EYLÜL-EKİM-KASIM 2006 ANNE VE BEBEKLERİ

Başlatan Emine, 11 Ocak , 2007, 13:48:20

« önceki - sonraki »

esra(azra)

sağlık olsun canım dediğin gibi ewet çok yakın oturuyoruz 10dk lık yürüme mesafesinde  :D

Tebessüm :)

20 Haziran , 2007, 15:41:49 #7171 Son düzenlenme: 20 Haziran , 2007, 17:27:26 ayşegül
esracım hoşgeldin. azraya geçmiş olsun. :opucuk: ne zaman taşınıyosunuz?

jbdun hanım nerdesin? hani bugün evde durcaktınız? :caca:

aslıcım urla çok şirin bir yer, kafanızı dinlersiniz ne güzel.hatta bi gün baskın yaparız size? ;) defne bardakla içse sütünü? veya alıştırma bardağıyla? ya da hangi marka biberon kullanıyosunuz, markasını değiştirsen? belki farklı biberonu kabu eder, siz de rahat rahat gidersiniz çeşmeye.

şerifecim çok kaşık maması denedim, hiçbişey sevmiyo bu çocuk. kaşık mamasını sevse de hep kaşık maması olmazki... :-\

yağızım adına maşallahlara teşekkür ederim bütün teyzelere :opucuk:

esra(azra)

teşekkür ederim ayşegülcüm bu ayın sonunda evin tadilatı bitecek bende ay başı gibi taşınıcam canım Allah kısmet ederse ..

canım çıktı sabahtan beri temizlik yapıyorum gecedende uykusuzluk var Allahım ne zaman bitecek benim çilem  :cildir:

aslı

Ayşegülcüm beklerim hemde çok memnun olurum. Özele numaramı gönderiyorum ne zaman isterseniz buyrun gelin. Defne akşama kadar biraz da beni özlediği için galiba biberon istemiyor ama alıştırma bardağınında bir deneyeyim bakalım içecek mi benim cimcime.



jbdun

iyi akşamlar herkese  :hello:

bugün tüm gün evde olmama rağmen (dr kontrolüne gitmemiz hariç) foruma giremedim, belki tayin isteme durumum var merkeze onunla uğraşıyorum, okul seçimi falan filan,
kontrole gelince ecrin hanım dru görür görmez çığlığı bastı ve yaygarayı kopardı :toothy10: ay elimiz ayağımız birbirine dolandı yaw, aşı olurkenki ağlamasından daha kuvvetliydi cadının ağlaması :ehi: odadan çıkana kadar da hep ağladı :k06:
neyse,
ecrinim 8900gr ve 73cm olmuş :nazar:
dr balık,kıyma,tavuk hepsine başlayabilirsiniz dedi,
kahvaltıya da (zeytin ezmesi, peynir, yumurta, pekmez ve istersek reçel)
diş jeli vermedi, dişler yolda dedi gerek yokmuş onun yerine diş mineleri için 3yaşına kadar kullanacağı (ptesi, çarşamba ve cuma günleri) bi damla verdi sizden böyle bi damla kullanan yok galiba dimi :icon_scratch:
omuzundaki pişikler için de bi krem verdi, pudrayı sormayı unuttum :suclu:

şimdilik aklıma gelenler bunlar, genel olarak durumumuz iyi allaha şükür :amin: :nazar:

şimdi sizlerin yazdıklarınıza bi bakem ;)

Tebessüm :)

aslıcım teşekkür ederim canım. o tarafa gelirsek ararım. :opucuk: inşallah alıştırma bardağından içer defne sütünü. :)

jbdun hanım hoşgeldin. maşallah ecrine, ana baba uzun olunca kızın kısa olması zaaten abes olur dimi :laughing7: maşallah maşallah.senin okul nerdeydiki merkeze tayin istiycen? :icon_scratch: dr bize dediğin gibi damla vermedi, ne özelliği varmış? flor mu?içeriği nedir? ay çok sordum ::) zeytin ezmesini hazır mı alıp verceksin? ben hiç zeytin vermedim, sorayım dr a. ???

esracım Allah kolaylık versin canım, taşınmak zor iş gerçekten.

jbdun

berilcim maaşallah ya nasıl verdin gı 30kiloyu :-ooo , helal olsun sana arkadaşım :basardim: yaw ben 21ine kadar ordayım, senle de görüşürüz inşallah

özlemcim akupunktura kuzenim gidiyo, aslında işe yarıyormuş ama kuzenim boğazını tutmadığından pek de faydasını göremiyor :k06: selimin sabahki haline de bayıldım,nasıl da büyüyolar ya maaşallah :nazar:

goncacım eylüşün 9.ayı hayırlı olsun :opucuk:

ayşegülcüm annenin mekanı cennet olsun  :amin: maaşallah yağızıma :nazar: her resmi birbirinden güzel  :nazar: ben de toplamış gördüm yakışıklıyı, eee annesi o kadar uğraşıyor ve de başarmış biricik oğluşuna kilo aldırmayı  :icon_thumright: :nazar: :nazar: ben evdeydim ama dediğim gibi foruma bakmaya fırsatım olmadı ;) ya ben yine mi yanlış hatırlıyorum ama siz ptesi test sonuçlarınızı alcak mıydınız :icon_scratch: aldınız mı? ne oldu :icon_scratch:

esracım hoşgeldin canım, demek hala taşınma işiniz bitmedi, azracığıma da geçmiş olsun :sad1: maaşallah kilosuna da boyuna da böcüğünün :nazar: o konuyu da eşime havale edicem ama uygun zamanı bekliyorum :icon_thumright:

zehracım sana özelden msj attım almadın mı? sallama işinde son sahneneleri oynuyoruz zaten patlamama az kaldı canım :caca: kayınvalidengille de allah kavuştursun, sizlerin iyi olmanıza sevindim :-* mama konusundaki soruna cevap veremiycem  :dontknow:

şerifecim evet bugün evdeydik,bence de çok isabetli bi karardı çünkü çok sıcaktı :sunny: havuzun resmini koyuyorum canım,ecrin hergün havuzunda artık :k06:

aslıcım defnenin 8.ayı ve ayağa kalkma çalışmaları hayırlı olsun :opucuk: iyi tatiller şimdiden  :icon_thumright: :sunny: 2gündür ecrini yatırdığımda eline biberonunu veriyorum su içe içe uykuya dalıyo :k06:






[eklenti yönetici tarafından silindi]

jbdun

ayşegül hoşbulduk canım :-*
sağol canım, okul germencikte bakalım daha da karar veremedim zaten, incirliovada ve baltaköyde iyi okullar var oraları yazarım belki :icon_scratch: :dontknow:
damlanın içeriğini bilmiyorum canım, daha almadık, güçlendiriyormuş aldığımızda daha detaylı yazarım canım :laughing7: ecrin hanımın ağlamasından doğru dürüst konuşamadık bile :honk:
zeytin ezmesini hazır almam, bizim zeytinliklerden toplanan zeytinler var tuzsuz onlardan veririm muhtemelen :)

Tebessüm :)

tayin için hayırlısı olsun canım. evet doğru hatırlıyosun pzt sonuçları aldık veee çok şükür temiz çıktı. :occasion14: :occasion14: :occasion14:  hani sana demiştim ya toyserusta görmştük havuz diye, işte dün baktık 5 ytl idi ama öyle ecrininki gibi oyuncağı filan yok.daha değişik çeşitleri de vardı.benim kayınpederin zeytin bahçesi var ama bize faydası yok malesef. :cildir: ben de rondoda çeker öyle veririm, tabi önce tuzunu çıkarmak için suda bekletirim. ;)

jbdun

sağol ayşegülcüm, gözümüz aydın sonuçların temiz çıkmasına inan çok sevindim :occasion14:  :occasion5:
5ytl  de hiç bişey değilmiş ama dediğin gibi bizimkinde 3tane içinde zil olan oyuncağı var asılı, bi de yanlarda 2şer taneden toplam 4tane halkası var :laughing7:
ben de bizim zeytinlikler dedim ama kayınpederlerin sağolsunlar yağımızı,zeytinimizi hiç eksik etmezler :) yani evet suda bekletsen tamamdır zaten :icon_thumright:

jbdun

günaydınnnnn,

akşamdan beri gelen olmamış, neyse ben açıyım yine sayfamızı :k06:

bugün kahvaltıya başlama çalışmaları yaptık ama çok komikti  :k06:
önce yumurta verdim biraz hem yüzünü buruşturuyo hem yiyo,
sonra labne peynir pek sevmedi gibi
zeytin sevdi gibi
ve pekmez onu da seviyo zaten

önce ayrı ayrı verdim ama öyle de biticek gibi değil, karıştırsam da azcık bişey oluyo,
dr kaşık maması da ilave edebilirsin dedi ama kaşık maması nasıl bişey?tansaşa baktım göremedim, kaşık maması diye mi yazıyo :dontknow:
siz başka neler koyuyorsunuz kahvaltıya ???

bu arada tansaşta milupanın kayısılı muhallebi ve irmikli sütlü muhallebisi %40 indirimde, 7,95den 4,77ye düşmüş,
siz bundan veriyor musunuz?

ponçik

günaydın hanımlar bugun işlerimi tamamen bitirip yarın akşama kadar forumda kalmayı planlıyorum
o yüzden bana müsaaaaade  8)

:hello2:  :hieyt:  :hello2:  :hieyt: TALE GİDİYORUUUUM   :hieyt:  :hello2:  :hieyt:  :hello2:



şerife Berat

 günaydınn :flowers:

oh goncacım maşşallah gezmendende geri kalmıyosun,marmarste bizim yerimizde eğlen bakalım,ama eylulumu hasta etme yoksa bozuşuruz haaaaaaaaaaa ona göre  :ehi:
jbduncum siz bugün nereye gideceksiniz mutlaka ayarlanmış bı programın vardir değil mi tatlım?annen varken tadını çıkar gezmelerin  :occasion14:biz kahvaltıya kaşık maması eklemıyoruz,peynir reçel yumurta patates haşlıyoruz bazen karıstırıyoruz bazende ekmek içinden biraz birz kopararak karısımdan koyup yedırıyoruz.kuru olmuyomu dıye sorarsanız içecek olarak da ıhlamur yada bebek ıceceklerı var rezene çayı ondan verıyorum

Tebessüm :)

günaydın kızlar, sersem gibiyim,yeni kalktım. :sleepy1: :icon_pale:

jbdun heronun ve milupanın kahvaltı mamaları var ama hiç bulaşma onlara,ziyadesiyle şekerli. milupanın 7 cornu var :toothy10: onu ekleyebilirsin.kahvaltıyı karıştırıp hafif sulandırıp tahıllı mamadan eklersin biraz, bir öğün olur. ;) labneyi sevmediyse beyaz peyniri suda bekletip tuzunu çıkartıp ezerek verebilirsin.ama labneyi sever bence, yabancı bir tat olduğu için tepki vermiştir. ;) indirimde olanlardan da vermiyorum.

goncacım cuma akşamımı gidiceksiniz marmarise?

jbdun

goncacım size şimdiden iyi tatiller canım  :sunny:

şerifecim bugün bi arkıma gidicez 5aylık hamiş :hello2: evet ptesiden ayarlanmıştı :k06: sen içeceği ayrıca mı veriyorsun ali berata yoksa onu da mı karıştırıyorsun ???

ayşegül günaydıııınnnn yaw bu ne uyku maaşallah :nazar: yağız da uyudu mu bu saate kadar :-ooo
şu 7corn meşhur olan mıydı :k06: bence de labneyi sever, sevilmeyecek gibi diil ki :hungry: