EYLÜL-EKİM-KASIM 2006 ANNE VE BEBEKLERİ

Başlatan Emine, 11 Ocak , 2007, 13:48:20

« önceki - sonraki »

jbdun

şeydacım daha iyi olmana sevindim canım :opucuk: evet hatırlamaz olur muyum melis alaranın hareketliliğini :nazar: işte bu aralar ecrin aynen :k06:
ayrıca melis alaranın yeni mobilyaları da hayırlı olsun :nazar: inşallah bu gece rahat rahat hem kendi uyur hem de seni uyutur :amin:

berilcim melis bu dönemi hemencecik atlatır da yeniden güzel güzel yemeye başlar inşallah :nazar:
sen memeden kesebildin mi melisi?

anita benim kuzenin hiperaktif, dr teşhis koymuştu şu an 2ye gidiyor, ama çok küçükken teşhis kondu, öyle öğrenme güçlüğü çekmek veya sosyal iletişiminin zayıf olması gibi bi durum yok, tam aksi sürekli herkesle iletişim halinde (tanısın tanımasın) ve belgesellere çok düşkün :nazar: benim bilmediğim hayvanları ve ülkeleri biliyo (başkentleriyle) :toothy10: kendisi hep evde koltukların tepelerinde gezer, 1dk konuşmadan durmaz, öyle bi tip :k06:

busecim paylaşım için teşekkürler :opucuk:

veeee bayramınız kutlu olsun arkadaşlarrr :hello2:


[eklenti yönetici tarafından silindi]

sevda


seyda

Jbdun ben o kuzeni gördüm sanirsam. teshisi dogrulayabilirim ama cok sevimli bi hiperaktif o yaaa :hungry: kuzum dün gece yine aramizda yatti. tekme tokat uyuduk :toothy10: :ehi: hayirlisi bu aksama artik :amin:

Bayramimiz kutlu olsun Allah bizi cumhuriyetten ayirmasin insallahhhhh :amin: :k06: 

Almiş'inAnniş'i

KIZLAR ALMİRA YA DEMİR DAMLASINI VERDİM VE ŞİŞEYİ KENARA KOYDUM VE DENGEDE DURAMADI BİR MİKTAR HALIYA DÖKÜLDÜ. ALLAHTAN YANIMDA PEÇETE VARDI DA HEMEN SİLDİM, SONRA KÖPÜKLÜ BEZ YAPTIM TEKRAR SİLDİM HALIYI. BİLİYOSUNUZ DEMİR DAMLASININ LEKESİ ÇIKMIYO  :sad1:

VE TEMİZLİĞİ BİTİRDİKTEN SONRA Bİ BAKTIM ELLERİMDE SİYAH LEKELER VAR  :y25: TIRNAKLARIMI HEMEN KESTİM, KISMEN DAHA İYİ DURUYO AMA HALA SİYAH LEKELER MEVCUT VE YARIN İŞ GÖRÜŞMEM VAR... BEN BU ELLERLE NASIL GİDİCEM YAAAAAAAAA  :crybaby2:

BAŞINA BÖYLE BİŞİ GELEN VARSA LÜTFEN BU LEKELERDEN NASIL KURTULABİLECEĞİM KONUSUNDA ACİLEN YARDIM ETSİN LÜTFEEEEENNNNNNN  :crybaby2:

Tebessüm :)


Emine

Ben seçimdeki boya için bir formül okumuştum onu söyleyeyim
Etkili karışım formülü: Limon suyu, yarım çay kaşığı tuz ve 4-5 damla sirkeyle karıştırılıp 30 dakika bekletilecek. Ardından bir süre zeytinyağında bekletilmiş parmak, karışıma sokulduktan sonra yıkanacak!
Dene belki olur  :dontknow:

Emine

29 Ekim , 2007, 15:12:33 #9591 Son düzenlenme: 29 Ekim , 2007, 15:14:05 Emine
Jbduncum anne sütü lekesi duymamıştım hiç yıkayınca makinada çıktı şimdiye kadar benim hep.Deterjanını değiştir istersen ? Sen akşam saat 7.30 da yatıyor Ecrin demiştin ya bende saatler geri alınacak denince valla ilk aklıma sen geldin bu çocuk şimdi sabah kaçta kalkacak diye düşündüm :) Benim açımdan iyi oldu Ceylin 1 saat erken uyumuş olacak :)
Zehracım teşekkürler.Boyuna kilosuna maşallah Ravzacığımın  :opucuk:  :nazar:
Ayşegül allahtan çok sıcak değildi herhalde su bu yaramazlıklar başımıza daha neler açacak bakalım  ::)
Seydacım iyi olmana sevindim yeni mobilyalarını güle güle kullansın Melis Alara . İnşallah uykusu düzene girer tekrarlanmaz  :amin:
Berilcim ben sabah yumurta sarısı,pekmez,peynir,ceviz ve 150 ml süt içiriyorum öğle 200ml sebze çorbası kıyma,balık ya da tavuklu , sonra meyve yediriyorum 1 elma yarım muz gibi ..Akşam üzeri 200 ml yoğurt sonra akşam yemeği yiyor bizimle ve yatmadan önce 200 ml muhallebi.İnşallah düzelir senin kızın beslenmesi de  :sad1:
Anitacım bu yaşta hepsi böyle endişelenme Ceylin de çok hareketli özellikle alışveriş merkezlerinde zaptedemiyoruz kesinlikle.

Bayramınız kutlu olsunnnnnn

[eklenti yönetici tarafından silindi]

berilce

CUMHURIYET COCUGU MELIS BIR YASINDA...TARIH 29 EKIM 2006 SAAT:19:13  .........................[/font][/color][/color]

berilce

MELIS 1 YASINDA.................................HEYO HEYO HEYOOOOOOOOOOOOOOOOO[/color]

seyda

 :occasion16: IYIKI DOGDUN MELIS MUTLU YILLAR SANAAAAAAA :occasion16:

bu arada diger Cumhuriyet cocugu da süper cikmis Eminecim  :nazar: ona

jbdun

razi maalesef hiçbi fikrim yok :dontknow: beninm de duvarım aynen demir damlası :-ooo :toothy10:

aaaa evet şeyda ya sen gördün, evet o şirin oğlan işte hiperaktif :nazar: hadi bakalım inşallah bu gece güzel uyur senin cimcime :amin:

eminecim maaşallah ceyline, bu arada dün bi arkadaşım doğum yapmış o da ceylin koymuş kızının adını :)
deterjan konusunda da omo-tursil matik hep denedim çıkmıyo ya, sen hangi deterjanı kullanıyosun bi de onu deniyim :-\ bi taraftan emerken ecrin diğer göğsümden süt geliyo, o da tam göğüs kısmında leke yapıyo, çıkmamış hiçbiri :cildir:
ve evet canım 5de kalkıyoruz  ;D inşallah bi an önce normal bi saatte kalkmaya başlarız :amin: ceylin için iyi olmuştur tabi, şimdi 11-12gibi mi uyuyor ceylin?

iyi ki doğdun melissss  :occasion16:

Emine

 :hello2: İyi ki Doğdun Meliiissssssssssssss  :hello2: Nice Mutlu Yıllara  :flowers:

Seyda teyzesi teşekkür ederiz  :love9:
Jbduncum teşekkürler.Ben persil matik kullanıyorum canım, memnunum.İstersen göğüs pedi kullan canım ben 1 paket almıştım 2. çocuğa da arttı  ;)  Ceylin saat 12 de uyuyordu saatler 1 saat geri alınınca 11 de uyumuş oldu normal olarak :) 1 saat 1 saattir .

jbdun

göğüs pedi de yok, şimdi bikaç tane kullancam o kadar para veremem ;D sen hazırlıklısın 2.ye göğüs pedleri falan :icon_thumright:
persil-matik kullanıyım bi de
ceylin için de tabi ya 1saat 1saattir, aferin kızıma :nazar:

aslio

Buse, Sevda ve Armağan teyzelerimize doğumgünü kutlamaları için teşekkür ederiz :flowers: :flowers:
Diğer teyzelerimiz hatırlamadıkları için onlara teşekkür edemiyoruz :y25: :(onlara doğumgünü resimleride yok :icon_scratch:

Berilcim Melis'in doğumgününü kutlarım.... :flowers:

duru boncuk

doğum günün kutlu olsun melis allah sizi birbirinizden hiç ayırmasın :amin:
aslıcım ben de hatırladım ya bana var dimi resim :icon_scratch:
jbdun cum bizdede hiç lkeke sorunu olmadı bende omo ve persil kullanıyorum çıkıyo yani gerçi benim öyle akan bi sütüm olmadı hiç ama :crybaby2: pedler işe yarıyodu
ayşegülcüm geçmiş olsun su sıcak değildi demekki allah korumuş yani  :opucuk: