08 Mayıs , 2024, 06:47:58

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Lekelenmem Geçti, Herşey Yolunda Çok Şükür sf:11

Başlatan cano_m, 06 Haziran , 2011, 14:07:27

« önceki - sonraki »

susanna

Alıntı yapılan: cano_m - 16 Temmuz , 2011, 15:50:34
3 gündür moralim çok bozuk. 10. haftamın içindeyim fakat 3 gündür adet olmadan önceki kahve rengi lekelenme olur ya o şekilde lekelenmem var. doktora gittim bebeğim gayet sağlıklı hemde 3 günde 40 milim bile büyümüş. doktor yatacaksın kalkmayacaksın dedi. bu durumu yaşayanlar varsa bilgilerinize çok ihtiyacım varr  :y25:  :crybaby2:
aynisi banada oldu tatlim hatta benimki lekelenme degil bariz kanamam olmustu 7. haftamdayken progesteron verdi doktorum kesem kismi ayrildigi icin kanama olmusmus allaha sukur simdi 28. haftamdayim kizim kipir kipir sen yat dinlen tatlim ne guzel bak bebisinin buyumeside kalp atislarida devam ediyo moralini yuksek tut canim




<<<betty>>>

canım çok şükür ben yaşamadım ama ilk gebeliğim olduğu için hamile kaldığımda dr.uma sormuştum, o da  2 gebeden 1 inde lekelenme, kanama görülür demişti dr.um, yaşarsan eğer bariz birşekilde kanaman olmadığı sürece korkma demişti...
yat dinlen canım bol bol, sakın kötü düşünme, bol bol dua et, Rabbim hakkında hayırlısını versin  :opucuk: :amin: :amin:



laracroftt

canım bende 3 aylık hamıleyım, ılk ıkı ay hep kanamam oldu aynen senınkı gıbı bu ay kendı kendıne kesıldı. Sımdı ıyıyız cok sukur bebegımde bende. Uzme canını dusuk olacak dıye cok korktum ama olmadı allahtan :)  senınkıde gecıcek allahın ıznıyle ama sunu soylıyım progestan falan hıkaye hıcbıseye yaramadı doktorda bısey demedı oyle yat mat dıye aksıne pıre gıbıydım evde,bebek buyudukce gectı kendı kendıne. ama sana yat dıyosa vardır bı bıldıgı. Doktorun sozunden cıkma ama canınıda sıkma tamam mı?  ;)


banu_fth

ben hiç karşılaşmadım canım . Allah bebeğini korusun sımsıkı tutunsun inşallah annişine..
dr dinlen dediyse dinleniceksin .. sen harfiyet yap dr ne diyorsa .. gerisi Allaha kalmış . Allaha emanet minik melek ..  :amin: :amin: :amin: :nazar: :nazar:

cano_m

allah razı olsun kızlarr. güzel dilekleriniz, dualarınız ve bilgilendirdiğiniz için çook teşekkür ederim.  :amin: bugün hiç kalkmadan yattım ve sanırım kesildi gibi  :nazar:  :nazar: amann nazar değmesin. allah bebişi olmayan annelere bebiş, olanlarında kucaklarına almayı nasip etsin inşallahhh  :amin:  :amin:  :amin:

ecrin.su79


cano_m

 :amin: çok saol canım rabbim cümlemizin bebeklerini korusun inşallah  :y25:

bitter

yükseğe uzanma ,ayakta fazla durma ve kesinlikle bol bol yat dinlen...

cano_m


ORNA

canom çok geçmiş olsun daha yeni gördüm arkdaşım bak bebişinin saglıgı iyiymiş seni çok iyi anlıyorum korkuların var ama bana doktor her kanama düşük değildir demişti senin herşeyin normal yat dinlen bebegin iyidir inşallah canım  :opucuk:

°º•✿вoɴcυĸ ɢözlüм✿•º°

Alıntı yapılan: cano_m - 18 Temmuz , 2011, 13:48:15
:amin: çok saol canım rabbim cümlemizin bebeklerini korusun inşallah  :y25:
amin cnm  :amin: :amin: :amin: nasilsin bugün gectimi kanaman gittinmi doktora
:nazar: :nazar:

:nazar: :nazar:

DoctorGunel

Insallah bebeyin sana simsiki tutunur, ALLAH korur ve kucagina alirsin, sakin stres yapma...
RABBIM BEBEGIM SANA EMANET...

esracım

canom kötü düşünme güzel düşün güel olsun.meleğin hep seninle olsun inşallah.

°•.ℓανιηуα.•°

canım öncelikle çok geçmiş olsun. benim de 7. haftamda başlayan kanamam 13. haftada son bulmuştu. kanamamın sebebi de rahimimde yara varmış meğersem. doktor bebeğimin gayet sağlıklı olduğunu kanamayı kafaya takmamam gerektiğini söylemişti. bebeğim şimdi 41 günlük,ve haftaya yarayı yaktırmaya gidicez. her kanama düşük tehlikesi değildir canım. üzme kendini olur mu.  :opucuk: