EYLÜL-EKİM-KASIM 2006 ANNE VE BEBEKLERİ

Başlatan Emine, 11 Ocak , 2007, 13:48:20

« önceki - sonraki »

βαlκιz

Alıntı yapılan: g10ca - 31 Ocak , 2011, 09:50:46
:basardim: 5 haftalık bi kese varmış  :tongue3:
aa çok sevindim tebrikler sorunsuz bir hamilelik dilerim  :flowers:
:love3: güηвє güη вüуü∂üηüz ιçιм∂є,güηвє güη вüуüуσяѕυηυz şιм∂ι gözüмüη öηüη∂є  :love3:

ponçik

amaaaa amaaa ben sürpriz yapacaktım  :suclu:  :laughing7:

teşekkür ederim angel ve balkızz  :opucuk:



Angel

:k06: :k06:  boyle seyler suprize gerek yok haber bomba suprizi zaten arkadasimm   :hieyt: :hieyt:  :nazar:

°ღ♥ღ°AşK-ı DeRuN°ღ♥ღ°

gözün aydın goncacım  :muzz:
hayırlı olsun inşallah sağlıklı sorunsuz bir hamilelik olur  :flowers:
[/b]

ponçik




°o.O євяυ O.o°



:love9:  :love9:   :love9:  :love9:

Emine

03 Şubat , 2011, 20:06:42 #13386 Son düzenlenme: 03 Şubat , 2011, 20:09:48 Emine
Goncaaaaa inanmıyorum yaa nasıl sevindim anlatamamm  :hieyt:  karar verir vermez hamile kalman ne büyük şans  :hello2: Allah kalp atışlarını duymayı nasip etsin. :amin:  Kucağına bir al ne kadar doğru bir karar verdiğini anlayacaksın canım arkadaşım. Eylülcüğüm için de çok sevindim abla olacak boncuğum. Gelişmeler oldukça paylaşırsın. Darısı isteyenlerin başına. Cinsiyeti ne olacak acaba. Gönlünden geçen birşey var mı. Doğum tarihi ne olacak burcu falan bakmışsındır  :D

Tuğba teşekkür ederim canım  :love9:

Anitacım teşekkürler  :-* Seninki 9 aylıkken 8350 diye az diyorsun benimki 1 yaşında 7800 hala dediğin gibi saç ta yok  :k06: Hiç dert etmiyorum Ceylin de herşeyi çok kafaya takıyordum bunda daha rahatım sağlığı yerinde olsun hiç bir şeyi kafaya takmıyorum. İştahı yerinde ama sürekli o oda senin bu oda benim yürüyor çekmeceleri açıp boşaltıyor durmadan çok hareketli. Gayet mutlu huzurlu bir bebek. Ablasını kıskanıyor arada başka da bir sorun yok çok şükür . Ceylini kucağıma alınca bir koşuşu var çığlık çığlığa Ceylini çekiştirip ayırıyor benden kendisi geliyor kucağıma . Allahtan Ceylin çok anlayışlı bir abla  :)

Zara82

Yine uzun bir aradan sonra merhabalar arkadaslar......

bir geldim ....en güzel haberi okudum. Goncacigim, coooooook sevindim senin adina...Allah tamamina erdirsin insaallah. Kolay bir hamilelik olur umarim.  :hello2: :hello2: Annenin ameliyat oldugunu okudum gecmis olsun (gec oldu ama), sana da gecmis olsun....ufak bir kaza gecirmisin.
Eylül nasil canim?? Ne kadar büyümüstür simdi...

Anita, senin oglan da benimki gibi afacan sanirim....ne kadar oldu simdi?

Aslicim, senin haberine de cok sevindim. Allah gönlüne göre versin..4

Gözdeeeeee, facebook dan bul beni ...Zehra demirtas..ben senin soyismini bilmiyorum. Güzel kizlarin nasillar? BI resimlerini koy da bakalim..

Eminecigim, öncelikle Fotolar süper cikmis... 2 kiz cocugu annesi olmak cok güzel duygu olsa gerek.
Ceyline de maasallah gitmedigi yapmadigi aktivite yoook, okurken ben yoruldum  :suclu:  Senin kizlar nasillar??


Bizi soracak olursaniz, cok sükür iyiyiz.....eve virus girmedigi müddetce. Birimiz hastalaninca sirayla dolasmadan birakmiyor. Su siralar hepimizin sagligi yerinde cok sükür. Ravza Sena...hafta ici yani 5 gün anaokuluna gidiyor...sabah 8 den ögle 2 ye kadar..ögle yemeginide yiyip geliyor. Anaokulunda egitimcileri cok memnunlar, almancayi iyi konustugunu, cok akilli ve zeki oldugunu söylüyor  :aferin: Bunun haricinde sali ve persembe günleri anaokulundan sonra 2 saatligine camii ye götürüyorum. Camii nin bir bölümünü tipki yuva haline getirmisler , 2 tanede Egitimci var...4-6 yas arasi cocuklara dini egitim veriliyor. Ravza ucarak gidiyor...orada ne ögrenirse hic unutmuyor...cok güzel faaliyetler yapiyorlar. Önümüzde Mevlid kandili icin evde gül yapmamizi istediler, onun disinda yuvadaki cocuklar kendi aralarinda cekilis yapmislar kandil günü hediyesecekler... Ben kendimde evde elif be sini, dualari ögretmeye calisiyorum. Benim kiz cook hevesli, herseyi ögrenmek istiyor...yetisemiyorum bazen.
HArfleri de kendi kendine ögrenmis....ben okulda ögrenmesini arzuladigim icin hic üstüne düsmemistim....bir baktim kendi adini filan yazmayi ögrenmis. Yazi yazmayi suan cok seviyor, veya gördügü yerlerdeki yazilarin harflerini tek tek söylüyor. Kardesi ile bazen iyiler , bazende sac bas girisiyorlar..ama genel olarak iyi bir abla....kardesini koruyor.


Oglum Mirza da , ablasinin pesinde öyle....O nereye giderse Mirza da pesinden gidiyor....tuvalete bile beraber giriyorlar  ;D Ablasini anaokluluna veya camiiye biraltigimda hüzünleniyor, evde cani Sikiliyor....abbbaa abbbbaaa diye seslenip duruyor. O da insaallah 8. ay da anaokuluna baslayacak...biraz kücük oluyor ama ablasi ile birlikte 1 sene beraber gitmelerini istiyorum. Onun disinda bana cok bagli, cok kendini sevdiren, akilli bir cocuk....2. yas gününe az kaldi..

Ravza nin yemek yemesi cok tuhaf, bazen oluyor hic yemiyor.Bazen ise doymak bilmiyor...bende anlamis degilim. Sizinkilerin boyu kilosu nasil????
Ravza 18 kilo , boyunu tam hatirlamiyorum ama en son galiba 105 cm idi...

Arkadaslar 2 cocuk olunca inanin buraya girmeyi yetistiremiyorum, interneti actigimda mail bakiyorum ....biraz facebook da kuzenlerimle teyzemlerimle görüyor



ertl

gonca hayırlı olsun cok sevindim
rabbim tamamına erdirsin
:binkybaby: :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby: :binkybaby:

aslio

 Goncacım şimdi gördüm güzel haberinii... Çok sevindim canım.. Allah tamamına erdirsin... :flowers:

anita

Goncaaaaaaaaaaaaaaaaa,
inanamıyorum canım benim çookkkkkk sevindim.  :nazar: :hello2: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt:
harika bi haber bu.. karar vermiş olduğundan bile emin değildim.. ama süper bi haber.. Allah tamamına erdirsin... sende benim gibi ikinciye hemen tutturdun :)

Emine, aslında bende ikinci çocukta çok daha rahatım her anlamda.. kilosu az diye düşünürken öylesine yazdım işte.
benim oğlum 10.5 aylık oldu. sıralıyor emekliyor son sürat.. bi de devamlı üstüme tırmanıyor ama ne istediği belli değil :)en sevdiği şey ellerinden tutarak yürümek ve önündeki topu kovalamak tekme atmak.. futbolcu olcek sanırım  :ehi: hala iki diş var. ama üst dişler de yolda bugün baktım epeyi şişmişler.. bizimki de kıskanç . kayrayı alınca hemen tırmanıyor koşuyor.. aferin ceyline.. benim kayram da son derece olgun davranıyor Allahtan..



beril

amaaaaaaaaaaan goncacik hamileymis:)  :muzz: :muzz: :muzz: kac haftalikmis acep:) allah anali babali buyutsun saglikli hamilelik gecir insallah. cok sevindim valla,bi sen kaldin dediydim senide hamile biraktirdik:) ben isim ariyorum kafayi yiyecem 4hafta kaldi kizin ismi yok bulamiyorum,sizin aklinizda biseyler varsa soyleyin nolur,yoksa esimle birbirimize girecez ,bi turlu begenemiyoruz.36.haftadayim yalanci kasilamlar basladi,acitiyolar:( melis de buyuyo iste,cok inatci bi cocuk herkesin diline dustu,dedigim dedik,akrebin ozelligi galiba:)  sanirsiniz o ergenlikte ben menapozda :) gelecegimizi goruyorum yani,hala geceleri yanima gelio,5 yasina geldi ya:) karar verdim bu kiz evlenene kadar benle yatacak sanirim :laughing7: ben okulundan memnun degilim,siz anlatinca tam anliyorum,dogru duzgun aktiviteleri yok,fazla anaokulu secenegimde yok isin kotusu:( ben de hamileligimden beri pek ilgilenemiyorum hem yatmak istiyorum,hindi gibi dusunuyorum ??? melisdeki gibi diilim yani bunda cok yorgun hissediyorum kendimi,evde melisle anca toplama cikarma,domino,resim,sayilar ,kavramlarla ilgili birseyler yapabiliyorum ,eskiden ellerini calistircak seylerde yapardik simdi onlara gucum yok,seneye yeni bi okul ariycam.neyse siz bana isim soyleyin bakiim.
eminecim ,ceylin dusunmuyo degilim hani:)  anlamina baktim guzelmis,isim secenekleri o kadar az ki...hadi ben kactim,byeeeees

office

gonca canım çooook sevindim, rabbim tamamına erdirsin  :flowers:

kızlar aklım hep burada ama, hem iş- hem 2 afacan olunca çok zor oluyor.. hepinizin haberlerini okuyorum, ne güzel yeni melekler katılmış aramıza..  :nazar:
Hadsize haddini bildirmek, fukaraya don giydirmek gibidir!!



Emine

Zehracım teşekkür ederiz. Ravza ve Mirza ya maşallah 41 kere..  :nazar:  Ceylin 16 kilo 100 cm canım.

Berilcim az kalmış hadi Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin.  :amin: İsim önerisi olarak ben bir kızım daha olsaydı adını Liya koymayı düşünürdüm gerçi 2 yeter diyorum ama kaza falan olursa  ;D  kardeşim de hamile kız olsaydı Liya ismini bulmuştum onu koyacaklardı ama erkek olduğu için olmadı. Liya sabrın en güzeli demek. Anlamı güzel ve kulağa hoş geliyor aklında olsun  ;)

Lily Wonka

08 Şubat , 2011, 03:34:34 #13394 Son düzenlenme: 08 Şubat , 2011, 03:38:53 Lily Wonka
Ammaniiiieeeennnnn! Kızzz Gonnncaaa ne diyyyseeeeeeeeennnnnn?! :muzz:

Gerçekten çok sevindim. Ama Allah için; biz forum arkadaşların olarak elimizden geleni yaptık. Katkımız inkar edilebilir mi? Korkma dedik, yap bi dene daha dedik, Allah büyük dedik! :k06: Bu başarı hepimizin başarısıdır! ::) :ehi: :toothy10: Mutluyuuuz gururluyuuuz! ;D

Ayyy vallahi sesli gülüyorum şu an.. :toothy10:

Canım arkadaşım, bütün Osmanlı ailesini (teee Osmangazi'den başlayarak) tebrik ediyorum! ;D Ayy çok cıvıdım biliyorum ama durduramıyorum kendimi. Kızmıyosun di mi Goncagülüm? :opucuk: Sevinçten, vallahi sevinçten..

Seni öperek, sarılarak tebrik ediyorum bitanem! :flowers: Sağlıklı, keyifli, huzurlu bir hamilelik ve sonrasında da mükemmel bir vuslat diliyorum. Her şey gönlünüzce olsun inşallah.... :)