EYLÜL-EKİM-KASIM 2006 ANNE VE BEBEKLERİ

Başlatan Emine, 11 Ocak , 2007, 13:48:20

« önceki - sonraki »

Emine

10 Haziran , 2007, 02:56:09 #6930 Son düzenlenme: 10 Haziran , 2007, 03:13:27 Emine
Şeydacım bizim sülalede hala var öyle adetler bohça getir götür işleri  :k06: Sana tekrar iyi yolculuklar Melis Alarayı evde unutmayın yanlışlıkla o kadar eşyayı kontrol ede ede çocuk evde kalırmış allah korusun  :D
Jbdun ve Ayşegül 7. ayınız kutlu olsun  :hello2:  :love9:
Ayşegülcüm bahsettiğin şeyleri kullanmıyorum o nedenle cevap yok  :dontknow: Saat 3 oldu artık yarın falan bakıcam şu ikon işlerine uykum geldi  :sleepy1:
Fatma hediye paketinizi güle güle kullanın.Ayak ölçer nasıl birşey ben de merak ediyorum Ceylinin ayak numarasını gerçi daha ayakkabı tutmayı başaramadık ayağında hediye gelenleri.Bir gün alacak olursak lazım olur belki.
Şerife vallahi sen anlattın ben gerildim şu silme olayından insanın bazen dalgınlığına gelip böyle şeyler yapabiliyor.Altınlar da değiş tokuş oluyor canım işte sen doğurunca sana getirenlere onlar doğurunca iade gibi oluyor  :D
Pınarcım dikkat et aman ısırmasında Nehiri.Kedi tırmalar da köpek ısırır ters bir anına gelirse Allah korusun.Sana da iyi geceler..

Bizde bugün kardeşimin evine eşyaları taşıdık işte önce annemlerle anneannemler altlı üstlü oturuyor.İkisine de gittik eşyaların yarısı aşağıda yarısı yukarıdaydı genel olarak yorucu ama eğlenceli bir gündü Ceylinde çok eğlendi.Size bol bol fotoğraf koyayım.
İlk olarak bizim evde sonraki 2 foto anneannemin evinde Ceylin tesbih çekerken(baş kapalı ama neredeyse kıç açık idare edin  :ehi: ) ve aile fotomuz



[eklenti yönetici tarafından silindi]

Emine

ilk foto anneannemin evinde yine Ceylin tutunmadan ayakta durmaya çalışırken  :D diğerleri kardeşimin evinde çekildi.

[eklenti yönetici tarafından silindi]

Emine

Ay kızlar karar veremiyorum valla hangilerini koysam elim değmişken hepsini koyayım  :k06:

[eklenti yönetici tarafından silindi]

meltemk

Arkadaslar yaklasik 3 haftadir girmiyorum. Tabiii sayfaaaalarrrr olmus. Soyle bir okudum. Hepsini okuyamadim.

Oncelikle Aysegul cok gecmis olsun. Sen de guclu ol. Hastaliklar da bizler icin. Cok uzuldum ama dedigin gibi Allah'tan erken teshis edilmis. Allah sana sabir guc versin Yagiz'a da sifa versin.

Tum bebislere, annelerine kocaman masallah :nazar:

Biz de pek bir degisiklik yok. Carsamba kontrole gittik. Kizim tam Isvicreli bir bebek oldu. Ancak 7.950kg olmus. sok oldum. Kesin 8'i gecmistir diyordum.Doktor coook normal dedi. Tam standard bir bebek Belemir dedi. Bugun krese gitse ortamala olur dedi. Tabi ben sizlerin bebekleri ile karsilastirinca benim ki pek bir minik. Ama doktoru dinliyorum artik. Yiyiyorda aslinda cocuk. Muhallebi turu seyleri sevmiyor, ama yine de yiyiyor. Ama ornegin atli sebze puresine bayiliyor. Genelde 170 - 190 cc yiyiyor hergun. Meyveyi de 150 cc. kadar. Her ikisinden sonra da 60 - 90 cc sut iciyor. Neyse artik bu budur. Saglikli olsun sisko olmasin. Doktor bunun uzerinde olsa overweight bebek statusune girer dedi. Insallah bir omur boyle gider.

Onun disinda gece sutunu 2 haftadir kestik. Saat 9:30 gibi yatiyor, arada bir iki mik mik yapip sabah kalkiyor. aslinda boyleydi ama bir haftadir bir garip aglama huyu basladi. Gece 4de aglayarak uyaniyor. emzikle susmuyor. Kucagima aliyorum. Bazen yine susmuyor. Bizim odaya geliyor. sonra geri gidiyor falan filan.

Ben tum bunlari su an Istanbuldan yaziyorum. Insan kus misali.... Su an babaannemizin evindeyiz. Dun geldik. Belemir ucakta iyiydi. Ama bir koltuk bloke ettirmistik. Oraya araba koltugunu koydum. Arada 40 dakika kadar uyudu. Oynadik oturduk geldik sonra. Daha bir Bodrum gidis gelis, bir de Cenevre donus var. Insallah hepsinde boyle olur.

Bir hafta buradayiz. Sonra Bodruma gidecegiz bir hafta. Sonrada eve donus.

Kuzularinizi opuyorum. Yine yazarim

Aaa bu arada obur kuzumla ilgili hic yazmadim. Ne ayip bana.. O kadar birsey hissetmiyorum ki bazen acab birseymi oldu diye dusunuyorum. Bakin ikinciler rahat oluyor size de tavsiye ederim ;) Cuma gunu doktora gittik esimler. 3lu test yapildi. Simdi 11 haftayi gecti. Epey oynakti ultrasonda. Belemir'in bu kadar oynadigini hatirlamiyorum. Insallah bir daha ki kontrole cinsiyetini ogreniriiz hayirlisiyla.

Simdilik bye. :wave:





Tebessüm :)

meltemcim ne güzel, isatnbuldasınız, iyi tatiller canım. belemir in kilosu güzel, dr un dediği gibi. her bebek tonton olcak diye bişey yok tabi..öteki kuzunun cinsiyetini de önümüzdeki ay öğrenirsiniz inşallah, bana emir gibi geliyo amaaa...bilemiyciiim, sağlıklı olsun da. :opucuk:

eminecim ikonların acelesi yok  :D ne zaman uygun olursan o zaman ekleyiverirsin. ben ceyline bayıldııımmm. hele o avatardaki resim, çok tatlı maşallah... :nazar: ben yerim o tesbih çeken parmakları. :opucuk: ayakkabıyı da 1 yaşına gelince mecbur alıcaz, yürüyo olurlar o zamana, mecburen giyicek ceylin hanım akkabılarını. ben lcw de baktım geçen gün, kaydadeğer bişey yoktu. nerden alınırki izmirde bebek ayakkabısı? :dontknow: ben şu sıralar yurt dışından hediye gelen sandalet tarzı yumuşak bişey giydiriyorum. yürüsün de alalım ilk ayakkabılarımzı. :muzz:

pınarcım maşallah ist.un bir ucunda diğer ucuna gitmişsiniz.nehirin uslu durmasına sevindim :nazar:

fatmacım, 7 ayımızı doldurmuş olduğumuz için 8. aydan gün alıyoruz ya, ondan diyoruz 8. ayınız hayırlı olsun diye. ;) mamalarını afiyetle yesin ezgi anna. :-*

bu arada fatma, emine ve şerife teyzelerimize teşekkür ederiz kutlama için :opucuk:.

anita

merhaba arkadaşlar
annem dün ameliyat oldu ve bugün taburcu oldu.. çok şükür herşey yolunda şimdilik.. Ama biliyorsunuz önemli olan pataloji sonucu ve tedaviye gereksinim olup olmadığı.. inşallah o da temiz çıkarsa herşey yoluna girecek.
Dualarınız için çok teşekkür ederim. ve tabi tahlil sonuçları için de dualarınıza ihtiyacımız var.. :amin:
Allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin..
Sizleri seviyorum..




jbdun

slm kızlar iyi pazarlar,
öncelikle fatma,şerife ve emine teyzelerimize tşk ederiz ay kutlaması için  :flowers:

fatmacım ayşegülün de dediği gibi 8.aya girdik ya ondan 8.ayımız hayırlı olsun didik  :k06: yaw emineyle ayşegüle de bildiğim  kadarıyla deneme ürünler hep gelmişti, bana niye gelmiyo yaw :icon_scratch: :caca:
şerifecim çok doğru bir noktaya parmak bastın cnm, annemle gezmenin tadını çıkartıyorum :k06: :occasion14: işyerindeki talihsizliği de atlatmışsın gözün aydın canım,eminenin de dediği gibi altını emanet veriyorsun :laughing7:
pınarcım gerçekten de çok yol gitmişsiniz, neyse ki nehir uslu durmuş :aferin:
emine yirim ben ceylini yiriiimmmm :hungry: :k06: canım maaşallah çok tatlı hele o tespih çeken elleri ıssırırımm :nazar: :nazar: :nazar: eşyaları taşıma işiniz tamamen bitmiştir inşallah,
meltemcim demek istanbuldasınız, ne güzel :hello2: belemire maaşallah kilosu gayet iyi :nazar: inşallah bir dahaki kontrolde de diğer kuzunun cinsiyetini öğrenirsin sağlıklı haberleriyle birlikte :opucuk:
anitacım herşeyin yolunda olması çok güzel ve inşallah patoloji sonuçları da temiz gelir  :amin:

anita

selam
bir haftadır dahi bebek cd leri sayesinde çok rahattım ama bizimki sıkılmaya başladı bunlardan..
birkaç sorun var:
[1. b]bu cd leri fazla seyrettirmek te doğru değil diye düşünüyorum. bu konuda sizler ne düşünüyorsunuz ? [/b]
2. bu cd lerin farklı versiyonları varmı görüntülü olan ?
3. bebeklerini sütten kesen anneler bebeğinizin iştahında artış oldumu ?
4. sütten kestikten sonra geceleri uyanmasın etkileniyormu bebeğinizin? benimki meme emmek için gecede iki kez uyanıyor.. eskiden bir kez uyanırdı??




Emine

Meltemcim hoşgeldin .İnşallah sorunsuz tamamlarsınız canım tatilinizi Belemirin ve minik kuzunun iyi olmasına da çok sevindim.İyi tatiller  :hello:
Ayşegül ikonlarını koydum canım  :-ooo ve  :igrenc: güle güle kullan  :D Bebek ayakkabısı konusunda bir fikrim yok ama Ceylin giymeyi kabul etmez diye çok korkuyorum  :-\
Anita annenin ameliyatının iyi geçmesine de çok sevindim.Tahlil sonuçları da iyi çıkar inşallah  :amin: 1-Bu Cdlerin fazla izlettirilmesi tabi sakıncalıdır herşeyin fazlası zarar.2-Bizdeki Cdlerin bazıları görüntülü hayvanları falan tanıtıyorlar 3,4-Henüz sütten kesmedim canım ben bilemiyorum
Jbdun canım taşıma işi bitti de yerleştirme işi var bu pazar işte.Çok güzel oldu ferah ferah insanın yeniden evlenesi ev döşeyesi geliyor  :D

seyda

ben geldiiiiiimmmmmmmmmmmm ;)
bi haber veriyim dedim İstanbuldayız. ucak yolculugumuz iyi gecti. kızım ilk bir saat uyuyamadı ucakta biraz hiperaktivite yaptıktan sonra bi saat kadar uyudu :opucuk: inis kalkısta da rahatsız olmadı pek. simdi Melis Alara nın uyudugu udada ve dolayısıyla karanlıkta yazdıgım icin uzun yazamızorum. ama

Aysegül mama uzmanı ha :ehi: :toothy10: tabı benım kızım gibi istahlı bir bebegin olunca böyle oluyo ;D yazılanlar dogru Aptamil in icine 1,5 kasık kadar kondugu icin cok tok falan tutmuyo.

Anitacımş annene gecmiş olsun.

Jbduuuuuuuuuuunş bugün sahilde yürüdüm. gerci sok oldum Yeşilköy ün paazar günkü haline :honk: K.M.pasa sahili gibi olmus yav. Allah tan mangal yasagı var hic olmazsaç ay gözlerım sası oldu klavyedekı harfler de degısık hadı kactım gündüz yazarım insallahçEmıneş Ceyline  :nazar:

Lily Wonka

11 Haziran , 2007, 02:07:26 #6940 Son düzenlenme: 11 Haziran , 2007, 02:29:12 Gözde
Şeyda'cım, hoşgeldiniiiiiiz sefalar getirdiniiiiiz..:opucuk: şaka maka demek artık burnumuzun dibindesiniz..;D inşallah görüşebiliriz..:)
Jbdun ve Ayşegül, güzel yavrularınızın 7. ayları kutlu olsun, 8. ayları da hayırlar getirsin inşallah canlarım, kocccaman öpüyorum iki emektar anoşumu..:flowers:
Emine'cim, o katmer bacaklı, pooça ayaklı fıstığı yerim yerim de yine doyamam ben..:hungry: nasıl tatlı maaşallahhh..:nazar: (Hira da Ceylin gibi kıç baş meydanda gezenlerden..:k06:)
Anita'cım, ameliyatın iyi geçmesine çok ama çok sevindim.. Patoloji raporu da tertemiz gelir inşallah canım..:amin:
Ayşegül'cüm, dişbuğdayı nasıl yapılır hiiiiç bilmiyorum ama işin içinde buğday olduğu kesin..:ehi: Hele şu Aslı Hatun yapsın da biz de öğrenelim bakalım ne olup ne bitiyormuş.. Gelinlikli fotoğraf koyma konusuna gelince, burası -henüz- çok ziyaretçisi olan bir site olmadığı için cesaret edebilirim sanırım, zira benim gelinlik şu anki halime kıyasla baya bi cüretkar..::) Yaa bi de ben mi yanlış anladım; senin, Dilek'in, Şerife'nin, Emine'nin dışında kimler koydu ki gelinlikli fotoğrafını? ...?... baya bi insan varmış koyan yaw..:ehi: Şu 7 tahıllı mamayı ben de bi denemek istiyorum (anlaşıldığı üzere hiç denemedim..:dontknow:), dilediğin zaman dilediğin kadar tatlandırabilme özgürlüğünün olması çok cazip çünkü..
Meltem'cim, hoşgeldin canım, özlettin valla.. Belemir'in kilosu gayet iyi tatlım :icon_thumright:, maaşallah kızımıza..:nazar: Öbür kuzumuza da kocccaman bi maaşallah tabii; test sonuçları iyiymiş, güzel güzel büyüyormuş baksana annesi..:) :nazar:
Gez bakalım Jbdun Hanım, kocca kış çatlattın bizi gezmelere gidee gidee.. yetti gaari.. biz de nefis taşıyoz dimi.. Ben hele bi gidiim şu tatilime, "Jbduncuum, şu an sana kızgın kumlara uzanmış, serin dalgalar ayaklarımı hafifçe yalarken yazıyorum canım..:sunny:" / "Jbduncuum, şu an deniz kenarındayım, bi taraftan gün batımını izleyip bi taraftan vanilyalı dondurmamı höpürdetirken sana da bi merhaba diyim dedim hayatım..! 8)" diye yazmazsam bana da Gözde demesinler..::) :k06:



Lily Wonka

Anita,
1) Ben de arada sırada Baby-Einstein izletiyorum Hira'ya ve Emine gibi ben de abartmamaktan yanayım..
2) Çeşitlerine çok vakıf değilim..:dontknow:
3-4) Ben henüz sütten kesmedim, dolayısıyla tecrübe etmediğim bir konu canım..



jbdun

11 Haziran , 2007, 12:53:39 #6942 Son düzenlenme: 11 Haziran , 2007, 12:55:10 jbdun
selam kızlar,

anitacım bence de muhakkak ki çoğu zarardır seyrettirmenin, farklı versiyon derken de baby einsteinin birsürü serisi var ama dahi bebek nasıl bilmiyorum, sütten kesmediğim için de diğer sorularını cevaplayamıyorum canım ;)
emine ikonlar süper :-* yerleştirme işinde de kolay gelsin canım,bana da öyle oluyo yeni evlenenlere gittiğim zaman benim eşyalar çok eski geliyo gözüme :suclu:
şeydacııımmm hadi gözün aydın canım :opucuk: yeşilköy sahilin pazar günkü halini biliyorum canım,zaten mümkün olduğu kadar pazar günleri çıkmıyoduk biz sahile :laughing7:
gözdecim tşk ederim cnm ay kutlaması üçüüüünnn :sunny:

Alıntı yapılan: Gözde - 11 Haziran , 2007, 02:07:26
Jbdun Hanım, kocca kış çatlattın bizi gezmelere gidee gidee.. yetti gaari.. biz de nefis taşıyoz dimi.. Ben hele bi gidiim şu tatilime, "Jbduncuum, şu an sana kızgın kumlara uzanmış, serin dalgalar ayaklarımı hafifçe yalarken yazıyorum canım..:sunny:" / "Jbduncuum, şu an deniz kenarındayım, bi taraftan gün batımını izleyip bi taraftan vanilyalı dondurmamı höpürdetirken sana da bi merhaba diyim dedim hayatım..! 8)" diye yazmazsam bana da Gözde demesinler..::) :k06:

:toothy10: :toothy10: :ehi: ilahi gözdeee 8)  gez canım gez bekliyor olicciiiim o mesajlarını :tongue3: yaw bu arada o kadar da gezmemişimdir canım  :-ooo abartma pıliiiizzzz  :caca:  ;D

Tebessüm :)

gözdecim teşekkür ederim ben de seni ve pamuk presesi öpüyorum. :-* yaw ben gelinlikli resim hususunu seni gaza getirmek için öyle dedim :tongue3: :D (bi de aslı eklemişti gelinlikli resim) büyük bir merakla bekliyorum gelinlikli gözdeyi.diş buydağını da dediğin gibi aslı hatundan öğreniriz. ;) siz de yarın gidiyosunuz dimi tatile.apart mı? nasıl bi yere gidiyosunuz? ben çok düşünceliyim tatil konusunda ??? yağızın yemesini içmesini nasıl ayarlarım, hijyeni nasıl sağlarım bilemiyorum.

anitacım cd ler hakkında malumatım yok. yağız artık emmiyo hiç, gece kalkmaları çok da azalmadı eskiye nazaran, ama genelde azalıyomuş. :dontknow:

şeydacım hadi gözün aydın. artık melis alara yı annenlere emanet edip rahat edersin. ;)

kızlar türk telekomun tarifesi için yürütmeyi durdurma kararı alınmış :occasion14: ben de dilekçe atmıştım netten itiraz için. resmen soyuyo bu adamlar bizi. :violent1: :violent1:

eminecim ikonlar için teşekkür ederim. :opucuk:

jbdun

ayşegülcüm türk telekom hakkında katılıyorum sana :occasion14: yeni abonelere geçerli  ama eskilere aynı fiyattan oh ne ala valla  :cussing: keşke ben de dilekçe atsaydım netten itiraz için :BangHead: