๑ ♡ Köy YuмυяTαм ♡ ๑ Ayten'imin Sonsuz Aşkı Oğuz Paşamız Hoşgeldin

Başlatan ORNA, 26 Temmuz , 2011, 10:39:16

« önceki - sonraki »

izemsevi

gözünaydın ayten allah anneli babalı büyütmeyi hayırlı evlat olmayı nasip etsin sen doğurdun şafak kızımla bize geldi hayırlısıyla bende kızımı kucağıma bir alayım allahtan ne isterimki başka sana bol sütlü az gazlı günler diliyorum.





˙·٠•● Özden ۞ Şafак ●•٠·˙ Ömer ۞ Ertuğrul ●•٠·˙

27 Temmuz , 2011, 10:08:05 #46 Son düzenlenme: 29 Temmuz , 2011, 20:30:00 ˙·٠•● Özden ۞ Şafак ●•٠·˙ KIRILMAZ
Maşallah subhanallah  :nazar: paşam hoş geldinnnn :flowers::muzz: :muzz: bitanem tebrik ederim Allah cağılkla büyütmeyi nasip etsin hayırlı evlat olur inşallah  :opucuk: :opucuk: :opucuk:  :amin: :amin: Sütü bol az gazlı günle tatlımm
resimleri 4 gözle bekliyorum  :hieyt:
Kun fe yekun!... ' Ol der ve olur! '... Sözün bittiği yerdir ve kalemler durur. 


elif35

aytencim tebrik ederim canım benim Rabbim hayırlı bir evlat olmasını nasip eder inşallah.yüreğinde Allah korkusu olan,insan kalbi kırmaktan ödü kopan,sizi daima gururlandıran salih bir kul olur inşallah eşine ve sana oğlunla bir ömür boyu mutluluklar diliyorum  :flowers:



tgbybr


°o.O євяυ O.o°

aytennnnnnnn :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk:

çok sevindim paşam doğmuş yuppii :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby:

:binkybaby: :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby:

en yakın zamanda foto beklioz :hungry: :hungry: :hungry: :hungry: :hungry:


:love9:  :love9:   :love9:  :love9:

°•.ℓανιηуα.•°

CANIMMM.... GÖZÜN AYDIN NİHAYET KAVUŞTUN OĞUZUNA... KISACA YAZAYIM : BOL SÜTLÜ VE GAZSIZ GÜNLER SİZE İNŞALLAH :)



KONYALI

allah analı babalı buyutsun, bol sütlü gunler olsun ınsallah..
tebrikler

burcu MELEK

AYTENCİM CANIM GÖZÜN AYDIN COKKKKKKKKK SEVİNDİM GELDİ GELECEK DERKEN OGUZ PASADA ARAMIZDA HAYIRLI SAGLIKLI MUTLU BİR EVLAT OLSUN İNŞALLAH

belkis_nur

 :muzz:    :muzz: :muzz: :muzz:    gozun aydinnn canim . yuce rabbim mutlu  yillarda buyutmeyi nasip etsin    :amin:    :nazar: :nazar:    :love9: :love9: :love9: :love9: :love9:

இܓiڪے†∂ηßﺙuℓ இܓ


Aytii

Canım arkadaşlarım  :opucuk: mesajlarınızı tek tek okudum yazan yazmayan herkese çok teşekkür ederim  :flowers: çok duygulandım  :crybaby2:

Foruma ancak girebildim arkadaşlar. evimize dün geldik çok şükür. artık bizi yeni bir hayat bekliyor  :love9: şuanda duygularımı ifade etmekte güç çekiyorum aslında  :y25:

Allah razı olsun hepinizden  :love9:

Oğlumun ve benim sağlığım iyi çok şükür :nazar: sadece biraz gaz ve süt sorunumuz var. ama oda zamanla hallolacak inşallah.

Resimleri henüz pc ye aktaramadım çünkü laptopum pert oldu ve mecburi olarak eşimin notebook'unu kullanıyorum. oda fotoğraf makinasının kartını kabul etmiyor  :-\ inşallah bir çözüm bulursak hallolacak ;)

Sizlere doğum hikayemden bahsetmek istiyorum :)  :love9:

Salı günü sabah saat 07.00 da hastaneye vardık (eşim ben kayınvalidem kayınpederim görümcem ve eşimin dayısı) girişim yapıldı, üstüm başım değiştirildi amelyata hazır ve nazır bir şekilde. 08.30'da amelyathaneye doğru başladı yolculuğumuz. biz oraya giderken oğlumla sizlere dua ettik  :amin: oradaki herkes bizi iyi karşıladı. sedyeye oturtuldum ve hareket etmeyecek şekilde belime iki iğne yapıldı. sonrasında uyuşmaya başladım (karnımdan aşağısı). önüme bir perde konuldu. kollarım bağlandı ve uzatıldı. doktorum geldi hazırmısın Ayten dedi bende heyecanlı bir şekilde evet dedim  :love9: o sırada iğnelerin etkisinden uyuklamaya başladım ama ne olursa olsun oğlumu görmek istiyordum bi an önce  :love7: dayandım bekledim. birden bir hırpalanma ve sallanma oldu vücudumda. doktorum hadi çek şimdi kuvvetli dediğini duydum. sonra ohh geldi danacık dedi  :k06: veeeee o ses  :y25: :y25: :y25: :y25: :y25: aklıma geldi şimdi inanın ağlıyorum  :crybaby2: :crybaby2: okadar güzel bir andı ki Allahımmmmmm sana şükürler olsun dedim ve ağlamaya başladım  :-[ :-[ :-[ oğlumu sarmalayıp yanıma koydular hemen fazla göremeden tekrar aldılar ve aileme göstermeye gittiler tabi eşim ve diğer herkes ağlamışlar  :love9: sonrasında dikişler atıldı (estetik dikiş bu arada) ve odama götürdüler oğlumla ikimizi  :love3: ona bakmaya doyamadım halada doyamıyorum bazen kendime soruyorum Allahım bu benimmi gerçekten diye (yanlış anlaşılmasın sahiplenememe duygusu değil rüya gibi geliyor bana hala  :love9: ) ve şimdi evimizdeyiz. Perşembe günü yani dün taburcu olduk. birbirimize alışmaya çalışıyoruz  :love8: Allahım isteyen herkese nasip etsin bu mutluluğu yaşatsın inşallah  :amin: :amin: :amin: :amin: :amin:

şimdilik bu kadar canlarım hepinizi öpüyorum  :opucuk: :opucuk:



...ŞehzadEfe...

 :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: çok şükür canım ikinizde iyisiniz ha geldi gelicek derken paşa aramızda allah nazarklardan korsun sizi çok sevindim inşallah allah bizlerede nasip eder  :love9: bir an önceee paşamızı bizim yerimizede kokla emiiii  :love9: :love9: :binkybaby: mis gibidir şimdi oo emiyomuyu seni aytii
Sadece filmlerde olur sanırdım böylesine büyük aşklar
Bizim seninle doğmayı bekleyen bir oğlumuz var

Aytii

sağol tatlım  :opucuk: emmeye çalışıyo desek daha iyi olur  :-\ sütüm gelmedi henüz. banyo yapınca gelir derlerdi ama alakası yokmuş. bide çok gazı oluyor sürekli boş emmekten sanırım  :sad1:

...ŞehzadEfe...

ilk zamanlarda oluyomuş sen hep ver canım benim ablamında hemen gelmemişti hatta sütüm yok diye çok ağladı ama annem çok üstünde durdu hep verdirdi çeke çeke geldi hala emiyo oğlu inşalalh oğuzda emer alışır
Sadece filmlerde olur sanırdım böylesine büyük aşklar
Bizim seninle doğmayı bekleyen bir oğlumuz var

aydinays

Canım benim evinize hoş geldiniz. Yerim ben oğuz paşayı. Kime benziyor ayten. Sütün gelir zamanla canım. İlk başlarda herkesin süt sorunu oluyor. Emdikçe gelecek sütün. Yerim onu ben annesi. Bizim yerimize de kokla oğluşunun süt kokusunu. Nede temiz kokar o şimdi.  :nazar: :nazar: :nazar:
Allahım sen bütün bebek isteyenlere hamile olanlara hayırlı evlatlar nasip et. Kimseyi evlat acısı ile sınama.