EYLÜL-EKİM-KASIM 2006 ANNE VE BEBEKLERİ

Başlatan Emine, 11 Ocak , 2007, 13:48:20

« önceki - sonraki »

seyda

Gözdecim,
anneannecigine cok gecmis olsun insallah atlatır en kısa zamanda :amin: ne güzel mis gibi bogaz havası almıssınız ailece.

Aysegülcüm,
cevap veriyoruuuuum, suyu kaynatmıyorum ama damacanalara pek güvenemedigim icin sise su alıyorum (Erikli ve Hamidiye) ama corbaya ve mamaya damacana su tabiki.

Aslıcım,
Defne kuzusuna masallah :nazar: Zehracım, Ravza ma da  :nazar: cıldırciim saclarını görünce benim kuzu hep kel mi kalcekkkkk :y25:

Jbduncum,
gez bacım gezzzzzzzzzz ;)

Gülaycım,
sen de bendenmissin. ben de nacizane 18 kilocuk almıstım :k06:

tüm yazılanları okuyamadım bugün ciftlige geldik burda DSL yok ben de bizim bekcilerin oglunun WLAN ını kullanıyorum 11 de kapatcak cocuk acelem var :k06: tersine dünya mı desem acep :toothy10: :ehi:

Özlemcim, biraz da olsa moral bulmana sevindim :opucuk:

seyda

hala baglantım var :muzz: :muzz: torpil geciyo galiba bana kardes :toothy10: :ehi:

Gülaycım,
diycektimki benim cimcime sadece uyurken alıyo memeyi. bizim uykular da hala sorunlu oldugu icin (omzuma yatarak uyuyor kucaktan omuza terfi ettik sıcaklarda :toothy10: :ehi:) bide memeyi cıkarttıramıyorum henüz. aman 1,5 yas gibi düsünürüm diyorum :dontknow:

Aysegülcüm,
ben avent in magic cup ını kullanıyorum cok memnunum hatta artık yandan kulpları olan versiyona gecicem.

herkeze iyi geceler :hello:

bahar_tuğra

Esincim dr gayta test yapıyor her isal olduğunda dr çok iyi çok ilgileniyor ama yeme konusunda ısrarlı olmayın diyor

Gözdecim anne yüreği işte ben koca göbekli baba öyle yanımızda tuğrayı görünce bu pire sizin mi diyolar  :BangHead:

Gülaycım güzel dileğin için teşekkür ederiz(tuğra ve ben) :opucuk:

Jbdun yaaa ne şanslısın bizim babanemiz bakamıyo çocuğa susan çocuğu ağlatıyo. Diş çektirmeye gittiğimde bıraktım ilk bırakıyorum. Bi geldim bizimkiler sokaklara dökülmüş. Dedim yere bıraksaydın önüne oyuncak verseydin dururdu senide kucağında taşısalar sende bunalırsın.Ya bu kadın nasıl çocuk büyütmüş merak ediyorum.Yazık belki unutmuştur. :aferin:
Goncacım kreş konusuna gelince ay bizim ev oldu kreş, komşularımdan önce çocuklarla tanıştık. 'bahar ablaaa tuğrayı sevmeye gelebilirmiyiiiim' ana bi bakıyorum ev olmuş kreş.

Meltem tatlı telaş başlamış ne güsel ah eski günler ahhh :binkybaby:

Ayşegülcüm,tupperware nin suluğunu kullanıyorum. emziği çok güzel. Tuğraya ilk su vermeye başladığımda bebedor almıştım emziği yumuşak diye bizimki beceremedi boğulmaya kalkıyodu.Tupperware de öyle bişi olmuyo bide çantana koyduğunda dökülme ihtimali 0 tavsiye ederim. Ev nişastasıda aman ne bileyim işte öle dediler araştırdık bulduk :ehi:

Lily Wonka

04 Ağustos , 2007, 00:10:16 #8118 Son düzenlenme: 04 Ağustos , 2007, 00:20:46 Gözde
Ayşegül'cüm, bizim alıştırma bardağımız bu: http://www.e-bebek.com/Product_Detail.aspx?ProdID=19846 Suyumuzu bundan içiyoruz ve çok memnunuz..:icon_thumright: Ayrıca Hiroş'um (yukarı kaldırma işinde biraz zorlansa da :k06:) kendisi bile içebiliyor kulplarından tutarak artık..:D Yalnız birşeyi anlamadım; alıştırma bardağımız demişsin ama emzik kısmından bahsetmişsin, yani Yağız'ım biberon emziğiyle mi içiyor suyunu? Bir de o deterjan kokusu aldığınızdan beri mi var? Yoksa senin kullandığın deterjanın kokusu mu o bahsettiğin? (çok soru sordum ama..:tongue3:) Bu arada keçi muhabbetine koptum! :ehi: Alemsin vesselam..:k06:

Özlem'cim, arada böyle küçük kaçamaklar yapabilsen keşke.. Doğal terapi oluyor insana valla.. Bir de mümkünse Selim'imizin yeni fotolarından ekle bi ara yaw, merak edıyaraaazzz..::)

Aslı'cım(Defne), bizim doktor da ilk adım ayakkabısı olarak iyi spor markaların (Nike, Adidas, v.s.) ayakkabılarını önerdi; yumuşak tabanlı, hafif, v.s. olmaları açısından.. Biz de tercihimizi onlardan yana kullanıcaz vakti geldiğinde. Sizin doktor da öyle demiş baksana.. Bebek ayakkabılarında yeni trend bu demek ki.. Dinamik, sportif metropol bebekleri..:ehi: :toothy10:

Gülay'cım, Hira emzik konusunda hep çok istikrarsızdı. Bi aldı bi bıraktı.. Uzuuun zamandır da kullanmıyor.. Bence bıraktırmak için henüz erken.. (ben de sen ne sorsan "erken :nono:" diyorum! :ehi:)

:director: Gonca, Şeyda, Fatma, Özlem ve tüm diğer anoşlaaaaarrr! Evet, kesinlikle bir İstanbul buluşması daha organize edelim! :hello2:  (yine hafta sonu olur herhalde değil mi?!)



Tebessüm :)

gözdecim yağız hiçbir biberonu kabul etmiyodu ya, işte o ara almıştım, nukun biberon başlığına benzer bir başlığı olan alıştırma bardağını ::) belki mamayı ondan içer diye yaane.aldığımızda yoktu o koku,evet bizim deterjanın kokusu, hiçbişey kokmuyo, o kokuyo sadece, kaynar sular döküyorum defalarca, beklettim birkaç sefer kaynar suda, yokk, geçmiyo koku. http://www.cocukmarket.com/pinfo.asp?pid=578 bu işte bizimki. sizinkinin akışı nasıl? çok akınca boğulcakmış gibi oluyo yağız.kokmayan ve çok akmayan bişey bulmam lazım. ::)

şeyda ve bahar cevaplar için teşekkürler :opucuk:  bakayım bi araştırıyım da ona göre alıcam bişey.

meltemcim oğluş güle güle giysin aldıklarını. ;)

Lily Wonka

Alıntı yapılan: ayşegül - 04 Ağustos , 2007, 00:26:18
gözdecim yağız hiçbir biberonu kabul etmiyodu ya, işte o ara almıştım, nukun biberon başlığına benzer bir başlığı olan alıştırma bardağını ::) belki mamayı ondan içer diye yaane.aldığımızda yoktu o koku,evet bizim deterjanın kokusu, hiçbişey kokmuyo, o kokuyo sadece, kaynar sular döküyorum defalarca, beklettim birkaç sefer kaynar suda, yokk, geçmiyo koku. http://www.cocukmarket.com/pinfo.asp?pid=578 bu işte bizimki. sizinkinin akışı nasıl? çok akınca boğulcakmış gibi oluyo yağız.kokmayan ve çok akmayan bişey bulmam lazım. ::)

Canım, valla ne biliim, ne çok fazla ne çok az.. Orta akışlı sanırım bizimki..:icon_scratch: ::) Ama o boğulma sorunu bizde de var. Sen onu bırak, Hira daha yeni yeni geçiyor 0-6 ay biberon emziğinden 6 ay+ a !..;D



Lily Wonka

Alıntı yapılan: bahar_tuğra - 03 Ağustos , 2007, 23:33:00
Gözdecim anne yüreği işte ben koca göbekli baba öyle yanımızda tuğrayı görünce bu pire sizin mi diyolar  :BangHead:

İlahi Bahar :k06:  Estağfurullah..



jbdun

millet günaydınnnn ;)
şimdi dünle bugün yazılanları okuyum bakem :suclu:

aslio

Günaydın kızlarrr umarım herkes ve bebişler iyidir..
Sabah sabah bi soru patlatıvereyim :laughing7: Balık hiç  vermedim Eceye bizim burada taze olmuyor acaba şu Dardanel in konserve balıklarından verebilirmiyim bilginiz varmı

jbdun

aslıcım tam emin değilim ama emine veriyordu galiba hazır ton balıklarını

bahar_tuğra

Günaydın hanımlar :k06:

Dardanellerde %100 doğal diyo ama bi bilene sormak lazım.Bende bi soru sorim herkez tazemi veriyor balığı yoksa dondurucuya koyan varmı?

aslio


jbdun

başlıyım şincüüükkk 8)

öncelikle goncacım eylüşün benekli resimlerini kaldırmışsın ama ben görmüştüm de yazamamıştım :suclu: maaşallah öyle bilenem güzel maviş boncuk  :nazar: inşallah onlar da hemencecik geçer :amin:
eminecim eşinin şirketine hediye için teşekkürlerimi ilet lütfen  :flowers: ceylinciğimin sayfasına bayıldım, inşallah en kısa sürede ben de ecriniminkini hazırlayacağım :) ceyline de maaşallah , nazar değmesin uykusuna, yemesine, herşeyine :nazar:  :amin: :opucuk:
fatmacım, ne güzel ve ne mutlu size ki böylesine bi hayır yapmışsınız, bizlerle de paylaştığın için çok tşk ederim, Allah sizlere daha çok versin inşallah, mutluluğunuzu hiç bozmasın  :amin: :-*
ayrıca azı dişi için evet erken bence de ama ne biliyim öyle beyazlık görünce acaba mı dedim, bakalım artık nerden patlatıcak :honk: alt değiştirme konusunda ben de aynı sıkıntıları yaşıyorum canım ve tabi bi de üstünü giyindirirken :k06:
esracım hoşgeldin canım, maaşallah azraya nasıl da büyümüş öyle  :nazar: kilosuna da ayrıca  :nazar: :nazar: dava açmakla çok iyi yapmışsınız canım, inşallah kazanırsınız da hakkınızı alırsınız :amin:
tşk ederim canım, ecrin de iyi, huysuzluğu dışında o da dediğim gibi diştendir herhalde, inşallah yani  ;D
aslıcım (aslio) evet ilk 2dişi alttandı , bakalım şimdikiler nerden  :dontknow: ece denize maaşallah  :nazar: yerim ben onu da bikinisini de :hungry:
gülaycım maaşallah ya hiç doğum yapacakmış gibi durmuyorsun önlük beklerken  :nazar: hele bebiş caner kucağındayken hiç doğum yapmış biri gibi durmuyosun :nazar: canercim nasıl da minicikmiş yaaa :love7:
ayşegülcüm sen de ne güzel perde işlerine girişmişsin :hello2: mismis kokuyodur şimdi odalar :nazar: domatislerinizi de afiyetle yiyin inşallah  ;)
zehracım 2ay için 600gr bence de iyi :icon_thumright: zaten iyi olmasa dr bişey derdi herhalde ;)


şimdilik bunları gönderiyim de bi aksilik olmadan  ;D hala 538.sayfadayım  :cildir:

jbdun

baharcım bize taze geldi büyük balık ama hepsini yediremiyceğim için 3e bölüp deepfreeze koydum :icon_thumright:

estim

slm kızlar

gülaycım benim oğlum emzigü bıraktırmak için şuan erken gibi geliyor bana, ama çokta gece bırakma sonra hiç bırakmıyorlar (ablamın oğlu 5 yaşına kadar emzik kullandı) sanırsam 1,5 yaş ideal  :binkybaby:

ayşegülcüm ben biberon olarak bebedor kullanıyorum(cam olanını) ama sadece su için. meyve suyunu veya sütünü  bardakta pipetle veriyorum  ;D

aslıcımben ton balığı hiç vermedim. eve devamlı vermek için aldık ama bi türlü güvenipte veremedim (hep babamız yedi  :hungry:)

baharcım devamlı taze balık alıyorum, dondurucuya hiç atmadım. zaten oğluşum hepsini biteremezse ben ne güne duruyom, oğluşuma her konuda olduğu gibi bu konuda da yardımcı oluyorum  :toothy10:  :ehi:

biz hafta sonu yokuz, ailecek annaneye gideceğiz ve orda kalacağız  :muzz: büyük ihtimalle nete giremem, herkese iyi hafta sonları ve pazartesi görüşmek üzere  :hello: