EYLÜL-EKİM-KASIM 2006 ANNE VE BEBEKLERİ

Başlatan Emine, 11 Ocak , 2007, 13:48:20

« önceki - sonraki »

şerife Berat

 selam

emincim gündüz yanı eve gırer gırmez ilk işim oluyo pencereleri acmak yatana kadarda açık duruyo ,gece yatarken kapatıyorum ceyran yapar berat usur dıye o yuzden açamıyorum...
okuyunca şok oldum emıne bunlar gıttıkçe afacanlasıyolar berat da masa ortusunu çekmeye çalışıyor mutfak masasının ayaklarından tutup kalkıcam dıye ugraşıyor offf offff yanımdayken bıle korkuyorum ne yapacak acaba dıye, ???

goncaaaaaaaa 9. ayınız kutlu olsu guzelım eylul hanımın 9. yasınız da goruruz inşallah. :nazar:

teşekkür ederim özlemcim  :love9:

Emine

Canım bu sıcakta üşümez merak etme yattığı odadaki pencere açık kalsın ceryan yapacak diğer yerleri kapat olmazsa.Doktor bize üzerine direk esmeyecek şekilde pencereyi açabilirsiniz hatta klima bile açabilirsiniz dedi ama odasına klima taktırmamıştık camı açık bırakıyoruz gece.Sıcaktan perişan olur çocuk sabaha kadar.

ponçik

Emine geçmiş olsun , sen Ceylinin dişleri geç geliyor diye hayıflanacağına afacanlığına yansan daha iyi olacak gibime geliyor  :ehi: çok geçmiş olsun
ne zaman ne yapacakları inan belli olmuyor aaah ahh bu afacanlar
Emine ve Şerife Teyzelerine
teşekkür ederiz öpücükler size   :flowers:  :flowers:



şerife Berat

 selam gonca offff yaaaaaa canım çok sıkılıyor benım napcaz böyle bilmiyorum hiç çalışasım yok  :igrenc:

seninle benden başka da kimsecikler yok forumda  :aferin:

heyyyyyyyyyyyy gezenti anneler nerelere gittiniz gene  :cussing:

ponçik

AYNEN ŞERİFE
İNTERNETTE DOLANIP DURUYORUM -Kİ Bİ SÜRÜ DE İŞİM OLDUGU HALDE -
1 SAAT SONRA ÇIKACAĞIM AMA BU SICAKTA DA KLİMANIN ALTINDA OTURMAK DAHA ÇOK İŞİME GELİYOR
ACABA SÜT İZİNLERİMİ BİRAZ ERTELESEM Mİ  :laughing7:



jbdun

kızlar selam, ay çok sıcak buralar yaa offf yani mahvolduk :sunny: bi de malum yine gezmedeydik bugün ama allahın izniyle yarın evdeyiz :k06:
ecrini de gelir gelmez attık havuzuna oynadı durdu, neyse ki suyu çok seviyo :aferin:

goncacım tez zamanda yerleşirsiniz inşallah :amin: evet ya bebeği olan anlıyo halden, aynen taksicinin anladığı gibi :icon_thumright:
benim sabrımı mı ölçüyolar bilmiyorum ama az kaldı taşmasına onu biliyorum :toothy10: dur bakalım ne zaman patlak vericek :honk: demek seninki de kuru fasulye verdi, hay allah ya, iyi de neden erkek anaları hep böyle şeyler yapıyo :caca: ben sana özelden gönderdim tel nomu sen müsait olursan ara canım, biz 10-10buçuk gibi orada oluruz ;) ben de eylüş güzelini ve seni görmeyi çok istiyorum canım,inşallah görüşebiliriz ;) pişik kremi sürmedim yarın artık dra sorucam,

neyse eşim  geldi yemek yiycez, sonra devam edicem :wave:

berilce

19 Haziran , 2007, 21:31:26 #7146 Son düzenlenme: 20 Haziran , 2007, 04:44:45 berilce
 :cildir: :cildir: ay sicaktanmidir nedir boyle uzerimde bi yorgunluk bi isteksizlik bi halsizlik...slklldlm yaaaaaaaaaaaa..... 18 gun kaldi onu bile bekliyemiyom bayilacam... hos sonra gene acik hava hapishanesine donecem yani :(resim icin yorumlariniza tesekkur ettik kizimla..goncacim teesuf ederim yani onceden cirkinmiydik yani  :( :k06:   daha yeni yeni kendimize geliyoz 30 kilo verdik anacim...harbi ben nasil 30 kilo veridm kendimle gurur duyuyorum  :basardim: :aferin:

melisi sorarsaniz melis bana bile her resimde degisik geliyo, ben bile cozemedim kendi kizimi :k06:  gulunce farkli somurtunca farkli, bakislari degisiyo bende cozemedim yani...
aysegulcum eski saclar kalmadi yav,gene orda guzel cikmis,normalde sac kalmadiki ,beni m cok guzels aclarim vardi,hatta kuaforum postis icin satin almak istemisti saclarimi ozaman uzunduda baya  :k06: 

jbtun seninkiler az degil anacim,ne o oyle kenid kendine uyuyan cocuk ayaktami sallanir,keske bizimkide oyle uyusa maslalah ecrincige :nazar:  istanbulda gorusemicez heralde senle ve seydayla,zamanlarimiz uymuyo yav,ben 7 sinde burdan cikiyomda 8 inde ordayim,nasil gececek o kadar saat bilmiyorum, burdan chicagoya ucacaz bi saat o suruyo sonra havalaninda saat 10 dan aksam 5 e kadar bekle babam bekle,sonra 5 te binecez 11 saat turkiye yolu,pazar oglende ordayiz insallah allah nasib ederse... en cokta okyanus uzerindeyken tirsiyorum ben nasil ucacam ya,sarap falan icmem lazim bi kadeh icsem olur mu acaba melise bisey gecer mi ??? :dontknow:   yoksa istanbula kadar kalpten gidebilirim... 

gulay resmi kacirdin anacim bi daha koyamam  :toothy10: tamam koyacam simdi ama aksama yok he bilesin,cok kiymetli reismdir :ehi:  buarada siz turkiyeye nerden ucuyonuz chicagodan mi? chicagodan ucuyosaniz napiyonuz okadar saat orda,bize bi akiil ver bakem gidilcek yapilcek sey var mi? aksama kadar ne halt etcez slklllrlz :dontknow:

baskaaaaaaa kime yazcaktim unuttum,manti kim yemistiya unttum :dontknow: canim cekti he.... bi de fasulye yiyen vardi,fasulye dokunmaz mi cocuga ,mahvolur garibim yav,kim yedirmisti oyle...

balik burcu oldugumdan dolayi hafizamdan etkilenmis buylunmakta ve balik hafizali olmus bulunmaktayim, okuduklarimi unuttum  :toothy10: :ehi: idare edin artikin, 6 saniye sonra unutuyom herseyi,bak ben ust tarafta ne yazmistim unuttum  :ehi: :toothy10: 
yok okadarda balik ve alik degiliz yaneeeeeeeeeeee....

desree (Özlem)

Beril sende kızında çok tatlısınız :love9: yahu 30 kiloyu nasıl verdin bravo valla bende şööle bi 20 kg vermem lazım ama çok zor 5 kg dan sonra benim metobolizma duruyor spor-diyet işlemiyor daha başka yöntemlerde bulmam lazım akupunktur mu denesem acaba :icon_scratch:


Allahım;değiştirebileceklerim için güç,değiştiremeyeceklerim için sabır, her ikisi arasındaki farkı anlamam için akıl ver

Tebessüm :)

19 Haziran , 2007, 22:05:09 #7148 Son düzenlenme: 21 Haziran , 2007, 23:09:19 ayşegül
goncacım 9.ayınız hayırlı olsun canım. demek eylüş ahnım hüpürdetti mantıyı ban mısın demeden.aaafiyet bal olsun. :opucuk:

berilcim biraz daha sabır canım, yakında melisi annenin kollarına bırakıp özgürlüğüne kavuşcaksın. :muzz:şükür et ki, gidip de rahatlayacağın bir yer var. ben annemin, ancak, mezarını ziyaret edebilirim. ondan başka da güvendiğim hiççççç kimse yok. sinirlerim çok bozuk buraya yansıtmak istemiyorum ama kaçtı elimden napıyım.

şerifecim berat bey de başladı demek emeklemeye, maşallah ona.  :nazar:

emine size de geçmiş olsun. artık, ulaşamaz, erişemez diye bir düşünce lüksümüz yok malesef. Allah yavrularımızı korusun.

biz de carrefoura gittik akşam üstü. alışveriş yaptık yemek yedik geldik kürkçü dükkanına. birkaç tane resim ekliyim.ilk 3 fotoğraf ikeada sonuncusu kürkçü dükkanında.

Tebessüm :)

19 Haziran , 2007, 22:12:29 #7149 Son düzenlenme: 21 Haziran , 2007, 23:09:39 ayşegül
2 dene daha

desree (Özlem)

Ayşegül Yağız ne kadar büyümüş sende uzun zamandır eklemiyordun foto çok tatlılaşmış bisikletteki pozu çok hoş toplamışda biraz maşallah :nazar: sende fırsat buldukça eklede mahrum bırakma bu yakışıklıdan, Annen için Allah gani gani rahmet eylesin en muhtaç olduğun zaman gerçekten çok üzücü bir durum ama Allah sana ve oğluna uzun ömürler versin hiç ayrılmayın birbirinizden inşallah :amin:


Allahım;değiştirebileceklerim için güç,değiştiremeyeceklerim için sabır, her ikisi arasındaki farkı anlamam için akıl ver

berilce

basin sagolsun aysegulcum,napacan hayat iste,ben de annemi anca iste o kadar goruyorum,ama var oldugunu bilmekde biseydir tabi...napacan allah sabir versin Allah bizi ayirmasin kuzulardan,,,dun su ankaradaki bombada olen kadincagizin oglunu gosterdi tv de ,aglamaktan bi hal oldum yazik daha 6 yasinda :( annemi camide gormeye gittim diyo goremedim diyo agliyo,allahim sen sabir ver yardim et oyle cocuklara :( :( :crybaby2:

\\\yagiz nekadar buyuumus oyle masallah :nazar:ozlemind edigi gibi kilosuda toparlamis masallah  :nazar: bisikletteki hali cok tatli,buyuk adam olmus  :opucuk:

ozlemcim tesekkur ederiz iltifatin icin,ana kiz idare ediyoz iste...

gulay kiz gormedin mi hala.alooooooooooo

esra(azra)

ayy inanamıyorummmm  :-ooo
bu afacanların hepsi kocaman olmuşşşşşşş ee anneler iyi bakıyorlar tabi...

selam kızlar hepiniz iyisiniz galiba biraz okuyabildim böcekten fırsat buldukça biliyosunuzki bi yandanda taşınıyorum bitemedi bi türlü ay başı yeni evimden yazıcam size Allahın izni ile görüşmediğimiz süre içinde bol bol yoruldum gerildim üzüldüm bi yandan temizlik yapıyorum bi yandan toparlanıyorum taşınacağım evi temizliyorum azra olduğu için mecbur toz içinde bırakamıyorum bu arada azracık hasta boğazlarımız şişti doktor salgın var havalardan  dedi günlerdir onunla uğraşıyorum bi yandna ateş bi yandan öksürük mahvoldu kuzucum huysuzluk diz boyu antibiyotik kullanıyoruz pazartesi tekrar kontrolümüz var azracık bu ay 8300kilo 64cm boyumuz olmuş :nazar: onun dışında iyiyiz hiç bu kadar yorulmamıştım hastalıkta tam üstüne geeldi bizden haberler böyle..

goncacım
eylüşümün 9,ayı kutlu olsun mantıda afiyet bal şeker olsun meleğime  :nazar:

Jbduncum
eşine havale et bencede gereksiz polemiklerden kurtulmuş olursun

gözde inan içim hop etti Allah korumuş canım yavrularımız sana emanet Allahım

Emine ceylinide Allah korumuş bizim forumun afacanlarına nazarmı deydi yahuuuu geçen azrada koltuktan düştü aklım gitti elim ayağım boşaldı Allahtan kafasını vurmamış dahada dikkat etmek lazım hanımlarrrr :director:

berilce gece gece ağlattın beni Allah sabır versin o yavrulara..
ayy nolur kızmayın gerisini unuttumm:) yorgunluğuma ve uykusuzluğuma verin nolur 20 gündür günde 2 saat uyku uyuyorum biran evvel kazasız belasız atlatayım şu taşınma işini dua edin bana..

Gonca yaaa geçen yeni evin tadilatı bittimi die kontrole giderken birini gördüm aynı sana benziyordu akşam üstü 5-6 gibi yanındada hafif kilolu kaprili bi hanım vardı sana benzettiğim kişide mavi tişörtle kot pantolon vardı bebek arabası kullanıyordu yanından geçtim ama ya değilsin ddir die ses edemedim yanlışanlaşılırım belki die tam çamlıca ömürün arkasında bi fırın varya hatta orda durakladılar falan çok git gel yaşadım sorsammı die ama yanlış anlaşılırım die ses edemedim:) SENMİYDİNN YOKSAAAAA ??? :dontknow:

Zara82

Hayirli geceler arkadaslar...bayagi bir ara verdik bizde kusurumuza bakmayin..

bismillah deyip baslayim..

Gülay, Caner bey e  :nazar: emeklemeye baslamis....eee Irlanda esiniz netlestimi??

Özlem, arkadaslarinda dedigi gibi Selim gercekten bayagi büyümüs...iyi bakmissin annesi  :nazar: ...dikilmeye de baslamis  :aferin:

Anita, annenin daha da iyi olmasina ve sonuclarin iyi gelmesine cok sevindim..

Aysegül, ayyy valla bende o HAMILE yazisini gördüm...kalbim birden küt küt etti.....sonra ohhhhh demisim....yani tabii herseyin hayirlisida...suanda 2. bebek zor olurdu.. YAgiz düsmüs annesi...büyük gecmis olsun  :flowers: Ayrica resimleri cok güzel cikmis....O da maasallah kocaman olmus...kilosu da iyi bence...bisikletteki resmine bayildim..

Emine, öncelikle Ceylin in disi hayirli olsun......sonunda o da cikardi ilk incisini  :nazar: Yaaaa hediyenize bende bayildim....marifetlisin anacim...gercekten cok hos olmus..artik Tolga da devamini bekler.. ;D Tay tay lariniz da hayirli olsun  :aferin: . Sen bu Ceylin in gecirdigi kücük kazalari anlattikca ben bi tuhaf oluyorum yaa....hele o catal bicak...offfff icim bi hos oldu okurken...daha da dikkatli ol canim....Allah korusun..

Jbdun, ben Ravza nin saclarini sifira vurmadim...düsünmüyorumda henüz...gür gelir diyorlar ama hepsi laf....ben bebekken kesmemisler...saclarim cok gürdür...kiz kardesiminkini kesmisler ...onunki de seyrek  :dontknow: Yaaa su ayakta sallama isine bende burdan sinir oldum....ne laf anlamaz insanlar yaaa...sanki ne oluyorsa öyle sallayinca....büyük marifet sanki yaaaa...iyi dayaniyorsun valla...Pisik hakkindada bi bilgim yok canim...

Beril..önce resminizi göremedim  diye üzülüyordum ama ilerleyen sayfalarda gördüm....gercekten süper ikilisiniz....cok hos cikmis.. :nazar: Izin icin gün saymaya baslamisin sen....benim daha var ...saymak icin cok erken..

Serife.....Berat ta emeklemeye baslamis  :nazar:

Gonca, 9. hayirli olsun canim....mantilar da afiyet olsun....gece gece benimde canim cekti valla....annemi diyeyimde yapsin bi....(kayseriliyizya...cok güzel yapar ama ben daha tek basima yapamiyorum  :sad1:)

Gözde... :-ooo ayyy okuyunca tuhaf oldum.....kiyamam yaaaa....nasil simdi?? Umarim tatilinizde iyi geciyordur...Annesi dikkat et....ve büyük gecmis olsun canim  :flowers:

Esra, Azra biraz hastaymis....gecmis olsun....tasinmansdada kolay gelsin canim...



Zara82

bizi sorarsaniz iyiyiz cok sükür...

kac gündür kayinvalidemgildeyiz...yarin araba ile türkiyeye dogru yola cikiyorlar....gelen giden oldu hazirlik filan yapildi...ve tabii yorulduk...ravza yi bol bol sevdiler...Bende pampers ve mamalarini verdim götürmeleri icin...benim kilo hakkim az olacagi icin...Yarinda yolcu edecegiz kizimla....

Bunun haricinde....benim kizda cok hareketli ....hep ilgi  ve oyun istiyor...inanin bi dus almaya giremiyorum yaa....Henüz emekleme gibi bir gelisme yok bizde...daha ayaklarinin üstüne bile basamiyor....ama yere yatirdigimda döne döne gitmek istedigi yere ulasiyor...yani henüz öyle afacanliklari baslamadi...Üst disleri iyice kabarmis...Emine nin anlattigi gibi olmus...sanki bütün dis birde cikamis gibi...sirf üst disler degil..sanki böyle bütün disleri kabaris...bende günde iki kez dis jeli sürüyorum rahatliyor....Bende iki gündür devam sütü veriyorum...biberona biraz alissin diye...Cünki olurya türkiyede belki her zaman emziremem ...belki sütüm azalir...o yüzden simdilik günde bir defa vereyim diyorum....Mama iciren annenler....bir icmede kac ml iciyor bebekleriniz?????

Bizden havadisler böyle....buralardada hava sicak  :sunny: :sunny: