01 Mayıs , 2024, 19:07:13

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


ATAMIZA şeytan diyen saman kafalılar

Başlatan Demet_dk, 17 Mayıs , 2011, 17:02:43

« önceki - sonraki »

°º•✿вoɴcυĸ ɢözlüм✿•º°

 :honk: :honk: :honk: :honk: :honk: :honk: :honk: millet kafayi yemis su STV ne kanali oluyo  :honk: Samanyolu tv mi  :icon_scratch:
:nazar: :nazar:

:nazar: :nazar:

Demet_dk


°º•✿вoɴcυĸ ɢözlüм✿•º°

Alıntı yapılan: Demet_dk - 18 Mayıs , 2011, 22:35:50
AYNEN SAMANYOLU

SAMAN KAFALILAR YANİ  :ehi:
aaa basliktan simdi jeton düstü  ;D gercekten saman kafaymis  :k06:
:nazar: :nazar:

:nazar: :nazar:

ツgöçmen_54 ツ

samanyolu tv den nefret ediyorum.. :cildir:
zaten hangi dizisi mantıklı ki? izleyenler wc giderken bile acaba ne günah işledim cennet kapıları yüzüme kapanınca ben ne yaparım düşüncesi ile sadece ahir dünyayı düşünüp bu dünyada neler oluyo bilmeyen başına gelenlerden habersiz zavallıların izlediği uyutucu dizilerle dolu bir kanal.
:icon_thumright:

ƓĤ♡SƬ

ATAMIZA ŞEYTAN DİYENLER SEYTANI BİLE GERİDE BIRAKACAK KADAR HİLE DÜŞÜNENLERDİR...PİSLİK HERFİLER ONLAR KİM Kİ YÜCE ÖNDERİMİZE ŞEYTAN DİYORLAR....ATAMA SÖYLENMİŞ BİR LAF BEN BANA SÖYLENMİŞ SAYARIM....ŞEREFSİZ PİSLİKLER....
HAYATTA BÖYLE KANALLAR İZLEMEM...BİR KEZ DAHA NE KADAR DOĞRU BİŞEY YAPTIĞIMIZ ANLADIM
<a href="http://lilypie.com/"><img src="http://lagf.lilypie.com/3AfJp3.png"; width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Angel and Memorial tickers" /></a>

^^MUCİZEMMM^^

kesinlikle izlemediğim ve yanımda izlenmesine bile tahammül edemediğim bi kanal.bir sürü yalan ve iftirayla dolu bi knal.atamızla birlikte onun yolundan giden türkan saylan a bile onlarca iftira atmış bir kanal,ellerinden daha fazlası gelse çekinmeden onuda yapıp, ülkemizi yobazlığa itmeye çalışan bi kanal.bu kanalı baştan aşağı pretesto ediyorum :cussing: :cussing: :cussing: