16 Mayıs , 2024, 21:30:07

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Erkeğin Facebook Fotoğrafı Ne Anlatıyor?

Başlatan Balböceği, 11 Temmuz , 2011, 16:05:41

« önceki - sonraki »

Balböceği

Hoşlandığınız erkeğin Facebook'a koyduğu profil resmi bazen çok önemli olabilir. Bir kızla mı poz vermiş yoksa tek başına mı? Yoksa üstü çıplak bir fotoğraf mı seçmiş? Tüm seçeneklerin anlamlarını bu yazıda bulabilirsiniz.

Bir erkekle tanıştıktan hemen sonra ilk yaptığımız şey genellikle Facebook'ta hesabı olup olmadığına bakmak olur. Hesabını bulduğumuz anda bizi profil resmi karşılar. İşte bu büyük bir karar anıdır. Profil resimlerini küçümsemeyin tahmin ettiğinizden de fazla anlamlar taşıyabilirler.

Fotoğrafı kendi kendine çektiyse..

iPhone'uyla yatak odası aynasında veya bilgisayarının kamerasından çekilmiş olsa da bu tip fotoğrafların tek bir anlamı vardır: Fotoğrafını çekecek arkadaşı yok! Tek kaşını kaldırmış o pozunu yakalamak için ne kadar uğraşırsa uğraşsın bir seri katilden başka birşeye benzeyemez. Yandan çekilip kolunun gözüktüğü fotoğrafları da mutlaka görmüşsünüzdür. Bu da kol mesafesinde koca bir fotoğraf makinesiyle kendi kendine çektiği anlamına gelir ki çok daha acıklıdır. Bu tip fotoğraflarda arkada gözüken detaylar büyük önem taşır. Yatak odasının veya salonun neye benzediğini bu şekilde öğrenip onunla devam edip etmemeye karar verirsiniz ki; büyük ihtimalle etmezsiniz de. Bu türdeki profil resmi korkutucu olmasının yanı sıra

kontrol manyaklığına da işaret edebilir. Özellikle fotoğraf aynanın karşısında çekildiyse. Bu tip erkekler kontrolü elinde tutmak ister ve böyle resmi koyarak insanların onun ne kadar yalnız olduğunu düşüneceğini de pek önemsemez.
Sevgilisiyle birlikteyse..

Çok dikkatli hareket etmelisiniz. Kucağında oturan bir kız hiç şüphesiz sevgilisidir. Hatta kızcağız bu fotoğrafı koydurtmak için muhtemelen ona günlerce yalvarmış ve hatta üzerinde baskı kurmuştur. Bu kişi kız kardeşi veya arkadaşı da olabilir. Her iki durumda da onun ilgisini çekmeniz biraz zor olacaktır. Çünkü etrafı kadınlarla bu kadar çevriliyken sizi fark etmesi biraz zaman alabilir. Bunların bir diğer versiyonu ise bir fotoğrafın içinden kesilmiş olanlarıdır. Büyük ihtimalle yanında eski sevgilisi olan bu erkek seçtiği karede o kadar güzel çıktığını düşünür ki fotoğrafın garipliği onu pek ilgilendirmez. Herhangi bir kadınla birlikte çekilmiş bir fotoğrafını koyması erkekliğini belli etmek istemesindendir. Böyle bir resmi koymaktan çekinmiyorsa ilerde sizinle olan resmi koyma olasılığı çok yüksektir.

Kostüm giyiyorsa...

Panda gibi boyanmış bir yüz bir peruk veya batman kostümlü bir fotoğraf. Bunların hepsi kendisinin ne kadar eğleneceli biri olduğunu göstermek içindir. Durup duruken bir bara bir kurbağa kostümüyle girdiğini ve arkadaşlarını şoka uğrattığını hiç sanmıyoruz! Böyle bir fotoğraf karşısında dikkat etmeniz gereken şey kostümün ne olduğudur. Eğer bahsi geçen fotoğrafta üzerinde bir Elf kostümü varsabize göre ondan uzak durmalısınız. Durumun artılarına ve eksilerine bakalım şimdi: Bu tip bir profil resmi çok zorlama gözüktüğü gibi kendisine güvenen ve eğlenceli bir erkeğe işaret edebilir. Eğer uzun süreli bir ilişki peşindeyseniz tek derdi eğlence olan bu erkek pek doğru biri olmayabilir. Kimseden çekinmeden böyle bir fotoğrafı koyması komleksiz biri olduğunu gösterir.

Çocuklukta kaldıysa..

Çocukluk fotoğrafını koyan bir erkek yaşladığını düşünüyor olabilir. Çocuk ruhlu biri olduğu ihtimalini ise düşünmek bile istemiyoruz. Genelde facebook aleminde bir bebek fotoğrafı gördüğümüzde onu bulup mıncıklamak isteğiyle dolup taşarız. Özellikle de bu bebek arkadaşımızın çocuğu veya akrabamızsa bu şekilde davranmamız çok normaldir. Ama karşımızdaki fotoğraf 10 yaşın üstünde birisinin fotoğrafıysa bu erkek kızların dikkatini çekmeye çalışıyor demektir. Böyle bir erkek aynı zamanda bekardır da. Ama annesine düşkün olduğunu farkettiğinizde veya yatakta birdenbire bebek sesiyle konuşmaya başladığında şaşırmayın!

Aksiyon insanıysa...

Bu tip fotoğraflara facebookta pek sık rastlamazsınız. Ama rastladığınızda da şoke olmaktan kendinizi alamazsınız. Çünkü bir kaplana sarılmış veya sörf tahtası üzerinde kendinden emin bir şekilde duran bir erkek herkese çekici gelir. Uçaktan atlayan gerçekten o olduğundan uzaktan çekildiği için emin olamayabilirsiniz. Kirli sakla ve bronz teni de sizi memnun edecek özelliklerinden biridir. Bu fotoğraf onun macera dolu aktif biri olduğunu gösterir. Hayatında işinden ve arkadaşlarından fazla şey olduğunu belli etmek ister. Eğer siz de maceraya atılmaktan çekinmiyorsanız birlikte mutlu bir ilişki yaşayabilirsiniz.

Sanatçı ruhluysa...

Siyah beyaz bir fotoğraf artistik bir ruha hitap eder. Yüzüne orta derecede bir yakınlık ve belki hafif bir yana dönüş fotoğrafı daha da sanatsal bir hale getirir. Çünkü bu erkek tahmin ettiğiniz gibi klasik romanlar okumak yerine sadece gazetelerin magazin eklerini okur. Nostajik bir hava katarak kontrast renklerden yardım alarak bir şeyler sakladığı anlamına gelebilir. Yani hoşlandığınız bu erkek bir yandan da profil resmine ne kadar önem verdiğini de gösteriyor.

sizin burun kıvırdığınız o rengarenk tişörtlerin hastası olabilir. Bir yandan farklı olduğunu göstermek isterkenSportifse...

Sanki sporda birdenbire üzerindekini çıkarmış gibi doğaçlama bir fotoğraf. Bunu diğer versiyonları ıslak tişörtle sörf tahtası üzerinde veya güneşin altında bir şenzlong üzerinde yayılarak verilen pozlar şeklinde olabilir. Bu ilişkide üç kişi olursunuz. O siz ve karın kasları. Bunlara reklam kokan hareketler diyebiliriz. Kendisi yerine vücudu konuşurken Gırrr diyor. Bu tip fotoğraflarla seksi cazibesini gösterirken erkeklerin de en az kadınlar kadar vücudunu beğendiğini veya imrendiklerinden emindir. Hayranları arasına katılmanızı bekler.

Arkadaş canlısıysa...

Bu tip pozlara genellikle birbirlerinin omzuna garip bir şekilde atılmış bir el veya diğer erkeği 'işte adamım' diye gösteren parmaklar dahil olur. Bu onun arkadaşlarını ne kadar sevdiğini gösterir. Eğer birlikte olacaksanız siz de erkeğinizin arkadaşlarıyla aynı derecede yakın olmaya hazır olmalısınız. Diğer önemli husus da fotoğrafı koyanın yanındaki arkadaşından yakışıklı olduğudur. Bu erkeğin romantik bir akşam yemeği için ilk adımı atacağını inanıyorsanız yanılıyorsunuz. Arkadaşları ve onun sosyal hayatı onun için çok önemli olduğu ortada. ama sizi uyaralım; çünkü ilişkiniz süresince arkadaşlarından daha az değerli olabileceğiniz ihtimalini de aklınızın bir köşesinde tutmanız gerekiyor.

Cosmopolitan

ALINTIDIR.


Balböceği



derbeder

edos ben useniyorum bu kadar uzun yazilar okumaya, ozet geciverseydin  :k06:
seni hanımefendiliğimle dőverim bebeğim!

βαlκιz

kadın fotografları ne anlatıyor acaba o yokmu :ehi:
:love3: güηвє güη вüуü∂üηüz ιçιм∂є,güηвє güη вüуüуσяѕυηυz şιм∂ι gözüмüη öηüη∂є  :love3:

flowers