๑ ♡ Köy YuмυяTαм ♡ ๑ Ayten'imin Sonsuz Aşkı Oğuz Paşamız Hoşgeldin

Başlatan ORNA, 26 Temmuz , 2011, 10:39:16

« önceki - sonraki »

°o.O євяυ O.o°



:love9:  :love9:   :love9:  :love9:


flowers

hayırLı uğurLu oLsun arkadaŞım.. :opucuk:
ßoL SütLü aZ gazLı günLer diLiiOrum.. :flowers:
DarıSı tüm dier arkadaşLarın ßaŞına.. :amin: 




тнє ρяιη¢є σƒ му нєαят

Aman efendim beklenen minik adam sinunda tesrif etmis demek anneciginin kucagina..
hosgeldin yakisikli oguz..allah saglikli hayirli uzun omurler versin..
ailenin maskotu kesin junior ayten olacak erkek versiyonu :)..
rabbim evinizden nesenizi oguzunuzu eksik etmesinbir omur tum mutluluklar sizi bulsun aytenim anneligin hayirli olsun can arkadasim benim...bol bol sutlu gunler...

banu_fth

Alıntı yapılan: ๑ ♡ Köy YuмυяTαм ♡ ๑ - 29 Temmuz , 2011, 15:44:56
Gül Eylül  :opucuk: çok sağolun canlarım  :flowers: Rabbim inşallah sizlerede yaşatacak bu duyguyu  :love9: ağlamamak elde değil inanın  :( suratımda salak bir ifade bir gülümseme ve gözyaşları vardı o anda  :y25: kaç kez şükür ettim bilmiyorum inanın..

canım benim yaa.. kalbim titredi okurken ..
eminim bende de o şapşal gülümseme olucak  :k06: :k06: rüya gibi dimi  :love9: :love9:
başından sonuna kadar rüya gibi ve şimdi kollarında  :hieyt: :hieyt: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:
Allah bi çok güzel şeyler paylaşmanı nasip etsin burdan büyüdükçe anlat bize inşalalh canım ..  :amin: :amin: :nazar:
merak ediyorum ben neler yaşıycam doğumda .. bi aksilik komiklik olmazsa şaşarım .. o an kızıcam ama sonra çok gülücem .. hep böle olur ..  :k06: :k06:

yasmin24

aytencim meleğini almışsın kucağına çok sevindim Allah analı babalı büyütsün güzel yazılar yazzın inşallah

Aytii

Flowers  :opucuk:

Gözdem  :opucuk:

Eylülüm  :opucuk:

Yasim  :opucuk:

sağolun kızlar gerçekten çok güzel bir duygu. ayrıca Gözdem dediğin gibi daha şimdiden maskotumuz oldu  :laughing7:  :love9:

✿گสЯเ_ќĮż✿

AYTENCİM ANNELİK NASIL BİR DUYGUYMUŞ   :love9: :love9: HAYIRLI EVLAT OLUR İNŞALLAH  :amin:
BEBİŞİN FOTOSUNU GÖREMEDİK DAHA  :director: :director:

  
Kalem eğri dilli; mürekkep siyah yüzlü; kağıt iki yüzlü!

Şimdi kalkıp arzuhalimi yazmaya kimi mahrem kılayım?

<<AyBüKe>>

   Ayten'cim Allah analı babalı büyütsün canım sende kavuştun sonunda Oğuz'una  :nazar:   Harika bi duygu dimi anne olmak  :love9:   Güle güle büyütün bebişinizi canım , en kısa zamanda resmini bekliyoruz oğluşunun  :opucuk:

Ezocan84

canimmm allah anali babali büyütsün, bol sütlü gazsiz gecirirsin canim insallah.. oguzunada saglikli güzel günler, aylar, yillar diliyorum.. dua et bizim icin canim.. öpüyorum oglusunu ve seni  :opucuk:

:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:





Aytii


Shadowqueen

Alıntı yapılan: ๑ ♡ Köy YuмυяTαм ♡ ๑ - 31 Temmuz , 2011, 14:06:32
Teşekkürler canlarım  :opucuk: bizde sizi öpüyoruz oğluşla  :flowers:

Aytencim kızdan fırsat bulup nete pek giremiyorum, nasıl oldun dikişlerinde problem var mı?(Ağrın sızın) Oğuz paşa nasıl? :nazar:



Aytii

Gizemciğim bende aynı durumdayım canım :) bebek olunca fazla girilmiyo. bide eşim zaten kızıyo nete girmeme  ::) ağrım sızım dindi gitti bile. unuttum çektiğim o ağrıları (ilk günün)  :nazar: :nazar: :nazar: bikaç gündür oğlumla ilgilenebiliyorum. sadece süt sorunu var birde biraz mızmız bir bebiş  :binkybaby: sen nasılsın tatlım nasıl prensesin  :opucuk:

Shadowqueen

Alıntı yapılan: ๑ ♡ Köy YuмυяTαм ♡ ๑ - 31 Temmuz , 2011, 14:10:54
Gizemciğim bende aynı durumdayım canım :) bebek olunca fazla girilmiyo. bide eşim zaten kızıyo nete girmeme  ::) ağrım sızım dindi gitti bile. unuttum çektiğim o ağrıları (ilk günün)  :nazar: :nazar: :nazar: bikaç gündür oğlumla ilgilenebiliyorum. sadece süt sorunu var birde biraz mızmız bir bebiş  :binkybaby: sen nasılsın tatlım nasıl prensesin  :opucuk:

Aynen canım eşim bana da kızıyor bende sürekli kızımla ilgileniyorum. Maşallah canım sen çabuk atlatmışsın benim daha ağrılarım sızlamalarım 2 gün önce dindi anca kendime geldim  ::) Ayrıca sütün 3-4 günden sonra yavaş yavaş çoğalır canım benimde öyle olmuştu. Sen bol bol su iç tatlım emin ol sütü bollaştıran tek şey o  :icon_thumright: Mızmızlık bizde de vardı ilk 4-5 gün sonra dan yavaş yavaş düzene giriyor, henüz Dünya ya ayak uydurmaya çalışıyorlar. Benim fıstıkta büyüyor teyzesi 23 günlük olduk kilosu baya arttı henüz tarttırmadım ama gözle görülüyor ve ağırlıktan anlaşılıyor  :nazar: Bir boğazlı ki sorma o kadar sütüm var nerdeyse fışkırıyor ama iki göğüsümü de emmesine karşılık kaka yaparsa tekrar emmek istiyor sütüm olmuyor mecbur günde 2-3 defa 60 cc mama veriyorum  :nazar: :nazar:

Benim kızda biraz gaz ve kaka yaparken çok ıkınma problemi var, resmen kıp kırmızı oluyor ve sütler burnundan ağzından geliyor  :dontknow: :dontknow: Kaka yaptıysa tekrar emmek istiyor bakalım seninki de öyle olacak mı?



xxcansuxx

gözün aydın canım evinizin daimi misafiri oğuz paşa gelmişler  :nazar: ne güzel bir duygudur, ne heyecandır kollarının arasında oldukça, ona bakıp kokladıkca, o ağladıkça  nasıl için eriyordur, pırpır ediyordur anne yüreğin  :nazar: :nazar:  sağlıkla büyüt evladını Allah hiç keder, sıkıntı, hastalık vermesin sizlere  :amin: :amin: