EYLÜL-EKİM-KASIM 2006 ANNE VE BEBEKLERİ

Başlatan Emine, 11 Ocak , 2007, 13:48:20

« önceki - sonraki »

jbdun

merve sen ve kızın hoşgeldiniz ;)

şeydacım iyi tatiller canım, hala görüşemedik seninle :laughing7:

fatmacım avcılar sahilinde yürüyemedim ama avcılardan geçtik  :k06: o da olur mu acep :icon_scratch: :-[   ezgi annaya da  :aferin: ne güzel müsaade etmiş de annesi de bisssürü iş yapmış :icon_thumright:

jbdun

bizden haberlere gelince, ecrinin akşam uykusu değişti, hatta garipleşti :cildir: gece 2-3saatte bir uyanıyo ve sabahın 5buçuğunda ayakta ama atak haftasındayız ya ona yoruyorum, inşallah da öyledir :amin:

bugün kıymalı tarhana çorbası yaptım, beğendi neyse ki yedi :aferin:
yemekle ilgili sorunumuz yok allaha şükür  :amin: sadece bu aralar oldukça kucakçı oldu, tabi ben onu da atağa yoruyorum :toothy10:
sağlığımız ve neşemiz de yerinde :amin:
ecrin artık iyice emekliyo, alkış yapıyo, koltuklara tutunup kalkıyo  :nazar: ve diş yeri iyice beyazlaştı, hayırlısıyla bi çıkarsa da rahatlasa yavrum :amin:

neyse şimdi uykusu geldi ecoyla ilgilenmem lazım,
hepinizi ve minişleri  :opucuk:

mercem


Tebessüm :)

merve hoşgeldin :flowers:

jbdun maşallah nerdeyse ecrinin aldığı nefesi atağa yorucaksın :toothy10: inşallah kısa sürede geçer atağınız. yarın bizim yerimize de buluşun :(

pınarcım valla ben de bu sıpa doğduğundan beri kuaföre gitmedim sayılır. ama artık canıma tak etti, gidip biraz kestirip boyatıcam saçlarımı. :love1: :muzz: size iyi eğlenceler canım. :occasion14: peki yeni mi oldu sünneti yeğenin? biz de yaptırmayı düşünüyoruz da. :-\ araştırma aşamasındayım.


puysal

bel geldimmm.. kızımın çok uykusu geldi ve acayip sigara dumanı oldu ortalık bizde kaçtık:) şimdi uyuyor sıpa :sleepy1:

Ayşegül bizim yiğen 7 yaşında hafta içi hastanede sünnet oldu şimdi koşturup duruyordu.. İlaçlı meyve suyu vermişler biraz mayışıncada doktorlar sünnetini yapmışlar ama eve gelip neler olduğunu anlayınca(kendine gelince) kıyameti koparmış:))) iki gün biraz zahmetli geçmiş ama şimdi çok iyi.. Sanırım küçükken yaptırmak daha mantıklı... yani benim bir oğlum olursa Allah kısmet ederse  :amin: ben küçükken yaptıracağım büyüğündede kutlamasını yapacağım:) Koca kazık olmuş sünnet kıyafetleri biraz sırıtıyordu bizimkide:)

çoookk yoruldum farkına varmadan.. uzun zamandır topuklu giymiyordum zaten kilolandım bir kızım kucağımdan inmedi ayaklarım ağrıyooooooooooooorrrrrrrrrrr:(

Eee malum yarında buluşma var.. :tongue3:

Bende gidip yatsam iyi olacak.. Hepinize iyi gecelerrr

Tebessüm :)

pınarcım hayırlı olsun demeyi unutmuşum :BangHead: inşallah damatlığını da görürsünüz yeğeninin. :) ben de hep öyle duyuyorum, bir iki gün sıkıntı yapıyomuş, sonra dediğin gibi ortalıkta koşturuyolarmış. aslında ben biraz haha büyüyünce yaptırmak istiyodum ama işte biliyosun sağlık sorunumuzdan dolayı yaptırmayı düşünüyoruz. bakalım hastane araştırması yapıyım da ona göre kestiririz, sonra biraz büyüyünce de mevlütünü filan yaparız. sen de bugünden süslendin, yarın süslü süslü gidersin artık buluşmaya :D bol bol foto çekin haaa, unutmayın sakın. merakla bekliyoruz. bakarsın ben de telefonla katılırım aranıza. ;)

ben de biraz makinaya bakıp yatıcam :wave:

meltemk

Arkadaslar ben fecii sifayi kaptim. Gecenin bu saati ayaktayim :sad1:

Bugun sabah kalktigimda biraz bogazim agriyordu. Butun gunu Belemirle hasir nesir gecirdikten sonra iyice pestilimin ciktigini farkettim. Esim bir suredir hic dikkat etmiyorsun diyordu. :caca: Bende dikkat etmem gerekince vucudum sinyal verir dedim. Vee iste artik bitti galiba :dontknow:  evdeyken Belemir kucagimdan inmiyor.Asagi yukari... Ben evdeyken kadina Belemir'i hic birakmiyorum. Sadece bana yardimci oluyor. Ama sanirim artik bu kadar cok kaldirip indirmem gerekiyor.  :director: Belimmmm cok agriyor.

Su an bogazim aciyor, vucudumun her kemigi agriyor, burnum akiyor ve uyuyamiyorum. Ilac kutusunda bakicinin odasinda kaldi. Bir cay iceyim bogazim yumusar diye indim.

Seyda iyi tatiller. Valla ben TRdeyken hic ugrama sansim olmadi Mother Care'a. O yuzden gormedim. Bu sene cok uzun kalmadigi icin idare ettik. Artik seneye. Valla Belek'te sicak olur, kolay gelsin. Biz bu sene ev tuttuk, ve cok rahat oldu. Belemir'in duzeni cok bozulmadi. Diyorum cocuklar 3-4 yasina gelip tatil koyu falan anlayana kadar ev en iyisi. Sonra yine otel / tatil koyu bakariz bir seyler.

Pinar hayirli olsun sunnetiniz. Damat oldugu gunleri de gorursunuz insallah...

Aysegul ben de bir oglum olursa erken yaptirmak isterim sunneti ;) Valla daha belli degil.. Olur olmaz soyleyecegim :hieyt:

Jbdun Ecrinin atak haftasi gecmis olsun. Yarin da iyi bulusmalar.

Valla piknik benim de gozumde buyumeye basladi. :icon_scratch: Hele bir de boyle hasta olunca. Ve sanirim artik hamilelik kendini hissettiriyor. Eskisi gibi dayanamiyorum ::)  Bakalim nasil olacak. Bir de biz yine odaydi falan filan organizasyonlara baslamamiz lazim kucuk bebis icin. Ayy cok is var.

Neyse biraz daha iyiyim.Simdi Belemir de kiprasti. Bir bakayim. Insallah sonra uyuyabilirim. :amin:





mercem

08 Temmuz , 2007, 19:52:39 #7477 Son düzenlenme: 08 Temmuz , 2007, 20:19:12 mercem
Merhaba...

Meltem, cok gecmis olsun!Ikinci bebegin yolda sanirim, Tanri saglikla kucagina almani nasip etsin...

Ben de kendimi tanitip, araniza katilmak istiyorum arkadaslar, bu forumda da aktif olmak hosuma gidecek...  :love7:
Ismim Merve, 07/17/1983 dogumluyum, kizimin ismi Victoria Cemre, ilk bebegim...

Herkese sevgiler...

Cikmadan bakayim dedim, hosgeldin yazisini gormemisim...Aysegul, hosbulduk tesekkur ediyorum  :flowers:

puysal

biz geldikkk.. İstanbul buluşması çok güzeldiii:)))

Gonca bizim kıza hoppala aldık:)) Uğur bahsedince benim kociş dayanamadı aldı:)))Ama Nehir yalnızca duruyor hoplamakla ilgili bir işlevi yok:) yakında hoplamaya başlar belki:)))

Şimdi kızıma yemek hazırlamalıyım:)

Hepinize iyi akşamlarrr..

Merve cim hoş geldin:)

Ardaömür(Arzu)

08 Temmuz , 2007, 23:01:40 #7479 Son düzenlenme: 08 Temmuz , 2007, 23:03:11 Ardaömür(Arzu)
iYİ AKŞAMLAR
Perişan haldeyim Ardanın ateşini düşüremiyorum sürekli 38.5-37.5 arası.Bide kolunda bişey çıktı egzama gibi kuru kuru bakalım yarın dr. götüreceğiz.  :crybaby2:
Demek buluştunuz eminimki çok eğlenmişsinizdir.Yanınızda olabilmeyi sizi ve bebeklerinizi yüz yüze görebilmeyi çok isterdim.
Gonca Eylül çok tatlı olmuş suyu bu kadar çok sevmesi ne kadar güzel  :nazar:
Emine gerçekten çok güzel çıkmışsınız hepiniz   :nazar:
Pınar Nehir ne kadarda büyümüş öyle ve güzelleşmiş  :nazar: Hoppalayı sever inşallah
Merve sende hoş geldin aramıza
Meltem geçmiş olsun sanada ama küstüm sana kaç kere dedim resimlerinizi ben görmedim diye es geçiyosun beni bozuluyorum ha  :k06:
Ayşegül kesinlikle sana katılıyorum jbdun ataklara feci taktı kızının yaramazlaşabileceğini aklının ucuna bile getirmiyor.Benimki hala hep atakta gece kalkmalarımızı yarım saate bire düşürdük ne başarı demi.
Esra sende hoşgeldin
Fatma  demek bayağı döktürdün aslında benimde bir ihtiyacım varki
Kızlar cuma günü alanyadayız yani can kazandı.
Tatile gidenlerden yardım bekliyorum.Güneş kremi ne kullandınız sineklerle nasıl savaştınız?
Gideceğimiz otel herşey dahil oradaki yemeklerden verebilirmiyim bilmiyorum.
Bana kesinlikle unutmamam gerekenleri hatırlatırmısınız

İnşallah hepimiz için uykulu bir gece olur.çooook ihtiyacım var.




şerife Berat

 arzucum tüm iyi dileklerine katılıyorum ardanın kolundakı ne acep merak ettim bişeye karşı alerjısı de olabılırarzu işe başlamışşın hayırlı olsun canım

ay bızım ust kattakı komsumuz perdelerını yıkamıs cosla tul parlatıcısıyla nemlıyken utuleyım demıs aksam bı yatıyo sabah kıpkırmısı ve şiş bı suratla kalkıyo sanırım deterjan dokunmus dikkat etmek lazım çok şaşırdım duyunca

meltemcim yanlış hatırlamıyosam çocuklara pıknık hazırlıyordun Allah kolaylık versın sana  :amin: güzelim biz bi çocukla başedemıyoz sende 2 tane ev iş de cabası tabı heryerın agrır  :honk:

jbudun nasılsın güzelim  :-*işlerimin yogunlugundan gecen hafta pek gıremedım foruma senınle yazısmayı ozledım ecrın hanım demek ataklarda bu ara hasta etme oldumu guzel kızımı iztanbul buluşması nasıl geçti bakalım fotograf çekildinizmi keşke bende orada olabılseydım  :(

emine üç silahşörler gibi üç yeşil hatun çok guzel seçmişsiniz elbiselerinizi tabi sizede çok yakışmış,kız kardeşini ALLAH mesut bahtiyar etsin inş. :amin:ceylınımın nesı var ateş demış arkadaslar ama kaçırmışım sanırım  ???

mercem (merve )aramıza hosgeldın canım

pınarcım ii eğlenceler benım yerime de oynarsın artık  ;D

esra 7990 sende hoşgeldin canım  :flowers:

misafrlerim vardı bugün çok yoruldum  :sleepy1: herzaman ki gibi evde kös kös oturdum kızlar siz ne güzel tatile gidiyorsunuz ahhhhhhhhhhhhhhhhh nerede birde biz gidebilsek ben yatıyorum sanırım bır haftadaha giremem foruma kudurdu işlerimiz ALLAH patrona veriyorda oda biraz bizi görse unuttugum arkadaşlar varsa kusura bakmasınlar

herkese ii geceler meleklerimiz deliksiz uyur inş  :hello:

puysalcım ii yapmışsın kalabaklıktan kaçmakla zehirlenmesin bebişlerimiz demek sünnet ha yumurtanın sarısııııııııııııı gitti pipinin yarısııııııııııııııı :ehi:

gülaycım hayırlısı olsun canım

puysal

arzu öncelikle geçmiş olsun..umarımkolundaki önemli bir şey değildir:(

Ben bugün Nehir e chicco nun sinek savar spreyinden aldım. Doğrukları andan intibaren kullanılabileceği yazıyor üzerinde. Henüz kullanmadım ama 2 hafta sonra tatile gidiyoruz orada kullanacağım. Güneş kremim olarakda arkadaşım yurtdışından bana getirmişti 50 faktörlü sanırım bu yazı onunla geçirebileceğiz. Nivea nın bebeklere özel kremlerini migrosta görmiştüm ama istersen onlara bir bak. Chicco bir kampanya yapmış güneş kremi-sinek losyonu ve güneş sonrası losyon alana küçük bir şişme havuz hediye ediyordu:) yanlış hatırlamıyorsam 45 YTL idi.

Bence unutulmaması gerekenler
-güneş kremi
-işhale karşı doktorum yeni verdi tavsiye ederim reflor giye bir ilaç(çok sıcaktan ishal olabiliyorlarmış)
-Ateş düşürücü fitil ve tabiki ateş ölçer
-kulak temizleyici çubuk
-güneş sonrası geceleri bebe yağı
-şapka
Ayy birsürü şey:) sanırım ben evi otel odasına taşıyacağım:)))

Tebessüm :)

arzucum biz henüz tatile gitmediğimiz için  fikir veremiycem sana :'( neden yükseldi arda nın ateşi, diş mi çıkartıyo acaba? kıyamam küçük adama :sad1: inşallah düşer ateşi, bu gece güzel uyur da sen de dinlenirsin. :sad1:

pınar ve jbdun ne tembel hatunlarsınız yaw, akşamdan beri 20 sefer girip çıkmışımdır foruma  :director: resimler nerdeeeee?!!! şaka bir yana eminim güzel vakit geçirmişsinizdir, ben de telefonla da olsa aranızda olmaktan mutluluk duydum.  nayatla konuşmayı unutmuşum, çok sonradan aklıma geldi :suclu:

pınarcım  hoppalanız hayırlı olsun, güle güle hoplasın içinde nehircim :D

meltemcim geçmiş olsun canım :sad1: bol bol meyve ye de vücut direncibn artsın, ilerlemeden iyileşirsin inşallah canım.  :opucuk: 


estim

09 Temmuz , 2007, 00:44:02 #7483 Son düzenlenme: 09 Temmuz , 2007, 00:55:47 estim
pınarcım hoppalanızhayırlı olsun. nehir hanım güle güle kullansın ve paralasın ;D

arzucum geçmiş olsun. umarım ateşi hemen düşer  :nazar: dişlerinden mi  acaba  ???

ayşeğül şimdilik bir resim  :k06:

[eklenti yönetici tarafından silindi]

meltemk

09 Temmuz , 2007, 03:40:18 #7484 Son düzenlenme: 09 Temmuz , 2007, 03:42:45 meltemk
Arzu valla es gecmedim... Tabii ki gordum yazini ama resimleri bir daha yukleyesim gelmedi arkadasim ;) Ben simdi yuklerim sen bir 15 gun devamsizlik yaparsin. Bu aralar giriyorsan yuklemeye calisirim. Ama bu hafta is inanilmazzz yogun gececek. Ilk firsatta soz :aferin:

Ardaya gecmis olsun. Bahsettigin ates cok degil ama dikkat etmekte fayda var. Bana da bulasti Isvicrelilerin rahatligi  :D Kolunada Excipial diye bir nemlendirici var. Ondan kullan. TRde de var. Ozlem de kullanmisti bir ara. Insallah iyi haberlerle gelirsin doktordan :amin:

Ben Mustelan'nin +50 faktorlusunden kullandim. Pinar'in bahsettigi Chicco'nun sinek ilacindan aldim ama hic kullanmadim. Cocugun vucuduna 1000 tane sey suruyoruz, onu da surmeyeyim dedim. Bir de Belemir'in odasinda devamli sinek ilaci calistirdim.

Oradaki yemeklerden veremezsin Arzu yaa :icon_scratch: Yani arada bir belki tattirmaya ama hep olmaz diye dusunuyorum. Arda evde sizin yediklerinizden mi yiyiyor? Ben TRye giderken 26 kavanoz mama goturdum. Sen de sebzeleri kavanoz mama verebilirsin, meyveleri oradaki meyvelerden. Aksamlari da hazir muhallebisinden. Tabii yemek duzeninize gore degisir.  :wave: Haydi iyi tatiller bakalim. Guzel haberlerle gelin.

Gecmis olsun diyen herkes cok sagolsun. Ama hiic gecmedi :( :( Butun pazar gununu uyuyarak gecirdim. Kizim biraz kustu evdeyim ve onunla ilgilenmiyorum diye :sad1: :sad1: Tek alabildigim sey parasetomol. Eczane pastil bile vermiyor hamileyim diye. Bogazim coook aciyor. Ihlamur falan iciyorum ama nafile. Dogal seylerden bir onerisi olan var mi????

Merve hosgeldin aramiza.

Ben yine bir cay almaya indim cunku yutkunamiyorum. O sirada bir merhaba diyeyim dedim. Bye simdilik.