BEBEĞİM BANA ŞAKA YAPTIIIII BENİM KIZIM OLUYOMUŞ TEYZELERİİİ

Başlatan ƓĤ♡SƬ, 18 Haziran , 2011, 11:46:25

« önceki - sonraki »

xxcansuxx

Alıntı yapılan: ƓĤ♡SƬ - 28 Haziran , 2011, 08:09:26
evet yaaa başğı değiştirmek istiyorum ama nasıl yapılr bilmiyorummmm........bebek şaşrttı bzi.önce pipi gösterdi sonra vaz geçtim ben kızım dedi:))
ilk konuyu açtığın msjın başlığında değiştiriyordun sanırım bir dene istersen ilk konu iletine dönüp değiştir de olur inş. :icon_thumright:


AyNi

28 Haziran , 2011, 09:03:21 #61 Son düzenlenme: 28 Haziran , 2011, 09:05:19 ~Ayşecik~
hayırlı evlad olur inşallah canım...  :flowers: 11 haftalık cinsiyet göstermek için çook erken zaten... yanılma payı çook yüksek... doktorlar da bi garip, benim kıza memleketteki doktor 15. haftada kesin oğlan dedi.. 20. haftada kendi doktorum kesin kız dedi  :ehi: :ehi: emin değilsen hiç söyleme dimi? yani 20. haftadan sonra benim kızım cinsiyeti tam belli oldu diyebilirim  :k06: :k06:

bizde 1 ay oğlum diye sevdik  :laughing7: :laughing7: hatta bi kaç parça erkek kıyafeti almıştım...  :ehi: :ehi:

ƓĤ♡SƬ

GEÇEN HAFTA DOKTOR KESİN KONUŞUŞTU ..%90 ERKEK DEMİŞTİ.BAKALIM BU HAFTA %99.9 KIZ DEDİ.2 Lİ TARAMALAR İYİ ÇIKT ŞÜKÜR.SAĞLIKLI ÇIKTIK.KIPI KIPIRDIK BİR DURMADIK YERİMİZDE EL KOL SALLAYIP DURDUK AYAKLARLA OYNADIK.
<a href="http://lilypie.com/"><img src="http://lagf.lilypie.com/3AfJp3.png"; width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Angel and Memorial tickers" /></a>

ƓĤ♡SƬ

<a href="http://lilypie.com/"><img src="http://lagf.lilypie.com/3AfJp3.png"; width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Angel and Memorial tickers" /></a>

asya81

canım kızın hayırlı olsun  :nazar: :nazar: :nazar: doktorlar genelde 11-12.haftada sölediklerinde hep erkek görüyorlar.cinsiyet tahmini için erken bir dönem en belirgin kesin zaman bence 15-16 haftalar.kız hazırlıkları başlasınnnnnnnnn :muzz: :muzz: :muzz: zaten bu yıl kız yılı bizim topicde 19 kız 8 erkek oluyor :hello2: :hello2:

laracroftt

aaaaa cok sasırdım ama bı kac arkadas guvenme sen bekle yınede demıstı hakları varmıs oh daha guzel olmus cok severım kızları beeenn  :k06:  hadı hayırlısı olsun ılkaycım   :opucuk:

HASRET!M S@N@

hayırlı ugurlu olsun annesi güzel bir saka yapmıs meleğim
allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin

__nil__





EnDuruYanım

hayırlı olsun ılkaycım sende bendensın :ehi:  banada 3 kere gıttım erkek dedi %90 sonra bı gıttım %100 kız dedıler :k06: :k06:  sağlıklı dogsunlar ıns :nazar:

<<<betty>>>

ilkaycım maşallah, hayırlı olsun  :nazar:
sağlıkla gelsin prensesin inşallah  :amin: :amin:



sellini

Canım hayırlı olsun minik kızın  :opucuk: Ne güzel siz de kız istiyordunuz zaten. Ufaklık kandırmış sizi. Biraz şakacı olacak galiba  :toothy10:  :toothy10:

[url=http://www

seda87

Alıntı yapılan: ƓĤ♡SƬ - 28 Haziran , 2011, 08:09:26
evet yaaa başğı değiştirmek istiyorum ama nasıl yapılr bilmiyorummmm........bebek şaşrttı bzi.önce pipi gösterdi sonra vaz geçtim ben kızım dedi:))
nee pipi mi o zman pipi nereye gitti yaaa :toothy10: :toothy10: :toothy10:hayırlısı olsun canm zaten 2li taramada biraz yanılma payı olur
İki Erkeğe Adamak İstiyorum Hayatımı... Biri "KADINIM" Desin Bana... Diğeri Sadece ''ANNE" :))

derbeder

zaten cok erken tahmin etmislerdi senin bebeginin cinsiyeti, yanilma payi o yuzden buyuktu. pipi diye gordugunuz sey bebegin parmagi vs olabilir -ki cogu zaman erkek deyipte kiz ciktigi zaman bu sekilde yanilmis oluyorlar.

Allah gonlune gore vermis, ins. kucaginada sag saglim alirsin.
seni hanımefendiliğimle dőverim bebeğim!

°♥°k@rd€L€ñ¬@zr@°♥°

Alıntı yapılan: °♥°k@rd€L€ñ¬@zr@°♥° - 18 Haziran , 2011, 15:04:50
gozunaydin cnm  :flowers: insallah degismez cok erken soylemis  ::)
daha oncede soylemistim cok erken soylemisti  ::)
ama cok tebrik ederim cnm ilk cocugun kiz olmasi harika hayirli evlat olsun insallah  :amin:


:love9: KUZUCUKLARIM RABBIM SIZI KORUSUN :love9: