PSİKOLOJİM ÇOK BOZULDU:(

Başlatan ¨‘°ºO§§ ( Pisicikk ) §§Oº°‘¨, 08 Temmuz , 2011, 12:21:47

« önceki - sonraki »

¨‘°ºO§§ ( Pisicikk ) §§Oº°‘¨

Meraba kızlar 10 gün oldu ben doğum yapalı,sezeryanla doğum yaptım 61 kiloyla girdim doğuma şuan 52 kiloyum gayette memnunum göbeğim ilk geldiğim gün epey şişti günden güne iniyor ee tabi hafif var ama dün kapı çaldı ve apartmandan bir komşu gelmişti geçmiş olsuna.neyse içeri buyur ettim kapıdan adımını attım Aaa GÖBEK DURUYOR DEDİ ben şok oldum tabi neyse içerde oturuyoruz kapı çaldı başka bir kadın daha hatta son gelenı tanımıyodum bıle neyse içeri buyur ettım gırdı geçmiş olsu falan ne dese beğenirsiniz BİR ÇOCUK DOĞURACAKSIN GGİBİ DURUYOSUN YA DEDİ oHAAA!! normalde hayatta susmam ama çok şaşırdım öyle abartı bir göbeğim yokki :dontknow:basiretım bağlandı resmen neyse durdular biraz gittiler sonra ben ağla ağla ....akşamda uyuyamadım ilk gelen komşum selamlaştığım biriydi ve sabah sabah mesaj attım dunden berı ağlıyorum lohusa bir kadına geçmiş olsuna gelindiğinde bu tarz seylermi söylenir ,sizde doğum yaptınız ,çok sağolun çok iyi geldi bana geçmiş olsun ziyaretınız diye.... sezeryan doğum yapan arkadaslar göbeğiniz kaldımı ,kalmadıysa ne yaptınız?dünden beri kompleks yapıyprum süreklı aynanın önundeyım eşim her nekkadar yok öyle göbek falan hafif ayva göbek var oda normal 10 gun oldu daha ınecek desede dün yasadığım olaydan sonra psikolojım bozuldu zaten iyi değildim son zamanlarda buda üstüne tuz karabiber oldu  :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2:
Uîzükümâ bikelimâtillâhittâmmeti min külli şeytânin ve hâmmetin ve min külli aynin lâmmetin.

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥“°°¤Yağmur nisa°°¤”♥♥♥♥♥♥♥♥

pamuk şekerim bu çok normal kırkın çıkana kadar bir bebek var gibi gözükür karnın benim tanıdığım bir çok kişi sezaryanlı hepsinde göbek vardı ve onlar 75 80kilolardaydı takma kafana boşver laf olsun diye demişlerdir kendini bilmeyen insanlar sen lohusasın ve bunlar normal şuan aşırı duygusalsın üzme kendini ağlamada sütün kesilir ağlak korusun bırak kim ne derse desin 52 kilo kilomu demek benim gibi olsan kendini köprüden atarsın
Bir küçücük yiğitcik varmış annesi babası onu cok severmis

HASRET!M S@N@

CANIM BAK SEN SAĞLIKSIN BEBEĞİNİ SAĞLIKLA KUCAGINA ALDIN BUNLARI DERT ETME HERKESİN İLK ZAMANLAR DURUYOR AMA SONRADAN GİDİYOR GÜLÜM YA
SEN MİLLETİN LAFINA NE BAKIYORSUN TATLIM BEBĞİNİN TADINI CIKAR ÜZÜLME GÜLÜM HERKES DESİN DURSUN

muhribe

pisicik sana o lafı söyleyenler kapılardan sığamasınlar e mi  :caca: 52 kilosun kız resmen 9 kilo gitmiş bile 10 günde maşallah sana  :nazar: şu an göbeğin şişlikten öyle görünüyor. bir hafta on güne düzelir gider. hem sen sağlıklısın kızın sağlıklı. bundan değerli şey mi var. düşünme böyle şeyler güzelim, gerekiyorsa da eve misafir kabul etme. iyi değilim yatıyorum de soranlara. millet patavatsız anacım  :cussing:

banu_fth

ayyyyyyy canım benim .. kıskanmışlar seni yaaaaa .. takma öle dengesiz insanları . deliler mi neee..
bizim bi akrabaya gitmiştik yeni doğmdan çıkmıştı ona da aynı şeyi sölediler bi tane daha var diye töbe töbe ..
millete ne oluorsa sanki .. sezeryanda yavaş yavaş iniyormuş tatlım takma kafana tabiki inicek .. o akrabamız senden 10 gün önce doğurdu maşşallah indi .. azıcık bişi kaldı o da hareketle gidicek yani .. takma çok çok az bişi kaldı onda .. ama o zaten vardı onda .. eski haline döndü yani .. sen de merak etme 40 ın çıkana kadar herşey düzeliceeeeek .. üzülme tatlım benim .  :opucuk: :opucuk: :opucuk:
benim  kilom fazla .. ben de son ay alınacak 6 kg a taktım .. 5-6 kg alıosn ister istemez dedilor .. yediklerime dikkat ediyorum artık ve yavaş yavaş kilo veriorum şükürler olsun .. besleniyorum vitamin de alıyorum .
karnımın şişmesinden ve daha fazla şişmekten korkuyorum .. fobi oldu hamile bayan görünce ayyyyy diyorum.. ben de öle olucam napıcam nası taşıycam kilom zaten fazla .. sağlığımdan şüphe etmeye başladım ..

sen de lohusasın .. değişik psikolojilere girmemiz normal bunları biliyorsun ..
lütfen takma .. bol bol su iç . bulgur pilavı süt yapıyormuş onu ye .. öğlen yemeklerinde .. akşam pilav yemek kilo aldırıyo . onun dışında takma zaten bebiş için hareket ediyorsun evde .. dur daha çok yenisin .. vücut normale bile dönmedi .. nası insin göbek .. yavaş yavaş iniormuş .. farketmiyosun bile bi bakıosun gitmiş .  :opucuk: :opucuk: :opucuk: üzme kendini  :opucuk:

¨‘°ºO§§ ( Pisicikk ) §§Oº°‘¨

Haklısınız kızlar eşimde aynı bunları söylüyor inanonların dediği gibi olsa senı kırmadan uygun bır dılle söylerdım bunu ama abartılacak bişey yok dıyor  :y25:dünkü kadınların düşüncesizliği yeni doğum yapmışım çok dedikoducu bizim apartman ve kımseyle geliş gidiş yok zaten çalıştığım içinde meraba-meraba şeklındeydım herkesle bılmıyorum art nıyetlılermi yada neden lohusa kadına böyle şeyler söylesınler aklım almıyor yani.bide okadar vahim bir durummuş gibi söyleyıs taarzları vardı ki oyuzden çok ağladım hangı bayana bu yapılırsa yapılsın kesin üzülür zaten doğum sonrası çok farklı bir psikolojideyim bebeğimle sorunlar var ,bide bu komplekslere soktular beni nasıl ınsanlar ya ...... :cussing:
Uîzükümâ bikelimâtillâhittâmmeti min külli şeytânin ve hâmmetin ve min külli aynin lâmmetin.

tulayysl

üzme kendini canım bi kaç patavatsız die. sen bakma onlara masallah guzel kilo vermişsin 10 gunde. dAHA BU BASLANGIC  canım. sen bebeiğini bol bol emzir yeter canım. merak etme. aynaya baktıgında cok yakında kendini gormek istediğin gibi olacaksın.

Tebessüm

zaten bu kötü düşünceli insanlar insanın mutluluğuna limon sıkmasalar rahat etmez içleri...sen umursama bile daha 10 gün olmuş insanlar 1 senede anca toparlanıyo bu kolay bişey mi senin canıncan can çıktı çok yazık bu insanlara ya...bana da neler neler dediler çok zayıfsın bebeği taşıyamazsın karnın çok çıkmış vs vs vs...ben de senin gibi takıyodum kafama ama bunun senden ve seni sevenlerden başka kimseye zararı yok...o yüzden en aldırmayacaksın...ne güzel sağlıklı bi evlat dünyaya getirmişsin, bunun tadını çıkar işte boşverrrr :)
Gözümün Nur'u geldi...Çok ama çok hoşgeldi... (:

muhribe

pisicik seni kıskananlar çatlasın canım  :occasion14: doğum yapıp da zırt diye 52 kiloya düşen kaç kadın var ayol? sana biri bi daha öyle bişi diyecek olursa, ay lafı açtın ya ben de bişi diyeyim bikaç zamandır fark ediyorum kalçaların da amma genişledi deyiver. sen üzüleceğine onlar üzülsün  :hello2:

ponçik

kesinikle diğer arkadaşlara katılıyorum
daha 40'ın bile çıkmamış yuh yani
sanki herkes doğum yapar yapmaz eski kilosuna mı dönüyor
düşün yani insan 1 ayda aldığı kiloyu bile 1 ayda zor veriyor
sen 9 ayda aldığın kiloyu 10 günde nasıl verebilirsin ki
moralini bozma , eski haline döneceksin hiç merak etme böyle şeylere takılma
stresin bebeğine yansır, sütüne yansır, eşine yansır
dinleme sen kimseyi  :icon_thumright:



¨‘°ºO§§ ( Pisicikk ) §§Oº°‘¨

ne bileyim kızlar nerdeyse annem yaşında,görmüş geçirmiş çoluğu çocugu olan kadınlar öyle deyınce çok ciddiye aldım işte hatta epey ciddiye aldım sanırım geceden beri çok kötuyum konusmak dahi istemedım direkt mesaj attım komsuma yazdım işte size dediklerimi biraz rahatladım
Uîzükümâ bikelimâtillâhittâmmeti min külli şeytânin ve hâmmetin ve min külli aynin lâmmetin.

suzannn

ALMA BUNLARI CİDDİYE BOŞVER BENCE ÇOK NORMAL DAHA ÇOK YENİ

ƓĤ♡SƬ

cnm daha kırkın çıkmadan söylenecek mi laf.anında kilo vermen imkasız.ben hasatney gittiğimdde görmüştüm kadın sezaryan olalı 10 gün olmuştu.ama hala göbği vardı çok nnorml cnmmm.valla ne cahil insanlar var.inan kıskançlıklarından yapmışlardır.sen gül geç kıskananlar çatlasınn de.ağzılarının payını ver geç...dönsünler baksınlar aynaya kendileri manken mi yoksa.... :caca: :caca: :caca: :caca: :caca:
kimsenin seni ve bebeğini üzmesine izin verme....sen maşallah 52 kilosun bebeğini emziriyorsun.sen bebebğine bak geçç.
söyle o cahil kadınlara gelirsem hepsine döverim onları arkaaşımı üzdükleri içinnnnnnnnnnnnn :caca: :caca: :caca: :caca: :caca:
<a href="http://lilypie.com/"><img src="http://lagf.lilypie.com/3AfJp3.png"; width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Angel and Memorial tickers" /></a>

βαlκιz

canım takma kimseyiiiiiiiiiiiiiiiii
daha nelerrrrrrr neeerr derlerrr
hamileyken derler doğum yaparsın derler
çocuk büyürken derler
derler anasını satim derlerrr sallaaaaaaaaaaa :muzz:

bende 63 le doguma girdim ilk haftamda 58 kiloydum
ama o göbek kimisinde hemen iniyor kimisinde inmiyor
daha çoooooooooook yeni seninki
göbek varsada iner yavaş yavaş boşver
benimde var şuan
ama ilk zamanki gibi degil ayy eski fotograflara bakıyorum
ozamanki gibi kalsaydı kafayı yerdim:)
ama gitti kalan da çok az zaten
ama herkesde aynı degil
kiminde hiç göbek kalmıyo
boşverr kim ne derse desin terbiyesiz insanlar öyle şeyler söyler
:love3: güηвє güη вüуü∂üηüz ιçιм∂є,güηвє güη вüуüуσяѕυηυz şιм∂ι gözüмüη öηüη∂є  :love3:

¨‘°ºO§§ ( Pisicikk ) §§Oº°‘¨

sağol ilkayım ellerin dert görmesin :Dcevap veren tüm arkadaslar desteğiniz için çok sağolun inanın okadar iyi geldiki zaten ben kılo vermek ıçın çaba sarfetmıyorum sadece bebeğimi emziriyorum ve bu emzırmeyle 52 kıloya düşmüşüm zaten 47yle hamıle kalmıştım yani ama tabi birazcık göbek var bağlıyorum bebek yağı sürüyorum içi boş ama dolu bir göbekte değil hava var sanki içinde ,gidecektır öyle düşünüyorum hem evladım için herseye deger varsın azıcık kalsın yıne uzulmem ama dün okadar farklı üslupla bunu söyledıler ki resmen çökmüştüm ,yani lohusa kadına gıdılınce böyle şeylermı söylenır?benmı yanlış bılıyorum ya nekadar garipler.bundan sonra kapı çalınca açmayı düşünmüyorum. :-\
Uîzükümâ bikelimâtillâhittâmmeti min külli şeytânin ve hâmmetin ve min külli aynin lâmmetin.