Dyson DC29 Elektrikli süpürge kullanan var mı?

Başlatan Emine, 20 Haziran , 2011, 17:04:57

« önceki - sonraki »

Emine

Elektrikli süpürgemin motoru yandı yeni bir tane alacağım. Yaptığım araştırmalar sonucu Dyson DC29 a karar verdim gibi. Kullanıp memnun kalmayan var mı acaba?

derbeder

20 Haziran , 2011, 17:23:13 #1 Son düzenlenme: 20 Haziran , 2011, 17:26:22 derbeder
ben dyson kullaniyorum canim ve cok memnunum. pisman olmazsin kesinlikle.

benim kullandigim model dyson dc19



gerci sen memnun kalmayanlari sormussun  :k06:
seni hanımefendiliğimle dőverim bebeğim!

Emine

Kalan kalmayan farketmez  :) Sevindim canım normal süpürgelere göre fiyat farkı var bayağı ıslak kuru vs çok araştırdım ama sulu olanlar koku vs yapıyormuş. Bunda toz çekme teknolojisi hoşuma gitti sadece daha üst modellerde ayrıştırıcı mı ne varmış gözle görünmeyen tozları daha iyi alıyormuş vs ama hem fiyat farkı çok hem çok büyük olsun da istemiyorum çocuklar sürekli birşey döküyorlar yere çıkar tak taşımak istemiyorum koca aleti. Sadece kıranlar olmuş yedek parçası çok bekleniyormuş pahalıymış ama kırmamaya çalışacağız artık ne yapalım. Memnun kalan birinin olmasına sevindim buradan da teşekkür ederim  ;)

derbeder

rica ederim canim, ben 2 senedir kullaniyorum. bekarken ilk annem almisti ve bu yuzden bildigim bir markaydi. alirkende tereddut etmedim kesinlikle.

fiyati evet biraz tuzlu olabilir, ama diger markalarda 2-3 tane alacagina zamanla, bundan 1 tane alirsin. en azindan uzun vaadeli dusunuyorsan karda sayilirsin. bosaltimi kolay ve sadece 6 ayda bir filitresi var galiba onu soguk suda yikayip kurutup takman gerekiyor. tum yapman gereken bu ve evet tozlari muthis cekiyor ve kesinlikle koku sacmiyor.
seni hanımefendiliğimle dőverim bebeğim!

Emine

Bu konuyu açalı 2 sene olmuş :) Elektrikli süpürgemden çok memnunum çok dayanıklı taşıması kolay insanı yormuyor ve kolay temizleniyor çekim gücü çok iyi ucunu takıp çıkarması kolay girmeyen yerler için yeni alacaklara tavsiye ederim  ;)