EYLÜL-EKİM-KASIM 2006 ANNE VE BEBEKLERİ

Başlatan Emine, 11 Ocak , 2007, 13:48:20

« önceki - sonraki »

hayat35

herkese merhaba arkadaşlar,
goncacım geçmiş olsun ,umarım önemli birşeydeğildir ,bizim yakışıklı da nerdeyse 1 aydır hasta bir türlü atlatamadık ,
ya tüm arkadaşların yazdıklarını okuyorumda aynı sinirler,inatlar ,durduk yere ağlamalar, hepsi bizdede var,bende ilaçlarmı böyle yapıyor,hırçınlaşıyor. Örneğin ağlıyor ,ağlama oğlum diyorum ,hayır ağlıyacam diyor,bebekmisin değilim ben bebek değilim diyor ,ben de sinirler iyicine gerildi ,bir ara hem uykusuzluktan ve sinirden resmen deprosyana girmiştim :D,bunların dediğiniz gibi sendurumları hiç bitmez ,bizim sinirlerimizi aldırmaya ihtiyacımız olacak heralde  :laughing7:,öyle böyle sağlıklı büyüsünlerde ,herkese sağlıklı günler .... :opucuk:
HAYAT HER  DAİM YAŞAMAYA DEĞER....

jbdun

selam kızlar, çok vaktim yok kısa kısa yazıp çıkıcam,
anita ve gonca bizim gecemiz geçen cumartesi oldu ve o kadar çok ağladım ki anlatamam, çok güzel bi duygu, ecrin sahnede kostümler içinde güzel güzel hareketleri yapıyo falan... ay bak aklıma gelince yine hüzünlendim... sahnedeyken bir daha andım ne kadar büyüdüğünü... :nazar:

goncacım geçmiş olsun eylüşüme, ama bizim burda alerji testi yapıyolar hatta arkadaşın oğlu 3,5 yaşında. İnşallah alerjik bişeydir. Kardeşinin de epey az kalmış, allah sağlıkla bebeğini kucağına almayınasip etsin inşallah :amin: anaanne de gelmiş sürpriz yapmış ne güzel :hello2: ben de gelince kınalı adaya gidicez teyzemler orda  :occasion5:

anitacım sen de adadasın ya olursa görüşelim orada eğer siz adaya çıkmadan görüşemezsek :icon_thumright:

gözdecim evet o resimde biraz karanlık çıkmışız :suclu: ecrin hanım yeşil gözlü ama sapsarı da değiliz açık kumral diyelim :k06: ne güzel siz disiplinli ve sert olabiliyosunuz, bizde baba öyle ama ben değilim pek, olamıyorum :laughing7:

jbdun

bu arada ben 18hazirana kadar sezonu kapattım rapor aldım tekrar, bizim müdür al bu saatten sonra başlama dediği için ;D
ecrinin şu tekrarlayan kabakulak olayından bahsetmiştim daha önce, dün buranın en iyi kulak burun boğaz profuna gittik, kadın da çok nadir görülen bir durum dedi, peki sizin böyle bi hastanız oldu mu diye sorduğumda hayır dedi, burun akıntımız vardı, iltihaplı dedi antibiyotik başladık pazartesine kadar kullanıcaz, ptesi kontrole gidicez, artık haftalık takipler yapalım dedi, o da haftaya kadar araştırıcakmış bu durumu .
inşallah ciddi bişey değildir, öyle ilk kez karşılaşıyorum deyince açıkcası tedirgin oldum her ne kadar belli etmediysem de :(
bizim kendi drumuz da tükürük bezlerinde tıkanma varsa ameliyat gerekebilir demişti, inşallah öyle bişey yoktur :amin: Allah hakkımızda hayırlısını versin, inşallah ciddi bişey çıkmaz :amin:

ponçik

Jbduncum senin adına çok sevindim , oh ne güzel , bu sezonu da böylece kapatmış oldun  :hello2: hadi gözün aydın
Ecrine de geçmiş olsun , antibiyotikten hiç hazzetmiyorum ama çocuklarımız iyileşsin diye her türlü çareyi denemek zorunda kalıyoruz
Kabakulakla ilgili olarak inşallah ameliyatsız , tedaviyle hallocak bir durumdur
prof. bile olsa emin olmadan konuşunca insan gerçekten tedirgin oluyor  ::)
gösterinizin güzel geçtiğine eminim  ;D senden başka ağlayan kaç anne vardı peki
biz de sabırsızlıkla bekliyoruz bakalım  :muzz:
Eylül bu sabah da yataktan kalkıp okula gitmek istemedi, sonra halasının işe gitmek üzere kapıdan çıkacagını farkedince birden o da okula gitmek için hamle yaptı, 5 dk.içinde giyinip evden çıktık  :aferin: umarım akşam sorunsuzca gelir okuldan  :suclu:
öğretmenini aradım, cumadan beri okula gelmek istemiyor birşey mi oldu diye sordum, herşey yolunda , arkadaşlarıyla oynuyor, faaliyetlere isteyrek katılıyor, onun dışında herzaman ki ufak tefek şeyler oluyor ama bu yeni birşey değil dedi
bakalım yarın da gitmek istemezse gidip kameradan kontrol edeceğim  :caca:
dünyanın parasını alıyorlar , tamam onlara da hak veriyorum, aynı anda 10-20 çocukla uğraşmak kolay değil ama biraz daha özen istiyoruz ANNE olarak  :love9:

Beyzacım haklısın valla bu gidişle hepimiz sinirlerimizi tek tek aldıracağız galiba  :ehi:



ღ♥ Nilda♥ღ

geçmiş olsun goncacım umarım hemen atlatır  :binkybaby: :binkybaby:

nasılsın ne var ne yokk  :opucuk: :opucuk:
.   

ponçik

sağol Nildacım biz de aynı işte okudugun gibi  :D
sinir stress had safhada devam ediyor hayat  :laughing7:
senin yavrular napıyor , bebişin ve senin sağlığın nasıl  :love9:



ღ♥ Nilda♥ღ

niye sinir stres canım rahat ol biraz hiçbişi insanın sağlığından önemli diil takma kafaya salla gitsin  :opucuk: :opucuk: :opucuk:

bende ehh işte bi ii bi hasta geçiyooo bebişim ii çok şükür ii oldukmu tadını çıkarmaya çalışıoz işte herşey aynen devamm  :k06: :k06: :k06:

bide şu sbs yi bi atlatsak allahın izniylee  :amin: :amin:
.   

ponçik

öyle tabi ki sağlıktan daha önemli birşey yok şua hayatta  , ama ruh sağlığını da yabana atmamak lazım  :laughing7:
hepimizin hakkında hayırlısı olsun  :amin:



ponçik




hayat35

HAYAT HER  DAİM YAŞAMAYA DEĞER....

ponçik

Teşekkürler Beyza  :opucuk:

Arkadaşlar az önce doktordan geldik , Eylüşüm'de alerjik egzama varmış  :sad1:
kaç gündür kaşınmaktan vücudu iyice kabuk kabuk olmaya başlamıştı
doktor sağolsun epey ilgilendi , özellikle çilek ve muz başta olmak üzere, domates,yumurta, kuruyemiş, baharatlı şeyler yemesi şimdilik yasak  :-\
bir şurup ve vücuduna sürmek için solüsyon verdi, haftaya kontrole gideceğiz , bundan sonra da vucuduna devamlı nemlendirici sürecekmişiz, aslında cildi çok da kuru değil ama alerjik olunca durum değişiyor demek ki  :dontknow:
test yapmak için yaşı küçük, zaten çok ciddi bir sorunu yok dedi doktor,
Allaha çok şükür  :amin:

yıl sonu gösterisi için hala ne yapacaklarını öğrenemedim , öğretmenine not yazmıştım
"sizi tebrik ederim ne yapsam ağzından laf alamıyorum, çok iyi tembihlemişsiniz " diye
öğretmeni de cevap yazmış "bunu duyduğuma çok sevindim "
ama ben meraktan çatlamak üzereyim
Eylüşe sorunca cevap hep aynı "Anneeeee , sürpriiiiiiizzzz"  :toothy10:



Emine

Geçen gün bir sürü şey yazdım ama şarjı bitti bütün yazdıklarım gittiii.. Şimdi eşimin şirketindeyim evdeki Pc sorunlu bakamadım daha çocuklardan fırsat bulup birkaç kelime yazayım girmişken..

Kayracım nihayet fotoğrafları ekleyebilmene çok sevindim. Lukas'ımızı görebildik sonunda Allah bağışlasın. Ne güzel bakıyor maşallah..Kayra da çok güzel bir abla olmuş yolda görsem tanımam ne kadar değişmiş havasını sevsinler  :) Maşallah..

Tuğbacım Ertuğrulun kirpiklerine bittim ablası da çok şeker Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Maşallaahh

Goncacım 7. evlilik yıldönümünüz üzerinden çok geçmiş olmasına rağmen kutlu olsun canım  :) Ceylinin de göğsünde vardı kaşıntı hafif kızarıklıklar doktor krem verdi sürünce geçti, alerjiymiş.

Aslıcım Defnemi getiremedin bari bir fotoğrafını koy sen de, çok merak ediyorum son hallerini. Hasan beye gitmeye devam ediyor musunuz siz?

Seydacım senden de bekliyorum kısa sürede foto..Kimbilir ne kadar büyümüşlerdir.

Jbduncum Ecrin ne kadar güzel bir abla olmuş öyle kardeşini çok sevdiği de belli. Eren de koca delikanlı olmuş maşallah. Çok çok öp ikisini de benim için.

Hayat35 geçmiş olsun iyileşmiştir inşallah şimdiye kadar kuzucuk

Şerifecim Beratı da öpüyorum çok.

Ceylin son zamanlarda okula gitmek istemiyordu .. Ceylin müdür ve öğretmenle yaptığım görüşmeler sonucunda Ceylinin okulu erken bırakmasına karar verdim. Çocukları tek başına tuvalete gönderiyorlarmış ki lavabo olayından sonra daha da dehşete düştüm. Yemekte çişleri gelmesin diye su vermiyorlarmış. Yemekte tuvalete gitmek yasak yemek çıkışı hurra bütün okul tuvaletlere koşarken gördüm ki konuşmamdan sonra düzelme olmadı Ceylin tuvalet sırasını beklerken altına kaçırdı okulda. Bahçedelermiş daha öncesinde öğretmene söylersem izin vermez diye söyleyemedim tuvalet zamanını bekledim diyor. Çok üzüldüm bunca zaman işkence çekmiş demek ki çocuk çişimi tutucam diye. Daha öncesinde de hiç tuvalet problemi olmayan çocuklar 2-3 kez yemekte izin verilmediği için kakasını altına yapanlar oldu. Sadece yıl sonu gösterisine katılacak 1 kez provaya götüreceğim. Seneye tekrar değerlendireceğim artık. Miray iyi çok şükür. 2 çocuğa yetişmeye çalışıyorum bende. Şimdi kız kardeşim ve çocuklarla çarşıya çıkacağız bakalım vukuatsız atlatırız inşallah. Hepinizi öpüyorum.

hayat35

geçmiş olsun goncacım,önemli bir şey olmadığına sevindim,umarım en kısa zamanda atlatır kuzucuk.

eminecim ,teşekkürler tam atlattık sayılmaz ama,biraz daha iyi,

herkese sevgiler,sağlıklı günler...
HAYAT HER  DAİM YAŞAMAYA DEĞER....

ertl

GONCA  canım geçmiş olsun  :-[
alerjik çocukta çok zor olur sanırım çocuk bu yeme demeden anlamaz ki allah kolaylık versin
neyseki daha biyük bir sorun değilmiş  :-\
eylülün yıl sonu gösterisini  bende çok merak etmeye başladım  :k06:

benim kızımında yıl sonu gösterisi var öğrendikleri şarkıları söylicekler
tiyotrolarıda olacakmış bakalım nasıl geçecek sabırsızlıkla bekliyorum


EMİNE soğol canım senin kızlarında birbirinden şekerler maşallah  :nazar: :nazar: :nazar:
okuldaki durumuna da çok üzüldüm nasıl böyle bir hata yaparlar küçücük çocuklar çişleri nezaman geleceği belli olmaz ve geldiğindede uzun süre tutamazlar ki  :caca:



JBDUN geçmiş olsun inş ameliyatlık bir durum yoktur  :-[

HAYAT35 sanada geçmiş olsun inş en kısa zamnda atlatırsınız

ponçik

Emine, Beyza, Tuğba teyzelerimize teşekkür ederiz  :flowers: geçmiş olsun dilekleri için

krem şeklinde bir solüsyonumuz var, c.tesiden beri onu sürüyoruz, alerji şurubu içiyoruz , kaşıntı yok denecek kadar azaldı  :hello2:
cumartesi iş çıkışı kızımıza söz verdiğimiz için fotoğraf makinası almaya gittik , yoksa bizim profesyonel foto makinası elden gidecekti  ;D Eylüşe de ucuz yollu bir dijital makina aldık, fotoğraf çekmeye bayılıyor, sanatsal ruhlu bir çocuk maaşallah  :k06:

Eminecim evlilik yıldönümümüzü kutladığın için de teşekkür ederim  :opucuk:
yazdıklarını okuyunca çok şaşırdım  :honk: Ceyline de üzüldüm yani kimbilir sen neler yaşadın  :'( nasıl bir eğitim anlayışıymış bu anlayamadım , açıkcası bu lavabo olayından sonra ben de biraz tedirginlik yaşadım , çünkü Eylül de babaannesine biz tuvalate 2 kişi gidiyoruz , elele tutuşup gidiyoruz, beraber tuvaletimizi yapıyoruz filan demiş , ben pek ciddiye almadım , tekrar sorup olayı da dallandırmak istemedim, çünkü, anında bişeyler uyduruyor, inanıp inanmamakta kararsız kalıyorum , sadece ,  günlük çizelgeleri var, orada gün içinde yaptıkları şeyleri yazıyorlar, tuvalet bölümünde "destekle yaptı" yazdığı için , illaki biriyle birlikte gittiğine inanıyorum / inanmak istiyorum  ::)

Tuğbacım  Rana söylüyor mu neler yapacaklarını , şahsen çok meraklanmaya başladım, şu yıl sonu bi gelse de izlesek cimcimelerin gösterisini  :laughing7: