EYLÜL-EKİM-KASIM 2006 ANNE VE BEBEKLERİ

Başlatan Emine, 11 Ocak , 2007, 13:48:20

« önceki - sonraki »

ponçik

bu hafta izne çıkacağım için işler bir anönce bitsinde gözüm arkada kalmadan güzel güzel tatil yapayım diye uğraşıyorum  ;)
ama sanırım çok yorulacağım  :violent1:

neyse
aklımda kaldığı kadarıyla
öncelikle
Anita Allaha şükür annenin sonuçları temiz çıkmış bak hep içini ferah tut demiştim
gerçi söylemesi kolay da ... neyse Allah herkesin duaların kabul etti .. çok geçmiş olsun
aradın tarzda pek çok kitap var ama özellikle tavsiye edebileceğim bir şey yok  :dontknow: umarım istediğin gibi bir kitap bulursun canım

Ayşegül ooooof resmen yaşadım o anı  :honk: ömründen ömür gitmiştir, çok geçmiş olsun canım
hep diyorum ya yaramaz değil afacan bunlar afacan

Özlem Selime de çok geçmiş olsun , yemin ederim bu çocuklar hoooop diye büyüyorlar
resmini koymasan ben hala Selimi o tickerdaki cin bakışlı kirpi saçlı haliyle düşüneceğim  :tongue3:
maaaşalah maaşallah  :nazar:

Şerife rica ederim ne demek, güzel olmuş gerçekten,Berata da maaşalalh  :nazar: yürüdüğü günleri de görürüz inşallah

Beriiiil o resimdeki senmisin , süper değişmişsin yada süper fotojeniksin  :icon_thumright:
Melise de maaşaallah sana da  :nazar:  :nazar:

Gülay hoşgeldin hadi hayırlısı diyelim İrlanda olayınız için  :amin:

Emineeeeeeeee
sen bizi ağlatcanmı yaaa
sadece Tolgayı ağlatsan yeterdi bacım  :( süper hazırlamışsın eline sağlık
Ceylin de büyüynce annesini tebrik etcek bu hediyesinden dolayı eminim  :icon_thumright:

Jbdun pazar günü bende marmaristeyim  :k06: İçmelerde  buluşak mı kız  :ehi: İstanbuldan önce

arkadaşlar bir uzman doktor (tam olarak branşını bilmiyorum ) bir seminerde bebeklerin saçının kesilmemesi gerektiğini, bunun onların hayatlarında çok önemli bir yeri olduğunu, hatta saçları kesildiğinden elleri,ayakları kesilmiş kadar acı hissetiklerini söyledi. . psikolojilerini çok etkilermiş...
keşke ismini fılan bilseydimde araştırsaydık netten  :dontknow:


Şeyda nasıl geçiyor İstanbul günlerin sıcaklarla arası nasıl melis Alaranın  :tongue3: Eylül geceleri uyumuyor yaw  :cussing:

Pınar adada ne tarafa gittiniz bizde marmaris dönüşü pazarları takılırız diye düşünüyoruz ama , genelde büyükadaya gidiyoruz biz , heybeli nasıldı çok mu kalabalıktı , acaba Eylül de dururmu ki çayır çimende  :icon_scratch:

bende Eylüşümü dedesine götürdüm dün , evi unutmuş dedeyi unutmuş  :-[
salonda iki koltuk arasında eeeh eeeeh diye diye emekleyip durdu
babası koltuk minderlerinden küçük n şeklinde bi tünel yaptı
tünelde oynadı küçük cadı  :k06: güzel bi gün geçirdik
dönüşte de arabasına koyar koymaz uyudugu için Göztepede özgürlük parkında biraz dolaştık yürüyüş yaptık iyi geldi valla

bugunde böööyle hoop diye geçiverdi sıcaaaaaaaaaaak çok sıcaaaaaak

KIZLAR CUMARTESİ GÜNÜ EYLÜL SARIMSAKLI YOGURTLU MANTI YEDİ
BEN VERMEK İSTEMEDİKÇE KÜÇÜK HANIM İNADINA MAAAM MAAAAM DİYE BAĞIRIP İSTEDİ
KIYMALARINDAN VERDİM BENDE  :hungry: MAAŞALLAH BAYILA BAYILA YEDİ AMA NAAPCAM BÖYLE BİLMİYORUM  :dontknow:

hadi ben kaçtıııım görüşürüz  :wave:







Emine

18 Haziran , 2007, 18:11:57 #7126 Son düzenlenme: 18 Haziran , 2007, 18:19:25 Emine
Kızlaaaaar Ceylin tam 25 saniye tutunmadan ayakta kaldı  :occasion5: :hieyt:  :hello2: Ellerinden tutup yürütüyorum sonra bırakıyorum elini ve sayıyoruz 1-2-3 diye onunda çok hoşuna giden bir oyun bugün 25 saniye oldu çok mutluyum.Bir de kanepenin bir ucundan diğer öteki ucuna tutunarak gayet rahat gitmeye başladı tedirgin yürüyordu normalde tutunarak.Mutluyum dedim ama tabi öncesindeki yaramazlığımızı saymazsak.Mutfakta ben çorba yaparken yerde oynuyordu cam şişeler diziliydi yere düşse bile kırılmayan cinsten normalde kalın.Onlardan birini almış ve nasıl bir güçle çarptıysa yere  tuz buz etti.Bugünkü kazamızı da sağ salim atlattık yani  :amin:
Anitacım saç konusunda doktor bahsettiğin hastalığı kasdetmiş olabilir haklısın.Diş buğdayınızda hayırlı olsun.
Kitap olarak ben en son Dr Fitzhugh Dodson un  "baba gibi yar olmaz" kitabını okudum gerçi babalar için yazılmış bir kitap nasıl iyi baba olunur konulu.Tolga pek kitap okumayı sevmediği için ben okuyup ona özetlerini anlatıyorum  :k06: Bizim bebeklerimizin şu an psikolojik olarak mutlu olabilmeleri için yapmamız gereken temel duygusal ve zihinsel ihtiyaçlarını karşılamak.Açlık,üşüme,uyku,tuvalete çıkma ihtiyacı,okşanmak,baba ve anne ile kurulacak yakın ilişki.Zihinsel ihtiyaçlarıda çevremizi oyunlar aracılığıyla onlara tanıtmak şu an yapabileceklerimiz.Sana ücretsiz bir e-kitap adresi vereyim.Kitabın adı "Evinizdeki Küçük Dehayı Geliştirin".Ben okudum.Çocuğumuzun zeki olması için vakit geçmeden bize düşen görevler neler. Neler yapmalıyız nasıl beslemeli nasıl davranmalıyız konulu. http://www.megahafiza.com/urunler/set-czh.asp#top bu linkten ücretsiz indirebilirsin.Herkes faydalansın diye foruma da koymayı düşünüyorum.
Berilcim dergi kapağından fırlamış gibisiniz  :D  ana kız süper çıkmışsınız maşallah tütütütüü  :nazar:
Seyda,Ayşegül,Şerife ve Gonca teşekkür ederim hediyemi beğenmenize sevindim  :flowers:
Jbduncum sana iyi gezmeler  :hello:
Özlemcim sana da kolay gelsin ve Allah sabırlar versin  :sad1:
Şerifecim evet Ceylinin dişi çıktı nihayet.Darısı Beratın başına.Ama dişinin çıkmasıyla sütümün azalması bir oldu emiyor ama süt gelip gelmediğinden emin değilim.Bu sabah ilk defa aptamil 3 ü su ile karıştırıp süt niyetine verdim.Normalde sadece muhallebisine koyuyordum.
Goncacım dediğinde haklı olabilirsin saç konusunda benim küçük kardeşimin küçükken kafasını kazıtmıştık aynada kendisini görünce şok geçirdi çok ağladı küçük olmasına rağmen anladı yani durumu.Şahit olduğum yanımda kafası kazınıp aynada kendini görünce ağlayan başka bir çocuk daha olmuştu.Ben kazıtmaktan vazgeçtim zaten.1 yaşında doğum gününde saçından 1 tutam kesip saklamayı düşünüyorum sadece  ;) Eylül hanıma da afiyet olsun sarımsaklı yoğurtlu makarna yedi deyince aklıma gelen ilk şey bunun kakasından nasıl bir kokuyla çıkacağı oldu.  :k06:

desree (Özlem)

Şerife seninki gündüz duruyormuş bizim gecemiz gündüzümüz kalmadı,
Emine canım kusura bakma burnumdan solurken yazmıştım slayt ve hediye hakkaten çok güzel olmuş bir babanın alabileceği en güzel hediye bence ayrıca çok marifetlisin kitapta eklemişsin teşekkür ederiz fırsat buldukça okuyayım bende bakalım bizim küçük beyi nasıl mutlu ederiz :D dişiniz de hayırlı olsun ayrıca tay tayınızı tebrik ederim Ceylin bir dahaki aya yürür herhalde :hello2:
Gonca demek Eylül de uyumuyor daha da sıcak olacakmış napıcaz bakalım :dontknow: saç konusunda da haklı olabilirsin çünkü bebekler saçı kesilirken çok ağlıyorlar belki de öyle hissediyorlar kestirmeyelim o zaman zaten Selim i zaptedemeyiz kanımca :nono:



Allahım;değiştirebileceklerim için güç,değiştiremeyeceklerim için sabır, her ikisi arasındaki farkı anlamam için akıl ver

Emine

Özlemcim çok teşekkür ederim çok incesin. :-* Kitapta yaş yaş ayrılmış olarak günlük yemeleri gereken besin çeşitleri de var.Faydalı olabildiysem ne mutlu bana  :love9:

Lily Wonka

18 Haziran , 2007, 20:16:34 #7129 Son düzenlenme: 18 Haziran , 2007, 20:26:36 Gözde
Arkadaşlaaaaar..:-\
Öncelikle ne olur affedin; bi hoşçakal bile demedim size giderken..:honk: Ama o kadar telaşlı ve stresli oldu ki gidişimiz, son kez foruma girip bi veda yazısı yazamadığım deniz otobüsünde aklıma geldi..??? :caca:

Biz Armutlu Tatil Köyündeyiz. Güney Marmara'da (Bursa yakınlarında) güzel, nezih bir yer burası.. Anneciğimin iki dönem arka arkaya devresi var burda; yani yaklaşık 3 hafta daha burdayız nasipse..:occasion14:

Biz iyiyiz.. Yani, sayılır.... Hira buraya geldiğimiz gece -çok şiddetli olmamakla birlikte- hastalandı.. Kötü kuru bir öksürük, burun akıntısı, v.s.. Ama daha kötüsü var ki hatırlamak bile istemiyorum..:sad1:
Hira buraya gelmeden 1-2 gün önce karyolasında ayağa kalkmaya ve minik ve yavaş adımlarla sıralamaya başlamıştı; bu çalışmalar buraya geldikten sonra hız kazandı (beraberinde ucuz atlatılmış bir kazayı da getirerek!..) Tek el divanda tek el havada gel gel pozisyonunda takılırken yere (fayansa!) çakıldı kuzum! Ağzı burnu kan içinde kaldı..:( Sağ-üst dudak davul gibi şiş gezdi 2 gün.. Oyyy oyy.. valla nasıl desem; ömrümden ömür gitti arkadaşlar.. O sırada ben telefonda konuşuyordum ve annem ilgileniyor sanıyordum, annem de telefonda olduğumdan habersiz ben bakıyorum sanıyormuş.. Ben tam o esnada odadan içeri girdim ve olaya tabiri caizse ruhumu teslim ederek tanık oldum.. Amannn anoşlar bebişlerinize çooook dikkat edin..:sad1:

Yazılanları okuyamadım. Ama çatııır çatıııır çatlıyorum desem yeridir..;D Arada girip bi ce-ee yapmaya çalışıcam ama olmazsa da anlayışınıza sığınıyorum artık..::)

Hepinize kucak dolusu sevgiler....:opucuk: :love9:



Tebessüm :)

gözdecim, çok kötü oldum. :sad1: hiramıza neler olmuş öyle. en korktuğum şeylerden birisidir fayansta düşmek. ama çok şükür ki kafası filan gelip de kalıcı hasar bırakmamış.Allah korumuş.çok büyük geçmiş olsun canım. bunun dışında iyi tatiller olsun size. Allah a emanet olun.

puysal

gözde cim geçmiş olsun okurken bir çığlık atmışım eşimde hemen geldi noldu dedi.. Okudum yazdığını.. Ailecek çoookkk geçmiş olsun diyoruz size.. Umarım şimdi iyidir meleğin..

Offf  offf yaaa .. Sağlıklı sıhatli bir şekilde bir büyütsek bu sıpaları..

:flowers:

zeytince

eminecim hediyeniz cok guzel... ben bile duygulandim.... :y25: Ceylin`in de yeni kit kitlari (disleri) hayirli olsuuunn... valla senin bizdiga masallah :nazar: ... 1 aya kalmaz yurur de buuu,.... :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:
jbdun senin kizin da disleri yolda herhalde... dis jeli kullan istersen.. biraz olsun rahatlatir... ;)
serifecim tickerin hayirli olsun...  :icon_thumright: Berat da emekliyormus... :aferin:
gozdecim cooook gecmis olsun.. okurken icim sizladi yaaa.... off yumurcaklar buyudukce, bizim isimiz zorlasiyor... :-\
beril niye fotoyu hemen kaldiriyon bakim... :caca: hemen tekrar koyuyon ben goruyom sonra kaldiriyon... :director: ok....  :nazar: benim gelinime... Caner`in de tek meraki babasinin kitaplari ve kablolar... ben uzaklastiriyorum o gidiyor, ben aliyorum o gidiyor... :cildir:
pinar iznin tadini cikar.... size iyi gezmeler... :)
ozlemcim sana da kolay gelsin canim... nasi basa cikicaz bu canavarlarla biz... ::)
goncaaaa demek senin kiz manti yedi... :k06: agzinin tadini biliyo kerata... ;D



jbdun

kızlar günaydın,

dün akşam 7yi geçiyodu eve geldiğimizde, eşimle beraber girdik eve, o işten geliyo biz misafirlikten  :k06:
misafirlikte annem (k) ve ablaları da vardı teyzelerim yani  ve yine ayakta sallama krizi yaşandı   :caca: bi teyzem illa alıp ayağında sallıycakmış tutturdu, ecrin de koltukta dönüp duruyodu kendine kendine uyuycak döne döne, teyzem aldı ecrini odaya götürecek ayağında sallamak için ben de peşinden :cussing: teyze boşyere sallamaya çalışma ayağından alırım ecrini dedim, o da ecrini yatağın üstüne koydu pışpışlıyo ama nerdeeee ecrin bi bastı çığlığı teyzem geri vermek zorunda kaldı bana  :aferin:
sonra da uyudu işte kızım kendi kendine :love9: ben de balkona geçtim yanlarına orda da 1yarım saat ayakta sallama muhabbeti yapıldı :violent1: ay teyzem diyo ki sen okula başladığında biz de sallarız ayağımızda :cildir: siz böyle yaparsanız ben de 1yıl ücretsiz izin alırım yine de size vermem dedim,annem(k) de hiç ağzını açıp bişey demedi :caca: çünkü o da ayakta sallama taraftarı  :cildir:
bu zamana kadar ayakta sallamaya alıştırmamışım bundan sonra da hiç alışmasın ,
hayır kendi kendine uyuyan çocuğu niye ayakta sallıycan ki, bi bunu anlasalar  :cussing: neyse böyle işte

bugün de çok sevdiğim bi arka gidiyoruz  :occasion14:

jbdun

öncelikle gözdecim hiraya çok büyük geçmiş olsun, yavrum o da nasıl korkmuştur :sad1: allahım tekrar yaşatmasın inşallah :amin: size de iyi tatiller canım,
gonca neden olmasın tabiki görüşebiliriz pazar günü marmariste :icon_thumright: yani eylül hanım da biliyo ağzının tadını, eee mantı da yenmez mi ama yaniii :hungry:
gülaycım yarın inşallah dra gidicez kontrole, o zaman sorucam dişleri bakalım
eminecim ceylin hanıma da maaşallah yürümesi yakındır  :nazar: allah korumuş cam kırıkları bi yerini kesmemiş ceylinciğimin, her gün bi vukuatı var galiba dimi  :k06:
özlem allah sabır versin canım yaa, ben anlamadım ki selimin huyu mu bu acaba :icon_scratch:

ya bebişlerinde pişik sorunu olan var mı? ecrini hergün yıkamama rağmen omuzları pişik oldu :sad1:
ne iyi gelir ki? pudra kullanıyor musunuz?

ponçik

 :hello2: günaydınlaaaaaaaaaaaaaar  :hello2:
:flowers: böyle neşeli neşeli açılışı yapayım da günümüz güzel geçsin arkadaşlar  :flowers:
benim kuzum geceleri yine uyanmaya başladı
evde tadilat devam ettiği için salonda yatıyoruz ve sanırım Eylül aydınlık oldugu için salonu pek sevmedi ve sürekli uyanması da bundan galiba , birde yatak odamıza göre salon daha sıcak oluyor  :honk:
biran önce bitse şu işler de yerleşsek artık  :(  :(
kuzumu hger salı oldugu gibi anneannesine götürmek üzere ben sabah erkenden kalktım, önce kendim hazırlanıyorum yoksa geç kalıyorum  :laughing7: hazırlandım, eşimi işe uğurladım oturdum hanımın kalkmasını bekliyorum
her sabah 6:30 da kalkan küçük melek 7 oldu 7:30 oldu yooook uyanmıyor (malum gece 2 defa kalkınca uykusu ağır basıyor  :tongue3: ) en sonunda babaannesi sen taksiyi çağır uyrken götür bari dedi .
taksiye bindik uyandı , gözler çapaklı,altındaki bez 3 kg çiş dolmuş ve kokuyo  :suclu: hiç bu kadar utanmamıştım
taksici de ne pis kadın demiştir heralde  :ehi:  :ehi: bibir sıkıntıyla savunma mekanizmamı harekete geçirip "uyudugu için altını değiştiremedim, yüzünü yıkayamadım" diye itiraflarda bulundum  :suclu: neyseki adamın da çocugu varmış anlayışlı insanmış sağolsun  ::)

Eminecim işte bu 25 sn.lik olaya tay tay diyoruz  :icon_thumright: hadi hayırlı olsun ilk adımlarını attığını da yine buradan öğreniriz inşallah maaşallah Ceyline  :nazar:
e-kitap içinde teşekkürler   :wave:

Gözdeeeeeeeee
  :-ooo ay Allah korumuş yine de , bir anlık olay görüyoymusun  :aferin: çok çok çok geçmiş olsun
o dudaklardan öp annesi de bir daha olmasın inaşallah  :amin:  İYİ TATİLLER  :sunny:

Jbduncum Allah sana sabır versin , inanki diyorum ya göz görmeyince gönül katlanıyor ama nereye kadar
geçen akşam Eylül bizim yemeklere saldırınca k.validem kuru fasulye yedirdiğini (bi-iki tane ) itiraf etti  :caca:
bende niye bu çocuk pırt yapıp duruyo diyorum  :laughing7:  :toothy10:
ama gerçekten nedir bu ayakta sallama ısrarı , senin sabrını mı ölçüyorlar acaba  ::)
pudra ben hiç kullanmadım kullanmayı da düşünmüyorum, bi yerde okumuştum pudradan kalkan toz bebeklerin ciğerlerine zararlıymış , Allahım bebek ürünleride ne kadar zararlı olabilir bilmiyoruzki  :dontknow: o yüzden emin olmadıgımdan kullanmıyorum , pişik kremi sürsen daha iyi gelmezmi acaba   ::)
ben pazar günü ararım seni müsait olursak Ecroşun o tontiş bacaklarını yemek istiyorum çünkü  :hungry:



şerife Berat

  :hieyt: günaydınnnn melek annelere :hieyt:

nasılsınız bakalım bugün?
jbdun vallahi gelip kayınvalideni dövesim geldi neden bu ısrar anlamıyorum e yuh yani,insan bu kadarda dediğim dedik olmazki bence eşin duruma herzaman ki gibi müdehale etsin canım , doktor sonuçlarınız ii çıkar inş.bizde c.tesi gidicez doktora.iyi gezmeler güzelim ecrini öp benim için

emine kitap için teşekkürler  :flowers: inşallah tay taylarınıda görürüz ceylin hanımın  :hello2:

gözdeeeeeeeeee allah korumuş canım minik meleğini , çok dikkatli olmak lazım bunların yanında kaşla göz arasında kaçıveriyolar , neyse bidaha böyle kötü anılar yaşamazsınız umarım ha bide havuz deniz artık ne varsa tatil yaptığınız yerde çok dıkkat et  düşmesin ben 2 yaşındayken havuza düşmüşüm ucuz atlattım yaniii  :BangHead: ii tatiller  :sunny:

gonca boşver anacım ayıp mayıp olmaz öyle şeyler kucagımızdakıler yetıskın ınsan degıllerkı herkes durumumuzu anlayısla karsılamalı bence ,berat da oyle saat 4,30 gıbı uyandı sonra uyudugunun bı hayrı olmadı 6,45 e kadar salladım yattıgım yerden ama nafıle mız mızmızlana mızmızlana yattı ama uyumak yok yani bende çıktım gıttım bugun anneme ben gotureyım dıye bıde ne goreyım sızmıs kalmıs  :sleepy1: sanırım sıcaklardan uyuyamıyor e kapı pencerede acamıyoz napcaz bööööyle bılmıyom , velhasıl kelam goturemedım anneme annem geldı herzamnkı gıbı mınık pasayı almaya

eylul hanımda agızının tadını bılıyor yanı, mantıya bende hayır dıyemem şöyyyyyyyle bol sarımsaklı tereyag soslu of of of  neysekı karnım tok  :caca:

ponçik

19 Haziran , 2007, 10:34:59 #7137 Son düzenlenme: 19 Haziran , 2007, 11:05:54 g10ca
DÜN YAZMAYI UNUTMUŞUM
9.AYIMIZIDA BİTİRDİK HAYIRLISIYLA
 
:nazar:  :nazar:  :nazar:  :nazar:  :nazar:



desree (Özlem)

Gözde geçmiş olsun canım :sad1: dikkat et Hira kuzusuna :-*
Gonca 9. ayınızı tebrik ederim :flowers: taksi maceranıza çok güldüm altında demek 3 kg çiş haa :ehi: taksici tabi anlayış gösterecek bebek o daha
Şerife Berat ta emekliyormuş hayırlı olsun artık koşcan sende peşinden :k06:
Jbdun şu sallama muhabbetini niye bu kadar uzatıyorlar anlamıyorum bence olay bunla ilgili değil onlar senin onlara itaat etmeni istiyor kendilerine uydurmaya çalışıyorlar sen küçüksün biz büyüğüz hesabı, kaynananın gelinine millete caka için söz geçirme sevdası ben böyle şeylerin çok daha fazlasına maruz kaldım ve 6 sene katlanabildim en sonunda da görüşmeme kararı aldım şimdi de ayağına gideyim diye herkesle haber yolluyor ama kalbimi un ufak ettiler bir daha eskisi gibi olmaz, yani sizin tartışmalarınızda ayakta sallama falan bahane bence sen uymayınca da inatlaşıyorlar k.valide saflarında teyzeler falanda girmiş olaya bence açıklaması budur bence tartışmaya bile girme canını da sıkma sen kendi bildiğini yap senin parçan o herkesten daha fazla hakkın var öpüyorum Ecrin i  :opucuk: ve annesini mahçup etmeyip onların yaptıklarına huysuzluk ederek onay vermediği için tebrik ediyorum :flowers:


Allahım;değiştirebileceklerim için güç,değiştiremeyeceklerim için sabır, her ikisi arasındaki farkı anlamam için akıl ver

Emine

Gözdecimmmm nasıl üzüldüm anlatamam yaa  :sad1: Allaha şükür bir sakatlık falan olmadan atlatmışsınız.Tatilinizin kalanı iyi geçer inşallah kocaman öpüyorum.  :-*

Kızlar benimde sabah elim ayağım titredi yani nefesim kesildi. Meyve yiyordum tabakta çatal bıçak vardı.Tuvalete kadar gittim Ceylinde baby tv izliyordu.Tabak kanepenin üstünde Ceylinin uzanarak alamayacağı uzaklıktaydı.Geldiğimde ne göreyim Ceylinin bir elinde bıçak bir elinde çatal birbirine vurup duruyor. :-ooo  :icon_pale: Ömrümden ömür gitti Allahım düşünmek bile istemiyorum yani.Kanepenin örtüsünü çeke çeke ulaşmış tabağa hiç aklıma gelmeyecek şey.Sen yavrularımızı koru yarabbimm  :amin:

Gülaycım çok teşekkür ederiz  :opucuk: .Yürümesini bir yandan istiyorum bir yandan istemiyorum daha yürümeden bu kadar hareketli bir de yürürse hiç tutamam herhalde  :-\
Jbduncum yaşadıkların çok sinir bozucu Ecrini bırakabileceğin başka bir alternatif yok mu çalışacağın zaman? Bence böyle devam ederseniz kadın tutacağım de.Belki düzelirler.Pudra kullanmıyoruz canım sadece poposunda kızarıklık oluyor arada A+D krem kullanıyorum çok iyi geliyor hemen geçiriyor.
Goncacım teşekkür ederiz.Taksideki olaya çok güldüm  :k06: Adam görmemiştir önemsememiştir bile ama bize sanki dikkat ederlermiş gibi geliyor tabi.9. ayınız kutlu olsun  :hello2:
Şerifecim sana da günaydın rica ederim canım.Kapı pencere neden açamıyorsun bu sıcakta pişer çocuk.Benim heryer açık hala hamam gibi ev  :'(