EYLÜL-EKİM-KASIM 2006 ANNE VE BEBEKLERİ

Başlatan Emine, 11 Ocak , 2007, 13:48:20

« önceki - sonraki »

Emine

Teşekkür ederim Goncacımm  :love9:

Belemir, Ravza Sena, Tuna ve Melis Alara'nın da doğum günleri kutlu olsun



Berilcim 2. kızın da hayırlı olsunnn. İki kız annesi olmak çok güzel gerçekten :) . Allah İsteyen herkese nasip etsin  :amin:

Lily Wonka

11 Ekim , 2010, 13:12:18 #13291 Son düzenlenme: 11 Ekim , 2010, 13:15:59 Lily Wonka
Belemir, Ravza Sena, Tuna, Melis Alara ve Emine (:k06:) kuzularının doğum günleri kutlu olsun! :alkış:

Berilcim, ikinci prensesiniz hayırlı uğurlu olsun canım.. :)

Goncacım, madem sayfamızdan biri bu hamiş arkadaş, niye girip bizzat kendisi müjdelemiyor ikinci kuzusunu (bugüne kadar hepimizin yaptığı gibi) yani açıkçası ben asıl onu merak ediyorum.. ::)



ponçik

Hatuncuk biraz ağır geçiriyor hamişliği  ;) serumlar hastaneler vs...
girince kendi de yazacaktır zaten Gözdem  :opucuk:





seyda

Uzuuuuuuuun bir aradan sonra merhaba arkadaslar,

arada bir girip okuyorum son sayfalari ama bir türlü yazamiyodum ay bi dakka bile zaman yokkkkk :BangHead:

bende kuzucuklarin dogum günlerini kutluyorum ve dogumgünümüzü kutlayan teyzelere de tesekkür ediyorum :flowers: biz kizlarla bir kosturma hengamede devam ediyoruz iste. Melis Alara bu sene tam gün okula gidiyor.almancayi baya ilerletti sayilir. Derosh da evde beni cildirtiyo bu arada :ehi:

Berilcim bebek haberine cok sevindim. ben de senin gibi abilerle felan büyüyünce bu acilarin cocugu durunmu cok yakin geldi bana :toothy10: hicbir oyunda istenmezsin vs vs. bide kücük olmak üstüne üstlük :BangHead: bende uiki kiz kardes olan kuzenlerimi filan kiskanirdim hep. insallah kuzularimiz cok yakin olur birbirlerine sirdas olurlar :amin:

Goncacim saol bu arada sayfalari canli tutuyosun. nedense bu hamile arkadas Izmir taifesinden olabilir gibi dogdu icime yani Asli mesela :k06: yada Ece nin annesi Izmirden olmayan Asli :k06: senin annen Izmire mi tasindi bu arada hayirdir sanki Istanbulda degilmiydi?? ne acaip seyler kaliyo insanin aklinda bu arada :tongue3:

ha bide biz yazin tesadüfen Jbdun la karsilastik Yesilköyde sahilde. Seydaaa diye bi ses duydum bi baktim Jbdun kardesi ve esiyle Eren i uyutma gezmesine cikmislar :toothy10: Ecrin i göremedik o coktan uyumus. benimkiler tabi gece kusu ikiside fildir fildirdi. sora bi daha da görüsemedik  dibdibe oturuyoruz nerdeyse ama iki arti iki dört cocukla kisitli zamanda cooook zor isler bunlar :suclu:

herkezi cok öptüm arada bi girip iki satir yazica bundan sonra da insallah.  :flowers:

ponçik

Allah kolaylık versin Şeyda  :k06: güldüğüme bakma , ben de hep kızıma kardeş olursa bi tane daha kız olsun istiyorum da , senin yazdıklarını okuyunca birden kendi geleceğim gözümün önüne geldi  :k06: yine de onlar bizim canımız işte bir gülüşleri bütün sinirlerimizi alıp götürüyor  :love9: Sana  Deroşa ve Melis Alaraya kocaman öpücüklerimi gönderiyorum  :flowers:

Jbdunla karşılaştığınızı biliyorum , zira , biz tatilden dönerken Aydına uğramıştık, orada Jbdunla soğuk bişeyler içecek kadar kısa bir görüşmemiz oldu, aslında resimleri ekleyip size sürpriz yapacaktım da tembellikten mi, vakitsizlikten mi resimleri bi türlü Pc'ye yükleyemedim  :suclu:



jbdun

arkadaşlarım çok uzun zaman oldu sizlere yazamayalı :love3: ( mektuba başlar gibi oldu :k06:) inanın hiç fırsatım olmuyo, bi de bu sene malum okula başladım, yanında 2 tane de minnoş olunca tümden yetişemez oldum. Bu arada misafirlerim eksik olmuyo, bi de onlara yetişmeye çalışıyorum derken işte aylar geçti...
doğumgünleri geçmiş kuzuların geçmiş doğumgünlerini kutluyorum ve nice yaşlar diliyorum hepsine :amin: bu arada eren de 18 eylülde 1 yaşını doldurdu, zaman ne kadar çabuk geçiyor... :-\ ben okuldayken erene annem bakıyor Allah razı olsun, çok yoruluyor, eren ecrin gibi değil çoook hareketli maaşallah :amin: ecrinim de akiam 5e kadar okulda zaten.
son sayfayı okudum da kızlar, evet şeydayla sahilde karşılaştık ama maalesef tekrar görşme fırsatımız olmadı, zaten 20 gün kaldım, hiç bişey yapamadım hiç annemlerle görüşemedim gibi geliyor :k06: nayatla (kız kardeşim) hep dışarlardaydık :k06: kızkardeşimin de şurda 10günü falan kaldı mira kuzusuna kavuşmasına, Allahın izniyle :amin: doğumunda bulunamayacağım için çok üzgünüm , malum 2 çocukla git gel bi de okuldan da izin alamam, artık inşallah yaza görürürüm yeğenimi :amin: sağ salim gelsin de :amin: :amin:
goncayla da acaip şok olduğum üzere aydında görüştük, arkadaştan çıkıp pazara giderken aradı gonca, pazarımı da gördükten sonra gittim buluşmaya, dediği gibi naca bir soğuk içecek içip sohbet ettik. Ben ereni de annemden almamıştım, gpnca da annesine izmire geçecekti, yemeğe bekliyordu dimi annen goncacım? o yüzden kısa sürdü görüşmemiz.
ben şimdilik bu kadar yazıyorum, iyiyiz Allaha şükür. Mümkün olan en kısa zamanda tekrar yazarım inşallah. Hepiniz kendinize ve kuzularınıza iyi bakın :love9: :-*

seyda

Jbdun demek Nayat in da bebisi olucak. bende zaten o aksam demistim yani resimlerden gördügüm kadariyla Nayat bu kadar sisman degildi ama tabi pat diyede bebek mi geliyo diye sorulmaz dimi :k06: hayirlisiyla gelsin insallah :amin:

ponçik

Aslı'nın güzel Defne'si İyi ki Doğdun (17 Ekim)


Jbduncum merhaba özlettin kendini gerçekten de , işe başlamak senin için ne kadar zor olmuştur , iyi ki k.validen Eren'e de bakıyor, Allah ona sağlık ve kuvvet versin , erkek çocuklar kızlara göre daha zor oluyor, zira yeğenim (marmaristeki) uzun bi süre bizdeydi ve bitmeyen enerjisine şaşıp kaldım , benim kız onun yannda ne yaramaz ne de afacan, süs bebeği gibi geldi bana  :D ne diyim ki maaşallah onların enerjilerine , Nayat'ın ne kadar az kalmış bebeğinin gelmesine, inşallah sağlıkla kavuşur Mira'ya  :amin: Eren'in doğumgününü nasıl unutmuşumben  :suclu: Eylül'le aynı gündü tabi yaaaa ona da buradan bir sürü balon göndereyim bari  ;)



Şeydacım yazmayı unutmuşum , evet annem İzmir'e taşındı , 1 yıldır orada  oturuyor bizim de orada bir kapımız olmuş oldu  :k06: , hatta geçen yaz gittiğimde Ayşegül ve Aslıyla görüşme fırsatım olmuştu , ama bu sefer annemi bile birkaç saat görebildiğim için kimseyle buluşamadım, Aydına da eşim iş için uğrayınca fırsattan istifade hemen Jbdunu aramıştım , iyi ki aramışım görüşmüş olduk , Ereni göremedim ama olsun , yaza artık  :love9:



Zara82

Merhaba bizleri unutmayan güzel kalpli arkadaslarim, ;)

herkes ayni dertten yakiniyor sanirim. Yaaaa kizlar ben internete filan hic girmeye zaman bulamiyorum. :BangHead: Girsemde mailime filan bakip 10 dakikada geri cikiyorum. Hepinizi cok özlüyorum, inanin söyle yazilanlari okuyunca bile ferahliyorum ama yok iste zaman yok...böyle aksam olunca yorulup siziyorum.  :sleepy1:

Dünyaya yeni gelen bebisler, hosgeldiniz. Allah saglikli mutlu yillar nasib etsin. :k06:

Tüm güzellerin 4. yasgünlerini kutluyorum, bizi unutmayan teyzelerimizede tesekkür ediyorum. :flowers:

Bizim günlerimiz coooook yogun kizlar..bilseydim böyle olacagini 2. yi gec yapardim. Cok zor iki cocukla ugrasmak, hele birde annelerine cok düskünlerse. Kendime ayiracak hic zamanim yok!!!! Birde simdi Ravzamiz rahatsiz , gecen hafta kresde oynarken düsmüs sag kolunun dirsekten alti kirilmis :crybaby2: 4 gün hastanede kaldik...ameliyat oldu simdi kolu alcida....birde nazliki sormayin...ömrümü yiyoorrr  :suclu: Yinede buna sükür diyorum, beterin beteri vardir.

Mirza, yani oglumda cok bana düskün, afedersiniz tuvalete girmeme bile izin vermiyo...tek istedigim bir an önce büyümeleri!!

Yükleyebilirsem bir kac resim yükleyim, facebook da olan arkadaslar ekleyebilir ..

hepinizi öpüyorummm



Zara82




aslio

Uzunca bir aradan sonraaa herkese MERHABA.....

Ara ara forumda yazılanları okusamda yazmaya pek fırsat bulamadım nedense... Ama doğumgünleri kutlamalarını görünce yazamadan edemedim.. Doğumgünü geçmiş olan bütün yakışıklı prenslerin ve güzel prenseslerin doğum günlerini kutluyorum..(ve güzel annelerinide tabi....) :love9: :love9: :love9:

Tam olarak kim yazmıştı hatırlamıyorum ama 2. bebek bekleyen ben değilim. :) Şu an planlar arasında yok...

Ece Deniz bu sene yuvaya gidiyor tam gün.. Annanemiz 4 yıl aradan sonra İstanbula döndü bizde yeni yaşamımıza adapte olurken epeyce bir zorlandık. Bu sene yuvada hiç zorluk çekmedik Ece gayet uyumlu.. Evde ise devamlı ilgi isteyen bir çocuk.. Devamlı yanında oturacaksın onunla oynayacaksın tek başına durmayı sevmiyor.
Tekrar görüşmek üzere....

ponçik

Zehracım hoşgeldin  :hello: gerçi pek hoş gelmemişsin ama yine de seni burada gördüğüme sevindim , RAvzaya çok geçmiş olsun , yazık yavrucağa  :sad1: ama tek tesellin şu olabilir, çocukların bünyesi bizden daha sağlam , daha çabuk atlatır  inşallah  :love9:
oğlun da kocaman olmuştur , senin yakanı bırakmadığına göre epey afacan olmalı  ;D
Allah acılarını göstermesin  :amin:
resim yüklemek için şu siteyi kullanabilirsin

http://tinypic.com/

Aslıcım hoşgeldin 4 yıldır alıştığınız düzenden sonra yeni bir düzen mutlaka zor olmuştur, ama anneciğin de sanırım evini özlemiştir artık  :love9: Ece Deniz de kocaman kız olduğuna göre , hani ne derler "evli evine köylü köyüne"  ::)
Allah kavuştursun diyorum
İstanbul'a gelirseniz de mutlaka beklerim  :icon_thumright:
Ece Deniz okulla barışık demekki , ne güzel , evde ilgi isteyen çocuk durumu bana hiç yabancı gelmedi , aynısından bizim evde de bir tane mevcut  :laughing7:

Eylül haftada 3 gün okula gidiyor , okulla aramız iyi , seviyor, hergün ingilizce dersleri var, inglizce öğretmeni hamile oldugu için bu yıl farklı bir öğretmen geliyor ama sanırım Eylül bu öğretmeni daha çok sevdi, o gün öğrendikleri İngilizce şarkıları mutlaka evde tekrarlıyor, bize de öğretiyor cimcime
bu aralar yemek seçmeye başladı, onu sevmem, tadını beğenmedim , güzel değil  :igrenc:
yanında biz böyle şeyler hiç konuşmuyoruz (eşimde yemek seçer ama kızına hiç belli etmez) sanırım okuldaki arkadaşlarından öğreniyor  :suclu:
genellikle odasınd aoyun oynar, birara legolarla çok ilgiliyken şimdi varsa, yoksa resim  :occasion14:
buzdolabımızın üzerini görseniz kızımın eserleriyle dolu  :D  yaptığı tüm resimleri hemen mutfağa getirip buzdolabının üzerinde sergiliyor  :love9:
eskiden en sevdigi renk maviyken şimdi pembe hastası , barbie, winx, en sevdigi çizgi film , okula gittiğinden beri yada yaşı itibari ile cinsiyetinin iyice farkına varmaya başladı ,
geçenlerde bana anne babamın pipisi varmı diye sordu , eşim kızarıp bozarırken ben gayet doğal cevaplar veriyorum, ama ne yazık ki eşimi bu konularla ilgili ikna edemiyorum, bu soruların çok normal oldugunu "bu ne renk " sorusu kadar doğal olduğunu anlatamıyorum   :-\
sizde durumlar nasıl  :dontknow:



ponçik

21 Ekim , 2010, 16:24:40 #13302 Son düzenlenme: 26 Ekim , 2010, 09:34:33 g10ca
yaptığımız resimlerden bir örnek  :nazar:

***silindi

beraber kurabiye yapıyoruz  :love3:

***silindi

bu da benim yaptığım doğumgünü pastası, ilk butik pasta denemem  :icon_thumright:

***silindi



ponçik

:director: bu resimler 3 gün içinde kendi kendini imha edecektir  ;D



°ღ♥ღ°AşK-ı DeRuN°ღ♥ღ°

boşuna dememişler anasına bak kızını al diye ::)

maşallah annesi gibi marifetli resmi çok hoş olmuş eylül'lün birde kurabiye yapıyor :nazar:

seninde pastan harika görünüyor,ilk denemeye rağmen çok başarılı tadınada bakabilseydik keşke :D