanılmaz sabrı vardır saatlerce bıkmadan oynayabilir onunla.gün boyu sorunsuz bakabilir. çok ilgili sevecen bir baba olacak şimdiden belli :wav: :wav: :wav:
mert de babası traşsız öpünce basıyo yaygarayı eee babası da mecburen traş oluyor tabi ;D

mirayım

doğumuma az kaldı babamız oğlan istiyordu kız olduğu belli olunca biraz üzüldü içine kapandı 1 hafta şimdi karnımda tekme atıyor babasıda dinliyor seviyor kızım diye acaba öyle bebeğimiz doğunca eşimin onu kucağına alıp onunla oynayıp seveceğini görebilecekmiyim hep bunları düşünüyorum dünyalar benim olcak herhalde :love8:



Funda

Bizim babamızda erkek istiyodu bende kız istiyordum benimki oldu  :hieyt: Ama ultrasonda kız olduğunu öğrendiği anda değişti kız babası olmanın tadını çıkarıyor şimdi.. Benim eşimde ilk günden beri çok yardımcı herşeyiyle ilgileniyor..Dünyalar bi yana kızı bi yana ..
Gerçekten her erkeğin içinde oğlu olması isteği , her kadının içindede kız çocuk isteği var herhalde.. Belki kendi eksik yanlarımızı onlarda tamamlamak için .. Olabilir mi ???

Almiş'inAnniş'i

eşim birkaç gündür çok öksürüyor. dün telefon açtı, göğsünde çok ağrı olduğu için dr. a gittiğini ve dr. un astım teşhisi koyduğunu şu fısfıslardan kullanacağını söyledi. çok üzüldüm  :y25: ama başka bir sebepten beni dün o kadar çok bunalttı ki ilgilenmedim fazla. tabi içim içime sığmadı. bu gün k.valideden telefon açıp ağzını aramasını istedim ve sadece grip olduğunu ve dr. a falan da gitmediğini öğrendim. söylediği yalan karşısında şoka girdim.  :honk: k.validem kıskandığı için böyle yaptığını, bir çok kişinin eşi ilgisini çocuğa yönellettiği için bu tür şeyler yaptığını söyledi.

gerçekten de bebeği emzirirken yanıma yaklaştığında "uzakdur, zaten bunaldım bide sen ağırlık yapma" diye terslendiğim olmuştur.  :sad1:
sizin eşleriniz de böyle şeyler yapıyor mu?  :icon_scratch:

jbdun

sen de biraz eşinle de ilgilen bari razi,baksana ilgilenmiyosun diye neler demiş  :sad1:
benim eşim yapmadı öyle ama ben de hep ecrine yönelmedim küçüklüğünde (şimdi ikimizin de gerçek oyuncak bebeği gibi cadı kızım :k06:) ,ikisiyle de ilgilenmeye çalıştım, bazen eşimle ilgilenemediğimde de söylüyodum ona,"bu aralar seninle ilgilenemiyorum ecrin çok yoruyor beni" diye, öyle söyleyince zaten daha da anlayışlı oluyordu canım kocam benim :love7: :love9: :love3:

Almiş'inAnniş'i

ya çok kötü işte 4 sene boyunca benim tek ilgi odağım şafak idi. şimdi çok zorluk çekiyo adam zaten sırf bu yüzden çocuk istemiyordu. ama gerçekten onunla ilgilenecek dermanım kalmıyo. dört gözle bekliyorum eve gelsin de 10 dk. olsun dinleneyim diye  :sad1:

jbdun

sen de haklısın tabi ama eşinle konuştun mu bu konuyu?Açık açık herşeyi konuşunca çok daha iyi oluyo, hem o zaman sana da muhakkak hak verecektir  :icon_thumright:

nagihan

inanmıyorum razi ya. çok şaşırttı şafak beni. hiç aklımı ucuna gelmezdi böyle birşey. bende jbdun gibi yapıyorum. eğer evde biri varsa nazı onların kucağına veriyom eşimle ilgileniyom. ama işlerinin yoğun olması ve eve yorgun gelmesi kötü. ve geldiğindede direkt nazın yanında. hatta ben alnıyom benle ilgilenmiyorda nazla daha çok ilgileniyor diye.  :k06:
geçen gece çok komik bir olay yaşadım. nazı emzirdim ve yatağına yatırdım. bu arada emzirirkende eşim bir ara uyanmıştı. ben nazı yatağına koyduktan sonra mutfağa su içmeye giderken eşimin kendi kafasının altındaki yastığı (sanki naz orda yatıyormuşta onu uyutmak için yastığı sallıyormuş gibi )salladığını gördüm. bende eşime salla hayatım salla naz değilde sen uyu bakalım dedim. kapı açıktı ve k.validede bendeydi. oda sesleniyor. kızım ne oldu diye. sabah konuşuruz dedim. sabah soruyor ne oldu anlat bakalım dedi. bende anlattım çok güldük.  :k06: tabi eşim inanamadı yaptığına. kendini o kadar adapte etmişki. gerçekten oda erkek olsun isteyenlerdi ama iyiki kız babası olmuş.
seni çok seviyorum hayatım iyiki sen vede kızımız var  :love7: