EYLÜL-EKİM-KASIM 2006 ANNE VE BEBEKLERİ

Başlatan Emine, 11 Ocak , 2007, 13:48:20

« önceki - sonraki »

aslio

Arkadaşlar az önce Jbdun'u aradım ve annesiyle konuştum. Jbdun doğum yapmış. Oğluda kendisi de gayet iyiymiş.Bu sevinçli haberi hepinizle paylaşmak istedim..Jbduncum tekrar hayırlı olsun canım....

anita

JBUDUN SENİ TEBRİK EDİYORUM. SAĞLIKLA BÜYÜT BEBEĞİNİ, HAYIRLI UĞURLU BİR EVLAT OLSUN DİLERİM.  :occasion16: :alkış:

Arkadaşlar,
İkili test sonucum normal çıktı çok mutluyum paylaşmak istedim :)



zeytince

 JBDUNCUM TEBRIK EDERIM.... AILENIZIN YENI UYESIYLE SAGLIKLI HUZURLU VE MUTLU BIR HAYAT DILERIM SIZLERE.... :flowers:

darisi dogum yapmayi bekleyen diger arkadaslarimizin olsun... :amin:

anitacim senin de gozun aydin...

bizde yavas yavas toparlaniyoruz... esyamiz fazla yok zaten.. esimin kitaplarini koliledik, geriye mutfak esyalarimiz ve yorgan yastiklarimiz kaldi.. onlar da en son yapilacak isler... tabi bir de Caner beyin oyuncaklari... :cildir: off alirken hic donusu dusunmemisiz valla...  :suclu:  14 ekim`e ayirttirdik biletlerimizi... bir aksilik olmazsa 15 ekim de evimizde olacagiz...  :amin:

tekrar gorusene kadar  :wave: :-*


zeytince

 neredeyse unutuyordum...

HERKESE HAYIRLI, MUTLU BAYRAMLAR....


ponçik

MUTLU HUZURLU HAYIRLI SAGLIKLA DOLU DAHA NICE BAYRAMLARA
:flowers:  :flowers:  :flowers:  :flowers:  :flowers:  :flowers:  :flowers:  :flowers:


Jbduncum Allah anali babali buyutsun insallah, aradim annenle konustuk ama seninle de en kisa zamanda gorusmek dilegiyle
Ersin baba ve Ecrin ablayi 'ayrica yeniden bu duygulari tadan Jbdun anneyi tekrar tebrik ederim  :opucuk:

Gulaycim hadi hayirlisi Allah kolayliklar versin , daha once sormustum sanirim , Turkiye de nerede ikamet edeceksiniz  ::)

Anitacim  cok sevindim , ben sana icini ferah tut demistim  :icon_thumright:

Eminecim  ben de Eylul ilk basladiginda ogretmeniyle ilgili onyargilarim vardi ama zamanla fikirlerim degisti , senin de dedigin gibi onemli olan cocuklarimizin mutlulugu ve iyi egitim almalari  :icon_thumright:


ARKADASLAR BENIM BITANEM MINIK PAPATYAM ARTIK 3 YASINDA  :hieyt:  :hello2:  :love9:
carsamba gunu okulda dogumgununu kutladik bol bol resim cektik , musait bi zamanda eklerim insallah
cuma gunu izmire geldik, anneannemiz eylule cok guzel pasta yapmisti izmirde de birkez dogum gununu kutladik, kizimin dogdugu gun ve dogdugu saatte yaninda oldugum icin cok mutlu oldum
bu arada tekrar izmirdeki arkadaslarla bulusmayi cok istedim ama geldigimiz gunden beri atesli bi sekilde yatiyorum bugun daha iyiyim
sanirim oruclu oldugum icin vucut iyice direncsiz kaldi ama atlattim galiba
yarin sabah marmarise gidiyoruz kizim kuzenini ve halasini cok ozledi
herkesi cok opuyorum tekrar iyi bayramlar



zeytince

 goncacim nasil atlamisim Eylul`un dogumgununu... :BangHead:  :suclu:

EYLULCUM ANNESININ KOPYASI MAVIS KIZIM, YENI YASIN SANA VE AILENE HUZUR MUTLULUK GETIRSIN... SEVDIKLERINLE DAHA NICEEE NICEEE SENELER GECIRMENI DILERIM FISTIKIM... :-*  :-* :-* :-* goncacim sana da gecmis olsun... neyse ki gecmis gitmis.. senin de anneliginin 3. senesi kutlu olsun canim... :opucuk: :opucuk:

atlamisim sanirim sorunu goncacim,okudugumu hatirlamiyorum... yeni isimiz istanbulda, yine orada ikamet edecegiz... bizim evimiz de zeytinburnunda canim...  ;)


anita

HERKESİN BAYRAMINI EN İÇTEN DİLEKLERİMLE KUTLARIM.
SEVGİLER. :flowers:



Emine

Goncacım Prenses Eylül'ün doğum günü kutlu olsun nice mutlu yıllara inşallah  :love9:


Sana da geçmiş olsun canımm  :flowers:

Jbduncum ve annesiyle ben de görüştüm. Buradan da kocaman öpüyorum canımcım. Allah meleklerinle bir ömür boyu mutluluk versin.



Gülaycım kolay gelsin toparlanma işlerinde . Sorunsuz gelirsiniz inşallah  :-*

Anitacım 2 li test sonuçlarının iyi çıkmasına çook sevindim.  :hieyt: Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin  :amin:






seyda

Eylül ve Ceylin prensesler yeni yasiniz kutlu olsunnnnn  :flowers: :flowers: :flowers:

Jbduncum seni de gözün aydin esinle bi konustuk kisaca msn de dogum yaptigin gün. bende dedim hayirdir Jbdun hastanede yatakta msn e mi giriyo :ehi: :toothy10: hersey iyiymis gözün aydin arkadasim. cok öptüm isismsiz prensini  :ehi:ve seni :opucuk:

Lily Wonka

23 Eylül , 2009, 03:50:36 #12699 Son düzenlenme: 23 Eylül , 2009, 11:44:23 Lily Wonka
Güzeller güzeli iki kızımızın; Ceylin'imizin ve Eylül'ümüzün doğum günleri kutlu olsun! :love7:  3 yaşındalar artık ha?! İnanılır gibi değil..:-\
Şeydacığım, tebrik ederim canım.. :flowers: Analı babalı büyüsün minik Deren.. Melis Alara nasıl? Umarım keyfi yerindedir minik ablanın..:love9:

Jbduncuğum, gözünüz aydın! :flowers: Allah kolaylık versin; ilk haftalar zor geçebilir biraz ama zaman geçtikçe herşey yoluna girecek, göreceksin..;) Gıgısından kokla benim için oğluşun.. Ecrin prensese de kocaman öpücükler..

Emineciğim, 2. cimcime geliyormuş, öyle mi?! :occasion5: Çokkk sevindim!..:opucuk: Sağlıkla kavuşmanız dileğiyle canım..:)

Anitacığım, tebrik ederim! :opucuk: Sağlıkla kavuşacağın, mutlulukla büyüteceğin bir kuzu olsun inşallah..

Acil olanlara öncelik tanıdım, ama inanın hepinizi tek tek, sevgiyle içimden geçirdim arkadaşlar.. Size ve tatlı kuzularınıza bizden kucak dolusu sevgiler.... Bi ara gelip nispeten detaylı anlatacağım bize dair.. Sadece şu kadarını söyliim; iyiyiz biz, bi yaramazlık yok Allah'a şükür..:icon_thumright: Bu yıl çalışmama kararı aldım; evdeyim! ::) :muzz: :-[ :honk: :k06: :icon_scratch: :cildir: :-[ :ehi: .... ;)



aslı

Geçmiş bayramınız kutlu olsun canım arkadaşlarım

Jbduncum  Allah analı babalı büyütsün cennet kokulunu. Seni, eşini güzeller güzeli Ecrini canı gönülden tebrik ederim.

Goncacım maviş gözlümün d.gününü inan fırsat bulup tebrik edemedim. Ama neden cepten aramadım diye düşünüyorum  :BangHead:  . Gzüeller güzelimin doğum günü kutlu olsun. Nice doğum günlerini sevdikleriyle sağlıklı ve mutlu kutlasın. Yüzünden gülümsemesi hiç eksik olmasın. arkadaşım İzmir'lere gelmiş arayamadım hoş burda yoktuk ninemizin yanındaydık. dün akşamıda ninemizle geçirip sabah yollara koyulduk. Defnoşu okula bırakıp işe geldim hemen. D.günü fotolarını bekliyoruz. Sanada çok geçmiş olsun umarım daha iyisindir bugün.

Gülaycım vatanına dönüyormuşsun hayırlısı olsun.

Anitacım sonuçlarda iyi çıkmış çok sevindim.

Gözdecim ne mutlu bize ama daha sık bekliyoruz ve meleklerinin resmini bekliyoruz.

Eminecim Ceylin'in de bir kaç fotosunu ekle de sayfalarımız renklensin.

Ayşegül nerelerdesin

Arkadişler şeker niyetine şöyle fotolarından ekleyin bakiyim bizim afacanların  :love9:



anita

Merhabalarrrrrrrrrrrrrrrr,
Ceylin ve Eylülün doğumgünleri kutlu olsun. Nice yıllaraaaaaaaaaaaaaa... :occasion16: :wav:

bugün Kayramın doğumgünü :)



Emine

26 Eylül , 2009, 21:43:35 #12702 Son düzenlenme: 01 Ekim , 2009, 15:39:45 Emine
Seyda, Gözde, Anitacım çok teşekkürler..
Aslıcım eklerim müsait bir zaman birkaç tane sen de Defneninkilerden ekle  ;)



:love9:  :love9: Kayracığım doğum günün kutlu olsun.  :love9:  :love9: Anitacım nice yıllara inşallah yavrularınla birlikte   :opucuk:


jbdun

hepinize günaydın, iyi pazarlar ve geçmiş bayramınız kutlu olsun :-*

asliocum ;) eminecim ve goncacım (her ne kadar konuşamamış olsak da) öncelikle aradığınız için çok teşekkür ederim ve zaman_siz, ...ayşe..., anita, gülay, şeyda, gözde ve aslı sizlere de tebrikler için teşekkür ederim :-*

anitacım 2li testin sonucunun iyi olmasına çok sevindim canım ve kayranın da geçmiş doğumgünü kutlu olsun :flowers:
gülaycım trye dönüşe karar vermişsiniz , hakkınızda hayırlısı olsun
goncacım boncuk eylüşümün geçmiş doğumgünü kutlu olsun :flowers: 1 yaş daha büyüdü güzeller güzeli :nazar: ve tabi bundan sonra benim oğluşla aynı gün olacak doğumgünleri :) fotoları merakla bekliyorum ;) sana da geçmiş olsun arkadaşım, dikkat et kendine :icon_thumright: marmariste misiniz hala? aydından geçerken arasan keşke, görüşürdük :love3:
şeydacım evet eşim de anlattı baya bi güldük :laughing7: o arada erenin fotolarını kardeşime ve kuzenime gönderiyodu da benim msnden girmiş ;) deren-alara kardeşliği nasıl gidiyor? sen alışabildin mi tek başına bakmaya?

jbdun

ve gelelim bizden haberler;
18eylül saat 09:10da 3700gr 50cm olarak  :nazar: eren bebeğimiz dünyaya geldi tabi o zaman ismine karar verememiştik daha :D nüfusa gideceği gün belli oldu, 5gün sonra :k06: cumartesi öğlen çıktık hastaneden. Allaha şükür sezeryan aynı ecrindeki gibi problemsiz ve sonrası da çok rahat geçti :amin: 3.günü erende sarılık çıktı, şimdi de hafif var, yarın tekrar kontrole gidicez. Onun dışında emiyor, bi sıkıntımız yok :nazar: inşallah 3-4 aylarda da sünnetini yaptıracağız, onu da konuştuk doktorumuzla ;)

ecrin hanım perşembe günü okula başladı, okulda bir melek ama eve gelince tam bi cadı :cildir: tam sopalık oluyo :caca: kardeşten dolayı galiba yani başka bi anlam veremiyorum, ne söz dinlio ne yapmadan anlıo, gözümüzün içine baka baka sütü ya da ne varsa halıya döküyo bi güzel, kalemlerle koltukları halıları duvarları taşları yazıo bi güzel , yapma dediğinde yapıcam bana ne dio :caca: kızım neden böyle yapıyosun diye sorduumuzda da ama ben sizi çok seviyorum ondan yapıyorum dio :cildir:  allahtan kardeşine karşı kötü bi tutumu yok, bize karşı sadece :honk: inşallah zamanla düzelir diye ümit ediyorum :amin:

bizden haberler şimdilik bu kadar, resim ekliyim bikaç tane :opucuk: