๑ ♡ Köy YuмυяTαм ♡ ๑ Ayten'imin Sonsuz Aşkı Oğuz Paşamız Hoşgeldin

Başlatan ORNA, 26 Temmuz , 2011, 10:39:16

« önceki - sonraki »

banu_fth

ayy canım benim kolaymı bunca yılın ve 9 ayın hasreti  :love8:  :flowers: :flowers:
iyi olduğunuza çok sevindim .. dikişlerin acıyor mu geçti mi ?
gözlerim doldu okurken doğum hikayeni .. ayyyyyy.. heyecan heyecan heyecan .. cidden güçlü bir bünyemiz var ..
karındayken heyecan .. çıkınca ayrı heyecan .. üstüne titriyorsun yavrunun tahminim gibi ama kendine de dikkat et arada.. hepimiz biliyoruz güçlü kızsın sen ama yinede yorma bünyeni bu kadar .. dinlenmeye çalış sen de ..
canım benim çok sevindim girip yazabilmene ..  :love9: :love9: :love9:  :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt:
eminim çok yakışıklıdır oğuz paşamız tosunumuz  :k06:  :love7: resimleri de kısa sürede ekleyebilirsin umarım ..
öptüm canım  :opucuk: :opucuk:
bol sütlü gazsız günelr dilerim canım .. sağlıkla inşallah ..   :amin: :amin: :nazar: :nazar: :nazar:

°º•✿вoɴcυĸ ɢözlüм✿•º°

ay cnm benim ne güzel yazmisin gözlerim doldu  :crybaby2: :crybaby2: masallah pasamiza  :nazar: :nazar: insallah bizde bu günleri görürüz  :amin: :amin:
:nazar: :nazar:

:nazar: :nazar:

Aytii

Gül Eylül  :opucuk: çok sağolun canlarım  :flowers: Rabbim inşallah sizlerede yaşatacak bu duyguyu  :love9: ağlamamak elde değil inanın  :( suratımda salak bir ifade bir gülümseme ve gözyaşları vardı o anda  :y25: kaç kez şükür ettim bilmiyorum inanın..

FeHi


Dilara Ebrar

maşallah allahım kurtarsın hepimizi darısı başımıza......allah analı babalı büyütsün sağlıkla sıhhatle işallah yaaaaaaaaaaaaaaaaa
Allahım! Bana değiştiremeyeceğim şeyleri kabul etme gücü, değiştirebileceğim şeyleri değiştirme cesareti ve bu ikisi arasındaki farkı anlayabilme sağduyusu ver...

¤°´¯`°¤ PAMUĞUM ¤°´¯`°¤

canım çok güzel anlatmışsın duygularını cidden anlatılmaz yaşanır bi duygu insan bakmaya koklamaya doyamıyo bi şey olunca başlıyorum ağlamaya.inşallah senin sütün artar benimde banyo tek umudumdu ama pek bi faydası olmadı ağladıkça yavrum içim eriyo.göğüslerine krem sürmeyi unutma acımasada her seferinde sür ben çok fazla emziremediğim halde uçları mahvoldu.bir de rezene çayı biraz fayda etti bana.humana hiç etkili olmadı aklında bulunsun rezene bugün doktorada sordum bebeğin de seninde gazını alır dedi.inşallah bol bol sütün olur tosunun güzel güzel doyar canım benim.allah oğlunu sizlere bağışlasın benim içinn kokla gıdışından öpüyorum ikinizi de  :opucuk:
✿Benim kendi minik,yolu uzun misafirim.. Yaşamak için en geçerli sebebim, Dilerim Rabbim en güzel yazıları yazmış olsun sana..✿


Aytii

Hilalim  :opucuk: :love9:

Dilara canım  :opucuk: :love9:

Nurum  :opucuk: :love9:

bana doktorum gazımı çıkarmam için bir toz verdi onu kullanıyorum şimdilik bakalım ilerde rezeneyi zaten kesin kullanırım  :icon_thumright:

--elif--

RABBİM HERKESLERE YAŞATSIN BU DUYGUYU BAMBAŞKA BİŞEY HAYATINIZ BOYUNCA HİÇ TATMADIĞINIZ DUYGULARI TATTIRIYOR SİZE  :love9:  :love9:
HAYIRLI OLSUN TEKRARDAN AYTENCİM BEBEŞİN FOTOLARINI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUZ  :flowers:

♥♥ElMa ŞeKeRİm♥♥


elif nisa

Hayirli ugurlu olsun canim.Allah uzun omurler versin sana ve bebegine.

*•.¸♥gonca♥¸.•*

yaa kızım sanki kendim dgum yaptımm ağladımm yaaa :y25: :y25: :y25: offff napcaz biz şimdii heyecanlanıorum böle okudukçaa sağ salim kavustun oğluna darısı bize inşallahh ne güzell hikayennide anlatmışsın şuna bak annem nie ağlıyosun dioo ne diim şimdi arkadaş dogum yapmıs onamı aglıyorum :ehi: :ehi: yaa böle duygusal şeyler yazmayın yaa son ayımda acaipp duygusalım böhh deseniz ağlıyorum amaa bu dogum hikayelri beni mahvediooo...senin gibi hayırlı saglıklı dogumlar herkese nasip etsın allahımmmm :amin: :amin:

paşamın resimlerini acaip merake dıorummmmm en yakın zamanda koyyy :nazar:
hayatıma hoşgeldin aşkların en güzeliiiii Yağmur Meleğim....

Aytii

Çok sağolun arkadaşlar  :flowers: :opucuk:

Goncacığım senide böyle güzel şeyler bekliyor ve az kaldı  :love9: inşallah sende sağlıkla hayırlısıyla alacaksın prensesini kucağına işte ozaman eminim ben geleceğim gözünün önüne  :k06:

elif35

aytencim çok güzel anlatmışsın hikayeni okurken kendi doğumum akklıma geldi zaten hangi doğum hikayesini okusam yada tv'de dopuran birini görsem kendi doğumum aklıma geliyor  :ehi: :ehi:

annelik o kadar güzel bir duygu ki şu an onu gözünün önünden ayıramıyorsundur durup durup bakıyor Allah'a içinden şükrediyorsundur şu an belki inanamıyorsun,belki sana tuhaf geliyor ama zaman geçtikçe içindeki aşk büyüyor büyüyor engel olamıyorsun inşallah emekediği,ilk dişinin çıktığı,yürüdüğü günleri de burda paylaşırsın hayırlı günlerde...

bebek kokusu bambaşkadır hiçbir yerde o kokuyu bulamazsın cennet kokusudur derler ben durup durup yağmuru koklardım miss gibi kokardı ama şimdi harekete geçtiği için o kokunun yerini ter ve kaka kokusu aldı  :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: :ehi:



°o.O євяυ O.o°

canım benim yaa bnde duygulandım sabırsızlıkla paşamın resimlerini bekliorum

bol bol yeşillik ye ve su iç cnmm


:love9:  :love9:   :love9:  :love9:

Aytii

Elif  :k06: :k06: :k06:

çok güzel bir duygu evet  :love9:

Allahım herkese nasip etsin  :amin:

Ebrumm  :opucuk: canım neyazıkki resim ekleyemiyorum notebook var bende ve makinamın kartını kabul etmiyor  :dontknow: