Kopartan Sözler

Başlatan ♥♥♥gülbeşeker♥♥♥, 23 Temmuz , 2011, 16:35:00

« önceki - sonraki »

ayy

Sevgilim olduğunda, birden bire artan kısmetler için çok acayip küfürlerim var. Yalnızlıktan ölürken neredeydiniz? Laann!
:ehi: :ehi: :ehi:

ayy

Baba, dünyanın en iyi çocuğuna sahip olmak nasıl bir duygu? +Ben nerden bileyim, git babaannene sor.. :ehi: :ehi:

ayy

Alo oğlum nerdesin? +Otobüsteyim anne geliyorum. -Çıktın mı okuldan?
+Yok anne otobüsü okula soktum içinde bekliyorum.
:toothy10: :toothy10: :toothy10:

ayy

Eğer bir kızın profil fotoğrafları belden yukarı ise kısa boylu, omuzdan yukarı ise şişman, sadece gözleri görünüyorsa kaçın! :ehi: :ehi: :ehi: :ehi:

ayy

Hap yazma yutamam, şuruptan miğdem bulanır, iğneden de korkarım.. diyen ergene "Muska mı yazayım?" diyen doktora saygılar. :icon_scratch: :icon_scratch: :icon_scratch: :icon_scratch: :icon_scratch:

fıstık




ayy

Otobüste ayağa kalktığımda yanımdakinin "inecek misiniz?" sorusuna "yoo donumu düzelticem" deyip tekrar oturmak istiyorum. :toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy10:

ayy

Hani dilimizin ucuna gelipte söyleyemediklerimiz var ya; Allah o cümlelerin yolunu açık etsin!

ayy

Derste "Hep aynı parmakları görüyorum" diyen hocama; Değişik olsun diye, orta parmağımı kaldırdım. Dersten attı, mağdurum! :ehi: :ehi:

ayy

Ağladığımı gördüğü halde bana gelipde; Ağlıyor musun? diye soran mala; Yok, ben gözümden işiyom diyesim var. :toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy10:

ayy

Bankamatikten para çekince sayan vatandaş; para eksik çıksa ne yapacaksın çok merak ediyorum. :icon_scratch: :icon_scratch: :icon_scratch: :icon_scratch: :icon_scratch: :icon_scratch:

ayy

Sivrisinekleri anlamıyorum. Direk gel, sok ve git. Kulağıma gelip de "Nasıl soktum ama, hahah" şeklinde vızıldamana ne gerek var? :violent1: :violent1: :violent1: :violent1: :violent1: :ehi: :ehi:

ayy

Kasımda aşk başka değildir. Kasımda aşk yoktur. Okul vardır, sınavlar vardır, stres vardır, soğuk vardır. :aferin: :aferin: :aferin: :aferin: :aferin: :aferin: :aferin: :aferin:

ayy

Beni çekemeyenlere tavsiyelerim; Halay, mekik, fön, yada kafa çeksinler! Baktılar olmuyor; Sabır çeksinler! :alkış: :alkış: :alkış: :alkış: :alkış:

ayy

Annemin damatları için yorumu: "Bütün öküzler de bizi buluyor" nasıl ot yetiştirdiysem artık! :suclu: :suclu: :suclu: :suclu: