27 Nisan , 2024, 09:11:55

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


İnsan Hayvan Karışımı Embriyoya Tepki

Başlatan derbeder, 26 Temmuz , 2011, 11:25:22

« önceki - sonraki »

derbeder

26 Temmuz , 2011, 11:25:22 Son düzenlenme: 09 Ağustos , 2011, 15:18:17 g10ca
Alıntıİnsan - hayvan arası embriyoya tepki
İngİltere'nİn en önemli üniversitelerinden College London, Newcastle ve Warwick'in son üç yıldır toplamda 155 adet insan-hayvan karışımı embriyo ürettiği ortaya çıktı.

İngiltere İnsan Kısırlık ve Embriyoloji Birliği tarafından verilen izinle insan hayvan melezi embriyoların üretildiği tek ülke olan İngiltere'nin bu uygulaması tepki çekti. İngiliz bilim adamları, yapılan deneylerin insan ve hayvan türlerinde istenmeyen değişikliklere yol açabileceği konusunda uyardı. Embriyolar insan sperminin hayvan yumurtasıyla döllenmesiyle oluşturuluyor. Alzheimer ve Parkinson gibi hastalıklara çare bulmak için üretilen insan hayvan karışımı embriyolar yüzde 99.9 insan, yüzde 0.1 hayvan bileşiminden oluşuyor

Allah sonumuzu hayir etsin.
seni hanımefendiliğimle dőverim bebeğim!

Balböceği


°º•✿вoɴcυĸ ɢözlüм✿•º°

:nazar: :nazar:

:nazar: :nazar:

banu_fth

 :-ooo :-ooo :-ooo  oynanmaz ki bu kadar dna ile yaa .. iyice oyuncak ettiler .. düzgün ultrason cihazları üretin . daha cinsiyeti bile doğru düzgün söleyemionuz  :violent1:

böyle şeyler yaratıp ne bekliolar ya ne hastalığını düzeltiolar yani ne bu ya ben mana veremiorum .. umarım patlar o labratuarınız .. deprem olur da yıkılır  :violent1: :violent1: