Farzet ki "O" burayı okuyacak... Neler yazmak istersin?

Başlatan Balböceği, 13 Haziran , 2011, 19:10:08

« önceki - sonraki »

muhribe

hmm çok tanıdık geldi bana bu durum  :k06:
benimki de öyle canım, kışları eşimin memleketi çok soğuk olur ve dediğin gibi evleri sobalı. geçen eltimin oğlu zatürre sonra da havale oldu üşütmeden dolayı  :sad1: zaten kışları hiç gitmezdik, artık mümkünatı yok havalar ısınmadan götürmez. hoş gitmeye vaktimiz de yok zaten..
anneler bi başka odaya daha soba kursalar canım. sonra açsalar kapıları her yer ılıcacık olsa?
kaloriferli eve alışan çocuk sobada yapamıyor gerçekten, illa kapı açılınca dışarı çıkmak isteyecek, e terlemiş olacak sonra üşütecek Allah korusun  :amin:

°•.ℓανιηуα.•°

:-\

aynen.. ki sarper hayatta durmaz yerinde. bi de Allah korusun sobaya gider dokunur yanar manar..   :-ooo

bi de hasta olsa ALlah korusun. geçen sene 6 gün yatmıştık hastanede eşim inanır mısın 5 kilo vermişti. sarper söz konusu olunca akan sular durur. yoksa benim aileme karşı olumsuz hiçbir tutumu ya da düşüncesi yoktur. çok sever. saygıda kusur etmez. büyüsün diyo her yaz her kış gideriz diyo. o da haklı ama ben ne olucam  :crybaby2:



muhribe

bence eşin çok makul düşünüyor canım..

çocuklarımız daha söz dinleyecek yaşta değil, dur desen durmaz, yapma desen anlamaz. sonradan üzüleceğine sarper'in iyi olacağını düşünüp teselli bulacaksın canım  :opucuk: şu 1-2 seneyi de atlatırsak Allahın izniyle sağ salim rahata ericez  :amin: ikincileri konu dışı bırakıyorum şimdilik  :k06:

hem boşver, çocuklarına düşkün olsunlar.. ben eşime hep diyorum ömür boyu böyle birbirinize düşkün olun, aşık olun, başka bir şey istemem  :love9:

°•.ℓανιηуα.•°

evet inşallah hep böyle düşkün olurlar birbirlerine  :amin: bu hoşuma gitmiyor değil.

amaaaan ne bileyim yaa. dayanıcaz napalım.. annemle babam gelirler artık napayım. kardeşlerimi de yaza görürüm. ankaradaki kardeşim arada çıkıp geliyor da kastamonudaki gelemiyor. uzak..



muhribe

öyle yaparsınız güzelim, bak düşününce makul bir yol illa ki bulunuyor.

unutmamamız gereken bir şey var, her ne kadar onlar ailemiz olsa da, onların kanını taşıyor olsak da artık bizim kendi ailelerimiz var. ve bu yeni aile yeri geldiğinde diğerinin önünde olmalı. biz ortak yolu hep böyle buluyoruz eşimle. önce kendi ailemiz sonra diğerleri  :icon_thumright:

°•.ℓανιηуα.•°

evet betüşüm... önceliklerimiz var artık,napalım onlar büyüyene kadar böyle olacak  ::)

saol canım  :opucuk:



Krem

sen hastayken sesini sadece telefonda duymaktan, yanında olup ellerini tutamamaktan, dudaklarımla ateşine bakamamaktan, sana sıcak çorba yapıp ellerimle içirememekten, sadece telefonla nasıl olduğunu sormaktan ve elimden hiçbirşey gelmemesinden nefret ediyorum... aklım sende sevgilim.. çabuk iyileş nolur  :crybaby2:

fıstık

Eyy ziyaretçi profilimde ne arıyorsun ya

Hayır neden ben niyeeeee  :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: :ehi:



tweety0555

cnm oglum bugun senın dgunun senınle koca uc yılı devırdık...her ne kadar abınle benı cıldırtmayı basarsanızda sızlerı cok sevıyorum  :love9: ah bırde abınle ıyı anlassan supper olacak ama neyse :k06:



FİGENN

canım Allah sana sağlıklı uzun ömürler nasip etsin seni her geçen gün daha çok seviyorum hayran ediyorsun beni kendine   :love9:

ayy


°•.ℓανιηуα.•°




ayy

elti  görümce kocalar veletleri kim varsa yemeğe geliyorlar bugunnn :cildir: :cildir: :cildir: :cildir: :cildir: :cildir: :cildir: :cildir: :cildir: :cildir: :cildir: :cildir: :cildir:

...ŞehzadEfe...

AYŞEMMM AYŞEM AYŞEMMM gül ayşem güldür ayşem  :ehi: :ehi: :ehi:
Sadece filmlerde olur sanırdım böylesine büyük aşklar
Bizim seninle doğmayı bekleyen bir oğlumuz var

muhribe

kır iki yumurta  :ehi: :ehi: :ehi:

dedim de aklıma şey geldi, bizim bi tanıdığa bi görücü gelmişti. adam 120 kilo falan, bizimkiyle konuşuyor "ben yemek aramam, akşam gelirim iki yumurta kırır yerim" vs. bizimki durdu "ben sana 40 yumurta kırsam anca doyarsın" dedi  :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: ay adamı görmeliydiniz  :ehi: :ehi: