27 Nisan , 2024, 12:36:58

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Seval arkadaşımızın minik İzemsevi'si kollarında...!

Başlatan Shadowqueen, 01 Ağustos , 2011, 11:56:45

« önceki - sonraki »

Nezo

Sevalcim Tebrik Ederim Arkadaşım Allah Analı Babalı Büyütsün. Bol Sütlü Gazsız Günler Dilerim  :flowers:

izemsevi

herkese öncelikle teşekkür etmek istiyorum iyi dilekleriniz için foruma geç girdim çünkü daha kendimi yeni toplayabildim çarşamba öglen hastaneden çıktık güzel kızımla evimize geldik sizlere doğum hikayemi kısaca anlatmak istiyorum

cuma günü 29 temmuzda drumuza gittik genel kontrol için ve drumuz 1agustos ameliyat günü artık bu güzel kızı almanın zamanı gelmiş dedi ve pazarteseiye gün verdi oan çok heycanlandık eşimle 9aydır beklediğimiz mucize sadece 2gün sonra kollarımızda olacaktı cumartesi pazar hem heycan hem stres karmaşık duygular içinde geçti pazar gecesi hiç uyuyamadım sabah 07.15de annemleri evden aldık ve hastanenin yolunu tuttuk 7.30gibi hastanedeydik ve 07.45de ben doğumhaneye girdim benimle birlikte 4sezeryan ve 2normal doğum bekleyen hamiş vardı sezeryan olacaklar sıraya girdik ve hepimize sonda takıldı ebeler tarafından ve yeşil kıyafet giydim ve gözlem odasına gönderildik yaklaşık 15dk orda bekledikten sonra ismim söylendi ve bir hasta bakıcı beni sandalyeye bindirdi doğumhaneden ameliyathaneye götürmek için çıktık dışarı çıkınca tüm yakınlarım ordaydı herkesde biraz heycan biraz korku vardı ama kimse bana belli etmek istemiyordu ve ben ameliyat haneye çıktım orda eşimle drumla foto çekindik ben heycandan kangrubumu yanlış söylemişim onu düzelttik ve 08.35de ameliyahaneye girdim ameliyat masasına yattım drum geldi seval hanım çok iyi gözüküyorsunuz az kaldı kızınıza kavuşmanıza dedi ve siz uyanıkken endişe etmeyin hiç bir müdahalede bulunmayacağız dedi 2anestezi uzmanıda vardı drum evet şimdi başlayalım artık dedi ve anestezi uzmanı narkoz vermek için hazırlandı son olarak dr bey kan grubum a pozitif lütfen unutmayın dedim ve gerisini hiç hatırlamıyorum kendime geldiğimde başımda bekleyen bir hemşire vardı ve hala ameliyat masasındaydım seval nasılsın kendine geliyorsun dedi ve ilk dediğim bebeğim nasıl bebeğin çok iyi asıl sen nasılsın dedi ve sedyeyle ben bir hasta bakıcı tarafından odama götürüldüm odaya geldiğimde herkes ordaydı ama defalarca canım çok acıyor dediğimi çok net hatırloyorum odadadki yataga yatırıldım ve yanıma hemen kızımı vediler ve işte oan acıda neymişki dedim sanki dünyanın en kuvvetli ağrı  kesicisi yapılmıştı ve ben oan kızımı görmenin heycanıyla herşeyi unuttum çok özel ve güzel bir duygu evet zor bir süreç ama harika mükemmel bir duygu allahım herkese tatdırsın yarım saat sonra drum geldi seval hanım ameliyatınız uzun sürdü çünkü kanamanız çok oldu kan almanız gerekecek dedi beim doğuma girmeden önce 11.4 olan kanım 8e düşmüş drum kistim vardı onuda almış oyüzden benim ameliyatım biraz zor geçti ve tabiki sonraki süreçte öyleydi çok şükür bugün çok iyiyim kısa derken baya uzun yazdım tekrra gireceğim öptüm hepinizi. :wave:





aydinays

Canım hoş geldin aramıza. Sanırım ameliyatın biraz uzun geçmiş ama çok şükür yanımızdasın. Geçmişler olsun sana. Uzun süre kalacağın zaman minik izemsevimizin fotosunuda bekliyoruz senden. :flowers: :flowers: :flowers:
Allahım sen bütün bebek isteyenlere hamile olanlara hayırlı evlatlar nasip et. Kimseyi evlat acısı ile sınama.





°•.ℓανιηуα.•°

canım benim yaa..... nihayet kurtuldun ve izemsevini aldın ya kollarına....  :amin: biliyor musun asıl zorluklar şimdi başlıyor. ama tatlı zorluk bunlar... kocaman öpüyorum ikinizi de.  :opucuk:



тнє ρяιη¢є σƒ му нєαят

SEVALCİM GÖZÜN AYDIN  :flowers: İZEMSEVİ ANNESİNE KAVUŞTU DEMEK :love9:
ALLAHIN RAHMETİ ÜZERİNİZDE OLSUN..
SAĞLICAKLA MUTLULUK VE HUZUR İÇİNDE BÜYÜT MELEĞİNİ İNŞALLAH..
BOL BOL SÜTÜN GAZSIZ BİR BEBEĞİN OLSUN İNŞALLAH..
GEÇMİŞ OLSUN AYNI ZAMANDA HEMEN TOPARLASIN MERAK ETME KAN TAKVİYESİ DE ALMIŞSIN FILDIR FILDIR DOLANIRSIN ARTIK :k06:

AککORTįє



இܓiڪے†∂ηßﺙuℓ இܓ

sevalcım tebrık ederım canım  :flowers: :nazar:

allah analı babalı buyutmeyı nasıp etsın  :amin:

burcum