EYLÜL-EKİM-KASIM 2006 ANNE VE BEBEKLERİ

Başlatan Emine, 11 Ocak , 2007, 13:48:20

« önceki - sonraki »

Tebessüm :)

ayyy emine sen de kiloluyum diyosan ben atlıyım hemen balkondan. :icon_pale:

Emine

02 Ekim , 2007, 15:28:22 #9166 Son düzenlenme: 02 Ekim , 2007, 15:44:39 Emine
Ben demiyorum kocam diyo bana kalsa tığ gibiyim  :ehi:

Ay bu arada başıma gelenler ağlanacak halime gülüyorum ya ben makinaya çamaşırları dolduruyorum Ceylin o ara arkamdan sen dolabı aç Mr Muscle banyo temizleyiciyi iç.Yani kapağını açmış ve ağız kısmı Ceylinin ağzındaydı ellerini ağzını kokladım deterjan kokuyordu.Hemen yıkadım ağzını elini .Doktoru aradım.Bişey olmaz bu tür ürünleri içse de korkmayın dedi klorak içmediği sürece bişey olmazmış.Başımdan aşağı kaynar sular döküldü normalde banyo kapısını hiç açık bırakmam dolapları karıştırır diye yanımdayken becerdi yine.Tam doktorla konuşuyorum telefonun fişini çekti.Delirtecek bu çocuk beni  :cildir:

şerife Berat

 EMİNEEEEEEEEEE :cildir: ne diyosun güzelim sen allah korumuş ceylini yaramazlık konusundada ustune yok yanı mınık cadının iyiki klorak falan içmemiş benimde ödüm kopuyo açıp kapatıyor dolapları ne bulursa aşağı indiriyor ....ayrıca kocan olacak tolga beye söyle hiç de kılolu falan degılsın yag yakan yemeklere falan ihtiyacın yok  :director:
  meltem bence hiçde şişman kocaman bi göbüşe sahip değilsin şekerim ana kız çok fotojeniksiniz daha önce söylemişmiydim? :nazar:tatil fotograflarınızada bayıldım ma aile çok güzel 8)ayrıca belemirin doğum günü kutlu olsun iyiki doooooğdun iyiki dogdun iyiki dogdun belemirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :flowers:
  ayşen canım evde ne çiziyorsun bende desinatörüm meslektaşmıyız yoksa ?
  zehracım ravza sena nın doğum günü kutlu olsun nice mutlu yıllara  :flowers:
  özlem gözlerime inananamıyorum kayınvalıden kayınpederin ne işi var kızım onalrın sizin evde yoksa herşey düzeliyormu?inşallah aranızdakı sorunlarda biraz azalma olmuştur selimin doğum gunu bahanesiyle canım uzun hayırlı saglıklı mutlu bı omur dılıyorum selimciğime .pastanızda çok güzel... :flowers:
  gonca sızın şu muduru haklıycam yakında b...k mu varda gırıp cıkıyor odadan anlamam ki bunları bızımde patronun odası tam karşımda oda aynı gir çık gir çık  :cildir:maviş gözlü eylüşümün yanaklarından öpuyorum :-*

meltemk

Butun herkese nazik iltifatlari icin cok tesekkurler :flowers:

Bugun kizimin dogumgunu. Insan icin hayatta en ozel gunun cocuklarinin dogumgunu olduguna karar verdim. Baska hicbir gun icin saniye saniya hatirlayip simdi soyle olmustu, simdi kucagima almistim, simdi emzirmistim diye dusunemiyor insan :love7: Allah onlara huzurlu ve mutlu ve neden bu hayata geldim demeyecekleri bir kader cizsin insallah :amin: Neyse kizima daha cook uzun seyler yazdim, ama buraya bu kadar ;) Onu alip biryere gotururuz belki bu aksam. belki bir de dogumgunu sarkisi caldiririz :hello2:. Haftasonu da asli dogumgunu insallah.

emine inanamiyorum valla Ceylin'in haylazliklara. Aslinda hepsi yapar ya gerci. Bizimki her dakika gozetimde oldugu icin gunduz pek bir cinlik yapamiyor. Aksamlari biz varken yapiyor aslinda. Cunku ben onu birakip baska seyle ilgileniyorum. Bakiyorum sehpanin tepesinden baliklama atlamaya calisiyor, mama sandalyesini ne kadar ittirirsem devrilir diye deniyor...

neyse ben simdi bir merhaba deyip kacayim dedim. Gideyim kizimi goreyim. INsallah daha iyidir. Hala burnu tikali.





jbdun

iyi akşamlar kızlar,

meltemcim çok tatlı hamişsin  :nazar: diğer arkadaşların da dediği gibi fazla da kilolu değilsin :nazar: hele belemirin fotolarına bayıldım, maaşallah ya çok tatlı olmuş  :nazar: anneye ve babaya da  :nazar:  belemirin burun tıkanıklığı daha iyidir inşallah :amin:

özlemcim yakışıklı selim efendiye de  :nazar: ve maaile hepinize :nazar: :nazar: maaşallah nasıl da büyümüş ve de hakkaten de çok uslu bi çocuk gibi duruyo beyefendi  :k06: pastası da gel beni ye diyoo :hungry:

ayşen hoşgeldin canım :flowers: senin ve tunanın iyi olmanıza sevindim, burun tıkanıklığı da inşallah fazla sürmez :amin:

fatmacım siz de hoşgeldiniz, yeni fotolarınızı bekliyorum ;)

emine klip çok güzel olmuş :icon_thumright: ve ceylin hanımın yaptıklarına şaşırdım, tam haylaz olmuş  :k06:

office

ay emine bak görüyomusun sen şirin yaramazı. bu aylarda çok daha dikkat etmek lazık benim oğlumda geçenlerde marc la oynuyordu. banyodna nasıl çıkardığımı hatırlamıyorum bile. ayaklanmaya başladıkça daha zor olucak gibi çok dikkatli olmalıyız çok.
meltemcim doğum gününüz kutlu olsun canım nice senelere inşallah :flowers:
Hadsize haddini bildirmek, fukaraya don giydirmek gibidir!!



Zara82

iyi aksamlar kizlar, öncelikle kizimin dogumgününü kutlayan herkese cooook tesekkür diyoruz ve  :flowers: gönderiyoruz.

Meltemcigim , resimler harika...gercektrende fazla kilo almamisin.....bende böyle olacagimi bilsem bir daha düsünebilirim  :tongue3:

Aysen, hosgeldin canim Ege Tuna ninda iyi olduguna sevindim...SAna da kolay gelsin..

Özlemcigim, sizin fotolarda harika...Selim kocaman olmus maasallah yaa sasirdim görünce..pastanizda cok güzel..

Bende bugün cok yoruldum kizlar, biraz dinlenmek icin pc basina gectim.5 saat temizlik yaptim sonra kayinvalide aradi bana gelecek olan misafirler bugünden geldiler yani bugün kayinvalidemgilde kalacaklar...yardima gel dedi....gittim yemek di bulasikti derken öldüm öldüm belim cok agriyor....YArinda iste bildiginiz gibi hepsi bize gelecek hayirlisiyla bi atlatsaydim..
FIrsatim oldugunda yazarim yine, öpüldünüz



sevda

Seninle tanışmıyoruz ama bebeğinin doğum günü kutlu olsun canım nice senelere dileklerimle mutlu yıllar  :opucuk: benim yerime prensesini ayrıca allah kolaylık versin... :D

Zara82

cok tesekkür ederim canim...öperim yerine uyandiginda  :icon_thumright:



ponçik

GÜNAYDIN KIZLAR BURALARDAYIM MÜSAİT OLUNCA YAZACAĞIM  :flowers:

RAVZA SENA İYİKİ DOĞDUUUUUUUUUUN CEYLAN BAKIŞLI MELEK

BELEMİR İYİ Kİ DOĞDUUUUUUUUN TATLI KUZUCUK


EGE TUNAAAAA İZMİR'İN YAKIŞIKLISI  ;)  İYİ Kİ DOOOOĞDUUUUUUUN

HEPİNİZE ALLAH SAĞLIKLI HAYIRLI GÜZEL ALIN YAZILARIYLA DOLU BİR ÖMÜR NASİP ETSİN



seyda

Ravza Sena  :occasion16:
Belemir  :occasion16:
Ege Tuna  :occasion16:

iyiki dogdunuz ve annelerinizin babalarinizin mutluluk ve nese kaynagi oldunuzzzzzzzzzzz (siir gibi oldu dimi :k06:)




aslı

03 Ekim , 2007, 13:29:16 #9176 Son düzenlenme: 03 Ekim , 2007, 13:31:18 aslı
Belemir, Ravza Sena ve Tuna 

İyi ki doğdunuz  :occasion16: :wav: :occasion16: :occasion16: :alkış:

Defne ve ben sizi dünyalar kadar kocaman  :flowers:



aslı

Ayşencim yazını yeni farkettim   :suclu: . Dündü randevumuz bende hep aynı şeyi düşünürüm Ayşen yada Emineyle aynı günlere gelsede randevumuz tanışsak diye  :D . Neyse bayramdan sonra bir buluşma ayarlayalımda görüşelim artık . Banyoda çıkmıyor mu  :ehi: biz banyodan sonra hapşırınca çıkarıyoruz da  :toothy10:

Özlem Selim kocaman olmuş   :nazar: . Pastasıda çok güzelmiş yanii  :hungry: 

Emine sen yanmışım arkadaşım Ceylin neler yapıyor öylee . Geçmiş olsun Allah kötülerinden korusun  :amin:

Bizde p.tesi akşamı ateşlendik. Hele gece 3:30 gibi bir baktık yanıyor kuzucuğum birde ışığı iyice açınca kıpkırmızı olmuş korkudan öldüm o an. Hemen duşun altına 3 dak. sonra bir daha suya soktuk. Öyleyken 39 derece düştü. Neyse şurup falan verdik düşürdük ateşini. Ögleden sonra d zaten kontrolümüz vardı dr. amcamıza gittik. Dr. amcayı gördükten 2 saat sonra ateş falan kalmadı  :ehi: . Boğazlarımız kıpkırmızı olmuş yine. Hasta birisi sevmiş bunu dedi. Yapacak birşey yok dedi şimdi hasta oluyor virüzlere karşı bağışıklık kazanıyor dedi büyünce hasta olmaz dedi. Ama antibiyotik kullanmaya başladık. 2 gecedir uykusuz sersem gibiyim bugün aman meleğim iyi olsun  :amin: ben razıyım sersem olmaya.
Bu arada boyumuz 75 cm olmuş kilomuz 9845 gr. olmuş . Dr.muz  :icon_thumright: dedi. İStersen yavaş yavaş aptamil juniora başla dedi. Canı istedi mi adım atıyoruz dedi çok güzel dedi  :laughing7: .  Bizim cadı çok ağladı keyfide olmadığı için çok sohbet edemedik. 1 yaşını doldurunca yine gideceğiz daha detaylı o zaman konuşacağız artık.

Ama yine de  u soruları araya sıkıştırdım  ;)

Jbduncum diş fırçalama için erken daha dedi.
Eminecim kan tahlili için eğer kilo alımında yada boyunda duraklama varsa yada motor gelişiminde bir yavaşlık varsa yani ben ihtiyaç olduğunu düşündüğüm zaman yaptırıyorum dedi. Çünkü çok zor kan almak dedi çocugun canını acıtmaya gerek yok dedi boşu boşuna. Biz de yaptırmayacağız.



Tebessüm :)

aslı maşaAllah defeneme, çok güzel ölçüleri, afet olcak defnem. :nazar: :opucuk: ateş gerçekten anne ve baba için korkutucu oluyo, gelmiş geçmiş olsun kuzuya, yağız da geçende öyle olmuştu ya, fena enfeksiyon olmuştu boğazı, günlerce bişey yemedi kuzum. şimdi daha iyidir inş. zuzu :opucuk:

emine :-ooo Allah korusun,bir daha böyle bir olay yaşamazsınız inşaAllah, çok çok geçmiş olsun, nasıl ceylin? problem yok dimi? ben de banyonun kapısını kapalı tutuyorum hep, çoook çok dikkatli olmamız lazım :honk: tığ gibisin tabi ,neyin varmış, az daha kilo verirsen uçacan arkadaşım..  ::)

tunaaa iyi ki doğduuuun :opucuk: :occasion16: nice senelere kuzucuuk..

zehra kolay gelsin sana da :)

aslı

Ayşegül teyzesi teşekkür ederiz buda kızımdan sana  :flowers: . Allaha şükür bugün iyi meleğim  :amin: . Allah bebişlerimze sağlık sıhhat versin  :amin: