๑ ♡ Köy YuмυяTαм ♡ ๑ Ayten'imin Sonsuz Aşkı Oğuz Paşamız Hoşgeldin

Başlatan ORNA, 26 Temmuz , 2011, 10:39:16

« önceki - sonraki »

ORNA

aytenim dogum yapmış kızlarrrrrrrrrrr  :love9: :love9: :love9: :love9: şimdi haber aldım oguz paşamız 4.200 gr 52 cm spınel anestesi ile doğmuş çok iyilermiş ameliyat güzel geçmiş tüylerim diken diken oldu Allah sağlık versİn oğuz paşamıza  :love9: :love9: :love9:

¨‘°ºO§§ ( Pisicikk ) §§Oº°‘¨

Oğuzumuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz hoşgeldinnnnnnnnnnnnn, :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt:Aytenim,canım dünürümmmmmmmmmm benim gözün aydın,geçmiş olsun maaşallah oğuz paşamıza ya ,Allahım nazarlardan korusun onu,sağlık sıhhat versin ,sana bağışlasın ....Bol sütlü ve gazsız günler diliyorum canım ,elifimle öpüyoruz siziii :love7:
Uîzükümâ bikelimâtillâhittâmmeti min külli şeytânin ve hâmmetin ve min külli aynin lâmmetin.

ORNA

GÖZÜMÜZ AYDIN ARKDAŞLAR SİTEMİZE BİR MİNİĞİMİZ DAHA EKLENDİ  :love9: :love9: :love9:  İNŞALLAH GÜN GEÇTİKÇE DAHADA ÇOK BÜYÜYECEGİZ  :amin: :amin: :amin:

°º•✿вoɴcυĸ ɢözlüм✿•º°

hayirli olsun cok sükür aldik o güzel haberi  :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: en yakin zamanda pasamizin fotosunu bekliyoruz  :binkybaby: :nazar: :nazar: :love9:
:nazar: :nazar:

:nazar: :nazar:

ponçik

 :hello2: Gözünüz aydın olsun
Tebrik ederim , inşallah sağlıklı, az nazlı, bol iştahlı, hayırlı ,merhametli bir evlat olsun tosun paşa  :love9:
Allah analı babalı büyütmek nasip etsin  :flowers:



DİLVİN

***********************************************************************************
İnsanların konuşmayı bilecek kadar akıllı, susmayı bilecek kadar zeki olmamaları ne büyük bir talihsizlik

__nil__




ORNA

aytenimle konuştum kızlar sesini duydum daha iyi oldum  :opucuk: :opucuk: :opucuk: sesi gayet iyiydi oguz paşayı emzirmeye çalışıyodu aynı babasına benziyomuş perşembe bi aksilik olmazsa allahın izniyle taburcu olucaklar oguzun resimlerini dört gözle bekliyoruz dedim  :love9: :love9: :love9:

suzannn

hayırlı olsun aytencim allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah allah sağlık sıhhat versin oğuzumuza maşallah allah nazarlardan korusun

elvan&busenur

allah analı babalı büyütsün aytencim :amin:çok tebrik ederim canım hoşgeldin oğuz bebek bahtın açık olsun yüzünde hep gülücükler olsun :love9:

...ŞehzadEfe...

veeeeee beklenen sonnnnnnn hoşgelmiş oğuz paşa maşallah paşama kilosu boyu çok güzel allahım korumuş bol bol sütlü günlerin olsun ayticim çok sevindim allah analı babalı büyütsün darısı bekleyen isteyen tüm arkadaşlara  :amin:
Sadece filmlerde olur sanırdım böylesine büyük aşklar
Bizim seninle doğmayı bekleyen bir oğlumuz var

aydinays

Aytencim geçmiş olsun sana öncellikle. Sonrada Oğuz paşamız hayırlı uğurlu olsun. Maşallah sana nede güzel bakmışsın oğuz paşaya. Bir Tosuncuk daha katıldı aramıza. Ay yerim sizi ben. maşallah suphanallah. Allahım sana bol sütlü sağlıklı günler nasip etsin.


:wav: :wav: :wav: :wav: :wav: :wav: :wav: :wav: :wav: :occasion16: :occasion16: :occasion16: :occasion16: :occasion16: :occasion16: :occasion16: :occasion16: :icon_flower: :icon_flower: :icon_flower: :icon_flower: :icon_flower: :icon_flower:

HOŞ GELDİN OĞUZ; ANNESİNİN KÖY YUMURTASI, FORUMUN  EN MİNİK ÜYESİ.
:occasion16: :wav: :wav: :wav: :wav: :wav: :wav: :wav:
Allahım sen bütün bebek isteyenlere hamile olanlara hayırlı evlatlar nasip et. Kimseyi evlat acısı ile sınama.





¤°´¯`°¤ PAMUĞUM ¤°´¯`°¤

 :hello2: :hello2: :hello2: :hello2: :hello2: gözün aydın canımmmmmm çok sevindim ikinizin de iyi olmasına.hoşgelmiş oğuz paşaaaaaa sefalar getirmiş minik tosunnnnn  :muzz: :muzz:
✿Benim kendi minik,yolu uzun misafirim.. Yaşamak için en geçerli sebebim, Dilerim Rabbim en güzel yazıları yazmış olsun sana..✿


yellowrose

sonunda geldi oğuz paşaaaaa :muzz: :muzz: :muzz:
aytencimmm gözünüz aydın, sana geçmiş olsun; oğuzumuzda hoşgelmiş dünyamıza ve sizin hayatınıza :love9:   Allah her anınızı mutlu ve huzurlu eylesin oğluşunla; siz ona hayırlı bir anne-baba oda size hayırlı bi evlat olsun inşallah :amin:
en kısa zamanda resminide görelim paşanın :nazar: sende iyiymişsin çok sevindim. inşallah herşey dahada iyi olur her geçen gün :amin:  öptüm ikinizide :opucuk:
AŞKIM & KIZIM & BEN = MUTLULUK

asya81

canımmm tebrik ederim :flowers: :flowers: geldi geliyor derken katıldı ailenize oğuzun :nazar: :nazar: allah analı babalı büyütsün :amin: sağlıkla güzel günler  temenni ederim :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :love9: :love9: :love9: