๑ ♡ Köy YuмυяTαм ♡ ๑ Ayten'imin Sonsuz Aşkı Oğuz Paşamız Hoşgeldin

Başlatan ORNA, 26 Temmuz , 2011, 10:39:16

« önceki - sonraki »

FeHi

Ayyy ayyyy MaşALLAH Allahım esirgesin ikisinide
Rabbim herkese yaşatsın bu güzelliği..
Gerçekten öyle bi mutluluk ki kelimeler yetersiz kalıo o mutluluğu ifade etmeye sadece yaşanır diyorum okadar :love9:

hüzünden_gelme

 :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9: :love9:

oyyy  :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: size  okurkenn ben bıle heyecanlandım rabbım bu duyguyu herkese taddırsın  :amin: :amin:
paşamızın resımlerınıde en yakın zamanda beklıyoruz :basardim: :basardim:

ღ♥ღคşкเ๓ςเ๓ღ♥ღ

 :hello2: :hello2: :hello2: :nazar: :nazar: MASALLAH OĞUZ PASAYA AYTENİM İNŞALLAHHH BOL BOL SÜTÜN OLUR CANIM YAZDIKLARINI OKUYUNCA HEM HEYECANLANDIM HEMDE DUYGULANDIM  :crybaby2:  :opucuk: :opucuk: RABBİM SİZİ HİÇ AYIRMASIN SAGLIKLI SIHATLI  :amin: :amin: :nazar: :nazar: :nazar:

:amin:"Lα iℓαнє iℓℓα єηтє ѕüвнαηєкє iηηi кüηтü мiηєz zαℓiмiуη"  
мαşαℓℓαн A.E.OLUN.               [/url

Aytii

oy canlarım benim tşk ederim  :opucuk:

duygulanmamak elde değil kızlar  :crybaby2:

okadar farklı birşeyki Hilalimin dediği gibi sadece yaşamak lazım  :love9:

şuanda karşımda duruyor ve ben ona baktıkça Allahıma şükretmekten başka birşey yapamıyorum  :amin:

Ayşeciğim oğlum biraz dedesine biraz babasına birazda bana benziyormuş :) şimdiye kadar görenler öyle dediler ama 3 günde çok değişti yani ilk şişlikleri gitti maşallah rengi yerine geldi kaş göz belirginleşmeye başladı. bu arada saç rengi benim gibi çok açık kumral sarı gibi :)  :nazar:

aydinays

Alıntı yapılan: ๑ ♡ Köy YuмυяTαм ♡ ๑ - 29 Temmuz , 2011, 11:13:30
oy canlarım benim tşk ederim  :opucuk:

duygulanmamak elde değil kızlar  :crybaby2:

okadar farklı birşeyki Hilalimin dediği gibi sadece yaşamak lazım  :love9:

şuanda karşımda duruyor ve ben ona baktıkça Allahıma şükretmekten başka birşey yapamıyorum  :amin:

Ayşeciğim oğlum biraz dedesine biraz babasına birazda bana benziyormuş :) şimdiye kadar görenler öyle dediler ama 3 günde çok değişti yani ilk şişlikleri gitti maşallah rengi yerine geldi kaş göz belirginleşmeye başladı. bu arada saç rengi benim gibi çok açık kumral sarı gibi :)  :nazar:


Maşallah ortak yapım olduğu belli yani. Allah oğluşunu senden hiç ayırmasın. Allah kimseye evladının acısını yaşatmasın. Canım sizin için çok mutluyum. İnşallah süt ve gaz sorununu halledip oğluşunu gönlünce büyütürsün. :amin: :amin: :amin: :amin:
Allahım sen bütün bebek isteyenlere hamile olanlara hayırlı evlatlar nasip et. Kimseyi evlat acısı ile sınama.





¨‘°ºO§§ ( Pisicikk ) §§Oº°‘¨

Oğuzumuz hoşgeldii bak elifte çok kötü son birkaç gündür o geldi ya artık düzelir belki ;)aytenim sana doğumumu anlatmıştım ya sende yaşadın şimdi eminim çok daha iyi anlamışsındır,ağlamamak elde değili ki,Rabbime şükürler olsun binkere bizide sorunlar aynı süt ve gaz bazen çok bunalıyorum  ağlıyorum 31 gun oldu artık ınş 40 ı çıkınca duzelır tekbasıma çok zor oluyor :-\
Uîzükümâ bikelimâtillâhittâmmeti min külli şeytânin ve hâmmetin ve min külli aynin lâmmetin.

yellowrose

aytencimmm, okuyunca ben bile ağladım inan; ne mükemmel bi duygudur :love9:  ne mutlu sana sağ salim sağlıkla sıhhatle kavuştun oğuz paşaya, darısı bize ve tüm bebek isteyenlere inşallah :amin:  Allahım sizi ömür boyu ayırmasın canım benim :amin: 
AŞKIM & KIZIM & BEN = MUTLULUK

இܓiڪے†∂ηßﺙuℓ இܓ

aytencim allah bagışlasın guzel yavrunu  :amin:
bende yazdıklarını okuyunca çok duygulandım  :y25: anne ve bebegın kavuşma anı ne guzeldır  :love9: :love9: allahım bızlerede nasıp  etsın  :amin: oglunla omur boyu boyu hep mutlu saglıklı kalın  :amin:

<<<betty>>>

 :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:
maşallah ne kadar güzel, Rabbim sağlıkla kavuşturmuş sizi birbirinize  :nazar: :nazar: :nazar:
sağlıklı,mutlu,huzurlu,uzun ömürleri olsun inşallah yakışıklı prensinn  :amin: :amin: :amin:
Allah analı babalı büyütsün  :amin: :amin: :amin:



ORNA

Alıntı yapılan: ๑ ♡ Köy YuмυяTαм ♡ ๑ - 29 Temmuz , 2011, 08:07:26
Canım arkadaşlarım  :opucuk: mesajlarınızı tek tek okudum yazan yazmayan herkese çok teşekkür ederim  :flowers: çok duygulandım  :crybaby2:

Foruma ancak girebildim arkadaşlar. evimize dün geldik çok şükür. artık bizi yeni bir hayat bekliyor  :love9: şuanda duygularımı ifade etmekte güç çekiyorum aslında  :y25:

Allah razı olsun hepinizden  :love9:

Oğlumun ve benim sağlığım iyi çok şükür :nazar: sadece biraz gaz ve süt sorunumuz var. ama oda zamanla hallolacak inşallah.

Resimleri henüz pc ye aktaramadım çünkü laptopum pert oldu ve mecburi olarak eşimin notebook'unu kullanıyorum. oda fotoğraf makinasının kartını kabul etmiyor  :-\ inşallah bir çözüm bulursak hallolacak ;)

Sizlere doğum hikayemden bahsetmek istiyorum :)  :love9:

Salı günü sabah saat 07.00 da hastaneye vardık (eşim ben kayınvalidem kayınpederim görümcem ve eşimin dayısı) girişim yapıldı, üstüm başım değiştirildi amelyata hazır ve nazır bir şekilde. 08.30'da amelyathaneye doğru başladı yolculuğumuz. biz oraya giderken oğlumla sizlere dua ettik  :amin: oradaki herkes bizi iyi karşıladı. sedyeye oturtuldum ve hareket etmeyecek şekilde belime iki iğne yapıldı. sonrasında uyuşmaya başladım (karnımdan aşağısı). önüme bir perde konuldu. kollarım bağlandı ve uzatıldı. doktorum geldi hazırmısın Ayten dedi bende heyecanlı bir şekilde evet dedim  :love9: o sırada iğnelerin etkisinden uyuklamaya başladım ama ne olursa olsun oğlumu görmek istiyordum bi an önce  :love7: dayandım bekledim. birden bir hırpalanma ve sallanma oldu vücudumda. doktorum hadi çek şimdi kuvvetli dediğini duydum. sonra ohh geldi danacık dedi  :k06: veeeee o ses  :y25: :y25: :y25: :y25: :y25: aklıma geldi şimdi inanın ağlıyorum  :crybaby2: :crybaby2: okadar güzel bir andı ki Allahımmmmmm sana şükürler olsun dedim ve ağlamaya başladım  :-[ :-[ :-[ oğlumu sarmalayıp yanıma koydular hemen fazla göremeden tekrar aldılar ve aileme göstermeye gittiler tabi eşim ve diğer herkes ağlamışlar  :love9: sonrasında dikişler atıldı (estetik dikiş bu arada) ve odama götürdüler oğlumla ikimizi  :love3: ona bakmaya doyamadım halada doyamıyorum bazen kendime soruyorum Allahım bu benimmi gerçekten diye (yanlış anlaşılmasın sahiplenememe duygusu değil rüya gibi geliyor bana hala  :love9: ) ve şimdi evimizdeyiz. Perşembe günü yani dün taburcu olduk. birbirimize alışmaya çalışıyoruz  :love8: Allahım isteyen herkese nasip etsin bu mutluluğu yaşatsın inşallah  :amin: :amin: :amin: :amin: :amin:

şimdilik bu kadar canlarım hepinizi öpüyorum  :opucuk: :opucuk:


:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: canım kankim  :opucuk: hoşgeldin inan çok duygulandım dogum hikayen etkiledi beni iyi olmanıza sevindim oguzumu kokla benim yerime  :love9: :love9: :love9: :love9: oguzdan fırsat buldukça seni buraya bekliyoruzz  :opucuk: :opucuk:


KasrıCinan

CANIM çok duygulandım okudukca.masallah sağ salim aldın yavrunu kucağına.yasadığın mutluluğu bizde yasarız insallah.allahım hayırlı sağlıklı sıhhatli evlat eylesin bahtı açık olsun insallah.en kısa zamanda resimlerinizi bekliyoruz canım.



اَعُوذُ بِكَلِماَتِ اللهِ التَّآمّةُ مِنْ كُلِّ شَيْطَاَنِ وَ هآمَّةِ وَمِنْ كُلِّ عَيْنٍ لاَمَّ

suzannn

tekrar tebrikler canım hikayeni okurken sanki gözümün önüne geldi çok duygulandım allah oğuzunuza sağlıklı hayırlı ömürler versin inşallah

Tebessüm

çok tebrik ederim Allah oğluna hayırlı uzun ömürler yazmış olsun inşallah...bu güzel anı yaşamış kadar oldum :)
Gözümün Nur'u geldi...Çok ama çok hoşgeldi... (:

♥♥♥gülbeşeker♥♥♥

aytenim canım maşallah gözünüz aydın rabbim sağ salim kavuşturdu
inşallah süt ve gaz sorununuz en yakın zamanda çözülür canım benim
benim yerimede öp mis kokulumuzdan
  :love9: :opucuk: :opucuk: :opucuk:

Aytii

Amin canlarım çok sağolun  :flowers: :love9:

gerçekten yaşamaya değermiş bütün bunlar  :love9:

karnımdayken onu çok seviyodum sahipleniyodum ama şimdi.. ben ölmekten korkmazdım. eşim kızardı bana önceden neden böyle umursamazsın diye. inanın 3 günde çok değiştim. artık herşeyden korkar oldum. geceleri hiç uyumuyorum. en fazla yarım saat gözüm kapanıyo sonra tekrar uyanıyorum oğluma bakıyorum bir sıkıntısı varmı diye bütün gece öyle nöbet tutuyorum. emzirmeye çalışıyorum kollarımda hafifçe sallıyorum kafasını okşuyorum orasını burasını siliyorum ve bir bakıyorumki sabah olmuş  :love9: