EYLÜL-EKİM-KASIM 2006 ANNE VE BEBEKLERİ

Başlatan Emine, 11 Ocak , 2007, 13:48:20

« önceki - sonraki »

şerife Berat

gülaycım çok üzüldüm canım bundada vardır bi hayır inş. tekrar kalırsın hamile kısa surede

berılcım senin adınada sevindim canım allah tamamına erdırsın inş.hayırlı saglıklı evlatlar nasıp etsın hepımıze rabbim er yada geç olması önemli değil.

evt sanırım sadece goncayla ben kaldım 2. ye hamıle olmayan yada girişimde bulunmayan  :honk: siz 3. leri alın biz arkadan gelicez :k06:

gonca gecmıs olsun guzelım valla 7 yasına kaadr olen cocukların %70 i nazardan hayatını kaybedıyormuş

aslı

Gülaycım canım çok üzüldüm canım. çok geçmiş olsun . inşallah tez zamanda tekrar hamile kalırsın.

Berilcim tebrik ederim.

Goncacım canım seni de tebrik ederim teyze olmuşsun. Kardeşinede tebriklerimi ilet lütfen. Bu arada boncuk gözlüme  :nazar:  . ne kadar güzel bir kelebek olmuş o öyle maşallah maşallah kızıma.



ponçik

Kaç gündür siteye girmiyordum , girer girmez bi yandan Beril'e sevinirken Gülay'a da çok üzüldüm  :dontknow:

Gülaycım   çok geçmiş olsun canım , inşallah kısa sürede kendinizi toparlarsınız , en azından ailen artık yanına daha çabuk ulaşabilecek durumdalar, sana daha iyi destek olurlar diye düşünüyorum, sağlığın iyi olsun da kısmetse yine olur inşallah, Caner de kocaman bir çocuk  , onunla zaman geçirirken biraz da olsa kafanı dağıtırsın  :love9:

Anitacım Kayraya da sana da maaşallah , mama vermiyor olmana ben de çok sevindim , inşallah ek gıdalara geçince de iştahlı bir çocuk olur  :icon_thumright:
ben de nazara karşı sürekli dua okurum ama galiba kızımın da benim gibi yıldızı düşük , hemen göze geliyor , Allahım hepsini kem gözlerden korusun  :amin:

Aslıcım teşekkür ederim 1 ayı geçti bebeğimiz şimdi tatildeler 40ını çıkarıp gelecekler
Defnemi kocaman öpüyorum , bu haftasonu tatile çıkıyoruz dönüşte izmire uğrayacağız ama 1 gün kalıp dönüşe geçeceğiz,  vakit bulursak   bi kahve içeriz  ;)

Şerifecim Allah yavrularımıza sağlık versin de herşeyin hayırlısı , sizin ev taksitleriniz var , biz de araba aldık , onun taksitleri var , artık taksitler bitince haberleşip yaparız 2.leri

Berilcim çok tebrik ederim canım , kaza kurşunu mu diyorsun yani  ;D
sen şu cimcime kızınla çekilmiş bir-iki resim koy da 2.kez anne olmadan güzelliğini bir kez daha görelim ki, 2 çocuk annesi olunca dahada güzellişmişsin demek için fırsatımız olsun  :opucuk:

ben geçen ay çocuk için inanılmaz bir istek içindeydim , hatta çalışmalara başlarız diye folik asit bile aldım ama daha kullanmaya başlamamıştım ki , şimdi yine vazgeçtim  ::)
sanırım ben kızımı paylaşamayacağım ve onunda beni başkasıyla paylaşması zor olacak yani bilmiyorum çok karışığım eşimle de konuştuk bu seneyi de atlatıp duruma göre değerlendireceğiz , hayırlısı olsun hepimiz için
yapılan araştırmalara göre , aileler, ikinci çocugu , ilk çocuk yalnız kalmasın düşüncesiyle yapıyorlarmış , düşününce evet öyle , amaaaa, ya büyüdüklerinde, "sen beni düşünmüşsün ama benim onu istemeyeceğimi hiç düşünmedin mi" diye sorarsa  ??? iki ucu pis değnek anlatabildim mi, o yüzden hep dediğim gibi    k ı s m e t   :amin:




zeytince

 hepinize tesekkur ederim arkadaslar...

vardir bunda da bir hayir diyip teselli ediyoruz kendimizi ama, biliyorsunuz ki bizim hamilelik olayi kolay olmadi... 3 ay ignelerle bogusup, bebegin genetik incelemesi yapildiktan sonra hamile kalmistim.... herseyin cok iyi olmasi icin onca ugrasidan sonra yine bu sonuc bizi inanilmaz uzdu.... dun kurtaj oldum, bebegin yine genetik incelemesini istedik... bakalim bu kez sebep neymis... hakkimizda herzaman hayirlisi....  :amin:

goncacim dedigin gibi iyi ki Caner var.. eger O'da olmasa esim de ben de cok zor gecirirdik bu donemi...  :love9:


ponçik

canım yaaaa  :sad1: ne desek boş tabi ki , elimizden bişey gelmiyor , ancak buradan iyi dileklerde bulunarak sana destek olabiliriz
dediğin gibi vardır bi hayır , Caner biliyor muydu , tepkisi nasıl oldu yavrumun  :'(




Lily Wonka

28 Temmuz , 2010, 16:27:41 #13235 Son düzenlenme: 28 Temmuz , 2010, 16:34:32 Lily Wonka
Gülaycım, çok üzüldüm canım yaaa.. :sad1: Çok geçmiş olsun . Ne denir bilmem ki.. Dilerim Caner'i nasip ettiği gibi ikinci bir bebişi de nasip etmiştir yüce Rabbim size. Zamanı vardır belki de.. Yine de her şeyin hayırlısı tabii. Şer zannettiğiniz şeyde hayır vardır denir bilirsin. Öyle düşünmeye çalış.. Gerçekten de iyi ki Caner var. Ne büyük tesellidir şimdi size. Çok tatlı olmuş bu arada, maşallah! :nazar:

Berilcim, tebrik ederim! :) Sağlıkla kavuşmanız dileğiyle ikinci yavrunuza, öpüyorum seni ve Melis kuzusunu.. :opucuk:

Gonca, size "geçmiş olsun" demekten yoruldum ben anacım.. :( Kesin nazar değiyor bu kuzuya! Son anlattığın kapı çarpması olayında içim nasıl fena oldu anlatamam. :icon_pale: Dediğin gibi, ya o hızla eline çarpsaydı! Yıldızın düşük olması olayına da inanırım. Ben de Eylül gibiymişim küçükken. Bol bol dua okumaktan başka da ne gelir ki insanın elinden?! :-\ Biz koruduğumuzu zannetsek de aslında 'Allah'a emanet' yavrularımız....

Aslıcım, siz İstanbul'a gelmeyi düşünmüyor musunuz hiç bakiim? Yok mu akraba filan buralarda ikamet eden, hmm? ::)



ponçik

bi sürü şey yazdım ve hepsi uçtu  :caca:
işlerimi toparlayıp geleceğim  :crybaby2:



ponçik

:hello: selam ben geldim  :k06:

Gözdecim çok haklısın , sen ne zaman foruma girsen Eylül'ün "geçmiş olsun"luk bir durumuyla karşılaşıyorsun , dediğin gibi yavrularımız Allah'a emanet  :amin: onların acılarını göstermesin, onlarla bizi sınamasın Rabbim

Berilcim yazmayı unutmuşum , henüz 2.bebeği yapmayan ben ve Şerife dışında , uzun zamandır sayfamıza uğramayan Ayşegül,Ayşen,Özlem ve Pınar ayrıca iki Aslı da var  ;D

Gülaycım sen nasılsın , bugün daha iyisindir umarım ve her geçen gün daha iyi olmanı dilerim  :flowers:

biz dün akşam lunaparka gittik , çok eğlendik , aslında çocuklar eğlendi ama onların hallerini görünce biz daha çok eğlendik , bizimkinin eli , çarpışan arabanın direksiyonundaki plastikten dolayı biraz soyulmuş, yani nasıl desem , işaret parmağının derisinin minicik bir kısmı havaya kalkmış , uykusu da geldiği için iyice mızmızlandı eve döndük , eskiden olsa çocuklar düşe kalka büyür derdi , şimdi ise canı bir tatlı ki sormayın gitsin  ;D



Lily Wonka

Goncacım, parmağı soyulan, uykusu geldiği için mızmızlanan? Eylül mü yoksa eşin mi bahsettiğin?! ::) :k06:



ponçik

Alıntı yapılan: Lily Wonka - 29 Temmuz , 2010, 14:41:52
Goncacım, parmağı soyulan, uykusu geldiği için mızmızlanan? Eylül mü yoksa eşin mi bahsettiğin?! ::) :k06:

:toothy10: aaa evet şimdi okuyunca farkettim , bizimki derken EYLÜL yani
hani eşimle benim olan anlamında bizim ki  :suclu:  :ehi:



aslio


  Gülaycım çok üzüldüm canım... Bende Eceden önceki hamileliğimde 9.haftada aynı senin durumunu yaşadım kalbi durmuştu bebeğimin, halen aklıma geldikçe gözlerim dolar.. Neler hissettiğini çok iyi anlıyorum.. Allah Caner'e uzun ömürler sağlıklı ömürler nasip etsin.. Bütün kuzucuklarada tabii...

aslı

merhabalar kızlar,

Gözdecim İstanbula gelmeyi istiyorum esasında . Gelince kalacak arkadaşlarım var. hem onları hemde sizleri görmeyi o kadar çok istiyorum ki. Geçen sene istedik kısmet olmadı bu sene kısmet inşallah. Gözdem sen gelmiyorsun buralara arkadaşım. Kalacak yer yok deme başımın üstünde yerin var . Bu arada face'te senin lokumları gördüm tüh tüh  :nazar:  :nazar:  :nazar: diyorum.

Berilcim tebrik ederim hamileymişsin. Sağlıla kucağına al inşallah canım.

Adaşım sende benim gibi kaçaklardansın. NAsılsın Ece kuzusu nasıl?

Goncacım sende boncuk gözlümü nazar boncuksuz dolaştırma canım.



ponçik

demek buralardasınız Aslılar  :laughing7:
Eceyi ve annesini kocaman öpüyorum
Defne ve annesini de kocaman öpüyorum
Aslıcım yazdım ama görmedin galiba  ;) biz de haftaya İzmirdeyiz kısmetse ama 1 günlüğüne
sen İstanbula gelirsen bize de bekleriz  :hello:



hayat35

Alıntı yapılan: g10ca - 30 Temmuz , 2010, 12:36:04
demek buralardasınız Aslılar  :laughing7:
Eceyi ve annesini kocaman öpüyorum
Defne ve annesini de kocaman öpüyorum
Aslıcım yazdım ama görmedin galiba  ;) biz de haftaya İzmirdeyiz kısmetse ama 1 günlüğüne
sen İstanbula gelirsen bize de bekleriz  :hello:
gonca geldinmi izmire ,ama niye 1 günlük ,tanışamıyacakmıyız seninle.....?
HAYAT HER  DAİM YAŞAMAYA DEĞER....

aslı

goncam görmemişim arkadaşım inşallah buluşuruz gelmişken kalsan birkaç gün boncuk gözlümüde görsem doya doya. Kalacak yerin var biliyoırum ama istediğin zaman istediğin kadar bendede kalabilirsin arkadaşım.