EYLÜL-EKİM-KASIM 2006 ANNE VE BEBEKLERİ

Başlatan Emine, 11 Ocak , 2007, 13:48:20

« önceki - sonraki »

anita

Selam arkadaşlar
Henüz yazılanları okuyamadım.
Ben ve Kayra iyiyiz. Hatta kızım iki dişini birden çıkarıyor.. dişler elime batmaya başladı bile.. Birkaç gündür aşırı bir huysuzluğu yok pek.. atağı da atlattık sanırım..
Ama bir konuda çok moralim bozuk. ANNEM.. malesef göğsünde iki tane kist vardı onları aldırdı ve pataloji raporu sonucu iyi gelmedi.. Adını telafuz bile etmek istemediğim o hastalık işte.. dolayısıyla en kısa zamanda ameliyat olup büyük olasılıkla göğsünün alınması gerekecek.. Hepinizin dualarına ihtiyacı var.. Lütfen dua edin.. Cuma sabahı ameliyat olucak annem.. :crybaby2: :(
İnşallah hepiniz ve bebekleriniz iyidir.. Hepinizi seviyorum.. Bir süre foruma giremeyebilirim..
Herkese mışıl mışıl uykular diliyorum..



puysal

anita geçmiş olsun canım.. Annen için Dua edeceğim..

jbdun tercüme programının adı "simka".. Eşim sürekli kullanıyor çok memnun..

Bende iş başı yaptım kızlar yaa.. çalışmak çok kötü:( kızımı çok özlüyorum:(

Şimdi yatacağım.. kızım uyuyor hazır hihihi.. Hepinize iyi gecelerrr

seyda

Anitacim,
Allah sifa versin insallah. artik o kötü hastalikla savasmak daha kolay, arkadasimin annesi iyilesti iki senedir masallah. bol bol dua et, biz de edicez merak etme.

Fatmacim,
sana ve Ezgi Anna ya da masallah, cok tatli foto. Ezgi anna mi diyorsunuz bu arada yoksa tek isim mi kullaniyosunuz? almanca mi konusuyosunuz evde? sen kac senedir ordasin kardes merak ettim ??? hani artik Türkceyi unutmussun sanirsam, Münih diyoz biz München e Türkcede :ehi: :toothy10:

Jbduncum yaaaa, unuttum kocise sormayi tercüme programini. gecenlerde göstermisti bana bi tane ama :icon_scratch: e simdi de uyuyo haliyle, 8de geldi 10 da bayildi :toothy10: :ehi:

Raziiiiiiiiii,
neden yasini söylemiyon hani bende soramiyom yas sorulmaz ya bayanlara :suclu:

jbdun

günaydın kızlar 8)

özlemcim,program bi arkıma lazım ;) şaka değil yaneee :caca: resimde de pek hoş çıkmışsın :sunny: sana da temizlikte kolay gelsin canım
razi sen kaçlıydın gııııı  :icon_scratch: :toothy10:
anitacım kayrayla iyi olmanıza sevindim, annen için de dua edicem ama şeydanın da dediği gibi savaşmak daha kolay artık o hastalıkla,hemen hemen her sabah haberlerde seyrediyorum atlatmış insanları, en önemli şey moralmiş, moralinizi yüksek tutmaya bakın, atlatanlar o hastalığı grip olarak düşünüyolarmış,inşallah annen de atlatıcak :amin:
pınarcım çok tşk ederim canım tercüme programı için :opucuk: kolay gelsin
şeydacımmmm bugün sormayı unutmasana da bi sorsana kocana yaw :caca: 8)

şerife Berat

 günaydın kızlar , nasılsınız bakalım bugün? :-*

ya arkidişler eşim berat ve ben üçümüz yatıyoz oturma odasında yatak odasına besık koyacak kadar yer yok ,çocuk odamız var oraya koyalım besıgını dıyorum ıkna edemıyorum işte belkı hafta sonuna bıraz cılve naz yaparsam ıkna olur.
:love9: :love3:
uykum var uuuuuuuuuuuuuuuuuykummmmmmmmmmm sabahın 5.30 unda uyandı bızım sıpa akşamdan başım agrıyodu zaten 2 tane agrı kesıcı bıle kesmedı agrımı  :cildir:

şerife Berat

 ya yazmayı unutmuşum forumun abisi oglumun bugün 9. ayı bitiyooooooooooor.inşallah 9. yaş gününüde sağlıklı haberlerle burada kutlarız

seyda

eeeeeee Jbduncuummmmmm,
esimin kullandigi Ingilizce-Almancaymis  :suclu: aradim toplantidayda zaten pek konusamadi beni ariycak eger türkce bisey de  vrasa sana haber edecem arkadasim :flowers:

Özlemcim,
valla aksam sana masallahi koymayi unutmusum :nazar: ama zaten senin boncuklar üstünde :k06: :nazar:

Serifecim,
o zaman Berat in uyanmalarindan ve sesinden esinden bikmasi teorim ise yaramaz. benim esimin uykusu cok hafiftir o yüzden ben sonunda ayirdim odasini Melis Alara nin. zaten yatak odasinda biz kizimla esim de misafir odasindaki yatakta yatar olmustu :ehi: :toothy10:

jbdun

pınarcım türkçeden ingilizceye program lazımmış  :suclu: , var mı bildiğin?  :-[
şeydacım tamam haber bekliyorum senden canım :opucuk:

şerifecim berata da hayırlı olsun 9ayı, nice aylara,yaşlara inşallah :amin:

şerife Berat

 jbdun forumun hangi köşeciklerinde uğraşıyorsun bakim?özledim kız seni ya annenle beraber bi foto istemiştim koymamısın foruma  :'(

beklıyom ha ona göre  :D

anitacim annene cok uzuldum canım ızmırde bı hastane var kanser konusunda cok ıyı arastırma yapıyor,babamın dayısındada bagırsaklarında cıktı bundan 2-3 ay once bı operasyon gecırdı bence tek doktorun soyledıyle hemen amalıyat olmasın bı kac doktorla konuyu kesınlestırın canım.
Rabbim şifasını versin  :amin:

jbdun

şerifecim koymuştum resim  görmemişsin demek ki, ecrinin sayfasında da koydum  :opucuk:
forumun her tarafındayım valla canım :k06:

şerife Berat

 yakışır anacım sana forumun muhtarı olarak sen dolaşmıcan da biz mi dolaşcaz  ;D


Emine

Kızlar evimize geldik dün gece Ceylin evi tanımadı bas bas bağırıyo yalnız kaldıkça salıncağından bile acayip korktu 10 günde unutmuş herşeyi.Emeklemeye tam olarak babaannesinde başlamıştı şimdi nerde elektrik prizi fiş kablo var oralara gidiyo sabahtan beri canım çıktı uzaklaştıracağım diye çok huysuzlaştı çooooooooooooook.İstediği olmayınca başlıyo ağlamaya dedesi geldi aldı parka gittiler bende 2 satır yazayım dedim.
Pınar iş başı yaptığın için üzülüyorsun canım ama biraz nefes alıyorsun hiç değilse valla 24 saat çocuk bakmak çoook yorucu  :-\
Şerifecim 9. ayınız kutlu olsun  :hello2:
Ayşegül kocana maşallah ne güzel çok yardımcıymış  :nazar:  :D
Jbdun uykusu var uyumuyorsa sıcaktandır ortamı serinlet uyur Ceylinde de bazen oluyor programa gelince http://www.ingtur.org buradan ücretsiz indirebilirsiniz çeviri programını.Arkadaşına iletirsin.
Gonca Esraya selam söyle görürsen ..Yüzdürme bezi ne acaba hiç duymamıştım? Denize çiş yapmasın diye mi? Ya da Allah korusun kaka  :ehi:
Aslıcım bazen diyorum Tolgaya Allahtan sen baba ben anne olmuşum sen anne olsan bu çocuğun hali nolurmuş.Emzirseler diyorsun ya bizim çocuk aç kalırdı herhalde  :D Gerçi Allahı var ısrar edersem yapıyor bişeyler alt değiştirme vs
Fatmacım hoşgeldiniz kayınvalidene geçmiş olsun.Ezgi Annayla resminiz de çok hoş çıkmış ikinize de maşallah  :opucuk:  :nazar:
Özlemcim sizde fotoda çok güzel çıkmışsınız ayrıca çok yakışıyorsunuz tütütütüü  :nazar:
Anita seninde annene geçmiş olsun canım bu tip olaylarda en önemli şey moral gerçekten sen güçlü ol ki annende kolay atlatsın dualarım seninle canım  :opucuk:  :love9:

Ceylin dışardayken ben de çamaşırları sereyim.Görüşürüz  :hello:

aslı

05 Haziran , 2007, 16:30:43 #6793 Son düzenlenme: 07 Haziran , 2007, 22:50:58 aslı
Fatma sana ve Ezgi anna'ya kocaman  :nazar: . Allah nazarlardan saklasın sizi.

Anitacım çok geçmiş olsun. Moralini yüksek tut kii anneninde morali iyi olsun. Dualarım sizinle.

Pınarcım kızını nasıl özlediğini anlayabiliyorum. Çalışsan anneler hep öyle.

Şerife 9.ayınız kutlu olsun.

Emine ceylin şimdi popoyu sallaya sallaya ortalarda dolaşıyordur.   O sallanan popodan ısırırır mısın benim için   :hungry: :D  . Birde eminecim sen istemiştin galiba defne'nin annesinin fotosunu ;)




Zara82

Merhaba arkadaslar, kizim uyumusken ve dizilerim baslamadan bir kac satir yazayim dedim... :k06:

Seydacigim, ucakta emzirmeyi sormustumya...inis kalkislari kastetmistim canim....cevap icin tskler...

Özlem, ne zaman gidiyordun Adapazarina.....Iyi tatiller diliyorum...biraz kafa dinlemeye calis...Ayrica resim harika cikmis yaavvv....yakiyorsun  :nazar:

Jbdun, Ecrin artik büyüdügü icin gündüzleri uyumayacak....Ravzada öyle kasiniyooo ediyo ama uyumak istemiyor.....doktora sormustum...artik gündüzleri fazla uyumazlar dedi....Öpüyorum fistigi...

Aysegül, Yagiz bey de ayni tas ayni hamam hiii...yapacagini yapiyor velet......YAgiz bugün cok güzel yedi cok usluydu....diye yazacagin günleri iple cekiyorum canimcim...bir gün olacak ....insallah..

Fatmacigim, sende bi "cee" deyip gidiyon anacim....SIK SIK gel...Kayinvalidene büyük gecmis olsun....KAdin simdi ne kadar memnundur türk gelin aldigindan  :occasion14: Resminizde cok güzel cikmis...

Anita, canim annene cok üzüldüm...Allah acil sifasini versin insaallah.....Benim anneannemdede vardi o hastalik....gögsü alindi....terapilerini yapti simdi cooooook iyi...Cok güclü olmasi lazim....atlatilmayacak bir hastalik degil...dua edecegiz

Serife, beratin 10. ayini bende kutluyorum...