acil yardım

Başlatan eguzel89, 26 Haziran , 2011, 22:59:00

« önceki - sonraki »

eguzel89

26 Haziran , 2011, 22:59:00 Son düzenlenme: 27 Haziran , 2011, 21:41:17 eguzel89
kızlar doktora gittim bebeğim 3kilo805gramdoğmuştu 6 hafta sonra doktor kontrolunde 5480 olmuş doktor çok kilo aldıgını ve beni emzik niyetine kullandıgını o yüzden sürekli meme verme emziğe alıştır dedi dün alıştırdım ama sorunum geceden beri beni emmemeye başladı şimdi emziği aldım feryat figan zorla kendi memesini verdim uyandıkça emzik arıyor memeyi veriyorum diliyle itiyor emziği cok cok yapıyor acıkmış olmasına rağmen ağlamıyo onu gercek bişey sandı galiba kafayı yicem nerdende alıştırmaya kalktım şimdi zar zor emzirip yatırdım dua edin banada biran evvel unutsun şu emzik faslını :dontknow:
kurban olayım sana Allahım nazardan korusun:)

sugarwoman

zamanla alışır canım merka etme.benim oğlum hem ek gıda alıyor hemde ardından emiyor birde emzik...

eguzel89

kurban olayım sana Allahım nazardan korusun:)

hümeyra_t_e

memeyi bırakmaz canım bakıcak ki ondan süt gelmiyo bi müddet sonra meme isticektir..benim oğlum da hem beni emiyo em emzik ama mesela ağzında emzik varken beni hiç aramıyo ben çıkarıyorum meme veriyorum bebeklerde sürekli emme hissi olurmuş emzikte onu giderdiği için seviyolar telaş yapma bence

eguzel89

ya benimki öyle yapmıyoki ben 4 saat geçti meme verdim ağlıyo istemiyor diğerini veriyorum susuyor bende hiç vermiyorum 5 saattir yalancı memeyi
kurban olayım sana Allahım nazardan korusun:)

✿sweet_sweet✿

selam arkadasim,

anladigim kadariyla bebegin henuz cokk kucukk.. sana birkac tavsiyede bulunabilirimm.. oncelikle emzigi yalnizca bebegini uyutmak icin kullan, sabah kalktin bebegini emzirdin diyelim, birkac saat sonra uyumak istiyecektir o zamanda emzigi veririsin..  :icon_thumright:

egerki emzik alinca memeni almakta zorlaniyorsa, silikon meme ucu basliklari var gogsune takiyorsun pilastik bir madde, internete yaz resmini gorursun, gogsune onu takiyorsun, yani bebegin memeni emmek istemedigi zaman bu dedigimi takip emzirebilirsin..  :icon_thumright:

onemli olan sey nasil alistirman gerektigin, arka arkaya bi emzik bi meme verirsen aradaki farki anlamaz henuz daha cok kucuk, karnini doyur bebeginin,  aradan biraz zaman gecsin koy emzigini azina mutlaka uyum saglayacaktir..

kendine bos yere stres yapma  :opucuk: birkac gun sonra alisir.. . :flowers:

eguzel89

AYNEN BÖYLE YAPIYORUM AMA KÜÇÜK VE İNATÇI BİR MİNİĞİM VAR O ACIKSA BİLE İNATLA ONU EMİYOR
kurban olayım sana Allahım nazardan korusun:)

✿sweet_sweet✿

onu eminyor dedigin emzikmi ?? yani bilemiyorum dedigim gibi acikan bebek elinde sonunda anneden emmek ister sen ozaman emzigi kaldir birkac gun, kendi memene alistir sonrada dedigim gibi karni doyuncada emzigini verirsin, silikon meme ucunu deniyormsun su anda ?

eguzel89

bugün almaya başladı bebeğim 2 aylık şimdide sizinki kaç dakika emiyor benimki 5 dk falan emiyor emzik verince vermezsem 10 15 dk
kurban olayım sana Allahım nazardan korusun:)

gülay t.

Canım bebeğin 4 kiloya yakın doğmuş zaten. 1 buçuk ay sonra 5 buçuk kilo olması çok anormal değil ki. İlk aylarda bebekler 1 buçuk 2 kilo alabilir . Doktorun neden panik yapmış anlamadım. Bana kalırsa seni emmesini olumsuz etkliyorsa emziği verme, zaten ilerleyen aylarda kilo alımı azalacak ve daha hareketlendiği için bu kadar emmeyecek. Yazık yavrucuğa çok zorluyorsa seni uyutmaya çalışırken verebilirsn sadece.

°o.O євяυ O.o°

dr unun sölediği bana çok saçma geldi yaa

sonuçta bu çocuk anne sütüyle bu kadar kilo

almış ve bu hiç sorun değil benm kızım ayını

hatrlamıorum ama bi keresinde 1 ayda 1800 kg

almıştı dr umuz hiç korkmayın anne sütüyle isterse

3 4 kilo alsın nasılsa emmeyi bırakınca fıss die söncek

demşti sennde sütün yağlı sanırımm maşallah :nazar:


:love9:  :love9:   :love9:  :love9:

eguzel89

sağol canım benim bizimki benim memeyi koparmıştı doktorda onu görünce seni emzik niyetine kullanmış bir ayda 1 buçuk kilo çok fazla dedi alıştı ama artık beni emiyor sonra uyurken emziğini istiyor o ayrımı yaptı artık:)
kurban olayım sana Allahım nazardan korusun:)

*ℂ⋆ ece su ℂ⋆*

benimn ve bi arkadaşın bebeği de ilk ayda 1200gr aldı.çok güzel dediler. :nazar: :nazar: :nazar:
bence de aldığı kg ilk zamanlar normal.ilerleyen zamanlarda kg alması yavaşlıyor.şu an son iki ayda aldık ilk ayda aldığımız kg yu.