EYLÜL-EKİM-KASIM 2006 ANNE VE BEBEKLERİ

Başlatan Emine, 11 Ocak , 2007, 13:48:20

« önceki - sonraki »

jbdun

heh geldim ,
marmaris artık sezonu açmış, iyice kalabalıktı, bi ara gölgede 42,5dereceydi :honk:
ve orada bilin bakalım kimle görüştük :k06: gonca ve eylül ve de 5aylık hamiş görümcesiylee :hello2:
eylül hanımcım maaşallah pek bi tatlı  :nazar: , dişleri de çok yakışmış 2tane inci :k06:
gonca da deseniz hiç doğum yapmamış gibi :nazar:

resim de var olmaz olur mu  ;D , işte buyrunn :k06:

[eklenti yönetici tarafından silindi]

berilce

 :cildir: :cildir: :cildir: :cildir: gecenin 2.30 u oldu cildiricam bu kiz uyumuyo,neoldu buna ya 3 gundur iyic ebeterlesti, yani tr de sabahin 10 30 u ciyak ciyak da agliyo,derdi merdi yok, kucagima laip tv actimmi susuyo mubarek, uyumak istemiyo ,yatakta dolaniyo ayaga kalkiyo cildirtacak beni  :cildir:

jbtun resimler cok guzel masallah hepnize,nasil buldunuz birbirinizi allaskina ya  :sunny:  valla merak ettim he, buarada ikinci resme guldum ama ya,ne o gobeklerinizimi karsilastiriyosunuz  :toothy10: :ehi: :laughing7:

jbdun

 :toothy10: :ehi: :ehi: ilahi beril kız ne göbek karşılaştırması :ehi: ben de baktım o resme çok nereye bakıyos diye ama ben eylüle bakıyom gonca da eylülün eline galiba :icon_scratch: :k06:
nasıl karşılaşmamıza gelirsek de, bizim marmarise kardeşimi ziyarete gideceğimiz belliydi, burada yazmıştım yanii, e goncalar da tatile marmarise gitceklermiş telefonlaştık ve görüştük :icon_thumright:

demek melis yine yapıyor yapacağını, yerim ben onuuu  :hungry: belki tv karşısında uyur :k06: inşallah bu saate uyumuştur cadı :aferin:

şerife Berat

  :-[ ii haftalar kızlar :-[

nasılsınız bakalım?umarım hepinizinde hafta sonu iyi geçmiştir

jbudun canım ne güzel çıkmışınız ecrin hanımla beraber , goncaya da diyecek lafım yok maşşallah dediğin gibi hiç doğum yapmamiş sanki  :nazar:hafta sonu içinde olsa evden uzaklaşıp biyerlere gitmek guzel olsa gerek.

yıllık ızınımın tamamını berat dogduktan sonra kullandıgım ıcın bu sene ızın hakkım yok :(  zaten topu topu 15 guncuk ekımde hakedıyorum belkı patron ınsafa gelırse çıkarım bende tatile. :cussing:

oğlum artık yatagından tutunup ayaga kalkıyor teyzeleriiiiiiii :aferin: ama zaptedılmesı bayaga bı zorlastı.

berilcim taş gibisin taş  :icon_thumright:melis hanım fotograflarda pek bi uslu görünüyo ama annesini çok üzüyoooo,inş.düzelir berilcim acaba doymuyormuda uyanıyor , huysuzluk yapıyor ?

emine maşşallah ceyline gelişimi çok güzel ilerliyo ya bizim hala dişimiz yok  :crybaby2:

gülaycım irlanda işiniz hayırlı olsun bakalım ALLAH utandırmasın . :amin:

Tebessüm :)

çokk sıcak. :icon_pale: kızlar yağız hiçbişey yemiyo, dün yine az az da olsa yemişti, bugün kahvaltıyı kustu. az önce ancak 2-3 tatlı kaşığı sebze çorbası yedirebildim zorrrla  o kadar. ruhen ve bedenen çökmüş durumdayım.akşam rutin idrar kültürümüzü yaptırmaya gidicez. inşallah çabuk yapar da çişini sefil etmez bizi oralarda.

Emine

Berilcim eve gizli kamera yerleştirdim erkekleri kontrol etmek için işi sağlama aldım  :k06:
Gülay kocana de o zaman al sen istediğin gibi yetiştir o zaman beğenmediği işleri ona yaptır bakalım sesini çıkarıyormu bir daha  ;)
Jbdun ve Gonca resimlerinize bayıldım kızlar ne güzel buluşabilmişsiniz.Kızlarında pek birbirlerini gördüğü yok gibi ama  :k06: tepkileri ne oldu birbirlerine karşı.Saç çekme tırmalama okşama falan oldu mu  :D
Şerifecim Beratında çıkar yakında dişleri henüz geç değil merak etme  :-*
Ayşegülcüm inşallah düzene girer biran önce herşey akşamıda zorluk çekmeden atlatırsınız inşallah  :amin:

Benimde sınav sonucum açıklanmış.Geçtim ve mezun oldum kızlaaaar.Bütünlemeye kalmadım çok şükür bir daha kitap yok ders yok sınav yooook.Özgürümmmmmmmmmmmmmmm  :occasion14:  :occasion5:  :muzz:  :hello2:  :hieyt:

Tebessüm :)

emine hadi hayırlı olsun, kurtuldun demek :flowers: :opucuk: çok tebrikler...

jbdun maşallah goncayla sana. :nazar: kızlar iyi anlaştı mı bari? :D

gülaycım yeni ikametgahınız hayırlı olsun :D senin adına çok sevindim canım. :opucuk: Allah yardımcınız olsun toparlanma işinde.

şerife Berat

ayşegülll ya sıcak pişirecek adamı alev vuruyor yuzumuze dışarı çıkınca,gecede 2-3 sefer soyuyorum beratı,dün bende bişi yediremedim ya sanırım sıcaklardan yarım kasecık çorba içti yarim muz yedi bı tanede yogurt bol bol su içiyor yavrumun yanıyor heralde ciğerleri

berilce

serifecim iltifat icin tesekkur ederim canim, melis uyumuyoki uyansin ya  :sad1: duzene girmesi gerekirken iyice bozuluyo,ama birazdan atak haftasina bakicam galiba atak haftasinda, hanim aga simdi misil misil uyuyo, derdi benim sanki ben yataga girince aninda uyaniyo,nasil bir histir anlamiyorum, vucudum kaldirmiyo.ac degil acikta degil anlamiyorum :cildir: tek umudum turkiye,belki orda kalabaligi gorunce uyur,onada uzuluyorum,tek basina burada bi benle,hayati ayni hayat .... bi annane babanne olsa boyle olmaz diye dusunuyorumbakalim nolucak :sad1: :dontknow:

aysegul istahi sicaktandir siz zaten boyle sicaktan bahsedince benim gozum korkmaya basladi,hakkaten okadar sicak mi yav? yandik ozaman...

jbtuncum ne bileyim gobege bakiyo gibisiniz  :toothy10: benim gobegim senin gobegini yener gibi bi bakis  :toothy10: :ehi:

emine hadi gozun aydin canim,kurtuldun... buarada ceylinede masallah gelisimi icin,buyuduler valla,bizim kizda yarin 9 a giriyo galiba,uyku icin 9.ay demislerdi.tabi once 3 sonra 6 oldu simdi 9 geldi bizim kiz hala ayni  :toothy10: guluyom artik halime,sanirim simdide 1 yasini beklicem  :toothy10:

ozlem sana kactir cevap vercem unutorum , ben spor cok yaptim..haftada 6 gun bide ben dogumdan beri beyaz ekmek falan yemiyorum evdeki hersey kepekli princ ekmek un vb... ;D  yedigimede dikkate diyorum ama buaralar costum cikolata dondurma felan ne bulursam goturuyorum  :laughing7:Allah ne verdiyse artik ....

jbdun

kızlar slm,

şerifecim sağol canım, evet haftasonu için bi yerlere gitmek güzel ama sıcaklarda pek de değil :k06: berata da maaşallah, demek kalkabiliyor artık :hello2: inşallah senin de tatil işin olur canım :amin:

ayşegül yağızım inşallah çişini hemen yapar da güzel sonuçları alırsınız :amin:
sağol canım, anlaştılar mı bilmiyom valla :k06: ilk başta bi şaşırdılar galiba :laughing7:

emine sağol canım ve sana da tebrikler :icon_thumright: mezuniyetin şerefine nereye götürüyon bizi :tongue3: eylülle ecrinin buluşmasına gelince ecrin elini tutmaya çalıştı eylülün, eylülde yüzüne dokunmaya çalıştı ecrinin, bi ara gonca ecrini kucağına aldığında eylül bağırdı :k06: ecrin daha çok şaşkınlık içindeydi desem yeridir, gülmedi bile  :toothy10:

beril sana en azından şu kadar diyim canımcım, aydında gölgede sıcaklık 48derece, artıkın gerisini sen tahmin ediniz lütfen :ehi:
ha bi de melis alaranın tickerında 7ay 3hafta yazıyo yaw, sen de 9a giriyo demişsin :icon_scratch:

Tebessüm :)

berilcim yandık ki ne yandık. durduğum yerde şıpır şıpır terliyorum. hiç bi iş yapmadım desem yeridir. sadece yağızın mamalrını hazırlıyorum. mutfak sergi sarayı gibi. :cildir: dün bütün gün yandık kavrulduk, bir de yakınımızdaki binanın bahçesinde düğün mü, sünnet mi bişey varmış gece. aman Allahım. dındırı dındırı bitmek bilmedi. saat 12 oldu artık dayanılacak gibi değil, jandarmayı aradık,ancak öyle durdurdular müziği. :cildir: yağızın camını bile açamadım gürültüden. ne rezalettir, sokakta düğün mü olur. ne istanbulda ne gezdiğim yerlerde böyle saçmalık görmedim. :violent1:

şerife ben de sık sık kontrol ediyorum yağızım terlemiş mi diye. çok huzursuz uyuyo kuzum, hem sıcaktan hem de dişten sanırım. suyu da zorla içiriyorum, içmek istemiyo pek. :sad1:






desree (Özlem)

Merhaba,
Beril o kadar verdiğin kilodan sonra kendini ödüllendiriyorsun sanırım Selim in de uyku düzeni hiç yok 10-11 gibi 1 hafta uyudu yine 12-1 gibi zor uyutuyoruz buralarda havalar çok sıcak Selim hiç durmuyor Melis burada nasıl dayanacak bakalım
Gülay benim annem  Zeytinburnu' nda oturuyor senin kimin var?
Ben annemdeyim bu ev daha da sıcak Selim hiç durmuyor isilik oldu her tarafı bir süre evime gidemiyorum şimdilik çünkü büyük ailevi problemlerimiz (eşimin ailesi) var sanırım taşınacağız İst. buluşmasına katılabilir miyim bilmiyorum eşim erken izin alıp kaçmak istiyoruz yazdığım yazıya ikonlar eklemek isterdim ama moralmen çökmüş durumdayım sonra görüşürüz yine


Allahım;değiştirebileceklerim için güç,değiştiremeyeceklerim için sabır, her ikisi arasındaki farkı anlamam için akıl ver

zeytince

25 Haziran , 2007, 20:42:14 #7242 Son düzenlenme: 25 Haziran , 2007, 21:30:05 Gulay
hepinize tebrikleriniz icin tek tek tesekkur ederim kizlar... :flowers:

jbduncum gonca ile resminiz cok guzel... kizlar da anlasmisa benziyorlar... offfff 48 derece mi? Allah yardimciniz olsun valla... biz burada yeri geliyor soba yakiyoruz...  ::)
berilcim nicin boyle yapiyor Melis ki :icon_scratch: ben aksam 11 dedin mi uyukluyorum.. sen 2:30 a kadar nasil dayaniyorsun.. hadi seni biraktim Melis nasil uyanik kalabiliyor o saate adar... esine verseydin birazda o ilgilenseydi...  :tongue3:
eminecim gozun aydin canim... mezuniyetin hayirli olsun... jbdunun dedigi gibi islatalim birgun diplomani... :k06: esime diyorum zaten cok biliyorsan buyur diye isine gelmiyor beyefendinin... :laughing7:
aysegul, aaa bilmez misin sokak dugunlerini sen... bizim oralarda cok olurdu.. hele calisirken cok sinirlenirdim... sabah 7 de kalkip ise gidicem ama gece 12 olmus ben uyuyamiyorum ki sesten... :caca: hey gidi gunler... :y25: yagiz ne yapti hemen yapti mi cisini annesi? yememesi de sicaklardandir canim.. biz koca insanlar bile sicak oldu mu yiyemezken onlar ne yapsin.. alisik degiller ki kavurucu sicaga... :sad1:
serifecim Berat`a  masallah :nazar: benimkisi de bana tutunarak kalkmaya calisiyor.. henuz basarili olamadi ama yakindir... :aferin:
aaa senin de ne gaddar patronun varmis.. gerci hepsi oyle de... :violent1: insallah su sicaklarda haline acir da verir 3-5 gun izin...  :amin: 
ozlemcim sizin adiniza uzuldum... keske boyle can SIKICI seyler olmasa hayatta ama oluyor iste... insallah sorunlarinizi en kisa zamanda cozumlersiniz canim... :amin: Zeytinburnunda benim evim var canim... evimin kapisini kilitledim geldim buraya... TR ye gidince bir gider kolacan ederim... ben Merkez Efendi de oturuyorum... annen neresinde?

biz de dun Caner dogdugundan beri ilk kez aksam gezmesine gittik... esimin hintli bir arkadasinin yas gunu vardi... Caner kalabalik ortama ilk kez girdi... biraz saskin saskin bakti once.. sonra alisti ortama.. gerci uyku saati geldiginde gulen yuzu degismeye, kendine sakrabanlik yapanlara aglayarak karsilik vermeye basladi... ben de aldim kuzumu bir odada uyuttum...  :aferin:  oradan ayrilirken uyandi arabada kaldigi yerden devam etti uykusuna... ama gece cok huysuzdu... 1 kez kalkan cocuk 2-3 kez kalkti.. en sonunda yanima aldim beraber uyuduk... :love9: sanirim mercimek corbasindan dolayi gazi vardi... birdaha vermicem, bana ders olsun... :BangHead: bizden de bu kadar...

hepinize guzel bir hafta dilerim arkadaslar.... :opucuk:


jbdun

aaa ayşegül bizim burda yazın sürekli sokaklarda düğünler oluyo :k06: hatta daha dün gece vardı hemen yanıbaşımızda :laughing7:
özlemcim çok üzüldüm canım,inşallah istediğiniz gibi gelişir olaylar, hayırlısı olsun
gülaycım sağol canım, soba mı dedin, ay nerdeeee kış gelse keşke diye dua edicem nerdeyse :amin: maaşallah canere, ecrin olsa uykusu geldiğinde yeri göğü inletir valla, mızmızlanmakla kalmaz, ben de sadece o yüzden akşamları çıkmıyorum ::) yaw bi de iyi haftasonları dilemişsin ya, daha ptesi bugün :ehi:

Zara82

merhaba arkadaslar,

Seydacigim, Melis e gecmis olsun  :flowers: iyi oldugunuza sevindim....resimde bekliyoruz..

Gonca, Eylül ün resmine bayildim....nasilda tatli bakmis öyle....Iyi tatiller diliyorum..

Anita, sizede iyi tatiller diliyorum canim...1 ay güzelce bir dinlenin..

Jbdun, Ecrin in fotosu cok güzel... :nazar: Gonca ile bulusmanizda cok güzel olmus...<Foto yu görünce tuhaf oldum....yani forumdan iki farkli kisi bi arada.. :love9: cok hos cikmissiniz...hele Gonca....maasallah valla daha genc kiz gibisin.. :nazar: KArdesin nasil jbdun?

EMine, öncelikle diploman hayirli ugurlu olsun....canim cok sevindim..Kontrolünüzünde iyi gecmesine cok sevindim... :nazar: Ceylinimize...Adetin de hayirli olsun darisi benim basima  :amin: Demek bekarliga veda partisi haaa.....resim isteriz Emine hanim  :director: :director:

Gülay, ayyyyyyyyyyy cok sevindim sizin adiniza canim.....Bana yaklastin bak  :occasion5: Beyin ne is yapacak Irlandada? Insaallah hersey istediginiz gibi gelisir canim...Caner inde fotosuna bayildim...cok yakisikli cikmis  :nazar: ...Birde hint arkadasa gittik yazmissinya....söyle gözümün önünde bir anda canlandi anlattigin seyler....niye bilmiyorum... :dontknow: sanirim benimde en iyi arkadasim hint oldugu icin..

Aysegül, bizim oralardada dügünler sokaklarda cok olur....bende nefret ederim o tür dügünlerden....Sicaklardada Allah sabir versin canim..

Özlem, hayirdir canim? Esin ile senin arandami bi durum var?? Insaallah olaylar büyümeden hallolur.