EYLÜL-EKİM-KASIM 2006 ANNE VE BEBEKLERİ

Başlatan Emine, 11 Ocak , 2007, 13:48:20

« önceki - sonraki »

Fatma-Ezgi Anna

Bu arada, izlediginiz diziler bölümüne bir adres ekledim.Bir bakin isterseniz,isinize yarayabilir  :icon_thumright:



zeytince

 uyku saatleri konusundaki cevaplariniza tesekkur ederim canlarim... :flowers:

meltemcim cevabin icin tesekkur ederim canim... bakalim yumurtayi kestikten sonra puturluk gecti gibi... henuz egzama olup olmadigini bilmedigimizden ilac kullanmak istemedim... o bolgeye losyon suruyorum bilmem ise yararmi ama... :dontknow: gece emzirme konusunda da haklisin canim... zaten gece ayni saatte kalkip 2 firt cekip birakmasindan belli sadece aliskanlik oldugu... ama diyorum ya zaten sadece gece emiyor o da 1 kez... onu da vermezsem anne sutunu tamamen birakmis olacagiz... gerci simdi degilse 1-2 ay sonra bitecek mecbur, ben de sut falan kalmadi... :( hastanedeki resmin cok hos..  :D
ay bahar cok guldurdun beni.. demek kaynanan ariyor diye acmadin teli...  :toothy10: ee naptin, nasil gecti k.valide ile oturma.. :suclu: Tugra`ya da masallah... sayfanin agabeyi Tugra...
jbduncum yok canim biz dis falan fircalamaya baslamadik... daha erken diye dusunuyorum ben... haklisin hazir tek tek yemeye alismis tekrar basa donmenin geregi yok... bak huysuzlugu da varmis, demek ki gecici bir durum... ;)
aysegulcum esine gecmis olsun.. off dis agrisi fena oluyor.. insallah cabucak gecer... :amin: gece evin erkekleri uyutmadi demek seni.. neyse gunduz arayi kapatmissin... :D
goncacim kiyamam ben Eylul`ume... nasilda kabarmis yuzu... :sad1: neyse annesi ilaclar geciriyormus yavas yavas...1 haftaya kalmaz bisicik kalmaz o guzel yuzunde... yok canim gaddarca geldiginden degil.. suyu biberonlami, bardaklami olayi kafami karistirdi, yani beberon degil de bardak mi kullanacagiz acaba diye dusundum de bir an... o sebepten oyle sordum.. ay bilmem anlatabildim mi... :k06:
ay eminecim masallah Ceylin`e darisi bizimkilerin basina olsun... Caner de 1 gun oyle hic uyanmadi, yani gunduz az uyumasi ile pek ilgisi yokmus... ne zaman hic uyanmadan uyuyacak bu velet... :BangHead:
fatmacim bu ornek davranisiniz icin esini ve seni yurekten tebrik ederim... aslinda en buyuk sevap bu olsa gerek...  :alkış: canim Caner de ayni... 1 altini alirken 2 giydirirken acayip zorlaniyorum... gecen gun Caner`i bir taraftan, bezi diger taraftan cekelerken bezin yapistirma yeri elimde kaldi... :k06: nasil basa cikicaz bu yaramazlarla bilmiyorum... :dontknow:
esracim Azra`ya masallah.. nasil da buyumus fistik.. Bu`mu bir zamanlar annecine gaz sancilari yuzunden cok cektiren cadi... :k06: simdi nasil annesi bittimi gaziniz?... :D tasima sirketini dava etmekle en dogrusunu yapmissiniz canim.. yaptiklari sey, yanilarina kar kalmamali.... :violent1: :violent1:
aslicim Ece`ya masallah... nasil da havuz keyfi yapiyor... :k06:


zeytince

02 Ağustos , 2007, 21:51:02 #8057 Son düzenlenme: 05 Ağustos , 2007, 22:08:09 Gulay
 ben de biraz nostalji yapayim...
1. foto dogum odasinda onluk bekliyoruz.. esime son son bi hamis fotomu cek bakem dedimdi.. burada suyum falan gelmisti.. yataga yattigimda 3 cm acilmam vardi... :k06:
2. foto Caner`in dogumunu bekliyoruz...  :)
3. foto da Caner dogumdan hemen sonra kollarima alisim... :D


Tebessüm :)

02 Ağustos , 2007, 22:31:32 #8058 Son düzenlenme: 02 Ağustos , 2007, 22:48:20 ayşegül
meltemcim ohhh bizim yerimize planı yapmışsın :D  çok düşüncelisin teşekkür ederim canım arkadaşım  benim :opucuk: :D ben resimlerinizi görmemişim, üyeliğim sayfalar arası gidip geldiği için.... maşaAllah senin yüzün de topaç olmuş ben gibi.  :D hamileliğimin son zamanlarında semra özal gibi kocaman bir gıdığım vardı :ehi: belemir kuzuma da maşaAllah :nazar: doğdukları zaman şişlikten nasıl yumuk yumuk oluyo gözleri, ne tatlı oluyolar.. :y25:

goncacım teşekkür ederiz yağızımla :flowers: yeni cicilerini giymeye başladı yağızım. valla dediğin gibi iki adamın dişiyle uğraşıyorum, biri birinden nazlı. :cildir:

fatmacım çok iyi düşünmüşsünüz öğrenci okutma işini. :icon_thumright: :opucuk: Allah hayrınızı kabul etsin.

esracım hoşgeldin canım :flowers: nakliye firmasını mahkemeye verdiğiniz için tebrik ederim canım, alsınlar boylarının ölçüsünü. :violent1: azraya maşaAllah ne kadar büyümüş ne tatlı olmuş, büyümüş de dikkatli dikkatli tv izliyo. :opucuk: :nazar:

aslcııııım ben ben ben yerim eceyiii, nasıl tatlı tatlı bakmış. :nazar: bikinisi çok yakışmış, bayıldım. :opucuk: ( yanaklarını mıncıklama ikonu yok, sen mıncıklayıver  benim yerime bi zahmet acıtmadan. :hungry:)

hee fatmacım, senin dediğin sütlerden burda pınarın ve adını hatırlamadığım birkaç markanın sütleri var ama bildiğimiz normal uht süt kutusunda, yarım lt  olarak satılıyo, muzlusu ve vanilyalısı var.6. aydan sonra veriliyomuş, hep bakıyorum markete gidince ama almak istemiyorum, çok şekerliymiş çünkü burdakiler. ben yağıza şekerli şeyler ( kaşık maması, muhallebi..)veriyorum ama abartmak istemiyorum. ;) senin dediklerin bu söz ettiğim gibi değil dimi?

emine ben de okudum, üzüldüm, geçmiş olsun demeyi unutmuşum. çok geçmiş olsun. :sad1: nasıl sıkıştıki öyle kanıycak kadar, kıyamam. :opucuk:

heh fatma ( ay ne çok yazdım sana taksit taksit geliyo aklıma :D) verdiğin link süper, çok teşekürler canım,çok işimize yarayacak. :opucuk:

gülaycım maşaallah hamileyken formunu kaybetmemişsin. :nazar: minik adamıma da maşaAllah, ne uslu durmuş anneciğinin kucağında, çok tatlı çıkmış yumuk yumuk. :opucuk: :nazar:

evet gelelim bizee... bugün yağızın odasının ve bizim odanın tül ve perdelerini yıkadım ütüledim :icon_pale: mahvoldum sıcakta yorgunluktan. sonra akşam, bizim eve yakın bir köy var oraya gittik, taze domatisler aldııık, yağızıma kendi familyasında olan keçiler gösterdik :toothy10: öööle şaşkın şaşkın baktı kuzum,bunlar da ne olaki diye. :love9: sonra geldik işte evimizeee.çenem düştü, ben kaçıyım.. :laughing7:

aslı

Jbdun, Zehra, Fatma, Gülay ve MEltem teyzelerimize teşekkür ederiz.

Adaşım tatil pek keyifli geçmemiş. Ece Deniz kilo kaybetmiş sıcaktan herhalde. Umarım biran önce iştahı düzelir eski kilosuna döner fıstık. Resimdede çok tatlı çıkmış  :nazar:

Bahar ve Tuğra hoşgeldiniz. Bahar k.validendir diye tel. açmadın demek  :toothy10: ..

Fatma sizi canı gönülden kutlarım .Sana ve eşine  :alkış: . İşlerin yoğunluğundan bazen kaytarıyorum Fatmacım. Akşamda yorgunluktan sızıp kalıyorum o yüzden bu aralar biraz aksattım formu.

Dilek hoşgeldin.

Meltemcim Belemir'in 10.ayı kutlu olsun.

Goncacım Eylüşüm her zaman güzel benim. Kırmızıklar bile yakışmış kızıma.

Esra Azra'ya  :nazar: . Ne kadar tatlı olmuş...




Zara82

hayirli aksamlar arkadaslar, yazdiklarinizi okuyamadim ...ama birsey sormak istiyorum.....kizimi bugün doktora götürdüm ya , 9250 gramm geldi 2 ay icinde 600gr. almis....sizce nasil? Doktora sormayi unutmusum...kayinvalidemgil geldi daha ydeni eve geldik..



Lily Wonka

03 Ağustos , 2007, 01:03:59 #8061 Son düzenlenme: 03 Ağustos , 2007, 21:32:55 Gözde
Herkese merhaba..

Uzun süredir girmiyorum, feci birikti yazacaklarım, Allah yardımcım olsun..:k06:

Önce biz ne alemdeydik ondan haber vereyim,

Cumartesi sabahı anneannem (hani şu resmini koyduğum boncuk gözlü pamuk nine..) bir tür felç atağı geçirdi. Sabah 7 sularında kalkmış, denge kaybıyla yere yığılmış..:sad1: Zaten dizleri rahatsız olduğu için çok zorlanarak oturur, kalkar, yürürdü.. Normalde teyzemle aynı apartmanda kendi dairesinde yaşıyor anneannem, ama bu olay sırasında annemdeydi (yani bir sokak arkamda!..)
Velhasıl, şu anda özel bir hastanede, tüm tetkikleri yapılmış ve tadavisine başlanmış olarak iyileşmeyi bekliyor. Durumu bugün öğleden sonraya kadar kritikti fakat biraz önce aldığım haberlere göre bu akşam itibariyle minik olumlu gelişmeler başlamış.. Tatile de onunla gitmiştik hatırlarsanız -ki fotoğraf da orada çekilmişti.. Anneanneciğimin benim üzerimde emeği büyüktür, dolayısıyla kahkahalar atsam da gözlerimin feri hiç yok şu aralar, boğazımda bir düğümcükle geziyorum hep....:y25:

Pazar günü önceden kabul ettğimiz, iptal edemeyeceğimiz bir davet vardı; Çengelköy'de, boğaza sıfır küçük eski bir evde birkaç aile yemekteydik. Aklımın bir köşeciğinin sürekli pamuk ninemle meşgul oluşunu saymazsak, gerçekten harika vakit geçirdik.. Kuzum da çok mutlu oldu..

Gelelim sizlere cancağızlarım; yüreğim değil sadece, gözüm de sizinleydi bu süre zarfında, boşuna değil Ayşegül'ümün "Gözdeeeeeeeee" imdadına nöbette bekleyen cankurtaran gibi bir solukta yetişiverdim. Ölümüne online'dım yani..;)

Jbdun'um-muhtarımın da sağolsun hatırladığı üzere; Cuma gününden beri misafirim (küçük kaynım) var, yarın sabah gidecek.. Ama yazamayışımın onunla bir ilgisi yok..

Meltem'cim, çokkk sevindim birtanem.. Rabbim mis kokulu oğluşunuzu sağlıkla kucaklamayı nasip etsin, analı babalı büyüsün güzel kuzucuk.. Bu arada Belemir'in bir önceki fotolarını (havuzlu falan..) görememiştim ben; bunları görünce şok oldum, inanılmaz büyümüş! :nazar: Çok güzel bir kız bu annesi çokkk, mümkünse daha yakın plan fotolarını istiyorum ben..::) O güzel yüze bi zoomlayıverin bakiim..

Gonca'cım, çok geçmiş olsun, kaç tane bebek böyle hasta -ve benekli! :D- haliyle Eylüş'üm kadar güzel olabilir ki?! :nazar: (boy-kilo gelişimine de ayrıca maşaAllah..:nazar:)

Jbdun'cum, diştendir çok büyük olasılıkla Ecrin'ciğimin huysuzluğu (ya da belki de nazardan!?) Hira da atak haftasında herhalde; kan kusturuyor bana son 2-3 gündür!..

Emine'cim, Ceylin'imin uf olan minik bezelyesinden lütfen benim için öp birkaç kez..:-* Hiç kıyamam kuzuma.. Ayrıca, msn de konuşmuştuk gerçi ama buradan da senin nezdinde teşekkür etmek istiyorum ilgililere hediye jesti için..:flowers: Diğer talihli forum kuşlarını da tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum..:k06:

Fatma'cım, Ezgi Anna'yla olan fotoğrafınız tıpkı bir önceki gibi çok güzel.. İkinize de kocamaaan bi maşaAllah..:nazar: Unutmadan, eşinle yaptığınız hayır karşısında hiç şaşırmadım! Tertemiz ve sevgi dolu yüreklere sahip insanlar olduğunuzu anlamak sanal ortamda olmamıza rağmen hiç zor değil inan.. Allah razı olsun ikinizden de..

Esra'cım, Azra çok büyümüş ama o biblo gibi nefis surat hala aynı, 41 kere maşaAllah..:nazar: Tekrar hoşgeldiniz canım..:flowers:

Aslı'cım, Ece'nin bikinisinin üstünden; tam o minicik gerdandan koklayarak öp benim için..:opucuk: :nazar: Çok tatlı çıkmış kuzu..:D Siz de hoşgeldiniz hayatım..:flowers: Kilo konusunu kafana takmamaya çalış, önemli bir hastalığı olmadığına göre en kısa sürede toparlanacaktır..:icon_thumright: (Sıcak hava ve diş faktörünü de unutma!)

Gülay'cım, Caner'imin o kırmızı beneği bana egzema gibi geldi, normalden farklı bir gıda vermediğine göre bu aralar..:dontknow: Ama elbette ki son söz doktorun, bunlar afaki yorumlar..

Zehra'cım, Ravza'mın o bahsettiğin profesyonel fotolarını gitmeden önce mutlaka göster bize, sakın unutma!.. Yarışmada da andi-gondi dönmüyorsa eğer, dereceye girmesi muhtemeldir bizim ceylan bakışlımızın..

Ayşegül'cüm, kara boncuğum, yakışıklı oğlum çok iyi kilo almış.. Şaşırmadım desem yalan olur.. İnşaAllah hep böyle gider..:nazar: Geriye kaldı bir tek şu reflü illeti.. O da zamanla hallolacakmış bak doktorun dediğine göre.. (İnnnnnşaAllahhhh....:amin:)

Şeyda'cım, Allah kavuştursun eşinle..:love8: İyidir iyidir böyle küçük ayrılıklar..;) :k06: Özleşin acık bakalım..::) Melis Alara'mdan eskiden daha çok bahsederdin, şimdi neredeyse hiç anlatmıyorsun?! Pek göremediğin için olabilir mi? :ehi: :toothy10: Şaka bir yana, sat satabildiğince anacım.. Ben dedemizi dört gözle bekliyorum valla, ne yalan sööliim!.. Gelir gelmez ilk işim kendimi şuursuzca sokaklara atmak olacak!..

Şerife'cim, anneciğine çok geçmiş olsun canım.. Tatilinizin iyi geçmesine sevindim. (hani nerede oğlumuzun resimleri?!! :caca:)

Fatma-Zehra-Jbdun, yazılarımla ilgili övücü sözleriniz beni hem çok utandırdı hem çok mutlu etti.. Çok nazik ve tatlısınız..:flowers: :love9:

Hitap etmeyi unuttuğum birileri mutlaka vardır, lütfen mazur görün.. Hatırladıkça yazmaya çalışıcam, inşaAllah..::)



ayşen

herkeslere merhabalarrr.... uzuuunnnn zamandır yazamıyordum , ne zaman elimi atsam ya tuna vıyyykkkk lıyodu ya da başka bi iş çıkıyodu, şimdi de gecenin bu saati oldu, yatmadan bi iyi geceler olsun yazıcam dedim kendi kendime :) evde çalışmanın verdiği aşırı yoğunluk, tunanın 6 dişi ve dolayısıyla huysuzlukları ve sıcak bir araya gelince ne foruma girip doru dürüst okuyabildim yazılanları ne de iki kelime bişey yazabildim... özürlerimi kabul edin ne olur, bundan sora yoklamada yok yazılmamaya çalışacağım :)

tuna yaklaşık 2-3 aydır kilo almıyordu, bir ara onu yazmıştım zaten, bu ay hatta bu hafta allmaya başladı, verdiği gramları alıp üstüne de ekledi sonunda. yine düşük kilosu ma toparlanmaya başladı kuzucuk, alttan iki üstten de 4 diş çıkardı 2 ayda yavruşum, bu arada 2 hafta önce salondaki fiskos sehpasının örtüsünü çekince sehpa (3 ayaklı olanlar var ya) devrildi ben yetişene kadar kafasına çarptı  :crybaby2: alnı 2 cm çapında gibi şişti, aldıgım gibi hastaneye uçurdum, 10 dk da falan gittik ama o arada kuzumun hıçkıra hıçkıra ağlaması, yaşadıgım korku ömrümden ömür götürdü. neyse ki film bile çekilmesini gerektirmeyen basit bir durummuş, sadece buz koyduk ve şişi kısa sürede indi, şimdi hafif bir iz var o kadar. hala emeklemiyoruz, yuvarlana yuvarlana her yere gidiyoruz, ellerinden tutturup yürümeyi seviyor bugünlerde, yatağının kenarına tutunup ayakta durmayı bir de. atak haftasında olmamızdan dolayı da çığlık çığlığa ve inanılmaz ilgi isteğiyle dolu geçiyor günlerimiz... hee eunutmadan kuzum beni öpüyor :) ben onu öpünce neresinden öptüysem o da aynı yerden beni öpüyor (ağzını açarak dokunuyor dudaklarıyla :) ) veee annesini güldürmek için şirinlikler yapıyor minik meleğim :)  uykularımız gece daha düzenli hale geldi ama sabahın köründe asker ediyor tabii... yemeklerimiz de bir gün doymamacasına yiyoruz bir gün yemiyoruz, belli değil yani ne zaman nasıl davranacağı, oyuncaklarla, oyunlarla yiyor ancak :( şimdilik bizden haberle r bunlar...

sizlere de yazıcam ama yazmayalı o kadar uzun zaman oldu ki.... nerde kaldıgımı bile hatırlamıyorum inanın. o yüzden bu seferlik böyle olsun diyip gelecek yazışmalara katılayım af dileyerek  :suclu: :-[

hepinizi ve meleklerinzi öpüyorum, iyi geceler.....  :flowers: :sleepy1:


TARKAN&AYŞEN  28.06.2003
EGE TUNA          03.10.2006

estim

herkese merhaba

gözde annanene Allahtan acil şifalar dilerim, tez zamanda ayağa kalkma nasip olsun :amin:

zara82 benim oğlum 12 aylık,bu ay doktora gittiğimizde 9150 gr çıktı.  doktorumuzun söylediğine göre 12 aylıkken 10 kg olmaları bekleniyormuş.

herkesin okuyamadım ama
uff olanlara geçmiş olsun  :flowers:
ayını dolduranlara  :occasion16:
yeni ataklar ve muzurluklar yapanlara  :aferin:
kendime yazılanları okumadığım için  :cussing:  :suclu:
oğluşumdan size  :opucuk: :wave:

ayşen

03 Ağustos , 2007, 01:49:59 #8064 Son düzenlenme: 03 Ağustos , 2007, 01:51:31 ayşen
bizi unutan varsa diye tunişinmin son zamanlardan iki resmini de ekliyim ;)

[eklenti yönetici tarafından silindi]


TARKAN&AYŞEN  28.06.2003
EGE TUNA          03.10.2006

Lily Wonka

03 Ağustos , 2007, 02:49:01 #8065 Son düzenlenme: 03 Ağustos , 2007, 02:55:42 Gözde
Ben hala online ım..:suclu: Yatacaktım vazgeçtim..

Ayşen'cim, hoşgeldin canım.. Tuna'yı unutmak mümkün mü?! Buyur işte aynı kocaman ışıl ışıl kara gözler, aynı bakmaya doyamadığım kız güzeli surat..:nazar: Sehpa kazasını saymazsak hayatınızda genel olarak herşey yolunda anladığım kadarıyla.. Aman maşaAllah diyelim..:nazar: Böyle küçük kazalar sonrasında sadaka vermek iyidir derler aslında.. Ben de hiç akıl edip yapmadım ya gerçi..:suclu:

Zehra'cım, tabii ki iyi 2 ayda 600 gram.. Hep konuşuyoruz ya 6. aydan itibaren kilo alımları belirgin bir biçimde azalır bebeklerin diye ama sen de haklısın, annelik işte.. Dikkat ediyorum da Ravza, Ceylin, Defne gibi kiloları en başından beri iyi olan (ve ne hikmetse ortak yönleri uzuuun bir süre "sadece" anne sütü almış olmaları olan :icon_scratch:) kuzucuklarımızın kilo alımları hızla yavaşladı.. Metabolizma kendisini dengeliyor olmalı..::)

Gonca, Meltem ve Gülay, doğum fotolarınızda o kadar farklı bir asaletiniz ve güzelliğiniz var ki.. Biraz endişe ve ızdırapla karışık belki ama.. Acayip duygulandım........:(

Aslı'cım, Defne lokumunun kontrolü mü var bu yakınlarda?! (yoksa ben mi uyduruyorum?! :icon_scratch: ??? ;D) Varsa şayet iyi haberlerinizi bekliyoruz..

Dilek'çim, hoşgeldin :flowers: ve güle güle :honk: Ne zaman full-time bizimle olacaksın?! Eylül ayı gibi herhalde.. Neyse, Hira Nur'a kocamaaan bi :opucuk: Gözde teyzesinden..

Bahar'cım, sen de hoşgeldin..:flowers: Tuğra'nın ağlarkenki fotosunu içime sokasım geldi :D (Rabbim hiçbir zaman ağlatmasın..:amin:) Kayınvalidenle ilgili yazdıklarına da şu şekilde koptum ayrıca: :ehi: :toothy10: Bu kadar mı hoş anlatılır.. Sen daha önce nerelerdeydin arkadaşım?!

Estim, duan için çok sağol canım, Aminnn....:amin:

Yağız'ın, Defne'nin, Eylül'ün yeni ticker ları hayırlı uğurlu olsun..:hello2: Hepsi birbirinden güzel.. Artık fotoğraf eklenmese bile bu yeni ticker lar çiçekler gibi süsleyecek sayfalarımızı.. İyi ki değiştirdik..:icon_thumright: (değiştirmeyenlere duyurulur! ::))



zeytince

 gozdecim anneannecine buyuk gecmis olsun.. insallah kisa surede eski sagligina kavusur... :amin: canim benim o senin asaletin... ehh iste basimiza ne gelecegini bilmedigimizden gulsem mi, korksam mi arasi bi seyler iste... duygulanilmayacak gibi degil hakikaten... :y25:

aysencim hozgeldin... uzun zamandir yoktun evet.. Tuna`nin kendini toparlamaya baslamasina sevindim.. ee kolay degil 2 ayda 6 disi birden cikartmak... Tuna`nin yasadigi kaza icin de gecmis olsun... neyse ki onemli birsey yokmus... hepimizin yaramazlari boyle seyler yasiyor hergun.. Allah beter kazalardan korusun hepsini... :amin: :amin: bir cocuk bu kadar mi babaya benzer yaaa... :nazar: :nazar: ama gozlerini senden almis annesi...  :D cok tatli cok... :nazar: :nazar:

estim hosgeldin canim... bizde seni ve oglusunu... :opucuk:

zehracim kilosu gayet iyi canim endise etme... kilo durumlari degisiyor biliyorsun.. bir ay aliyorlarsa diger ay almiyorlar... muhim olan sagliklari... ;)

aslicim gelip gitmissin..  :opucuk:

sizin veletler uyanmaya baslamistir.. benimkisinin gece uykusu hazirliklari basliyacak simdi... hepinize mutlu gunler... :icon_flower:



[eklenti yönetici tarafından silindi]


meltemk

03 Ağustos , 2007, 09:53:34 #8067 Son düzenlenme: 03 Ağustos , 2007, 09:55:36 meltemk
Gozdecim anneannene cook gecmis olsun :flowers: :flowers: Insallah bugun daha iyi haberler alirsin, ve bogazindaki dugum rahatlar. Senin tatli dilin sabah sabah ise gelince icimi acti Gozde.... :opucuk: Insallah baban gelince soyle bir at sokaklara arkadasim kendini. Sabah esim diyorki Kasimda ayril izine diye. Normalde Aralik. Dedim emin degilim, sanirim iste daha cok dinleniyorum :suclu: :suclu:

Bu arada Belemir bu guzel iltifatlar icin cook tesekkur ediyor Gozde teyzesine :k06: :k06: . Bir ara yakindan bir foto patlatirim. Simdilik sana 1.5 ay oncesinden bir foto koyayim canimcim.

Gulay hastane fotolari cook guzel. Ahh ne gunler... Bugun esimle oda numarasini hatirlayip yine ayni odada kalalim diye konusuyorduk. Anladiginiz uzere bizim hayatimiz bu aralar Aralik ayina kilitlenmis sekilde...Hayirlisiyla :amin:

Asli Ece'ye masallah. Yerim bikinisini, kara gozlerini.

Fatma bizde ayni mucadeleyle degistiriyoruz altini. Alt degistirme masasinda gene duruyor. Gidecek bir yet yok diye firlayamiyor. Ama artik banyodan sonra bizim yatagin uzerinde giydiriyorum. Orada cook zor. Soymasi ayri dert, giydirmesi ayri dert. Esim Belemir'i eglendiriyor, ben de giydirmeye calisiyorum. Artik gobegim da epey var. Isim zorlasiyor :honk: :honk:

O bahsettigin sutlerden ben de aldim, ama evde duruyor hic kullanmadim. Diyorum disari cikarken alirim diye ama unutuyorum herseferinde. Ben sade Aptamil aldim. O tarz meyveli tatli seyler ben cok vermek istemiyorum hala normal icsin diye. Ornegin sutun icine katilan cereallar var cikolatali, muzlu falan. Bazen diyorum alayim, ama sonra vazgeciyorum...

Aysen hosgeldin. Tunaya da masallah :nazar: :nazar:

Zehra bence gayet iyi kilo alimi. Masallah :nazar: :nazar:

Seydacim cok mersi. Meliscik ne yapiyor??  Onu soyle bir pazara goturseydin Istanbulda. Buranin sakinliginden sonra iyi gelirdi ;)  ;) Ben Belemir'i annemin istegi, babasinin itirazlari ile Bodrumda pazara goturdum. Saskina dondu biraz ama sonra cocuk sosyallesmeye basladi :D :D

Bizim hatun dun benim kurallarimla yatmis uyumus. Gunduz 2 kere 1.5 saat seklinde. Biz biraz gec gittik 7:30 gibi. Normalde keyfi yerindeydi, ama agzina hic birsey surmedi. Aksam muhallebisini hic yemedim. Banyosunu yaptirdik, sonra sutunden hiiic icmedi ve yatti 9:00 gibi. Buhar makinesini 12ye kadar calistirdik. Sonra biz esimle sinemaya gittik. Ama arada aklimiz evde kaldi geri donduk. Bir kere mik yapmis, emzik vermis Resmiye teyze. Sonra da gece 4.5 gibi mik+emzik yaptik. Biz cikarken uyuyordu. 8:30 da kaldiracakti kadin. Buhar makinasi 12ye kadar calisti. Anlamiyorum ya alet ise yaradi, ya sans, ya da gunduz uykularini azaltinca. Ama masallah nazar degmesin :nazar: bir parca iyi gibi. Bu arada neden yemek yemedi hiiic bilmiyorum. Ama nasil isterse oyle olsun dedim.

Onun disinda ben bugun yarim gun calismayi planliyorum. Ogleden sonra kizimi alip disari cikarim biraz. Gerci artik sokakta cok yoruluyorum. eskisi gibi 10 saat gezemiyorum. Ama yine minik bir tur yapariz herhalde.

Yine ugrarim. Simdilik bye bye :wave: :wave:





meltemk

03 Ağustos , 2007, 10:14:07 #8068 Son düzenlenme: 03 Ağustos , 2007, 10:23:26 meltemk
Bunlar Gozde Teyzeme Belemir ;)

[eklenti yönetici tarafından silindi]





ponçik

günaydın bayanlar
bugün daha iyiyiz kırmızı beneklerimiz iyice yok olmaya başladı ama kabartıları duruyor  ::) zamanla tamamen geçecek ve sadece resimlerde kalacak inşallah

Ayşen hoşgeldin canım , Tuna epey büyümüş maaşallah , sizide çok korkutmuş ama bu yaramazların hepsi aynı işte naapalım  :dontknow: inşallah daha kötü durumlarla karşılaşmazsınız  :love9:  :amin:  :love9: Tuna babasına daha çok benziyor ama seni de anımsatıyor , karar veremiyorum , bi koşu İzmire gelip baksam mı acep  :laughing7:

Gülay valla sende çok rahat görünüyorsun resimde , sen sezeryanmı olmuştun  :icon_scratch: hani 2.resimde Canerin doğumunu bekliyoruz demişsin ya , sanki yan odada başkası doğuracakda sen onu bekliyormuşsun gibi  :k06: ay çok hoşuma gitti ya  :laughing7:

Gözde  pamuk nineye çok geçmiş olsun, resmini koyunca nazarmı ettik acaba kadıncağıza   :sad1: Allah acil şifalar versin
şu Çengelköydeki evi bi tarif et bakem , bize çok yakın Çengelköy sahili  :occasion5:
hatta bazı pazar sabahları kahvaltı etmeye bile gidiyoruz

YAAA BU ARADA 2.İSTANBUL BULUŞMASINI BİZİM GURBETÇİLER DÖNMEDEN GERÇEKLEŞTİRELİM DİYECEĞİM DE BERİLDEN SES YOK HALA  :icon_scratch:

Esin ne güzel ikonlarla anlatmışsın herşeyi, bayıldım valla , bende seni ve Timur enesi öpüyorum  :flowers:

Aslı Ece Deniz ne tatlı öyle bikinili minik fındık faresi yerim onu ben  :hungry:  :nazar:

Zehra kilo alımında anormal bi durum olsaydı doktor mutlaka söylerdi zaten , merak etme , Eylül 2 ayda 1 kilo almış , ay başına 500 gr. ama bizim doktor bu kadar hareketli olmasına göre normal dedi ,

Ayşegül  :toothy10: ilk etapta algılayamadım kendi famlyası deyince  :D
Allah iyiliğini versin  :k06: domatisleride löp löp götürsün inşallah

Aslı Defne nasıl hiç bahsetmemişsin  :dontknow: sanırım herşey yolunda olmalı  :icon_thumright:

ah Fatma ah kanayan yarama parmak bastın  :k06: bende çok zorlanıyorum alt değişiminde ama, ben sadece 3 kez değiştiriyorum  :ehi: gerisini babannesi hallediyor Allah razı olsun , kıpır kıpır kıpır  :angel12: yerinde durmuyor meleğim
Allah hepimizin yardımcısı olsun
kızarıklıklarımızda kaşıntı yok çok şükür  :amin: en çok ondan korkmuştum zaten , neyseki olmadı , geçene kadar olmaycak sanırım , yani inşallah olmaz  :love9:

Şeyda ben unuttum galiba Allah kavuştursun demeyi  :suclu: özür dilerim arkadaşım
demek mavi gözlü olmasın dedi eşin  :laughing7: o kadar bıkmış hee  :D

Esra hoşgeldin canım , Azra ne kadar tatlı bi kız olmuş öyle maaşallah  :nazar: çok büyümüş minik böceğin
umarım bir an önce davanız neticelenir ve yaptıklarının cezalarını çekerler  :cussing:

Esra ,Şeyda; Aslı(Ecenin annesi) ,Fatma,Gülay,Ayşegül ,Aslı (Defnenin annesi), Gözde teyzelerimize ve tekrar Emine ve Meltem teyzelerimize (hak geçmesin  :D )
iltifatlarınız ve geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederiz  :opucuk: bu da bebekli meleğimden  :flowers:

Bahaaaar ne oldu cee deyip gittin, özleteyim kendimimi diyorsun yoksa  ;D

Meltem  :-ooo sen hala 10 saat gezmeyi hayal ediyorsun , hayran kaldım valla
bi çocuk yanında diğeri karnında  :nazar: enerjini Allah bozmasın maaşallah
ya sen böyle anlattıkça 2.yi dogurasım geliyor  :laughing7:

bu arada ben Eylülü salı günleri anneme bırakıyordum biliyorsunuz
k.validemin boynunda fıtık varmış ve ensesi nornalde çok terlediği için daha çok dikkat etmesi gerekiyormuş. annemde işten çıktı ve yeni bir işe girdiğinde salı günleri izin alamayacağı için başka alternatifler düşünmeye başladım
bizim eve çok yakın bir yuva var 0-6 yaş ...günlük ve saatlik çocuk bakımı hizmeti varmış
bu akşam randevu alıp görüşmeyi düşünüyorum
eğer uygun olursa hafta da iki gün öğleden sonraları (12:00-17:00 olabilir) bırakmayı düşünüyoruz bakalım hayırlısı diyeceğim
ortamı gidip göreyim, kızımıda götüreyim , ne yapacak orayı görünce merak ediyorum  :D

benden şimdilik bu kadar
eskiden 30 dk.da yazadım şimdi 1saat 30 dk.da yazıyorum  :ehi:
haydiiiiiiin byeeeeee