29 Nisan , 2024, 19:47:28

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Arkadaşlar Birbirimizi Tanıyalım, Herkes Kendini Tanıtsın

Başlatan DoctorGunel, 13 Temmuz , 2011, 15:06:18

« önceki - sonraki »

GülnurARSLAN

 :hello2: :muzz:  merhabalar ben gülnur 27 yaşındayım. 1 yıldır evliyim. ilk bebeğimi ağustosta kaybettim.şimdi ikinci bebeğimizi istiyoruz .yarın belli olacak hamiş olup olmadığım herkese selamlar ..    :hello:

simurg01985

Bende bayadır foruma takılıyorum ama tam olarak kendimi tanıtmadım.ismim betül 27 yaşındayım 2 senelik evliyim aslen zonguldaklıyım ama eşimin işi dolayısıyla maraştayım.şuan şafak sayıyorum 19 günüm kaldı ilk bebeğim olacak inşallah ( kızım olacak )  Allah hayırlısıyla kucağıma almayı nasip etsin  :amin:
"Bazen diyorum,otobüslerin camına başımı dayasam.Her durağa dikkatlice baksam seni görebilir miyim diye.Hiç kimseye farkettirmesem seni aradığımı.Sonra seni hiç bulamasam.Gerçekten olup olmadığından kuşku duysam.Sonra,sonra..Yanımda olsaydın anlatacak çok şeyim vardı sana.Belki de susardım saatler boyu.Konuşmam gereken hiçbir yerde konuşamadığım gibi..."

özlemcan

bende özlem 22 yaşındayım 1 yıllık evliyim çocuk düşünmeye yeni başladım . bakalım hayırlısı olsun :)

MASAL ILGIN

BENDE DENİZ ANKARADA YAŞIYORUM 23 YAŞINDAYIM 2.5 SENELİK EVLİYİM 22 AYLIK Bİ KIZIM VAR VE 9 HAFTALIK HAMİLEYİM

BURDA OKUYORUM ÇOĞU BEBİŞ İSTİYO İNŞALLAH ALLAH BU DUYGUYU HERKESE YAŞATIR

özlemcan

sen 1-0 öndesin inşallah bu da oğlan olur her duyguyu böylece yaşarsın allah sağlıkla gelmesini nasip etsin kızına da uzun ve mutlu ömürler versin tüm sevdikleriyle  :love9: :love7: :nazar:

oslemturgay

16 Kasım , 2011, 22:51:51 #80 Son düzenlenme: 16 Kasım , 2011, 22:55:01 oslemturgay
bende uzun zamandır burdayım ama kendimi hiç tanıtmadım adım özlem 21 asındayım karamanda yasıyorum 1.5 yıldır evliyim evlendikten 5 ay sonra hamile kaldım şimdi 2.5 aylık dünyalar tatlısı kızım var

kaya90

slm.. ben türkan 33 yaşındayım.. en yaşlınız ben miyim yoksa:)) benim ve eşiminin görevi nedeniyle Diyarbakırdayım.. 11 yıllık evliyim.. 7 yaşında ve 5.5 yaşında iki oğlum var.. 18 haftalık 3. oğluma hamileyim.. herkese sevgiler.....

asuman1981

BEN ASUMAN 30 YAŞINDAYIM  4.5  YILIK EVLİĞİM 3.5 YAŞINDA GÜZEL Bİ KIZIM  VAR  BATMANDA YAŞIYORUM

Madam

slm. ben derya.buraya bir kaç dakika önce üye oldum.sivaslıyım görev nedeniyle kırklarelinde yaşıyorum.28 yaşındayım  bir ay sonra 2 yıllk evli olacağım.pkos hastasıyım ve anne olamamaktan çok korkuyorum.hepinizin yardımını bekliyorum görüşmrk ümidiyle

özlemcan

Alıntı yapılan: GülnurARSLAN - 09 Kasım , 2011, 22:23:06
:hello2: :muzz:  merhabalar ben gülnur 27 yaşındayım. 1 yıldır evliyim. ilk bebeğimi ağustosta kaybettim.şimdi ikinci bebeğimizi istiyoruz .yarın belli olacak hamiş olup olmadığım herkese selamlar ..    :hello:


cnm sonuç ne oldu bende 2 gündür gidiyorum sağlık ocağı taşındı steril deilmiş falan test yapmadılar artık bende günümün geçmesini beklemeye karar verdim . umarım ikimiz içinde hayırlısı olur  :amin:

kelebekkk

Merhaba herkesei
Ben Deniz. 28 yaşında 6 senelik evliyim 5 yaşında bir oğlum var 4,5 haftalık hamileyim. Allah'ım dileyen herkese yaşatsın inşallah :)


GENCBEYİN

merhaba arkadaslar.ismim ayse.31 yasındayım evliligimin 2.yılını doldurduk ekimde.istanbulda yasıyorum aslen ıspartalıyım esim ıstanbullu...bizde yenı yenı bebek düsünüyoruz nasıp olursa..ama bende polikistik over var..bekarken düzensizligim oluyordu ama cok degıl 1 hafta en fazla 10 gun felan olurdu.evlendıkten sonra 4 ay görmedim sonra dktora gıttım pko oldugumu ögrendım.cogugunuz olur ama bıraz zor olur ugrastırır dedı doktor ve getirtici bır hap verdı..bende bazen kullandım bazen kullanmadım hapı.2ayda bi 1.bucuk ayda bır  regl oluyorum.artı kilo sorunumda var.herneyse suan bebek düsünüyoruz ama olmadı henuz. evlendıgımmızden bu yana hiçde korunmadıgımız halde.herhangı bı tedavi de olmadım bebek isteme konusunda ama artıkk bi yerden baslamak gerekıyor sanıırm nerden baslayacagımızıda pek bılemıyorum ama hayırlısı.....kız kardesım üye yaptı buraya güzl paylasımlar oldugunu söyledı iyikide yapmıs.oda 8 haftalık hamile...isteyen herkese nasıp olur inşlahh annelık duygusuu...şimdılık özetle bu kadar..paylasacagım ,soracagım,bilgılenmek istiyecegım o kadar konu varkı ara ara artık  konusuruz.herkese hayırlı aksamlarr
Kaderine Razı olki Rahat edesinn

*TuGba*

slm arkadaslar ben tugba 2.5 yıllık evlym 21 yasndym 14 aylık bi kızım var denizlide yasyrm calısmyorm :opucuk: :opucuk: